Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İcra Yazısı Gelmesine Rağmen Maaştan Kesilmeyen İcra

okul size kesinti listesi göndermiş mi göndermemiş mi? siz göndermiş yazmışsınız eğer okul göndermiş ve siz kesintileri yapmamışsanız burada sorumluluk sizdedir. personele durumu izah ederek kesilmeyen ayları önümüzdeki ay maaşından keserek bundan sonra da düzenli bir şekilde kesintileri...
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli personellerin 2020/12 bildirgesi

Aralık ayı maaş bildirgesi için 23 ocak'a kadar süreniz var. Yeni asgari ücret belli olana kadar zaten bildirge vermenize izin vermeyecektir. Ocakta Maaş farklarını yapıp fark matrahlarını da bildirgeye ekleyerek 23 ocağa kadar bildirgenizi verebilirsiniz.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Memurlar Hakkında Genel Sorular (Hizmet Birleştirme, Emeklilik İkramiyesi ve Sendika Kesintisi)

3 için yazıyorum bildiğim kadarıyla personel emeklilik hakkını hak etmeden ne maaş ne de emekli ikramiyesi alamaz.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ocak 2020 e bildirgesini şubat ayına bildirme

Ben de Mehmet beyin söylediği gibi anladım. Sanırım her ay bildirge yapmışsınız ancak dönemi hep bir ay ileri vermişsiniz. yani bir ay bildirge boşluşunuz olması lazım. o döneme bildirge düzenleyerek tek ay ceza ile kurtulabilirsiniz.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri iptal sorunu

En üst harcama yetkilisi kullanıcısından başlayarak iade ve iptal işlemlerini aşağıya doğru yapabilirsiniz.
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS giyim yardımı

Giyim yardımı bir sosyal haktır. Maaş ile birlikte (maaş içinde ödenmez) kbs de Ömür beyin attığı klavuzlardan yararlanarak ilgili menüsünden kolayca hazırlayabilirsiniz.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS giyim yardımı

Her aya giyim yardımı bordrosu oluşturabilirsiniz KBS de. bordro yapmadığınız personellere aralık ayına bordro hazırlayıp ödeyebilirsiniz.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Saatler sonra şifre değişim mailleri hepsi birden geldi şifreleri değiştirdik şükür ancak bu kez de mys de fiş oluşturamıyoruz menüler gelmiyor. Sistem çok sıkıntılı
  9. Ali Selvi

Mys sunucukarına siber saldırı olmuş bazı kullancı hesaplarına ait şifreler iptal edilmiş şifre sıfırlama için şifre sıfırlama maili gönderdiğimde mail gönderildi diyor ancak saglik.gov.tr uzantılı mail adresime sıfırlama maili gelmiyor değişik kullanıcı heaplarından denedim sorun hep aynı...
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Vizite rapor onay/ceza

Bende de Fatih de olduğu gibi prim borcu görünüyor borç tutarları emanette görünüyordu. Sgk emanetteki tutarları karşılaştırır ve prim borcunu öder dedim işlem yapamadım kuruma yazı yazdırlar borç görünen primlerinizin ödeme dekontlarını getirin diye :) böyle bir çalışma sistemi yok SGK yı...
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Vizite rapor onay/ceza

Ben de çalışmıştır diye işaretlendiğinde SGK nın ödeme yapmadığını biliyorum. Ancak raporun geç onaylanmasından dolayı her halükarda İPC gelecektir.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/b kadroya geçiş sonrası kişi borcu

15 ine kadrolu sgk girişi yaparsanız sgk kesenek isteyecektir. Mecburen maaş ta yapmak zorunda kalırsınız.
  13. Ali Selvi

atama tarihi ayın 13 ü( saat 18:00 civarı çkys ye düştü) yani mesai sonrası personeller ayın 16 sında ayrılış-başlayış yaptılar şimdi bunlar 11. ay için kadrolu maaşı hak eder mi? aceba
  14. Ali Selvi

Ayın 13 ü saat 5 buçukta mesaiden sonra düşen atamalara ne denir. Maaşlar çoktan yapılmış. Şimdi işin yoksa pazartesi 4baas iade al. Primleri gelir kaydettir. Münferit kadrolu maaşı yap.
  15. Ali Selvi

Millet marsa gidiyor biz hala KBS, MYS çalışmıyorla uğraşıyoruz.
  16. Ali Selvi

ben giriş yaptım sorun yok bölgesel yavaşlıklar olabilir.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B sağlık hizmetleri maaş değişikliği

Kurumunuzda 45-a ile atanan 3+1 sözleşmeli personel var mı demek istemiştim. yani 3 yıl sözleşmeli olarak çalıştıktan sonra kadro almaya hak kazanan personelleriniz var ise bunlardan kadro hakkı alan personelleriniz olabilir bu ay onu söylemiştim.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4B sağlık hizmetleri maaş değişikliği

3+1 liler den bu ay kadroya geçecekler olabilir tahminimce. onun dışında bir degisiklik yok.
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli GİH Sınıfı Bölge Tazminatı

Bölge tazminatının kimlere ve hangi oranda uygulanacağı yan ödeme kararnamesi II sayılı cetvel E ve F gruplarında yani sağlık hizmetleri sınıfı ve Teknik hizmetler sınıfı için sayılmış ve oranlar belirlenmiştir. Gih ve diğer sınıflar için bölge tazminatı yoktur.
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sistemi SGK Prim İade Butonu Hk.

Çok güzel bir uygulama olmuş umarım artık telep ettiğimiz iadeler gelir. ayrıca bu program sayesinde farklı hesaplamaların da önüne geçilmiş olur.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Sayılan Bölümler

Acil yardım ve afet yönetimi lisans tamamlama programı sağlıkla ilgili üst öğrenim sayılmaktadır. Bitirdiğinde özlük haklarından faydalanabilir.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS'taki Din Hizmetleri Sınıfı ile Alakalı Güncelleme

Duyuru gereği kadrosu imam ise brüt tutar girilecek.
  23. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS'taki Din Hizmetleri Sınıfı ile Alakalı Güncelleme

Ne yazık ki uygulama yazısına aksi bir şekilde sadece EKOBS duyurusu ile işlem yaptırılıyor. Bildirğiniz üzere EKOBS duyuruları belli bir süre sonra sistemden silinmektedir. Benim tavsiyem en azından ilgili ekobs duyurusunu tarihi ile yazdırıp ek ödeme evraklarına takıp saklamamız.
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 İçin Ayrılmış Alanda Çalışan Sağlık Personelinin Gün Hesabı Nasıl Yapılmalıdır?

Öyle ama covid bakan personel için başhekimlikle listelere eklemiş. Bunun sorumluluğu kendilerindedir.
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 İçin Ayrılmış Alanda Çalışan Sağlık Personelinin Gün Hesabı Nasıl Yapılmalıdır?

Küçük hastanelerde covid için ayrılan acil, röntgen, yoğun bakım yok. Bu sebeple buralarda çalışan personellere başhekimlikçe oluşturulan listelerde yer verilmiş. Zaten bu kişilerin hastanede covid alanı oluşturulmadı diye covid tavanından faydalandırılmaması haksızlık olur. Bunun sorumluluğu...
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Yönetmelikte b ve c maddelerinde tabip dışı sağlık personeli için sağlık hizmetleri sınıfı personelinden dediği için tavan*2 oranı sadece shs personeli için verilebiliyor diğerleri ne yazıkki tablodaki % lik oranlarından almacaklar.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

aile hizmet veren ve röntgen ve lab da kısmı kısmi çalışılmış ise covid için ayrılmış röntgen ve lab. da çalışılmış ise covid saat alanına değil ise yani normal acile hizmet verilmiş ise nöbet saatine çalışma saati girişi yapılacak.
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yönetici sorumluluk sigortası

İlk defa senden duydum. Bilgili olan cevaplarsa yöneticilerimizi bilgilendiririz.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

maaşını almış ise dediğim gibi şimdi yapacağınız işler sgkdan nakil almak kbs den nakil almak. başka birşey yok.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

Öncelikle sgk girişini yapınız. sonra maaş nakil ilmuhaberinden eylül maaşını alıp almaıdğına bakın almamş ise kbs den nakil alın ve münfrit maaş hesaplayın. (bes kestintisinin devam edip etmediğine dikkat edin. devam ediyor ise sizin şirketinize giriş yapın)
  31. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yönetici sorumluluk sigortası

Zorunlu tıbbi mali sorumluluk sigortası mı yapıtırmış? yönetici sorumluluk sigortası nedir. ilk defa duydum.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Zorunlu BES Bilgi Girişi Aktif Degil

Muhasebe Müdürlüğünüze bir yazı yazın ve bes firmanıza ait bilgileri bu yazıda bildirin onlar tanımlamaları yapacaklar sonrasında siz kesinti yapabilirsiniz. (Öncelikle muhasebedeki görevliler ile hangi bilgileri talep ettiklerini öğrenin yazıyı ona göre yazın.)
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

mys de ödeme yaparken giriğini sgk sicil no ile ödemesini yaptığınız sgk sicil no tutuyor mu diye kontrol ediyor sanırım. Sgk sicil no nuz doğru ise borç başka birşeyden kaynaklanıyordur.
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

Bize de verdiler yazıyı ben de sorguladım hiç birşey çıkmadı.
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Ücretsiz izne ayrılan öğretmen

Bu konu tam da aradığınız konu gibi https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-yapildiktan-sonra-uecretsiz-izne-ayrilma.9821/
Geri
Üst Alt