Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

Kefalet kesintisini güncellemiyor kesintiyi silip yeniden ekleyin yeni rakamdan yapacaktır.
  2. Ali Selvi

17:00 dan sonra açarlar sanırım. :mad:
  3. Ali Selvi

Bu gün açılmazsa bir yarın kalıyor geriye. bir günde hem 4/b maaşları hem sabitler nasıl yapılıp bitecek bilmiyorum. p.tesi ayın 13'ü KBS ciler her kurumu bir görüyorlar sanırım yani sadece kadrolu ve memur maaşı yapılıp bitiyor sanıyorlar sanırım.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı 01.07.2020 - 31.12.2020 657 4B Sözleşmeli Personel Brüt ücretleri (sağlık bakanlığı)

2020 Yılı 01.07.20.20 - 31.12.2020 Sözleşmeli Personel Brüt ücretleri (sağlık bakanlığı) 1594212407 bizim bakanlığı yayınladığı rakamlar ile kbs nin otomatik güncellediği rakamlar birbirini tutmuyor yine.
  5. Ali Selvi

Ben de memur maaşlarını yaptım bu gün açılınca 4b yapacağım.
  6. Ali Selvi

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

İndirimli tutarı sız hesaplayıp ona göre ödeme yapacaksınız.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaşında fazla oluşan Kümülatif vergi Materahının düşülmesi

Mehmet bey'in söylediği gibi kümülatif vergi matrahında ödemenin tahakkuk ettiği tarih önemlidir.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBSde Matrah Birleştirme İşlemleri

666 khk ile ne ödemesi yapıyorsunuz. ayrıca bu tutar gelir vergisi matrahını artırır ve gelir vergisi kesilen kalemlerdeki kesinti tutarını artırır.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBSde Matrah Birleştirme İşlemleri

kbs de döner sermaye işlemleri ekranından ilgili personel eklenerek size diğer kurumdan gönderilen vergi matrahı yazılacak ve kaydedilecek. Bu işlem personelin süregelen vergi matrahını ilgili tutar kadar artırır.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sıfırdan mutemet olmak

Hamile olduğunuzu bile bile sizi o birime vermeleri zaten hata uzun süre çalışamayacağınızı bilmeleri gerekir.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sıfırdan mutemet olmak

Mutemetlikte 10. yılım. Tam olarak oldum diyormuyum hayır. Hala bilmediğim yeni yeni öğrendiğim şeyler var. Sürekli gündemi takip ediyorum. Bizlerin hatası yanlışlıkları olmuyor mu sanıyorsunuz? inan ki oluyor ama olsun. Ben hep şunu söylerim fazla ödenmiş ise iade alınır eksik ödeme var sa fark...
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk rapor onaylama ve kesenek bildirimi

Sana dekontu getirdiğinde kessen ve maaş ekine o dekontu koysan daha iyi olur.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk rapor onaylama ve kesenek bildirimi

ptt ye gidip kimliğini ibraz ederek sgk ödemesini çekebiliyor.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Banka Promosyonundan 4/D Sürekli İşçileri (Taşerondan Geçen) Muaf Tutmak Mümkün mü?

Aynı sözleşme ile yapılan farklı miktarda promosyon ödemesi şüphesiz ki haksızlığa yol açacaktır. Bu durum personel tarafından dava edilerek muhakkak kazanılır. Personelin fazla yada az maaş alması ödenen promosyon miktarını değiştirmemeli bu mahkemeden de bu şekilde döner.
  15. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Giyecek yardımı kbs işlemleri

Bazı bankalar buna dikkat etmiyor hesapta para varsa ödüyor. O sizin şubedeki görevliye bağlı.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Giyecek yardımı kbs işlemleri

otomatik hesaplara geçmeyen paralar için ben her zaman banka hesabını kontrol ederim eğer para hesaba geçmiş ise ödeme listesini bankaya gönderirim. Aksi taktirde başka bir ödemenin parasından ödenme gibi durumlar olabiliyor.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B işe giriş işlemleri

Evet ilk maaş ödemesinde biz de sözlşemesini ekliyoruz maaşına. Diğer evraklara ek bir de aile durum bildirim formu istiyor ilk maaşta bizim muhasebe.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B işe giriş işlemleri

Daha önceden başka bir iş yerinde sigortalı girişi var ise tekrar yazar. Eğer ilk defa sigortalı başlamış ise ilk yazar
  19. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek ödeme yönetmenliği (Covid-19)

3 aylık ek ödeme bitti ama covid bitmedi. Herkes aynı özveri ile kendisini riske atarak çalışmaya devam ediyor. İşin daha da kötü tarafı az da olsa ek ödeme alan hastaneler vardı artık onlar da ek ödeme alamıyorlar.
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli personele nöbet ücreti ödenir mi?

Yurt yönetim memurlarının asli görevi zaten kurumlarda gece nönbeti tutmak olduğu için ayrıca nöbet ücreti ödenmemelidir. Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı bunu demek istemiş ama genel olarak 4/b personellerine nöbet ücreti ödenmez demesi yanlış olmuş.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzne Ayrılan Personelin İşten Ayrılış Bildirgesi

SGK dan da ücretsiz izine ayırmanız gerekiyor. alt tarafdaki hizmet bilgilerini doldurmanıza gerek yok.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 1000 liralık Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihler belli oldu.

Ben de bir an işçilere ödenen ikramiyelerden biri sandım. Üstad emekli olunca ilgi alanı farkı oluyor :)
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Terfi girişinde Tazminatların Seçilmesi

Ek göstergede ilgili kadro için 4. dereceden yukarısı için ek gösterge yoktur yani ek göstergeye 4. derecede düşer zaten. 1591338442 Size bir tavsiyede daha bulunayım. Bu işleri tam olarak öğrenene kadar kafanıza takılan kişiler olursa sitemizin maaş hesaplama modülünden terfisi gelen personel...
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Aynen. Ne kadar az yetki ve müdahale o kadar az baş ağrısı.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi flash bellek kurtarma

Tuğrul beyin söylediği gibi bu tür durularda kurtarma yapan programlar var ancak bunlar paralı programlar eğer crackleyebilirsen yada crack li versiyonlarını bulup denebilirsen belki kurtarabilirsin. Dikkatli ol crack dağıttığını idda eden sitelerin çoğu virüs bulaştırıyor.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Terfi girişinde Tazminatların Seçilmesi

Arkadaşım sen önce yan ödeme kararnamesini internetten bul bilgisayarına indir güzelce bir incele bir çok sorunun cevabını bulacaksın.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Sizin yapabileceğiniz birşey yok emeklilik ve sigorta gözetim merkezi ne zamanki bu artırımı onaylar ve kbsye bunu bildirirse ozaman kbs bunu artırır halk emeklilikte oranı 4 e çıkarmanızın sizin açınızdan bağlayıcılığı yok sonuçta kbs de bu orana müdahale etme yetkisi bizlere verilmemiş.
  28. Ali Selvi

Programlar İcra Kesinti Takip Programı (Access Tabanlı)

bir türlü kayıt yaptıramadım.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 657/5510 sgk tescile mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle girememe

ben de giremiyorum sanırım sistemsel beklemekte fayda var.
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İdari İzinli Olanlar İle İlgili Cumhurbaşkanlığı'ndan Genelge

Kim çalışıyor Arkadaşım benim çalıştığım odada 5 kişiyiz maaş dönemi gittiğimde ya tek ben oluyorum yada 1 arkadaş daha oluyor. Bu dömemde çalışan çalıştı yatan da iyice yattı.
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İdari İzinli Olanlar İle İlgili Cumhurbaşkanlığı'ndan Genelge

Pazartesi idari izinler bitiyor. Bir oda içerisinde 5-10 kişi çalışılan yerlerde ve yemekhaneler de sosyal mesafe nasıl olacak bakalım.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

KBS 3.33 yerine 3.3333 ile çarpıyor primleri. Tek tek personellerde pek farketmiyor ama genel toplamda fark oluşuyor hele ki çok personeliniz var sa fark çok oluyor.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

Sağlık bakanlığı için mi
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Denetimli sebestlik. Hahaha işte bizim izinlerin tam olarak açıklaması bu. Sen çok yaşa Metin Şahin :) :)
  35. Ali Selvi

Tanışma Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tüm forumdaşlarımın Ramazan bayramını kutlarım.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Mutemetlik = bu saatte bile foruma girip ne var ne yok diye bakmak.
  37. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Promosyon ödemesinde Damga Vergisi oranı kaçtır.

Promosyon dan kesinti yapıldığını ilk defa sizden duyuyorum. Tuğrul hocamın dediği gibi promosyonu banka ödüyor. Maliye ne karışır ki promosyona.
Geri
Üst Alt