Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Mutemet Arşivi kamu idarelerinin işkur yükümlülükleri

Kurum sürekli işçi listesi + ssk işyeri tescil belgeleri + eski hukumlulere ait belgeler ve engelli işçilere ait raporlarla üst yazıyla gittim. engelli raporlarının aslını ve eski hükümlüler için ek-47 diye bir belge istediler. Ayrıca 10 dan fazla işçi çalıştıran işyerleri için işkur.gov.tr...
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Evlenme yardımı

Hangi konuya el atılsa elde kalıyor. Bu işçi maaşlarında Herşey mi muallakta olur ya.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemine İlişkin Protokol

Güzel bir uygulama aslında. Yapılabilirse güzel olur. Maaşı böl bildirgeyi böl olayları ile uğraşmayız. kişiye iş göremezlik yattımı yatmadımı sıkıntıları da ortadan kalkar. takipteyim bizi de bilgilendir.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemine İlişkin Protokol

Menderes buradaki mantık nedir tam olarak. Ne yapılmak isteniyor?
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli mys de bütçe teribi

muhtemelen kontrolde kalır ve ödenmez. iade edilir.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Memurlar'da ikramiye almalı

Kesinlikle memulara da yılda iki defa bayram ikramiyesi verilmeli.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Refakat İzni

bu ay bende de var bir tane refaket iznini alan ben de bunu araştırıyordum.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Taşeron İşçimi? Sürekli İşçimi? 4/C'den Geçen 4/B'limi Normal 4/B'limi?

Allah sonumuzu hayır etsin. Bilgi ve teknoloji çağında işler kolaylaşacagina dahada zorlaştırıyor. Mevzuatlar sadelestirilecegine daha da karmasiklastiriliyor.
  9. Ali Selvi

Tanışma Aydın'dan Selamlar

Hoşgeldiniz.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/c/b personel peşin maaş alacak yazısı yayınlandı

Mayıs dönemi peşin maaşı için manuel bordro yapıp mys den ödeme emri oluşturdum. Bildirgesi Haziran 23 e kadar diğer 4/b lilerin mayıs maaşıyla birlikte yapacağım.
  11. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 1-30 Dönemi Rapor Alan İşçi

sağlık bakanlığı maaşların 14 ünde ödeneceğine dair yazı gönderdi de o yüzden sormuştum.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

maaşı kbs den yapın bir gün sonra emsan txt si sisteme düşer oradan yükleyerek yaparsınız.
  13. Ali Selvi

Bende sizin gibi mayısta çalışarak işaretli ve mayıs dönemine hesapladım. şimdi haziranda KBS çift maasş hesaplamayacaktır, muhtemelen bir maaş manuel yapılacak.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Evet onu da sordum puantajiniz bizi ilgilendirmez ben SGK işleyişini söylüyorum diyor.
  15. Ali Selvi

Kararda geçen 15.04.2018 tarihinde geçerli olmak üzere sizce neyi ifade ediyor.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçilerde rapor kesintisi hk.

Mehmet Akdemir ben ilimdeki SGK yı arayıp sordum. İşçileri 4b liler gibi degerlendirmeyin rapor aldıklarında bildirgede eksik gün bildireceksiniz bildirgesini tam yapip iş göremezlik odenegini iade alamazsın dedi.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Her yer faklı birşey söylüyor bizim SGK da eksik gün bildireceksiniz mutlaka dedi.
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli yeni memur sgk işlemleri

sgk dan kurumunuz adına açılmış olan iş yeri kullanıcı adı ve şifresini bulun. Daha sonra www.sgk.gov.tr den e-sgk linki ile açılan sayfadan kamu linkini tıklayın. (gelen personel kadrolu olduğunu var sayarak anlatıyorum.) açılan sayfadan Sigortalı İşe Giriş ve İşten Çıkış Bildirge (4c)...
  19. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hangi Takımı Tutuyorsunuz ??

GS li değilim ancak şampiyonluklarını tebrik ederim.
  20. Ali Selvi

Editörün Seçimi Sürekli İşçi Rapor Parası Hesaplama-Rapor Parası

Bendeki benzer başka bir Excel ile aynı hesaplıyor. Yani doğru hesaplıyor. Teşekkürler.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

Bizde de henüz promosyon ödemesi yok. Şimdilik ziraatten ödeniyor maaşları ama maaş kodundan değil 100 kodu ile ödeniyor ziraat. Promosyona katılması kar diye.
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcu ( Aylıksız izne Çıkış)

Siz SGK dan primlerini isteyin. Kendi sorumluluğumuz dan kurtulursunuz. SGK primleri gönderir göndermez onların sorumluluğu.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Önemli değil. Bildiğin gibi devam
  24. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Bildirgede hiç bir zaman 20,5 ve 14 olarak ayırmadı zaten. Siz maaşınızdan kesilen 20,5 ve 14'ü bildirgedeki kesinti yüzdelerine göre tuturup göndereceksiniz. yani eski uygulamadan bir değişiklik yok.
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetlere Eğitim Talebi

İşçi maaşlarında mevzuat bilgi eksiklikleri çok. Acilen profesyonel eğitim verilmeli mutemetleri.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

henüz kimseyle görüşmedim. Ancak sgk açısından cezalı duruma düşeceğimizi sanmıyorum. Çünkü çalışılmadığına dair bildirim ekranına düşmedi onaylayamadık.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

bizde de ne bize nede şirkete düşmeyen rapor var geçen ay maaşından kesmiştik. sgk da ödeyemeyecek nasıl olacak bilmiyoruz.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS Eğitimi İzlenimleri

Yeni program güzel ama ilk etapta hbys ekobs bir arada gideceği için hastalenelere iş yükü olacak ve bir çok hastane yapmak istemeyecekler haklı olarak bu da sistemin tıkanmasına sebep olacak.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Tarihleri

Tuğrul hocam sizin mailinize rapor alanlar nasıl geliyor bir yere tanımlatmak mı gerekiyor bize de gelse iyi olur
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Kbs Maaş İşlemleri

2-14 Nisan dönemi maaş ve bildirge dönemi geçti. 13 günü 4c den odemişsiniz. 4b farkını nasıl ödeyip bildirge vermeyi planliyorsunuz.
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS Antalya eğitim duyurusu

Yarın gorucez ne oldugunu
  32. Ali Selvi

Otel güzel.Begendim
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ücretsiz izinli Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

Siz yazınızı yazın onların sistemden dv. Muaf isaretlemeleri 1 sn başında durup yaptırın.
  34. Ali Selvi

eğitim antalyada üstad.
  35. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Duyuru-Forum Yazılım Değişikliği

Sorun düzelmiş tekrar forumdayim.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4C'den 4B'ye Geçişte E-Bildirge

ben o günden sonra çok araştırdım işe giriş tarihini bir gün önceye çekmek için sgk ya gittim yetkilerinin olmadığını söyleyip yapmadılar. iki seçenek var bir gün eksik gün bildirip nedenine diğer sebepler seçilecek. yada bildirgede hiç giriş çıkış gösterilmeyecek direk martahlar toplanıp...
Geri
Üst Alt