Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çöp Kutusu 4/C 'den 4/B'ye Geçiş Hakkında Bakanlar Kurulu Kararı

buna göre bakıldığında 4/c den geçenlerin 4/b de kayıpları olacak.
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/c den 4/b ye geçiş işlemleri ?

Herkes taşeron işlemleri ile uğraşıyor. 4/c liler unutuldu.
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İlk defa giyecek yardımı

https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-giyim-yardimi-nasil-yapilir?highlight=giyim+yardımı
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Güvenlik görevlileri için( eski adı özel güvenlik) 80.10.05 - Özel güvenlik faaliyetleri (şirketlerce zırhlı araç sağlama, para, vb. değerli şeylerin toplanması ve dağıtımı, koruma ve devriye, araç park kontrol, koruma köpeği eğitimi, parmak izi tespiti vb. dahil, kamu güvenliği hariç)...
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Özel güvenlikler için nace kodu olarak neyi seçmemiz gerekiyor aceba?
  6. Ali Selvi

Tanışma selamlar

Hoşgeldiniz.
  7. Ali Selvi

Tanışma adsm mutemet

Hoşgeldiniz. Bende ADSM mutemetiyim.
  8. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4C den 4B'ye geçen personelin işlemleri nasıl olacak?

RE: 4 b işe giriş bildirgesi işe başlama tarihi sorunu Nisan ayı çok çetin geçecek orası kesinleşti.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi terfide ek gösterge girilmemesi

Harun KURU'nun hazırlamış olduğu terfi farkı hazırlama programını kullanrak eksik ödenen ek göstergesini hazırlayıp, MYS den ödeyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-terfi-farki-hesaplama-programi?highlight=TERFİ+FARKI
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4b blidirgeleri

bende de aynı.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Kesenek 5510

txt açtıktan sonra kıst maaş yapıyorsan terfi olanları sil yukarıda kişi sil var. onu yükle sonra terfi seçeneğini seç bu kez yüklediğin txt lerden kıst maaş yaptığın personeli sil ve yükle.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Taşeron Sürekli İşçi Kadro Maaş Hazırlıkları

Sağlık bakanlığında mutemetsen bunların hepsiyle karşılaşıyorsun abi. yakında birde nur topu gibi ekobs umuz olacak.
  13. Ali Selvi

sağlık müd. ve eski halk sağlıkğına bağlı olanlar çkys den yapar biz başımızın çaresine bakarız fatih.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

Benim evrağım da ödenek yetersizliğinden geri döndü. Bütçeleştirilmiş borç yapılmıyor artık.
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Mali mevzuatlar o kadar kamaşık bir durumda ki onları sadeleştirecek Babayiğitler yok piyasada kurumların strateji geliştirme başkanlıkları yeni bir şeyler ürettiklerinde kendileri de işin içinden çıkmadıkları için ve koltuk kaygısı hat safhada olduğu için artık kendilerini riske atmak...
  16. Ali Selvi

Maşallah başkan hızlısın ben daha hiç birşey yapmadım. Hele bir gelsin atamaları
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Ne yazıkki. KBS MYS EKOBS, HBYS Derken yakında kendimi dağlara vuracağım.
  18. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Maaşlar bitince ben

RE: İkna Odası Üstad takvimde bile adaletli davranmış. :)
  19. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

bende 1 tl ödenek var 323 ekleyemeden gönder yaptık artık dönerse bakıcaz :)
  20. Ali Selvi

eski sistemde ödeme emri oluştur yapınca 323'ü kendisi oluşturuyordu bunda 323 kod oluşturmuyor nasıl ekleyeceğiz aceba?
  21. Ali Selvi

tutuklu hükümlü ödemesi yaparken ödeme yönetimi kodu ne olmalı 1-hazine üzerinden yurt içi hesaba 2- özel banka üzerinden hesaba
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Tabip Dışı Resen Geçici Görev Ek Ödeme

4. dönem toplu sözleşme kararlarını inceleyiniz. Resen görevlendirmelerde kadrosunun bulunduğu kurum ile geçici görevli olduğu kurum her ikiside hesaplama yapacak yüksek olan kurum ödeme yapacak. Ancak resen görevlendirmeler yılda 2 ayı geçemez. bu konuya dikkat etmek gerekir.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS-4/C Geçici personel ödeme emri

o sayfayı kapatmadan ara ara gönder yap ben o şekilde halletmiştim.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KPHYS Matrah Birleştirme

Ek tazminatı maaş içerisinde aliyorsaniz KBS zaten vergi matrahına ekliyordur. Yok eklemiyorsa brüt tutar bildirmelidir iz net tutar da yazarsanız iyi olur. E-bordroda görünür.
  25. Ali Selvi

Hastaneler için 7.3.1.0 kodu doğru
  26. Ali Selvi

Brüt ödeme kalemlerinde hatalar var sanırım benim brüt ödeme kalemlerim: 1- 01.4.4.4------657s. kan. 4/c. mad. kapsamında çalışanların ek ödemeleri 2- 01.4.1.04---- 657s. kan. 4/c. mad. kapsamında çalışanlara yapılacak ödem 3- 02.4.6.01----- sosyal güvenlik primi ödemeleri geçici personel
  27. Ali Selvi

RE: MYS-4/C Geçici personel ödee emri 4/c ödeme emrini biraz önce kestim sorusu olana yardımcı olurum.
  28. Ali Selvi

RE: MYS-4/C Geçici personel ödee emri varmı? Güncel
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4 / C E - bildirge

Son ödeme tarihi olan ayın 23 ü geçtiği için e bildirgeden dönem kaldırılmıştır.
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

Arkadaşlar bizler hiç bir konuya konu tam manasıyla çözülmeden kilit vurmuyoruz. Unutulmamalıdır ki burası bir sosyal paylaşım sitesidir. yani bilgiyi paylaştığımız bir platformdur. Buradaki admin ve diğer arkadaşlarımızın da bilemediği yada bildiği halde emin olamadığı konular olabilir...
  31. Ali Selvi

Programlar 3/2 Memur Maaş Hesaplama Programı 5434-5510

keşke biraz formülize etseydiniz her şeyi kendimi hesaplayıp yazmak zorunda kalıyoruz. Yinede elinize sağlık.
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ücretsiz izin

keseneğini vermeyin. maliyeye yazı yazarak sgk primlerini gelir kaydettirin. sonra net ödenen maaşını iade alın.
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Nakil İşlemleri KANBİS

Afedersiniz de (biz) eşek olduktan sonra semer vuran çok olur.
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hoş geldin Koç Yiğit

Gözünüz aydın Allah hayırlı ömürler nasip etsin.
  35. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Yüksek Lisans Üst Öğrenim?

Üst öğrenim Lisans intibakı olmadığı için yüksek lisans üst öğrenimden sayılmıyor diye biliyorum varsa sadece derece kademe ilerlemesinden faydalanabilir.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4b kbs de döner sermaye işlemleri

Var Arkadaşım ben geçen ay onaylattım.
Geri
Üst Alt