Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hata veren brüt tutarları 100 tl düşürerek yükledim ama tek tek denedim. Ancak yükleyebildim. Onay butonu yok muhasebeye gönder deyince toplam kümülatife ekledi.
Sınav sonrası çıkan dpd yönetmelik değişikliği sonrası sınavı iptal etmek zorunda kaldılar( mülakat maddesini s.b. yönetmleiğine eklemek için) keşke iptal etmek yerine erteleselerdi.
peki atılanlardan neden açığa alınma tarihinden itibaren iade alınmıyor. Sonuçta açığa alındığı tarihten itibaren tedbir gereği çalışmamış görevinden uzaklaştırılmış.
Şimdi benim burada anlamadığım bir konu var açığa alınmış olan personele 15.08.2016 tarihinde ödediğimiz 2/3 maaşı
01.09.2016 tarihli KHK ile atılmış olanlar için 1-14 eylül arasını 14 günlük kısmını (kişi açığa alındığı sürelerde çalışmadığı halde) iade alıyoruz. peki görevine iade edilenlere...
672 sayılı khk gereği ihraç edilen kamu görevlilerinin sgk ayrlış seçeneği ne olacak?
1- görevine son verildi
2- meslekten çıkarıldı
3-kamu görevinden çıkarıldı
4- görevden uzaklaştırma (aylık kesenek prim ödenmemesi şartıyla)
KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME
OLAĞANÜSTÜ HAL KAPSAMINDA KAMU PERSONELİNE İLİŞKİN
ALINAN TEDBİRLERE DAİR KANUN
HÜKMÜNDE KARARNAME
Karar Sayısı: KHK/672
Olağanüstü hal kapsamında kamu personeline ilişkin bazı tedbirler alınması; Anayasanın 121 inci maddesi ile 25/10/1983 tarihli ve 2935...