Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Evet verilir haketmiş çünkü Ancak talebi yok ise hiç karıştırma.
  2. R.P.

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

Bizde de aynısı sorgu boş çıkmakta
  3. R.P.

Mutemet Arşivi Microsoft windos 7 ye verdiği desteği bitiriyor

Zooor dostum zor krekli kullanacaksınız ki win 10 oldukça problemli bir yazılım eskiden vista vardı onu çıra ile aratacak cinsten.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi ssk tavan aşımı

Bu aykine eklemeniz yeterli olacak kanısındayım.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi ssk tavan aşımı

Bilindiği üzere sgk tavan Asgari ücretin 7,5 katı yani 2.558,40 x 7,5=19.188.00 Tl yi aşan kısım bir sonraki aya devreder Ancak sonraki ayda da aşacak olur ise ne yapılır belirsiz bu konu ile ilgili olarak sgk İşveren uygulama tebliğinden bakmak gerekiyor.Hayırlı İşler Dilerim. Güncel resmi...
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kıdem ay/yıl hatası

Manuel güncellemende hiç bir sakınca yok üstad.
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İl - İlçe Arası Sürekli Yolluk Hesaplama

Muallim001 Bey: Kişi İkametini değiştirdiği taktirde diğer deyiş ile evini taşıyacak ise yukarda denilenler uygulanır Ancak Evini taşımayacak ise Saadece 1 Günlük yevmiyesi ile raiç bedel üzerinden otobüs ücreti ödenir Eğer evini taşıyacak ve ikameti değişecek ise atama kararnamesindeki ilçeye...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Vergi İndirimi

Ömür bey ilginize şahsım ve forumum adına teşekkür ederim.Çok değerli bir yazı adeta altın niteliğinde.
  9. R.P.

Taktir edersinizki Forumda sorulan soruya göre yanıt verilmekte hal böyle olduğunda ise ; Bu Konu İle İlgili Bir Belge veya Olur veya Görüş Yazısı var ise Lütfen paylaşalım.Konu Muallakta kalmasın.
  10. R.P.

Burada Bahse Konu Limit Tutarı : "Aynı Takvim Yılı İçerisinde Olmak Kaydı ile indirime konu olan tutarın brüt asgari ücreti aşmaması şartı bulunmaktadır"
  11. R.P.

Bordrolu Çalışansanız: Sigorta primi * Kişinin vergi dilimi = Vergi avantajı tutarı Aylık brüt ücret 3.500 TL Vergi matrahından indirilebilecek maksimum prim tutarı (brüt ücret x %15) 525 TL Yıllık limit 2.558,4 x 12 = 30.700 TL Aylık Poliçe Primi 400 TL Vergiye Konu Olacak Prim...
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders

Sınav Görevlerini zaten sistem kendisi hesaplayarak ek ders üzerine eklemekte Hesaplama ise Gösterge (Puan) * Mevcut maaş katsayısı Tuğrul Hocam da eklemiş zaten. Bilgi olarak dağarcığınızda bir köşede dursun.
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

Arkadaşlar 02 / 06 Eylül arası mys ve Kbs de güncelleme çalışmalarının olduğunu bu zaman diliminde ise bazı aksaklıkların yaşanabileceğini zaman içerisinde aksaklıkların tekrar yapılması gerektiği bilgisine ulaştım.Endişe etmeyin sistemseldir 1-2 saat aralıklarla denemelerinize devam edin.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 657 Memur Ek Gösterge ekleme

Ezber iş yapma özlük dosyasından terfi ilerlemesine bak veya şayet girişleri yapılmış ise Hitaptan hizmet bilgilerine bakarak güncelle Diğer konu bunun farkına varırlar ise geriye dönük hak talep ederlerki en doğal hakları bu defa işin içerisine geriye dönük prim aktarnasıda girerki bu büyük...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabi Memurun Göreve İadesi ve 1/3 Maaş İşlemleri

gülerek kullanın SGK Primlerine çok dikkat edin
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanuna Tabi Memurun Göreve İadesi ve 1/3 Maaş İşlemleri

Forumda var kişi 5434 mü 5510 mu her ikisi ilede ilgili bir çok örnek mevcut.
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 657 Memur Ek Gösterge ekleme

Çalışanın durumuna göre ayarlamanız gerekmekte KBS den bu şekilde yapın
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İl - İlçe Arası Sürekli Yolluk Hesaplama

Ben bu konuyu buradan hallediyorum https://www.illerarasimesafe.com/ Hem iller arası hemde il ilçe arası Raiç bedelleri her yıl ocak ayında zabıtadan alıp her 3 ayda bir de güncellettiriyorum Hem bana zaman kalıyor hemde gidene zahmet ettirmiyorum.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Harcama Sorunu

Teşekkür ederim Mustafa Bey Aralıklarla denemekteyim zaten
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük İlave Tazminatının KBS'den Ödenmesi

Anladım üstadım o vakit orana göre her bir ay için ayrı ayrı hesaplayıp yapman gerekiyor.Toplu miktar girdiğinde zaten sistemin kabul etmediğini yukarıda belirtmiş idiniz.
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Harcama Sorunu

Arkadaşlar Mys den Emekli yolluğu ödemek için sizteme kişinin tc si girildiğinde resimdeki gibi hata vermekte Kişinin tc si doğru Mernis kayıtları güncel.Bu Konuda tecrübesi olan varmı ?
  22. R.P.

Kbs Diğer Tazminat sekmesinden ek 74 seçilerek puan girilir Üstad Hesaplama Şöyle En yüksek devlet memuru maaşı (9500)*Maaş Katsayısı (0,138459)=1.315,36 *Tazminat oranı Tazminat oranlarıda zaten ilgili cetvelde belirtilmiş sonuç böyle çıkar Örnek olarak Uzman öğretmenin Uzmanlık puanı (ek 74 )...
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcra Emri Ödemesinde Kesilen Gelir ve Damga Vergisi Hk.

Mahmut Bey İcra Kişiye Gelmiş ve İcra emrinde dosya ve esas sayısı belirlenmiş ise maaşından ne kadar kesileceğide belirtilmiştir.ki bu kişi için geçerli burada herhangi bir kesinti söz konusu değildir.Ancak sizin durumunuz yada diğer deyiş ile bu icranın neyle ilgili olduğu konusunda açıklama...
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK Sürekli İşçi Hapis Cezası nedeni ile Çıkış Verilmesi

İşciden değil Ancak 657 de tecrübem var sgk tescilden sanırım ( tutukluluk nedeniyle fesih ) böyle bir düşme yapmış idim.
  25. R.P.

74 ek tazminat öğretmenler için yazıyorum uzman ise 20 puan uzmanlığının yanı sıra bölümüne göre 8-10-12-15 gibi rakamlardan hangisi uymakta ise eklenerek tutar belirlenir.Branş ta Kimyacılara 12 puan ek 74 eklenir.
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Faturada 2 farklı kdv oranı varsa damga vergisi nasıl kesilir mys de

KDV Tuarlarına göre ayrı ayrı 0,948 oranında hesaplama yapmanız gerekiyor.Örnek:100 tl de + %8 kdv yi düşüp 0,948 ile çarpın 2 inci 100 tl de %18 kdv yi düşüp 0,948 ile çarpıp toplam damga vergisi tutarını düşün.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İşten Ayrılış Bildirgesi

Sn: Mahmut SAHİNN Bey Konu Çözümlenmiş ise Lütfen belirtiniz.
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmelide ekdersde gelir vergisi matrah

Sn: okan cicek Konu Çözümlenmiş ise lütfen belirtiniz.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası KBS işlemleri

Sn: Fatih Mehmet DAĞ Bey Konu çözümlenmiş ise lütfen belirtiniz.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4b personelin askerden dönüş işlemleri

Sn: Bayran ali bey Konu çözümlenmiş ise lütfen belirtiniz.
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 3 Aylık 4/B Eş Yardımı

Sn:Erhan bey Konu çözümlenmiş ise lütfen belirtiniz.
  32. R.P.

Mutemet Arşivi 2019 yılı kamu toplu iş sözleşmeleri çerçeve anlaşma protokolü

Sn: adem bülent kabataş Konu çözümlenmiş ise lütfen belirtiniz.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personel Kıst Maaş

Sn:Emre Bey Konu çözümlenmiş ise lütfen bildiriniz.
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşçi İzin Ücreti Hesaplama

Eklemiş olduğunuz yazının 5.Maddesinde açıkça ifade etmiş.o anki ücreti üzerinden hesaplanır demiş
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli ödül verilen personele ödemeyi kim yapar

Ödülü her ne kadar sizden almış isede ödemeyi şu anki bağlı bulunduğu saymanlık yapar.Ödülü üst yazı ile gittiği yere gönderin.
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli BANKA TEXT LİSTESİNDE EKSİK ve FAZLA MAAŞ ÖDEMESİ

Bir Üst Yazı İle işlem yapmak ilerde çok gerekli olur.Sehven yanlış yapıldığını belirtin Yeni bİR TXT dosyası hazırlayın güncel rakamları girin (Fazla yatanların maaş hesabına iade etmesini sağlayın)Eğer banka internet erişim izniniz var ise havalede parada kesmiyor ise tutanak ile olmak kaydı...
  37. R.P.

Anladım o da olabilir.Eş Yardımı alırken agi de artar karşılaştırma ilede çözebilirsiniz. Mys den ödeyin Aile yardımından herhangi bir kesinti yapılmaz. Güncel AGİ Miktarları ektedir.
  38. R.P.

Çeşitli ödemeler bordrosunu Hasan Bey Hazırlamış.Siz birde konuyu açıklayıcı yazı yazarak eksik aylara ait bordrolarıda ekleyip direk mys den kişinin tc si ile çıkış yapıp ödeyin.Burada dikkat etmeniz gereken eş yardımı almamış işse AGİ de eksik yatmıştır.Buna dikkat edin.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Raporu Kesintisi

Yasin Ünal Bey Gayet net ve güzelce açıklamış akternatifi yok.
Geri
Üst Alt