Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4924 Maaş Hesaplama Programı (09072017) Arkadaşlar Bu Proğram Bende Sabitler bölümünden Şehir İsmi Değiştiğinde Donma yapıyor Bu Bende mi Böyle Yoksa Genelinde mi var?
Diyelim dediğiniz gibi bu durunda mutemet hem txt gönderdi hem mys den yaptı sence böyle bir olası % kaç mutemet yapabilir hemde en acemisi Dediğiğn gibi ise işin içinde art niyet aranır.
A-B-C-E Sütunları KBS listesine göre girilip sabit kalıp güncellenecek D sütunu el ile manuel girilecek.Bunu bu denli irdelemenin mantığını anlayamadım ?! Zaten yılda 2 kez yapılan bir şey Ha personelim çok derse kbs pdf yi excele çevirip kopyalarsınız.
Bireysel emeklilik yaptığınız şirketin fon getirilerinden memnun değilsiniz veya başka bir emeklilik şirketine aktarmak için süreç aşağıdaki gibi ilerler:
Öncelikle BES yaptığınız emeklilik şirketi ilk şirketiniz ise, burada 2 yılı doldurmuş olmanız gerekiyor. Daha önce başka yerden buraya...
Zaten geçici bir durum zaman zaman kelimesini kullanmış sgk duyurusu aynı duyuru yanlış hatırlamıyor isem 2019 4.ayda da yayınlanmış sonrasında düzeltildiğine dair duyurulmuştu ancak o vakit saadece K100 bağlantı hatası vardı (Java İle düzeltilmişti) Aklımda kalan bu.Bu duyuru yeni notlarım...
15.07.2019 tarihinden itibaren aylık prim ve hizmet belgesi gönderimlerinde zaman zaman sistemsel arıza nedeniyle "803 Hata Kodu" Ve K100 Bağlantı Hatası meydana gelmekte olup, arızanın giderilmesi yönünde çalışma devam etmektedir. Arızanın giderilmesini müteakip ayrıca duyuru...
Bu gibi durunlarda her defasında avans olarak ödeme yapılmakta Ödenebilirde ödenmeye bilirde % 50 :) ödenir ise bir sonraki ayın 15 i lastik gibi sünmekte ödenmez ise bu ayki maaş bitmekte tut kelin perçeminden
KBS de maaşlar konusunu 10 kezde hesaplatsan onaydan sonra bankaya gönder işlem tamam onay vermeden göndemenizde imkansız. tekrar gönderme şansınız yok buton pasifleşmekte Dediğim gibi sistem hatası bence
Sistemsel hata olabilir Mantıklı başkaca açıklaması yok gibi.Personelin tamamına 2 farklı toplam tutar miktarı gitmiştir büyük olasılıkla.Bu da sistemseldir.
Evet hitaba işlemek gerekiyor Şu an izinliyim hafta başı resimli anlatımı eklerim sgk hitap tan kontrol edip uygun değil ise eksik bilgi sekmesine ekliyor..Hayırlı işler dilerim.
Elinizdeki belgeleri baz alarak hitaba girin sgk kontrol ediyor ya kabul ediyor yada eksik bilgi olarak hitaba işliyor.Şu an izinde olduğumdan yardımcı olamam ancak pazartesi hatırlatın resimli anlatım yüklemesi yapıyım Hayırlı İşler.
Hemşerim;Bildiğin gibi Sürekli Görev Yolluğu Mys de - Bakiyeden ödenebiliyor Bütçe tertibi 9.9.9.5 kodundan ödenmeli sistemde gözükmese dahi bir dene eğer tertip yok derse 1 tl temsili para aktarılması gerekiyor.Mys Görüş ve Öneriler kısmına bir yaz bakalım ne çıkacak yada Hakan YÜCELOĞLU 0312...
Dekontları bulamadım Allahtan önceden emekli kesenekleri ve icmallerini ciltlettirmiştim. Maaşından kesilenleri oradan buldum Telekomdan gelenler Oradan istedi kimisininde dekontu elindeydi.İşime yaradı oradan icmal ve ödeme emir belgelerini ve diğer belgeleri İl Milli Eğitim Özlük Şubeye...
2016 Ocak - Haziran =66,61
2016 Temmuz - Aralık =69,94
2017 Ocak - Haziran =72,04
2017 Temmuz - Aralık =77,03
2018 Ocak - Haziran =81,41
2018 Temmuz - Aralık =88,46
2019 Ocak - Haziran =97,95
2019 Temmuz Aralık =103,84 Sendika Yardımı...
Daha Öncesinde Meb deki 4/c statüsünde çalışan personele fazla mesai karşılığı izin verilmekte idi Sanırım böyle bir şey olsa gerek ancak sözleşme şartlarında bu konudan nasıl bahsederse ona göre işlem yapılması çok daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Yapması gerekeni yapmış size fatura ile birlikte borcu yok yazısı getirdiğinde bu işin olamayacağını borcunu kapatması gerektiğini beyan edip ya ihaleyi iptal edecektiniz yada bir sonraki en az verene ihaleyi bırakacaktınız.Burada borç alacaktan fazla olması işi karıştırmakta.
Bizde de var usta öğreticilerin kadrolu sözleşmeli versiyonu Hatırlarsan eskiden bölümlerde döner sermayede çalışanlar vardı bunların menşei belirsizdi yaptığı işe göre döner sermayeden yüzde karşılığı çalışırlardı şimdi bunlar evrim değiştirdi usta öğretici oldu yeni versiyonlarıda sözleşmeli...
Zekeriya bey bu konuyu il müdürlüğünüz ile detaylı istişare etmeniz çok daha verimli olacağı düşüncesindeyim.Ancak Bilgisi olan arkadaşlarda elbette yardımcı olacak ve fikir beyanında bulunacaklardır.Hayırlı İşler.
Mehmet Bey:Öncelikle bir taslak çıkartın söz konusu 2029,50 üzeri miktarı bulun bu rakamı 7,5 saat üzerinden gününü bulun bu fazladan olan prim miktarını da yatırmanız gerekeceğinden bu elinizdeki belgeyi ek göstermek sureti ile mys den ödemeyi yapın.e bildirgeyi de ek olarak hem gün hemde prim...
Anladım Mehmet Bey Tuğrul Bey Yapmanız gerekeni açıkça yazmış zaten Taslaklarını hesaplayıp ek bildirgeleri verme yoluna gitmeniz gerekiyor.Hayırlı İşler Dilerim.
Yönetmelik gereği ücretli öğretmenin haftalık 30 saat normalde 120 saat eder ancak, ay 5 hafta olsa dahi 150 saat oda eder 20 gün bunun fazlası olmaz nasıl çalışacak yada nasıl oldu da ayda 150 saat üzeri bir çalışma ortamı oluştu.sizde bu 20 günü aştınız oldukça ilginç.Hiç tecrübem...