Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Harcırah Ödemesinde 2 Gün üzerinden 2/3 Harcırah Ödenemsi

Bende Hüseyin Beye Katılıyorum Ancak bir ek bilgi vermekte fayda görüyorum Yurt içi geçici görev yolluklarında gideceği yer uzak ise 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası için yevmiye verilmekte bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Onarım Teklif Mektubu ve Ödeme Hakkında

Doğrudan Temin İle Yapcaksanız Tek Firma İle Yapılabilir Ancak İlerde Sıkıntı Çıkartmaması Adına En Az 3 Firmadan Teklif Alınması çok daha iyi olur.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR Asgari Ücret Destek Prim Kesintileri

İş Kurun sitesinde duyurular bölümünde böyle bir yazıya raslamadım Kaynağını iyi araştırmak gerekli Konu Önemli Fason da olabilir.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR Asgari Ücret Destek Prim Kesintileri

Bu yazıda gelen kurum kaynağı belirsiz nereden geldiği konusunda bilgi veirimisiniz?Gelen kaynak güvenlimi
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5510 - 5434 Statü Değişikliği Kesenek Bildirge İşlemleri

Sayın timur.aksoy Bey Duyarlı ve sorumlu davranışınızdan ve detaylı paylaşımınızdan dolayı şahsım ve forumum adına teşekkür ederim.Ancak bilgi paylaşıldığında anlam kazanmakta sağolun eksik olmayın.
  6. R.P.

!~DİKKAT~! Forum Üyelerimize

Yararlılık ve hızlı doğru yanıtlar için olmazsa olmaz konulara değinildiği açıkça gözükmektedir.Bu gibi önem arz eden ancak basit görünen bu detaylara riayet edilmesi herkesimin açısından elzem bir tutum olacaktır.Konuyu gündeme getirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrasını yanlıslıkla 5510 öncesi yapılmışl

Tuğrul Beyin verdiği lingde Gayet açıklayıcı bilgi mevcut sorunuza göre problemi çözmeniz gereken yanıtlar resimli anlatımlar ile mevcut. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/gecmise-doenuek-terfi-oedemesi-ve-sgk-bildirimleri.6995/
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik İçin Ayın 15'in de Ayrılması durumu

Bakmakla yükümlüsü varsa ki çalışmayan eş var aylıksız izin gss kesilir koduna alın
  9. R.P.

Mutemet Arşivi KBS PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU (SIRA NO 7)

Ücrtli öğretmenleri ben hazırladım perşembe günü teslim edicem
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük ek ödeme

Tek Bordroda Her Ayı Farklı göstermen gerekmekte nedeni ise 6 şar aylık dönemlerde maaş katsayılarının değişmesi.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşKur Tarafından atanan işçilerin Sosyal Hakları

Temmuz 2020 de yapılacak olan sözleşmeye göre hareket edileceği bu zamana kadar sosyal haklarınında olmadığı konusunda söylentiler var ancak benim bildiğim bir belge ortada yok
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Keseneklerde kırmızı uyarı

Üstad Yeri gelmişken geçenlerde yeni ben bilirim diyen muteme ile sohbet esnasında öyle bir ahkam kesiyorki sustum kaldım nihayet yoruldu basit olsun diye eğitim öğretim tazminatının nasıl hesaplandığını sordum basit olsun istedim apıştı kaldı cevabı şu oldu KBS hesaplıyorya geçende duydumki bu...
  13. R.P.

Eskiden bunları mantıkla yapmakta idik hiç yardım edende olmazdı söyleyende şimdi forum sayesinde bu tecrübeler nerelere aktarılıyor Şahsım adına ben mutlu oluyorum.
  14. R.P.

Öncelikle keseneğe yüklediğiniz jar (txt) dosyasını açın ve kırmızı işaretli olanları silip asıl olarak gönderin gelelim kırmızı olanları ek mahiyette önceki dosyayı yükleyin kırmızılar kalsın diğerlerini silin kalanları manuel düzenleyin gönderin. büyük ihtimal ile varsa kıst maaş asıl...
  15. R.P.

Mutemet Arşivi Kitap Önerisi

"Üstadım Foruma Haksızlık Etme Bu Forum Kitabın Birkaç Tık Önünde Seyretmekte."
  16. R.P.

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli yada Sürekli İşçilerin Rapor Hk.

Maalesef en vahim konu çalışma şartlarının bu denli keşmekeş halde olması ve bu konuda çalışanın sesini duyuramaması basit bir icraatı dahi bu noktalara getirebilmekte.Eğitim zaten yok bari çalışma şartları iyileştirilse bu denli basit konuların gündeme gelmesinin önü kapanmış olur.
  17. R.P.

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli yada Sürekli İşçilerin Rapor Hk.

Fatih Bey: Personel birimi Mutemede bilgi vermemiş ise Mutemedinde gaipten haber alma şansı yoksa Burada öncelikle birim müdürü sorumlu gereğinide kendisi yapacaktır Ancak bunu personel birimine nasık rücu edecek tartışılması gereken bu personel birimi bunu nasıl açıklar muamma Burada mutemede...
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Arife Günü Vardiye Hesaplaması

Adem Bey: Sorunuzda arife günü çalışmadığı gibi bir anlam çıkıyor hal böyle olsuğunda bayramın 3 günü tatilde çalışacaksa tatil günleri verilen yevmiye üzerinden puantaj hazırlanmalı sorunuzdan anlaşılan bu
  19. R.P.

Mutemet Arşivi Telefon ve İnternet e-Fatura Uygulaması gelişme varmı?

Bizde henüz böyle güzel işlemler yok TTVPN faturalarıda düşmektemi?
  20. R.P.

Mutemet Arşivi Kitap Önerisi

Bırakın kitabı üstadım sorununuza doğru ve dahi mantıklı yanıt verebilecek bana bir tane yönetici gösterin dökülenden kalan 25 dişimide ben kırıyım. 37 yıldır ben göremedim Bütün samimiyetimle belirtmek isterimki değeri her geçen gün dahada iyi anlaşılan forumuz en iyi kaynak ve eniyi...
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Uydu Mobil Hatlarında Damga Vergisi Kesilir mi

Serap Hanım Mesleki teknik liselerde Harita ve Kadastro bölümlerinde uydu hatları var bu faturaları mys den öderken kdv hariç damga vergisi kesintisi yapıldığı konusunda bilgim var.
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Muhasebata Çağrı Açma

Nakil gittiği kurum 14 günlük fark bilgi giriş ekranınını güncellediğinde problem kalkacaktır büyük olasılıkla.Ancak Karşı kurumla irtibatınızı kurun problemi orayla istişare edin derim.
  23. R.P.

Ek bilgi olarak şunu paylaşmak isterim bu şekilde gönderilen keseneklerde kişi e devlet üzerinden hizmet dğkümüne girdiğinde oldukça kafası karışmaktadır.Neden aramaktadır.Bunun mantıklı yanıtını verebildiğiniz sürece problem yok aksi durum sizi oldulça güç duruma düşürebilir.Bu durumda "Ya da...
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ekders Veri Girişi

Alternatif olarak kayıtlı puantajı sil kurumsal tekrar hesaplatma başlat sorun çözülür olan girdiğin ek dersleri tekrar girmen gerekecek.
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bayram parası ne zaman ödenir

Üstadım Siz Hızlısınız :embarras:
  26. R.P.

Mutemet Arşivi Telefon ve İnternet e-Fatura Uygulaması gelişme varmı?

Nasıl Bırakmış isen aynen öyle duruyor Borç biriktide birikti haydi hayırlısı
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselme İle Gelen Memur Giriş İşlemleri

Öncelikle Kişiden Aile durum bildirimi al Ekteki Belgeyi doldur kbs sistemine giriş yap sgk girişini yap.Kurumunuzun Maaşınızı aldığınız banka ile yaptığı sözleşme gereği bankanın kişilere verdiği paraya Promosyon Denilmekte.Hayırlı İşler
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bayram parası ne zaman ödenir

Bayram Parası Bayramda Ödenir :) Artık Bize Para veren Yok.:embarras:
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ohal sonrasi iade edilen personel banka promosyonu alabilir mi

Bu sezon banka sözleşmesine bir madde ekledik personel sayısının % 10 u kadar gelen personele promosyon banka tarafından ödenecek.Gayet te iyi oldu
  30. R.P.

Sohbet Alanı Sağlık Refah seviyede

Ama Yinede Sağlıkta Çooooook Refah seviyede Avrupa standartları üzerindeyiz.:embarras:
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli personel sgk girişinin geç verilmesi

Mehmet hocam Ben naçizane fikrimi ve tecrübemi belirttim Mutlaka sizede katılırım Lakin Sgk nın tutumuda belli Elini milletin cebinden çıkartmadığı gerçeğinide göz önünde tutmakta fayda var.Aynen muhasebat gibi sgk da farklı uygulamalarda bulunabiliyor.Fatih bey her haftanın belirli günlerinde 1...
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli personel sgk girişinin geç verilmesi

Öncelikle bildirge tarihinden 1 gün sonra başlatmanız gerekiyor ( Pazartesi ve Cuma Günleri hariç) En çokta buradan İPC gelmekte bu konuya çok dikkat edin diğer bilgileri arkadaşlar zaten vermiş.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Akaryakıt Alımı

Siz süreli alım yaptığınıuzdan dolayı her ödeme emrinde ek belge olarak excell hazırlayın ve ilk hücreye ihale bedeli taplam litreyi yazın bir sonraki hücreye o ayki alınan litreyi yazın bir sonraki hücreyede kalanı yazın. 2. bir listeyede sözleşme bedeli o ay ödene bürüt tutar ve kalan tutarı...
  34. R.P.

Mutemet Arşivi Dernekleşme Ve Akabinde Sendikalaşma

Sendikalaşma üyelerin sorunlarını düzeltme çalışma şartlarını ve ekonomik durumlarını daha iyiye getirmek için çabalayan sivil toplum kuruluşlarıdır.Bunu yapan sendika varsa bu senin lehine dezevantajı hiç bir işe karışmadan aidat ödemek.
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kıst maaş bordrosu sgk prim tutarı (sözleşmeli)

Güzel Arkadaşım burada biz varız ve bizde forum olarak kocaman Bir Aileyiz endişe etmeyesin anlatmaya çalıştığım şey bu kısacık dönemde sorduklarınla Vasat bir bilgini üzerine çıkma yolunda olduğunu vurgulamaya çalıştım.Lütfen Aklında kalsın Biz Forum Olarak Kocaman Aileyiz ve burada ki her birey...
  36. R.P.

Mutemet Arşivi Dernekleşme Ve Akabinde Sendikalaşma

İyi Akşamlar Arkadaşlar: Bilindiği üzre SGK ve Akabinde Emekli sandığı icraatları ile Çalışanın cebine elini sokmaktan çekinmez oldu.Sudan sebeplerle gelen İPC ler Kendi görevindeki başarısızlığı kişilere yüklemeye çalışan Emekli Sandığının son icraatı Askerlik borçlanmasının yapıldığı halde...
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kıst maaş bordrosu sgk prim tutarı (sözleşmeli)

Aynen Öyle Verdiğiniz kıst 14 günlük kaba bir hesap ile dahi anlaşılabilecek bir konu.Bence Kendinize Haksızlık etmeyin Vasatın üzeri mutemet yolundasınız.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli fazla mesai ödemesi

Bu gibi konular hiç ummadığınız zamanda ortaya çıkmakta siz unutsanız dahi sistem unutmuyor.bence kişi borcu öıkartın sgk yada fazladan ödenen prim iadesini isteyin Geleceğini zannetmem ama elinizde hiyarşiyi izlediğiniz belge olur.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli fazla mesai ödemesi

Kontrollere yakalanmaz isen sıkıntı yok Ancak Riskli yapsanız dahi yasal faizi kadar kısmını da kesmeniz gerekir ancak kontrollere yakalanırsanız açıklayamazsınız mazereti yok.
Geri
Üst Alt