Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aynı Binada Hizmet Veren İki Ayrı Okula Bakan Okul Müdürünün Ek Dersi

Aynı Durum İlimizde de var fakat ek dersi fazla olan (Pansiyon) okuldan alıyor fazlası için talep te bulunmadığını biliyorum.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen İşçi Geriye Dönük Çocuk Yardımı

İşci Konusu Gözümden Kaçmış Zaten Mesajı da Sildim Uyarın İçin Sağol.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ankara Geçici Görev Yolluğu Hesaplama (Yardım)

Buradan Yardım Alabilirsiniz https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/harcirah-egitimi-pdf.8208/ Burada da Bordrosu Var https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/gecici-goerev-yollugu-hazirlama-bordrosu.7400/
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Seçim Kursuna Katılan Öğretmenin Ek Dersi

"Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden; a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde...
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Seçim Kursuna Katılan Öğretmenin Ek Dersi

Seçim kurslarına katılan Yönetici ve öğretmenlerin; Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin "Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 16. Maddesinin 1 numaralı fıkrasının (a) bendi" gereği "Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel...
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücretli Çalışan TYP işçisine icra kesintisi 1/10 olarak mı uygulanır

Mustafa Bey Teslim Aldığınız İcra belgesinde mutlaka oran belirtmiştir Aksi belirtilmediği sürece Aile ve Çocuk Yardımı Hariç Kalan net Maaşın 1/4 Kesinti yapılır.Ben bu zamana kadar Aile ve Çocuk Yardımını devre dışı bırakmaksızın Net Maaşının 1/4 ünü Belirtmiş ise diğer alacaklarının tamamını...
  7. R.P.

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Ne Zannettin Güzel Arkadaşım Tecrübeli İnsan Büyük Düşünür Tuğrul Bey Forumun Bu zamana kadar yaptıklarına bakıldığında İlerisini görmek çokta zor değil Büyük projeler düşün bu projeler İnsan yararına olsun Selam Ve Dua İle
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Fazla Çalışma Ücreti

Sorunuz ile ilgili 2 adet belge buldum Umarım sorunuzun yanıtını bu belgede bulabilirsiniz.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletme Birimlerinin Muhasebe Hizmetlerinin Devri

Yanlış hatırlamıyorsan bu durum bazı üniversitelerede verilmişti ve hala devam etmekte Maliye defterdarlık işlemlerini bakanlıklara devredecek gibi saadece kontroller onlarda olacak son yıllarda defterdarlık muhasebedeki personel sayısıda düşmekte
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yeni atama-emekli sicil numarasında rakamların yanında harf olurmu?

Üstad Bende Başlayanlar Oldu Nerdeyse Asaletleri Tastik Olacak.Yurttan Gelen Bay-Bayanlar Oldu.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ( Taşeron) ücretsiz izinleri

Sözleşmelerine Bakmak Laım Gerçi Çok Açıklayıcı bir bilgi olacağınıda sanmıyorum.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yeni atama-emekli sicil numarasında rakamların yanında harf olurmu?

01.01.2000 sonrası doğanlarda Emekli Sicil Numaraları Bu Şekilde verilmeye başlandı.Yeni Kimlik Kartı Seri Numarası Gibi biribirine uyum sağlasınlar diye herhalde :)
  13. R.P.

Sohbet Alanı Teşekkür

Altın niteliğinde olan ve bir mutemedin arşivinde ve dahi bilgisinde bulunması gereken bu bilgileri toparlayarak foruma ve bizlerin bilgisine sunan Sn:Mehmet AKDEMİR beyefendiye ve bu formun Kurulmasında emeği geçenlere,İşletenlere.görev alanlara ve destek veren tüm üye dostlarımıza Sonsuz...
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçenlere Fazla Mesai ödenir mi

Sn Metin ŞAHİN Beyefendi duyarlılığınıza teşekkür eder hayırlı işler dilerim.
  15. R.P.

Editörün Seçimi Ocak ve Temmuz Kesenek Bilgi Sistemi Katsayı Farkının Girilmesi

Eline Sağlık Üstad Altın Mahiyetinde Bilgiler Bunlar.
  16. R.P.

Mutemet Arşivi NACE Kodlarının girilmesi ile ilgili SGK Duyurusu

Bilgi İçn Teşekkür ederiz Üstadım
  17. R.P.

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Paylaşımın İçin Teşekkür Ederiz
  18. R.P.

Editörün Seçimi SGK İdari Para Cezaları

Güzel ve Oldukça Verimli Bir Çalışma Olmuş Elinize Emeğinize Sağlık.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kesenek hata

Aynı Çizelge üzerinde 2 satırda tarih sırasına göre girmiş iseniz Tarihe göre arada en az 1 aylık sürede var ise sistem %100 artışı hangisine vereceğini şaşırıyor Maalesef Kbs alt yapısı her dönemde 1 terfi esasına göre dizayn edilmiştir.Temiz sicile verilen 8 yıllık terfi normal terfi ile aynı...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kesenek hata

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
  21. R.P.

Teşekkür Ederim Güzel Arkadaşım.Şimdi Çok daha güzel oldu Birde sağlık bakanlığı diye yazsan veya amblemini koysan çok daha güzel olur.Hayırlı İşler.
  22. R.P.

Fethullah Bey;Bilindiği üzere her bakanlığın çalışma şartları farklı olabilmekte Yönetmelikleride farklı olabilmekte Eğer hangi kurumda görev yaptığınızı üye bilgilerinize ekleyecek olur iseniz forum olarak daha hızlı yanıt verme şansımız olur.Hayırlı İşler Dilerim.
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SGK e-bildirge kuruş farkı

Tuğrul Hocam Dilekçe örneği istediği için ekledim sgk ya kuruş farksız gitsin isterse böyle imkanda var demek istedim.
  24. R.P.

Konu : Kesenek Kuruş Farkı Düzenleme. DEFTERDARLIK MUHASEBE MÜDÜRLÜĞÜNE .......... 13.01.33.62....... Birim kodu ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri adına gönderilen 160017830400128 Tahakkuk İş Nolu...
  25. R.P.

Emsal olması bakımından 4 b lilerin varsa sözleşmesine ve 4 b li personellerin sosyal haklarına bakmak gerekir.Ekteki belge oldukça çok işinize yarayacaktır.Hayırlı İşler.
  26. R.P.

Editörün Seçimi Ek Ders Karşılığı Ücretli Öğretmen Maaş Bordro Hesaplama Proğramı

Değerli Arkadaşlar daha önceden foruma eklemiş olduğum bu çalışmamı günümüz şartlarına uyarlayarak tekrardan yüklemeyi uygun gördüm. Formüller korumasızdır.Bu nedenle sadece Giriş sayfasından .................. Yerleri ve sarı kısımdaki yerleri Doldurmanız Yeterli Olacaktır.Veriler 2019 yılı ilk...
  27. R.P.

Defterdarlık Muhasebe müdürlüğüne ödeme emri düzenleme tarihi ve belge numarasını belirterek veya ö.e.b. fotokopisini çekerek çıkan kuruş farkının nereden düzeltme yapacaksanız bütçe tertibini belirterek ne kadar düşüleceğini veya ekleneceğini belirtmeniz gerekmektedir.Örnekle .........Bütçe...
  28. R.P.

Kbs için yapılacak legal bir uygulama maalesef yok bu aksaklığı da zaten defterdarlık muhasebe'ye verilen dilekçe ile kapatılmakta.Ancak tasvip etmediğimiz emsan veri dosyası üzerinde zor olmamakla birlikte oynama yapabilmek te mümkün olmakta.buda biraz tecrübe isteyen bir işlem.Belirttiğim...
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Zam ve Tazminat Hesaplama

Veri Girişlerinde İşaretli kısmın haricinde değişme yok. Buna göre Ya elinizdeki proğrama girdiğiniz verilerde hata var veya proğram hatalı hesaplama yapmış
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Zam ve Tazminat Hesaplama

Bordro Tarihlerine Bakacak Olursanız Maaş Kat Sayı Farkından Kaynaklanma olasılığı oldukça yüksek görünmekte Hayırlı İşler Dilerim.
  31. R.P.

Burada esas olan kuruş farkı olmadan ödeme yapılması Ek bilgi olarak şunu belirtmemde fayda olacağı kanısındayım Yıllık dönem içerisin toplamda + veya - 09 kuruşa kadar e bildirge vermenin hiç bir zararı yok yıl sonunda sgk tarafından bu eşitlenmekte.Şimdi bordroya göre kuruş farkında e...
  32. R.P.

Editörün Seçimi Taşeron İşci Maaş Programı

Mehmet KURU tarafından hazırlanmış olan Program 01.01.2020 tarihine kadar deneme sürümü olup bilgi edinmeniz açısından foruma yüklenmiştir.Bu Program ilgili kişinin izni ile foruma yüklenmiştir. Açıklama: Program 30 gün lisanslıdır. Programı sağlıklı olarak çalıştırabilmek için : .. Boş bir...
Geri
Üst Alt