Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Editörün Seçimi İşci Maaş Proğramı

Mehmet KURU tarafından hazırlanmış olan Proğram 30 Günlük deneme sürümü olup bilgi edinmeniz açısından foruma yüklenmiştir.Bu Proğram ilgili kişinin izni ile foruma yüklenmiştir. Açıklama: Program 30 gün lisanslıdır. Programı sağlıklı olarak çalıştırabilmek için : .. Boş bir excel sayfası açın...
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Rapor Parası ne zaman yatar

Rapor parası, işverenin raporu SGK'ya bildirmesinin üzerinden en geç 15 gün geçmesiyle birlikte PTT üzerinden çalışanların hesabına yatırılmaktadır. Bu ücretin hesaba yatırılmasıyla birlikte 2 ay içerisinde alınması gerekmektedir. Bu süre içerisinde alınmayan ücretler SGK'ya tekrar iade...
  3. R.P.

Mutemet Arşivi Nisan ayından itibaren Kurumlara SGK borcu sebebiyle İcra Gelebilir.

Vur Abalının Sırtına İlgili kurumlar işlerini takip etmez faturayıda başkasına çıkartmaya uğraşır.Gelenin Yeri Gidenin Yolu Hazır.:)
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 696 sayılı khk ile Milli Eğitimde Çalışan İşçiler

Linkdeki program Mehmet KURU tarafından hazırlanmıştır.Program ile kamuda çalışan kadrolu işçilerin maaş,ikramiye ve diğer ödemeleri yapılabilmektedir demektedir ancak kendim inceleme fırsatı bulamadım işinizin görülmesi ve bilgi edinmeniz açısından .Göz atın eğer işinizi görürse kullanırsınız...
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Döner sermayeden maaş alan memurların FHZ bordrosu

Bu İşinizi Görürmü bir göz atın isterseniz. Sağlık Personeli 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı ve E Bildirge https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4b-fiili-hizmet-zammi-hesaplama-programi-ve-e-bildirge-toplu-giris-yuekleme-bir-arada.4341/
  6. R.P.

Sayın AYKADO güzel Arkadaşım Haddim değil ancak dememde fayda olacağı kanısındayım Yaşamımda her daim iki insanın aynı şeye bakıp farklı şeyler görebileceği ihtimalini saklı tutarak iletişim kurma yoluna gittim.Burada biz aileyiz değil sitem etmek zerre kadar incitmeme yolunda olduğumuzu...
  7. R.P.

Forumumuz Program,Doğru ve güvenilir bilgi paylaşımı konusunda oldukça zengin bir arşive ve konusunda uzmanlaşmış yönetime sahip olduğu konusunda her geçen gün artarak çoğalan Altın üyelerimiz ile kendisini ispatlamıştır.Bu nedenledir ki lütfen forumu araştırınız.Sorunuza yanıttan daha...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Kesenek

Tuğrul hocam eğer defterdarlık ile aranız iyi ise sorun olmuyor hatırlatılıyor Ancak zaman içerisinde kişilerin haddini aşan ve defterdarlık çalışanlarını suçlayıcı yaklaşımları ile bu uygulama kimi zaman devre dışı kalabiliyor.Diyeceğim odur ki Kişiler ile mutlak iletişim olazsa olmazı olmalı...
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Unutulan Kesenek

geçmiş döneme ait olduğundan sgk hizmet prim belgesi vereceksiniz belge yazımızın ekinde belgeyi doldurun açıklayıcı bir üst yazı ile sgk il müdürlüğüne iletin asgari bürüt ücretinin 5/1 i para cezası uygulanır.Geçmiş olsun Hayırlı İşler.
  10. R.P.

Sohbet Alanı Mehmet AKDEMİR Üstadımızın Doğum Günü

Hayırlı ve Huzurlu sağlıklı tüm sevdiklerin ile nice yıllara güzel Arkadaşım.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük fazla mesai ödemesi

Bilindiği üzre 2014 yılından bu yana hizmetli kadrosunda çalışan personellerede fazla mesai uygulanmakta.Yukarda Çeşitli ödemeler bordrosundan bahsettim hazır gönderdiğim ise kendisine ışık tutması babında olmuştur.Ancak uyarınıza teşekkür ederim.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük fazla mesai ödemesi

Söz konusu döneme ait verilerle Çeşitli ödemeler bordrosu hazırlayarak ödemenizi yapabilirsiniz.Umarım İşinizi Görür
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ödemede Borç varsa nasıl kesinti yapılır

Bu sana bağlı olan bir şey Ancak şöle bir şey var 2.000 tl ye kadar kesinti yapmayabilirsin Ancak ben her defasında kestim. Kişinin alacağı vergi borcuna gidecekse öncelikle kendisi ile irtibata geç konuyu anlat.sonrasında kesintini yap genelde borçlarını bu durumda kapatmaktalar.bence yüksek...
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 6 Saat AGİ ödemesi

Hüseyin bey Güzel Arkadaşım ; Şu Konuda Anlaşlalım Ek ders karşılığı çalışanlarda gün sayısı değil saat ücretidir esas olan sizin sorunuza göre Kısmi istihdama girer çalıştığı gün kadar gelir vergisi Kesilir Kesilen gelir vergisine görede AGİ ödenir.Forumda konu ile ilgili proğramda var...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Ödeme Emri Onaylama

1-Harcama Yetkilinize Kimlik Yönetimince Tanımlama yapılmışmı 2-Ödeme kalemi mys raporlarda tanımlımı 3-Yarım kalan ödeme emrin varmı Bunlara bakmak gerekir öncelikle..
  16. R.P.

Güzel Arkadaşım Ek Derste Her 7,5 Saat 1 Güne tekabül etmektedir.Bununda agi ile bir alakası yoktur.Gün Meselesi sgk ile ilgili Diyeceğim odur ki her halükarda AGİ alır.Teşekkür ederim
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli geçmişe yönelik fiili hizmet ödeme ve bildirim

Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmemiz için lütfen çalışmakta olduğunuz kurumu ve diğer bilgilerinizi belirtmeniz gerekmektedir.Eksik bilgi girmekle çok ta forumu dikkate almadığınız düşüncesindeyim.İşiniz bitene kadar imajı gütmekte iseniz bu yanlış.Ancak elbette size yardımcı oluruz...
  18. R.P.

Hangi proğramı kullanmaktasınız? 6 Gün karşılığı Toplamda 45 saat eder bunun karşılığında ise eğer bekar ise kümülatif toplamıda 18.000 altında ise 106,14 tl agi alır
  19. R.P.

Editörün Seçimi Mys Harcama İşlemleri Rehberi

MYS üzerinden yapılacak bazı harcamaları açıklayan ve adım adım işlem basamaklarının anlatıldığı uygulama rehberi.İyi Günlerde Kullanın
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Gelir Vergisi Oranları Hesaplama

Mehmet Ali Bey; Bu Makrodaki verilerin çalışabilmesi için hazırlanan proğramdaki hücrelerin makro ile örtüşmesi gerekmiyormu? Bu nedenle tek başına bu makro saadece bilgi amaçlı olduğunu belirtmeniz daha güzel bir yaklaşım olacaktır.Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş Maaşallah Diğer...
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sgk Kesintisi

Batuhan Bey ; Kişi 3/1 i olduğunda Gerek Hizmet Tazminat Oranında Gerekse Ek Tazminat (37) Buralarda herhangi bir değişiklik olmuşmu ? Bu Konular sorunuzun yanıtını büyük ölçüde yönlendirebilecek konular.O Nedenle Soruyu sorar iken Alt ve Üst sekmelerede dilkkat ederek sormak süre ve netlik...
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Askerden dönen memurun tekrar işe başlatma tarihi

Mehmet Bey Çok Değil 7-8 Yıl Öncesinde E bildirgede böyleydi uyarı vermezdi SGK İşe girişte ne yaparsan yap bir çok konuda uyarı vermiyor.Ancak ! Son 2 Yıldır Hitap ile entegre edildiğinden bu defada hitap uyarı vermekte Düzeltilebilir bir aksaklık endişe edilecek durum yok belliki gözünden...
  23. R.P.

Mutemet Arşivi Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneğinde Mehil Müddetinin Kullanılması

Sayı : 10903426-841.99-E.15350312 03.09.2018 Konu : Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği DAĞITIM YERLERİNE Bilindiği üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Ek 32 nci...
  24. R.P.

Programlar 4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Programı

2019 Verilerine Göre Güncelleme yapıldı.
  25. R.P.

Mutemet Arşivi Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneğinde Mehil Müddetinin Kullanılması

657 sayılı Devlet Memuru Kanunu’nun 32. Maddesine göre eğitime hazırlık ödeneği, eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici...
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Lojman Kira İadesi Hk.

Ek bilgi olarak defterdarlık muhasebe müdürlüğüne dilekçe yazılarak ekine son 2 ay kira kesinti listesi eklenerek dilekçede iade edilecek miktar kişinin iban numarası ile birlikte bildirilmesi gerekmektedir.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS e-Fatura Hakkında

Sistem üzerinde her şey gayet açık sekmeleri doldurmanız yeterli olacaktır.Duyurular kısmında açıklayıcı bilgide (Kitapcık) mevcut.
  28. R.P.

Editörün Seçimi e-Devlet Üzerinden Maaş Sorgulama Nasıl Yapılır?

Öncelikle "www.turkiye.gov.tr" adresine gidin. Burada sayfanın sağ üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın. Açılan ekranda belirtilen alanlara T.C. Kimlik No'nuzu ve e-Devlet şifrenizi girin. Sisteme girdikten sonra e-Hizmetlerden ya da arama bölümünden yapacağınız işlemi bulun...
  29. R.P.

Editörün Seçimi Ek Ders Mevzuat Bilgileri ve sunumu

Ek Ders İle İlgili Bilinmesi Gereken Tüm Bilgiler Bir Arada Gülerek Kullanın
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli İkramiyesi

Taşeron işçilerin kadroya alındıktan sonra yasal haklarında yapılan değişiklikler ve son düzenleme ile kadroya geçen işçilerin hakları 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. maddesinin altıncı fıkrasında; geçişten önce alt işveren işçilerini kapsayan, Yüksek Hakem Kurulu tarafından...
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aynı ay içinde iki kez prim gönderilmesi

Aynen doğru anlamışsınız Hayırlı İşler Dilerim.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aynı ay içinde iki kez prim gönderilmesi

Emre Bey Üzülmeyin birini asıl mahiyette diğerini ek mahiyette göndermeniz sizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Zam ve Tazminatlar Yan Ödeme

Metin Bey Yapılan işe her haldeyi karıştırırsanız bu hoş olmaz en güzeli dediğim gibi gerekçeli görüş sormanızdır.
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisinde Artık Miktar

Kesmiş olduğun miktar bittiyse son kesintisinden kalan miktarı sonraki dosyaya aktarman gerekmektedir.Diğer konu borçluya söyleyin mutlaka biten dosyasının kapatma yazısını size getirsin ve sistemden düşün Aksi halde sıkıntı çıkmaktadır.Hayırlı İşler.
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli %100 artış hesabı

Kanımca oldukça basit bir yer gözünüzden kaçtığı düşüncesindeyim Mehmet hocamın dediği gibi kbs sisteminde veri girişlerine bir göz atarmısınız?
  36. R.P.

Alttaki ling size ışık tutacaktır.Bir göz atın. Tekrardan yardımcı olmaya çalışalım İnşaallah Hayırlı İşler https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-parametreleri.5085/
  37. R.P.

Merve Hanın; Bilindiği üzre bakanlıklar arası uygulama ve yönetmelikler biri birini tutmamaktadır.Hal böyle olduğunda ise uygulama farklı olabilmektedir.Forumda defalarca dile getirmemize rağmen üyelerimizin çalıştığı bakanlık belirtilmemektedir.Takdir edersinizki eksik bilgi vermek adına...
  38. R.P.

Gerekçesine dair görüş sormanız gerekmektedir diye düşünüyorum.Kararnamede aksi belirtilmemiş ise hak kayıplığı söz konusu olacaktır.En mantıklısı ekobs yazılım destekten gelen cevapı ilgi tutarak bakanlıktan gerekçeli görüş alınmalıdır.
  39. R.P.

Alttaki lingden bakabilirsiniz. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2005/02/20050224-1.htm
Geri
Üst Alt