Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS e-Fatura Hakkında

1 mart 2019 dan önce pilot olarak uygulanan bölgedeki arkadaşlar bunu iyi bilirler mys duyurularında ve forumda konu ile ilgili duyuru mevcut ben henüz hiç denemedim.işlevini yapıp yapmadığı konusunda bilgi sahibi değilim.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sendikalı Personel Bilgileri

Pekala Sendikalardan böyle bir resmii talep geldimi?
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcraya nafaka eklenecek mi

Bordro üzerinden yani 5000 tl- aile ve çocuk yardımını düş 4 te birini icra kesinitisi olarak kes ve maaşını öde Ancak icra yazısında maaşının 4/1 i ve diğer aldıklarının tamamı gibi yazı olu ise bordroya bağlı kurumunuzdan aldığı geliri var ise kesinti yapabilirsiniz.Nafaka bordroda zaten...
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/d İşçi Çocuk Yardımı

İşlem aşamasını veya mantığını paylaşır iseniz Foruma Katkı sağlamış olursunuz böylece tecrübeniz anlam kazanır.Sağlıcakla
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sendikalı Personel Bilgileri

Şahsım Adına Asla Hiç Ama Hiç Sendika Belirleme Çalışmaları Dışında Vakit ayırmadım Bu liste gönderme işinide ilk sizden duydum.Belki vardır ama ne böyle talep geldi nede bir şey.Madem sistemden takip edilmekte göndermeyin oraya yönlendirin bakalım sonuç ne olacak.
  6. R.P.

Mutemet Arşivi Regaip Kandiliniz Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle

Rüzgârın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerenize vurduğu bir gecede yatağınıza uzanıp, keşke dediğiniz tüm güzelliklerin sizlerin olması dileklerim ile, Tüm Forum Üyeleri ve İslam Aleminin Regaip Kandilini Tebrik Eder Sağlık,Huzur,Başarı,Bol Kazanç,Dirlik ve dahi Birliğimizin...
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 22/d ile yapılan alıma ait sözleşme damga vergisi

Arkadaşlar Ne kadar açıklayıcı ve güzel yanıtlar vermişsiniz emeğinize sağlık.Yazacaklarımı zaten sizler belirtmişsiniz lakin toparlamak istedim.Doğrudan temin her ne kadar ihale türü değil satın alma türüde olsa işlemleri yaparken en az 3 kişiden teklif almanız ve piyasa araştırma tutanağı...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Geçmişe Dönük Bordro Rapor Sorunu

Sanırım sistemsel PDF de pasif zaten Ancak Kişi Bazında Veriyor Bilginiz Olsun
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İş göremezlik tazminatı

Hepimiz Size Yardım Ederiz Elbette Lakin Siz Forma Neden Yardım Etmediğinizide Sormadan Geçemiycem ?
  10. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler Sevgili Arkadaşlar...

Ali Bey Asıl biz teşekkür ederiz duyarlı davranışınıza ve insani değer yargılarınıza Hayırlı İşler.
  11. R.P.

Mehmet Bey Asıl biz teşekkür ederiz duyarlı davranışınıza ve insani değer yargılarınıza dair.Hayırlı İşler.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık Diploması Ünvan Değişikliği Kurası

Anladığım Kadarı ile Ünvan almış ancak bu kurumun kriterleri için yetersiz kalmakta Bu da görevlendirme ile eş anlamlı Hal böyle olduğunda kurumunuzda bu konu ile bir karar veya mevzuat yok ise ki olsa dilekçeyi veren bulurdu alamaz pratisyen olarak devam eder taaki ünvan değişikliği kursu...
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs kıdem Ay/Yıl

Kbs Sisteminde Ön Yüzden Manuel değişimlerde uyarı vermez ancak Maliye bu konuda Kbs sistemini sıkı takip ediyor Bu gibi durumlarda loglardanbakılabildiğini biliyorum ilerde sıkıntı yaşamamanız için bu durumu kayıt altna almanız daha doğru olacaktır.Mesela bu dönem maaş eklerine konuyu...
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi babalık izni

Ayne dediğiniz gibi Ben teşekkür ederim Hayırlı işler
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kaymakam lojman ödemesi

Güzel Arkadaşım:Bir konuda bilgi sahibi olmamak kadar doğal hiç bir şey yoktur.Takdir edersinizki her bir şeyin de bir kuralı vardır.Sorduğunuz soruyu Lütfen dönün tekrardan okuyun. O vakit şöyle diyim Lütfen sorunuzu toparlayıp sorun Net soru olursa ancak net yanıt alabilirsiniz.Sorunuzdan...
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi babalık izni

Ekteki Belgeyi İnceleyerek Daha Fazla Bilgiye Ulaşabilirsiniz.
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kaymakam lojman ödemesi

Bencede oldukça Tutarsız Bir soru Olmuş.Daha Net ve tutarlı Soru olacak olursa yanıt vermekte bir o kadar basit ve net olur.
  18. R.P.

Yönetim Olarak Sizlere Sunduğumuz Bu Formun Sürekliliğini Sağlamak Tamamen Sizlerin Elinde Olan Bir Durumdur.Takdir Edersiniz ki Bu Hizmetin Ulaşımında Oldukça Maddiyata İhtiyaç Duyulmaktadır.Bu Konuda Sizler Üzerinize Düşeni Yaptığınız Kanaatindeyim. Ancak Forum Yönetimi Olarak Bu Bilgilerin...
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yurt İçi Geçici Görev Yolluğu

Şu an ilde ise evinide ilçeye taşımış ise sürekli görev yolluğu verilir.Bu durumda geçici görev olmaz.Aancak evi ilde ilçeye geçici görevle gönderilmiş ise 08.00 ile 17.00 arası göreli ise 3/1 yevmiye + minübüs parası ödenir.Öğleden önce yani 12.00 den önce dönerse saadece minibüs yani yol...
  20. R.P.

Editörün Seçimi Harcırah Eğitimi ( Pdf )

Bir Çok Soruya Işık Tutabilecek Bir Çalışma Gülerek Kullanın Arkadaşlar.
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4D 'Lİ ÇALIŞAN ŞOFÖR YOLLUK İŞLEMLERİ

Maliye Bakanlığı’ndan Kadrolu İşçilere Görev Yolluğu : Maliye Bakanlığı 696 sayılı KHK kapsamında taşerondan kadroya geçen işçilere görev yolluğu verileceğini duyurdu. İlgili görüş yazısında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı kapsamında firmada çalışmakta iken 375 sayılı Kanun...
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli EĞİTİMLERDE FAZLA MESAİ

Sağlık bakanlığı Yönetmeliği ekte olup incelemeniz sorunuza katkı sağlayacaktır.
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli üniversite öğrenci puantaj

Umarım İşinizi Görür
  24. R.P.

Sohbet Alanı H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Yeni Yaşınız Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle Yaşamınızdan Sağlık Kazancınızdan Bereket İşlerinizden Başarı Yuvanızdan Huzur Eksilmesin.Selam Ve Dua İle.
  25. R.P.

Editörün Seçimi Statü Hatalarının Düzeltme İşlemleri (Pdf )

Gülerek Kullanın
  26. R.P.

Editörün Seçimi 4 /c Kesenek Asıl Bildirge Gönderimi (Slayt)

Gülerek Kullanın
  27. R.P.

Editörün Seçimi 4 /C Kesenek Aylık Prim Ve Hizmet Belgelerinin Gönderilmesi (Slayt)

Gülerek Kullanın
  28. R.P.

Editörün Seçimi 4 /C Personelin 5510 Sayılı Kanun Öncesi ( 5434 ) Kesenek (Slayt)

Gülerek Kullanın
  29. R.P.

Editörün Seçimi 4/c Maaş Ödeme Dönemi Değişen Personelin İlk Aya Ait Kesenek Bildirimi

Maaş ödeme dönemi değişen personelin ilk aya ait bildirimi Gülerek Kullanın
  30. R.P.

Editörün Seçimi 4/C Personel Eğitim Sunusu ( Slayt)

SGK Konusunda size ışık tutacak bir çalışma olup Arşivinizde bulunması gereken bilgi içeriği Gülerek Kullanmanızı dilerim.
  31. R.P.

Editörün Seçimi 4/C Personel Kesenek Eğitim Kitabı ( PDF )

Belge Ekte Olup Gülerek Kullanın.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş Bildirgesi Yapılmamış Personel

657 ye Tabi personel için ise Sizde işe başladığı tarih ile giişini yapın bu konuda endişe etmeyin "İPC" yok.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

Burada Her İstediğin var inceleyin lütfen https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/uecretli-oegretmen-maas-hesaplama-programi-11-10-2018-guencel.6628/
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

Üstad Aynen oluyor valla bu kuruş farkından bende müzdaribim.Lakin sende bu kuruşlar evrim geçirip liraya dönmüş :)
Geri
Üst Alt