Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Uzun Süreli Yatarak Tedavi 4/1a Personel

Öncelikle 4/A Gurubu ne demek kapsam alanları nelerdir buna bakalım. 4 A sistemi en iyi şu şekilde anlatılabilir. Eski sistemde SSK'ya prim ödeyen kişilerdir. Yani 4 A bünyesinde olan kişiler herhangi bir iş yerinde sözleşmeli işçi olarak çalışan kişilerdir. 4 A grubu kadrolar...
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders muhasebeye gitmiyor

Ben dün onayladım para bu gün banka hesabına düştü.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS ye Dışarıdan Giriş

Yeterki İş Yap Uzaydan Bile Girilir :-)
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders muhasebeye gitmiyor

Sorun Hala Devam Ediyormu ?
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu - Saat farkı

Görev Yeri İle İkameti bahsettiğiniz şehirde ise 03.12.2018 01.15 de günün ilk saati ise ve aynı tarihte sabah 08.00 de mesayiye başlayacak ise tam yevmiyeyi neden veresin? Birde Bu Yönden Düşün?
  6. R.P.

Dediğim gibi üstad mevzuat lastik gibi karşıdan talep var ise 1/3 yurt içi yevmiye + dolmuş yada taksi ücreti ödeyebilirsin Talep yok ise ödemenizede gerek yok.Nedeni ise 03.12.2018 01.15 günün ilk saati olması Şahsın 08.00 de mesaide olması gerekli Mantık yürüttüğümüzde bu sonuca ulaşmaktayız.
  7. R.P.

Öncelikle belirtmek isterimki bizim yürürlükteki mevzuatlarımız Maaşallah lastik gibi hangi tarafa sündürsen o yana gelmekte ancak ucun biri serbest kaltığında ise iş elinde kalanda patlamakta.:-) 3 Aralık 01.15 te Memuriyet mahalinde ise saadece ikamet adresine kadar olan kısmın eğer yürüme...
  8. R.P.

Kaynaklara Taşındı Lojman Kira Hesaplama Ve Takip Çizelgesi

Basit ancak bir o kadarda etkili işinizi gayet kolaylaştırıp takip edebileceğiniz bir çizelge Gülerek Kullanın.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Zihinsel engelli aday memurun temel ve hazırlayıcı eğitimi nasıl yapılır?

Mehmet Hocam Temel Otobanda aracı ile ilerlerken Radyoda bir anos duyar Spiker Şöyle der.Falan otobanın falan km sinde bir araç ters yönde ilerlemektedir sürücülerin dikkatli olması deyince Temel atılır Uyyy Ha bunların hepsi tersdir daa :-) İşimizde aynen böyle oluyor lastik gibi uzayan bir...
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli TTVPN Fatura Fiyat Güncellemesi

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Görüş Yazısı Ektedir.Buna göre işlem yapılması gerekmektedir. Hayırlı İşler Dilerim
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Vasi Kararı Olan Personel

Üstad Bir Göz At Bakalım Size Bir Fikir Vereceği Kanısındayım.Oldukça Eski olmasına rağmen siz yinede göz atın.Benim 2013 yılı arşivimden çıktı. DANIŞTAY 5. DAİRE Tarih: 15.01.1991 E:1988/2652 - K:1991/25 FİİL EHLİYETİNİN KISITLI OLMASI ( Memuriyete Etkisi ) VESAYET ( Memuriyete Engel Olup...
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Hizmet Alımında Para Peşin Ödenirmi?

Asla peşin ödeme söz konusu olamaz Ancak ödediğinize karşılık herhangi bir durum için nakit teminat talebinde bulunabilir veya süreli alım yapabilirsiniz..Süreli alımda da mutlaka sözleşme ve nakit teminat isteyin.Başka legal yolu yok.
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli E-bildirgede Eksik Bildirilen Gün Sayısı

Bunu geriye dönük yapabilmeniz mümkün ancak Aylık Hizmet Belgesi doldurarak manuel yapabilirsiniz bu da her ay ve her kişi için bürüt asgari ücretin 5/1 i ceza demektir. Belgeyi buradan indiriniz. http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/9c4dddae-8697-4400-9161-5eb3a3be9686/SGK-066.pdf?MOD=AJPERES
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli ocak ayı 14 günlük maaş ödemesi avans kapatma işlemleri

Acele etme üstad daha çok var Burası Türkiye bir gecede neler değişmişken 45 günde neler değişir neler değişmez Benden söylemesi hazırlığını yap ama asla aceleci davranma Mutemetlik işi aceleyi hiç sevmez.:) Acele ettiğinde "İPC" Sana gel kollarıma der o na göre...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İhraç Süresince Elde Edilen Kazançların Mahsubu

Bu konu deyimi yerinde olursa Yukarı Tükürsen Bıyık Aşağı Tükürsen Sakal Doğru Tükürsen Hiç Olmaz.Elde kanıtlayacak belge olmadan kişinin beyanı dahi olsa yapılamayacak bir iş O denli kanıtlayıcı belgesiyle gelecek olan da bir elin parmaklarını geçmez.Hayırlısı Olsun Diyelim.
  16. R.P.

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı Hazırlama

Oldukça İşinizde Yardımcı olacak bir çalışma Açıklamayı dikkatlice Okuyunuz ve Gülerek Kullanınız.
  17. R.P.

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen eksik gün ödemesi

Edirne İl Temsilcisi Hüseyin Yalova Kardeşimizin Belirtilmesini istediği "Ücretli Öğretmen çıkışı konusundaki köşe yazınızla ilgili olarak bir açıklama yapmak istiyorum". Ücretli öğretmenlerin ödemelerinde ve çıkışlarında eksik günü dediğiniz gibi 07 Puantaj kaydı olarak yapıyordum. Bundan 4-5...
  18. R.P.

Teşekkür ederim.
  19. R.P.

Yazı elimde zaten mevcut fakat telekom bunu güncellememekte ısrarcı onca yazı yazmama rağmen hala eski tarifeden fatura göndermakte.Anlatmaya çalıştığım ise bu güncellemeyi başarıp fatura gedellerini düşüren varmı?
  20. R.P.

Arkadaşlar Milli Eğitimde görev yapıp Fatih projesi fatura ödemesinde Aşağıdaki gibi konuya rastlayan oldumu? Olduysa çözümü nasıl buldu?
  21. R.P.

Mutemet Arşivi Kasım ayı kredi faiz oranları ve otomobil fiyatları

10.yıl Evrimine sıcak bakınca Kasım Aralık ne Farkeder :-)
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Konaklama Yeri ve Otel Taksi ücreti

Mehmet hocama ek olarak gittiği yerdeki belediyeden taksi haricinde toplu taşımanın olup olmadığına dair yazı getirmesini isteyin.Daha olmaz ise raiç bedel istemek gibi taksi gidiş geliş faturalarını istemek gibi bir yetkiye sahipsiniz. Hayırlı işler dilerim.
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici Maaşları MYS'de nasıl yapılır

Bu Konuda Gerek buradan gerekse özelden net ve anlaşılır bir lisan ile yardımcı olmaya çalıştık Ancak görülen odur ki siz anlamamakta ve size söylenileni yapmamakta ısrarcı davranmaktasınız. Bu tutumunuzla size yardımcı olabilmemizin imkanı yok. Forumda size yardımcı olunmuyor veya forum...
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İlköğretimde yetiştirme programi ek ders

31.08.2018 tarihi Resmi Gazete'de yayımlanan 51 sayılı Karar doğrultusunda Yetiştirme Programı 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibariyle uygulanacak Milli Eğitim İYP Yörüngesine ve 18.09.2018 Tarih ve 16702389 sayılı Milli Eğitim Genel Müdürlüğü Yazısı ve 24.09.2018 Tarih ve 17158601 ayılı Temel...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli AB Erasmus Projeleri

Forumda var iyi bakın
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Ücretli Öğretmen Haftalık 30 Saati Geçemez.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Nedeniyle Vergi İndiriminin Geçmişe Dönük Uygulanması

Bu Şimdiki A.G.İ İle yakın akraba idi 6327 sayılı Kanunun 5 inci maddesiyle Gelir Vergisi Kanununun 63 üncü maddesinin birinci fıkrasının (3) numaralı bendinde yapılan değişiklik uyarınca, 1/1/2013 tarihinden itibaren, vergiye tabi ücret matrahının tespitinde, bireysel emeklilik dışında kalan...
  28. R.P.

Kaynaklara Taşındı Giyecek Yardımı Hazırlama

Giyecek Yardımı Hazırlamada Büyük Kolaylık Olacak Bir Yardımcı Çizelge Gülerek Kullanınız. .
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin 22/D Yaklaşık Maliyet

Maalesef kimi zamanlar bu gibi durumla karşılaşıyoruz ancak ödemede şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı önemli olan parasal limit+kdv tutarını geçmesin.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Saymanlıktan kaynaklı SGK Kesenek Borcu

Anlaşılan hatalı olan taraf saymanlık ancak bunu kabul etmediği gibi Saymanlık bu konuda size 50 tane bahane üretecektir. Siz ödemeyi gerçekleştirdiğinize göre para sgk ya aktarılmamış aktarmayı saymanlık yapar siz bir üst yazı ile konuyu belirterek parayı aktarmasını talep edin sgk dan gelecek...
  31. R.P.

Mutemet Arşivi Mevlid Kandili

Değerli Dostlar; Kandiliniz Mübarek ve Hayırlara vesile Olması Dileklerimle, "Yaşamınızdan Sağlık,Kazancınızdan Bereket,İşlerinizden Başarı,Yuvanızdan Huzur Eksilmesin".
  32. R.P.

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Arkadaşlar bu işler arz talep işi Talep olmazsa bu işler düzelir Ben bu durumlarda çok ama çok zorda kalmazsam alış veriş yapmam kendimce çözümü böyle buldum.Ben Nevşehirdeyim Kayseri buraya 68 km.Aylık gıda ihtiyacımda dahi kayseriye gidiyorum hem yol param çıkıyor hemde daha yönlü...
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşınır Kayıt Yetkilisi Olarak Kimler Görevlendirilebilir?

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Sayı : B.07.0.BMK.0.21.115595-1784 Konu: Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilileri 28.01.11* 1118 İlgi: 09/03/2010 tarihli ve 2010/186 sayılı yazınız. İlgi yazıda, Taşınır Mal Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinde belirtilen sorumluluklar...
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Görevde yükselme sınavına gidene yolluk verilir mi ?

Geçmiş yıllarda bende böyle durum oluşmadı talep te olmadı.
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys'de Pansiyonlu Öğrenci Giyecek ve Kırtasiye Yardımı

Formda Bu İşler İçin Varız Siz Mutlu Olun Önemli Olan Bu.Bu Arada Lütfen Unutmayın Forma Üye Kazandıracak olusanız daha çok bilgi paylaşımınada katkıda bulunursunuz
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Yıllık İzin Devri

Bu Konu Formda Paylaşıldı Lütfen Dikkatlice Arayınız.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys'de Pansiyonlu Öğrenci Giyecek ve Kırtasiye Yardımı

Dosyaların İçerisinde Gülerek Kullanın
  38. R.P.

Editörün Seçimi Etiketli Arşivleme Çizelgesi

Formda Rastlamıştım Bir Arkadaş Sormuştu Gülerek Kullanın
  39. R.P.

Editörün Seçimi A DAN Z YE KESENEK BİLGİ (Resimli Anlatım)

Gülerek Kullanmanız Dileklerimle
Geri
Üst Alt