Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B İşe Giriş Bildirim Süresi

:-):-):-):-) İyi Valla Ancak Arkadaşlar Cuma ve Pazartesi Günleri Aynı Günde Başlatabiliyorsunuz Aklınızda Olsun.
  2. R.P.

Volkan bey gün içerisinde düzeltebilirsin
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük GSS Prim Ödemesi

Teşbihte Hata Olmaz Üstadım "Deveye Sormuşlar Neden Boynun Eğri Diye Nerem Doğruki Demiş" Her kesim kendi penceresinden olaya kendisi haklıymış gibi bakıyor.Mesele Burada.Rahat Ol Relax Ol.:-)
  4. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

Bu Sorunuza Site Yöneticisi Arkadaşlar Yanıt versinler.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük GSS Prim Ödemesi

Aylık Hizmet Prim Belgesi ile gönderdiğinizde nelerle karşılaşacağınız konusunda bir araştırma yapsanız?Daha Mantıklı olur.Tamam sonuç değişmesede hazırlıklı olursunuz.Geçmiş Olsun.
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Tayin Döneminde 14 Günlük Ödemesi

İş Oluşacak Vatandaş Bunu Yük Olarak Görüyor Diğer taraftan birde bunların keseneği falan gözünde büyüyor ceza gelir endişeside var tabiki Hal Böyle olunca Bu Durumlar Cereyan Ediyor.İyi niyet kuralları bu durumlarda bazı zamanlarda çalışmıyor maalesef
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Tayin Döneminde 14 Günlük Ödemesi

Güzel Arkadaşım; Ödeme genel bütçeli kurumlarda Personeliniz gerek KBS Kayıtları ile Gerekse Mebbis Kayıtları ve dahi Hitap Kayıtları ile senden gitti Şimdi Top İl Milli Eğitimde Belge ve Bilgilerin tamamı yeni yeri olan İl Milli Eğitimde Buna Göre: Elinde Bilgi Yokken sen sağlıklı nasıl...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Harcırahsız/Yolluksuz İbaresi Yoksa Yolluk Ödenir Mi

Defterdarlık bu duruma önceden karşı çıktı ödemek istemedi Üst yazı ile Neden ödenemeyeceğinin belgesini istedim Belgeye dayandıramadılar o dur bu dur sıkıntısızca ödemekteler.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Olmayan Lisans Mezuniyeti

Halil Hocam Gerekçe Belgesi Mevcutmu?
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Açıktan tayin gelen uzman doktor yolluk

Göreve İlk Başlama Sayılır Yolluk Ödenmez.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Olmayan Lisans Mezuniyeti

Kendisi Teknik Personel Ancak Son Bitirdiği Okul Teknik Değil Derecesi Düşer Maaşında Ek Gösterge derecesine göre Değişir Başkaca Değişiklik Yapılmaz.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Emekli Yolluğu

Ferhad Bey Güzel Arkadaşım Ellerine Sağlık Paylaşımın İçin Teşekkür ederiz.Eksik Olmayın
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Değişikliği

Defterdarlık Muhasebe Veya Mal Müdürlüğüne Yeni İbanınla ve VKN ile birlikte gidiniz ve oradan değiştiriniz.Bana Göre Üst yazı ile giderseniz çok daha emniyetli olur. Hayırlı Olsun Promosyonunuzuda gülerek harcayın.:-)
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS'DE Modül Kitap Alımı ÖEB Düzenleme

Üstad Bildiğiniz gibi maliye özerk birinin olur dediğine diğeri olmaz diyebiliyor Ha geçerli bilgi donanımına sahipsen olmaz dedikleri bir anda oluveriyor.
  15. R.P.

Üstadım Asıl olması gereken olgu bu kişiler bunu bir keşfetse Vallahi kilitçiler dükkan kapatır.Rahmetli veysel nede güzel demiş "Koyun Kurt İle Gezerdi Fikir Başka Başka Olmasa"İçerisinden canlı çıkamayacağın ve cüzi bir bez parçasından fazlasını götüremeyeceğin dahada önemlisi takdiri ilahiye...
  16. R.P.

Günaydın Güzel Arkadaşım Hayırlı İşler; Belliki konuya hakimiyetiniz oldukça yüksek düzeyde bir adim ileri giderek yorumun yanı sıra asıl olgu olayı medenice tartışmaktır.Bu da satır arası belirttiğiniz gibi çoklu akıl katılımı ile olur.Formun ön yüzünden ziyade yönetimdeki tüm arkadaşlarla...
  17. R.P.

Mutemet Arşivi Nasıl Olcek Bu İşler

Sıkıntının en büyüğü bu zamanında ulaşmayan evrak Çok yazık Kaynak belli kurumlarda hiyarşinin olmaması ve hak etmeden edinilen mevkiler.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kefalet giriş aidatı kesintisi

Aylık Ödemeside =11,79 Tl
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Bu gün bir şey olmaz demeyin onlarında müfettişleri var kontrol mekanizmaları var ilerde mutlaka bulunur ortaya çıkar siz müracaat edin ipc düşük olur birde tebliğden sonra 15 günlük ödemede %25 düşer geriye kalanı ödersiniz biter.Arkadaşım Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak eftal...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Arkadaşlar; Bana kulak verin; Ben bu gün varım yarın yokum nasılsa diye asla düşünmeyin ilerde emekli dahi olsanız bu günden yaptığınız hata misli ile karşınıza çıkar cezai müeyyide ise ya size siz yoksanız mirascılarınıza rücu edilir.Bu iş 5 yıllık 10 yıllık zaman aşımı gibi kavramlar sizi...
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Güzel Arkadaşım Tecrübemi yukarda belirttim Her kesim için böyle olacak diye kural yok ancak işin içine para girdiği vakit kişiler bambaşka oluyor.İzin kullandırma ver ücretini gitsin ha yok ben izin kullanacağım derse kişinin rızasını Noter tastikli al.Esasta anlaşma her 1 saat fazla mesai için...
  22. R.P.

Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Bu tatillerden bahsedecek olur isek; – Arefe günü ile birlikte 4,5 gün Kurban Bayramı – Arefe günüyle birlikte 3,5 günü Ramazan Bayramı – 28 Ekim öğleden sonra ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı – 1 Ocak yılbaşı – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı – 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü –...
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

4857 sayılı Kanun Madde 41.Maddeye sadık kalarak izin kullandırdığım 4/c li işci emekli oldu Akabinde Mahkemeye verdi ve İzinlerimi tam olarak kullandırılmadığı rıza anlaşmasını zoraki yapıldığını falan söylemiş Mahkeme Kararı ne dersiniz;Aklımda Kalanı İle Şöyleydi; İlgili kanun maddesi her ne...
  24. R.P.

Arkadaşlar Forumdan ve yöneticilerden beklentileriniz nelerdir ? Forumumuzu daha geniş kitlelere taşımak için ne yapmalı ? Forumda Olmasını istedikleriniz Nelerdir? Forumda Olmasını İstemedikleriniz Nelerdir.? Öneriniz Bizim İçin Çok Önemli Lütfen Paylaşınız.. Hepinize Saygılarımı Sunar...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli TİF ve ÖEB Arasındaki Kuruş Farkı

Arkadaşlar TİF teki kuruş fazlalığını Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne Üst yazı ile bildirdiğinizde Düşüyorlar.Bu Konu Benim sıklıkla karşılaştığım bir durum.Endişe edilecek durum yok.Hatta şöyle durumda oluşuyor Tife göre fatura fazla ise tife göre öeb kesilir fatura sahibinden fatura...
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS Muhasebeye Gönderme Hatası

Oda Kendini Güncelledi Üstad :-))
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük gss bildirimi

Hüseyin ÇEVİK Beye bende katılıyorum.Ek olarak KBS sistemi bu gibi durumlar için zaten tasarlanmış Zor duruma düşmemek için mevzuatın dışında iş yapmamak gerekiyor.Diğer deyişle Mevzuata hakim olmak sürekli yenilikleri izlemek araştırmak gerekiyor.İşte Bizim platform tam bunu kolay ve...
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

Elbette Tekrar teşekkür ederim.
  29. R.P.

Anladım Teşekkür Ederim.
  30. R.P.

Ek ders te şöyle bir şey olduğunu biliyorum Açmış olduğunuz döneme ait bordroda kişiyi silerseniz geri ekleme asla olmuyor taaki o bordroyu tamamen silip yeni hesaplatma açana dek. Arkadaş açılmış olan bordro üzerinde düzeltme yapmaya çalışması bu karışıklığa neden olmuş olabilir.Şayet yeni bir...
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli gayrimenkul büyük onarım giderleri

Güzel Arkadaşım; Gayrı menkul seçeneğine sence neler girer hele bir düşün "(Genel tanımı itibari ile değeri ve niteliği değişime uğramaksızın, bir yerden başka bir yere nakli mümkün olmayan mallara ‘gayrimenkul’ adı verilir. 4721 sayılı Medeni Kanunu’nun 704. maddesinde gayrimenkul kütük kaydına...
  32. R.P.

Mutemet Arşivi SGK-İPC-İdare Üçgeninde Mutemetlik ve Yaşanan Sıkıntılar

Ali Bey; Eskiler çok iyi bilir Gerek işci prim göndermeleri olsun Gerek işe giriş bildirgeleri olsun SGK Sistemi hiçbir uyarıda bulunmamaktaydı O kadar çok cezai müeyyide uyguladılarki illah etti insanlar konu bakanlığa taşındı ve şöyle bir talepte bulunuldu."Sistem yapılan yanlışlığa uyarı...
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SGK Primi Malmüdürlüğü Geç Ödemesi Nedeniyle Gecikme Zammı Ödemesi

Teslim tutanaktaki sizin verdğiniz tarih önemli gerisi Defterdarlığın işi
  34. R.P.

Mutemet Arşivi SGK-İPC-İdare Üçgeninde Mutemetlik ve Yaşanan Sıkıntılar

Mutlaka Bu işi yapacak birini bulmaları yüksek olasılık Yönetici için önemli olan işin yürümesi eksik fazla yanlış umurlarında değil taaki kendi ceplerine dokunursa.Başıma hiç gelmedi ha bu gelmeyecek anlamında da değil Velevki olsa kurum ödeyip rücu etse ben %100 mahkemeye giderim.Dernek gibi...
  35. R.P.

Ortalama 7 İla 10 Gün Tebliğden sonra 15 gün içerisinde ödenmesi halinde %25 düşülüyor.
  36. R.P.

Hay Allah çok garip ancak mutlaka bir şey gözden kaçıyor diye düşünüyorum.Elbette Ama Ne? Arkadaşım siz birde ek ders sekmesinde bulunan personel listesinden konumlarına bakabilirmisiniz ?
  37. R.P.

Bildiğiniz gibi ek ders girişlerinde bulunan seçeneklerde her ikisinide gündüz veya ek ders karşılığı gündüz Ücretleri aynı hesaplar Ancak bahsettiğiniz gibi birisi lisans karşılığı çalışıyor ve siz bunu ek ders karşılığı gündüze girmişseniz lisansı hesaplamaz buda % 25 gibi bir rakama tekabul...
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS'DE Modül Kitap Alımı ÖEB Düzenleme

Teşekkür Ederim Güzel Arkadaşım.Hayırlı İşler.Cumanız Mübarek ve Hayırlara Vesile Olsun
Geri
Üst Alt