Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Maaş İle İlgili Problem

Anladım Teşekkür ederim.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli mys doğalgaz güvence bedeli

Yapman gereken Yukarda yazılıya kredi açacaksınız üstad daha nasıl bir açıklama bekliyorsunuz?
  3. R.P.

Onur Bey;Halkbank ile çalıştığınız belli Maaşları muhasebeleştirdikten sonra (onayladıktan sonra) Banka listesi gönder butonuna basıp ardından banka listesi onayla butonuna basmadığınız sürece banka sizin txt dosyanızı göremez.Göremediğinden ötürüde hangi şahsa ne kadar havale yapacağını...
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ İSTİFA SÜRECİ HK.

Ne kadar süreyle çalıştığına bağlı olan bir konu ile Bakanlığınızın bu konudaki izlediği stratejiye bağlı olan durum. Güzel Arkadaşım İş kura müracaat etmeden önce bakanlıktan görüş isteyin derim veya kurumunuzda daha önce bu durumda tecrübe edinilmiş birileri mutlaka vardır görüş alın.Sözleşmeyi...
  5. R.P.

Emrah Bey 4/D Personelse Sözleşmeli Personeldir.Sürekli İşci İse bu da farklı bir statü Her ikisi içinde Yapmanız Gerekenler sırası ile Şöyle; 1-İstifa dilekçesini alın 2-Dilekçeyi ekleyerek Valiliğe gönderin ve olur isteyin 3-Valilikten gelen yazı doğrultusunda; 4-SGK Çıkışını Yapın...
  6. R.P.

Emrah Bey Hizmet alımı ilemi almak istiyorsunuz?
  7. R.P.

Mutemet Arşivi Mutemet meslek hastalıkları

Mustafa Bey Akşam SGK İPC Komisyonu başkanı arkadaşla sizin konunuzu görüştüm.Kendiside itiraz etmenizin doğru olacağı görüşünde.İhmal etmeyin Uygun bir yazı ile itiraz edin. Sizin için yapabileceğim Bu Kadar.Tekrar geçmiş olsun.
  8. R.P.

Bilindiği üzere bazı bankalar kbs üzerinden onay verildiği taktirde banka listesini otomatik gönderiyor.Ancak bunu Banka listesi onayını yapmanız halinde uyguluyor.onur bey kelimeleri çoğul kullandığından tüm okul olarak düşündüm.İşlem yaptığınız banka ile manuel çalışıyor iseniz banka txt...
  9. R.P.

Eğer bankanıza Banka liste onayını kbs den göndermeyi unutmuş iseniz Bankanın genel merkezi bunu göremiyor. Manuel Banka Listesi hazırlayıp Şubeye götürün
  10. R.P.

Mutemet Arşivi 10.000 Üyeye Ulaştık

Hoş Geldiniz Çok ta İyi Ettiniz.Oldukça faydalı olacağınız kanaatindeyim.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

Son Derece Mantıklı
  12. R.P.

Aynen Öyle Ancak Siz Şansınızı deneyin İtiraz edin Üstad Çıkmadık Canda Ümit Var.
  13. R.P.

Allah Hayırlısı ne ise onu versin
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli resmi mühür alımı

1-Öncelikle Valilik Oluru Bakanlık Onayı 2-Dilekçe İSTANBUL DARPHANE ve DAMGA MATBAASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE Okulumuz 08 Haziran 2018 tarihinde Bakanlık Onayı ile ........ Merkez'de açılmış ve 2018-2019 öğretim yılından itibaren eğitim öğretime başlamıştır. "........... Müdürlüğü" şeklindeki...
  15. R.P.

Bana Göre Ödetebilmeleri için Kasa Tazminatı vermeleri şart.Maaşının haricinde kazanç elde edilmemekte Diyelimki rücu ettiler İdari mahkeme burada mutlaka Mutemedi haklı görür elbette art niyet yoksa. Diğer taraftan siz bir itiraz edin SGK da 15 günde bir Komisyon Kuruluyor bu gibi konular için...
  16. R.P.

Ayşenur Hanımefendi Görünen o ki 1.5 yılda Pes Etmişsin. Allah tan Emekliliğine Bir Şey Kalmamış.:)
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli mys doğalgaz güvence bedeli

1-BİR KİŞİ ADINA KREDİ İÇİN GÖREVLENDİRME YAPILIR 2-HARCAMA VE KREDİ ÖDEME TALİMATLARI HAZIRLANIR 3-İŞ EMRİ KESİLİR İŞ EMRİNDE DAMGA VERGİSİ KESİLMEZ (KESİLİRSE MİFTE MECBUREN KESİLECEĞİ İÇİN MÜKERRER KESİNTİ OLUR AKABİNDE İSE KREDİ KAPATILAMAZ 4-KREDİYİ ALAN KİŞİ FATURAYI ALIR 5-SİSTEM...
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS'de Kamu Zararı Kesintisi

Normalde Dosya açılıp kişinin elden ödenmesi sağlanıyor ancak;KBS Sistemindende kesmek mümkün Öncelikle mutlaka kişiden muaffakat almak şart.Diğer taraftan Alınacak olan kişi borcunun(Kamu Zararı)faizi sistemce hesaplanmakta oldıuğunu hatırlatmak isterim. Asıl Olgu Kamu zararı dosyası...
  19. R.P.

Mutemet Arşivi 10.000 Üyeye Ulaştık

Allah Daim Etsin Adres doğru Çözümler doğru hele birde sen doğru isen değmeyin keyife Amaç bu Keyifli mesai Keyifli Bilgi Akışı Keyifli çözümler Eminim bunun arkasından çok daha güzellikler gelecektir.Öncülük eden arkadaşlara teşekkürler. Selam ve Dua İle
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SGK 'sı gözükmeyen personel

SGK Buna Provizyon diyor Kimi zamanlar bu gibi hatalar oluyor bazı zaman kendi kendine düzeliyor.Size düşen olasılıkları tamamlamış iseniz Personelinizle İlgili SGK dan provizyon güncellemesi yaptırın. Büyük olasılıkla düzelecektir.
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kesenek hatası

Göndermeden silmiş isen mesele yok emsan veriyi tekrar indir yok eğer göndermiş isen ek göndermen gerekicek.
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kesenek hatası

Hangi personelden kaynaklandığını bul Jar dosyası üzerinde düzelt.Gönder
  23. R.P.

Mustafa Bey; İdari cezaları genellikle Bakanlık ödediği konusunda duyumlarım var MEB den iste gelincede ödersin.Daha öncedende şimdide yarında diyeceğim o dur ki "Personeline Uygun çalışma şartlarını sağlamadıkça ve bilgilendirmeleri zamanında yapmadığı sürece bu işle ilgili düzgün iş...
  24. R.P.

Aslına bakacak olur isek psikolojik açıdan oldukça sıkıntılı bir meslek İşin içerisine bir de ceza bindiği vakit stres 2 ye katlıyor.Bilirsiniz işte tam işin içerisinde birde gelip soru sorarlar eline sağlık gitti senin adaptasyonun başla baştan.Diğer taraftam Mutemetliği Meslek gurubu olarak...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5510 MEMUR TAYİN İŞLEMLERİ

1-Atama Kararnamesini gör 2-Kararnameye göre Personel Naklini Doldur 3-sgk İş çıkışını yap 4 Hitap çıkışını yap 5-Varsa yolluğunu öde 6-kbs den naklini yap Ellerine sağlık Keyifine Bak.
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ebildirge eksik gün sayısı ve nedeni hatası

Üstad Ayın 28 inde ayrılmış dikkat ettiyseniz Ay 30 olmaz o nedenle eksik gün fazla gelir.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4 b'li Rapor Hak.

https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do Sisteme buradan girmeniz gerekiyor Kişinin tc sini yazdığınızda aldığı rapor zaten gözükmekte Mehmet bey açıklamış sağolsun.
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS'DE ÖDEME EMRİ Harcama Kalemi Yok Hatası

MYS de Kurumsal Kod İle Ödeme yaptığınız Kurumsal Kod tutuyormu?
  29. R.P.

Anladım O Vakit TİF ile Ödeme emri bir birini tutuyormu bakın birde https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/mysde-moduel-kitap-alimi-oedeme-emri-hakkinda.6631/ burayı inceleyin.
  30. R.P.

Anladım; Büyük ihtimalle ücretli maaşı ödeyeceksiniz Şimdi yapmanız gereken şu;KBS Sisteminden vergi kimlik numaranızı ve hangi Bütçe kaleminden çıkış yapacaksanız kodunu belirterek temsili para istiyeceksiniz. MYS Raporlar bölümünden bütçe tertiplerinde ödeme yapmak istediğiniz kalemi...
  31. R.P.

Sayın Kadriyecare; Öncelikle okulunuz yeni bir okulmu? Yada Şöyle soruyum MYS Sistemine yenimi geçiş yaptınız?
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS'DE Modül Kitap Alımı ÖEB Düzenleme

Şunu Anlatmaya çalıştım üstadım.Tifi (150.15.1.99-1724)(Diğer Basılı Yayınlar (Baskı ve Cilt Giderleri Markasız 150.15.1.0.0) Bu koddan kesin Ödeme emrinide buna göre 6.2.1.90 dan çıkın.Bir Önceki yıl aynısını bende ödemişim.
  33. R.P.

Anladım; TİF'i 150.1.5.0.1 Basılı Yayınlar (150.15.1.99-1724)(Diğer Basılı Yayınlar (Baskı ve Cilt Giderleri Markasız 150.15.1.0.0) Bu koddan kesin Mys ödemesini ise 6.2.1.90 dan çıkın.Umarım kabul edecektir. Umarım doğru anlamış ve doğru yönlendirmişimdir.
  34. R.P.

Bilindiği üzre TİF oldukça zengin ve alternatifleri olan bir içeriğe sahip.Büyük bir ihtimalle paranız 6 finans kodu ile 3/2 den gelmiştir.Kağıt ve Kağıt Ürünleri alacak iseniz TİF inizide 150.1.1.99.79 dan çıkarsanız ödeme emri belgenizde 6-3.2.1.90 dan çıkmanız gerekir Hiç bir sıkıntı...
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Öğretmen Ekders Hesaplama Programı lazım

Buyurun Kullanın Ancak Dikkat Edin Kuruş Farkı Verebilir.
  36. R.P.

Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile İlgili Döküman Ektedir Adım Adım Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Gülerek Kullanın.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Maaş Problem-Acil

Dün Aynı Hata Bizd de oldu Endişelenmeyin 1-2 saate kadar düzelir sisteme yüklenmeden kaynaklanıyor.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen iken Teknikerlik Bitiren yan ödeme cetveli

Meslek yüksek okulunu bitirmiş olması kaydı ile Ek Oldukça İşinize Yarayacaktır Gülerek Kullanın Saadece Sarı Alanları Güncellemeniz Yeterli.
Geri
Üst Alt