Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Personellere Toplu Ödeme Nasıl Yapılır

Ben birimin banka hesabına toplu ödeme yapıp Banka Listesi İle Hesaplarına geçmesini sağlıyorum. Öeb belge ekine ise her birinin ayrı ayrı çeşitli ödeme bordrolarını takıyorum.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

1-Yasal Faizi khk ya göre ödenmiyor.Konuyu Defterdarlık muhasebe müdürlüğü veya mal müdürlüğü ile görüşün.Mahkeme kararını inceleyin.Şayet mahkeme kararında var ise özel bir durumdur görevden ayrıldığı tarihten itibaren yıllık %9 faiz uygulanır.Ancak Ödenmeyeceği konusunda ısrarcıyım.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 18-25 yaş arası okumayan ve çalışmayan erkek çocuklar çocuk yardımından ve AGİ'den yararlandırılabilir mi?

Bu denli hazır paylaşımları hileye hurdaya çevirenlerin vicdani muhakemeleri ne diyor çok merak ediyorum.Emeğinize sağlık Güzel Arkadaşım Eksik olmayın.
  4. R.P.

Programlar Agi̇ Matik - Asgari Geçim İndirimi Hesaplama Programı

Alternatif olarak, Tek Hücre İle AGİ Detaylı Hesaplama
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Anladığım kadarı ile İş Yeri vergi kimlik numarası ile alındığından İşlem yapılacak Muhtasar ve Prim hizmet dediğine görede bu sistem üzerinden birleşik te gönderilebilir Farklıda .Bunu yapan arkadaşlar mutlaka vardır onlardan bilgi almak gerekiyor diğer konu ise Okul Aile Birliğinde TEFBİS...
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Nevşehir de 01.01.2019 Tarihinden itibaren yürülüğe gireceği bilgisine ulaştım.Anladığım kadarı ile Döner sermaye,Özel Bütçe Ücretli Kurslar,Beceri kursları ,İşkur varsa dernek ve okul aile birliği gibi gönderimlerde e-beyqanname verileceği bilgisine ulaştım.Burada dikkatimi çeken konu ise Prim...
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 18-25 yaş arası okumayan ve çalışmayan erkek çocuklar çocuk yardımından ve AGİ'den yararlandırılabilir mi?

Bildirim, ilk işe girişte verilir. Çalışanın asgari geçim indiriminden yararlanan eş veya çocuk durumunda bir değişiklik meydana gelmesi halinde bildirim yeniden verilir. Nafakasını sağladıkları çocuklara ait asgari geçim indiriminden yararlanacak olan eş tarafından, mahkeme ilamının onaylı bir...
  8. R.P.

Hayır bu konu ile ilgili bir bilgiye sahip değilim.Ancak çok önceleri 4-5 yıl önce TYP ile ilgili muhtasar veriyorduk (Beceri Kursları İçin) Son 1 yıldır Orta Öğretim ve Mesleki Teknik Okulların Maaşlarıda Ben yapmıyorum artık İl Milli Eğitime Aktarıldı.Bu nedenle Bilgim yok. Ancak Döner sermaye...
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli işe giriş bildirgesi cezası

Diğer taraftan Rucu edilecek olur ise sizden kefalet te kesiliyor ise sandıktan talep edilebilirmi bilgim yok.Ancak mantıken eğer siz görev tazminatı almıyor iseniz ki almıyorsunuzdur sizin ödemeniz yersiz olacaktır. Tabiki art niyet yok ise. Benimkisi sadece beyin fırtınası hiçbir hukuki...
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli işe giriş bildirgesi cezası

Tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde ödenirse %25 indirimin olduğu konusunda bilgim var.Bu parayı sgk vezneleri dahil halkbank tanda ödeyebilirsiniz.Bildiğim diğer konu ise kurum kendiside ödeyebiliyor.Bu durum kimi zaman bakanlıklarca kimi zamanda ödenek istemek sureti ile diye...
  11. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler forumda yetkili önerisi

Arkadaşlar;.Bilindiği üzere Mutemetlik araştırma isteyen kişinin kendi yeteneğini ortaya kayacağı bir çalışma türü.Meslek diyemiyorum maalesef böyle bir meslek gurubu yok.Şimdi kurumlar mutemet yetiştirmek bu konuya dayalı olarak sağlıklı çalışma imkanı vermek bir yana konuyla ilgili ne bir...
  12. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler forumda yetkili önerisi

6 Ay gibi bir zamandır formdayım Çözümlenmeyen bir konuya rastlamadım.Ancak Burada sorunum çözüldü ve ya çözülmedi diye geri dönüş yapanada rastlamadım.Teşekkür edende var işi bitince selam vermeyende.Olgu bu olmamalı. "İzlemekle olmaz, herkes katılım sağlamalı veya yorum yapmalı ve en önemlisi...
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri İptal Yapılamıyor

Kbs gibi kimi zaman mys de azizlik yapabiliyor.İptal işlemi girişin tersi yönünde yapılabiliyor.Bir süre daha bekleyin ve İptal işlemine harcama yetkilisinden başlayarak geri gelin.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Asansör bakım onarım ücreti

Buradan Bak Kendin Gör Üstad https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/analitik-buetce-siniflandirma-kodlarinin-aciklamasi-hangi-harcama-kalemi-hangi-is-icin-kullanilir.5595/
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys Asansör bakım onarım ücreti

03.8.1.01 Büro Bakım ve Onarımı Giderleri : Mehmet Beyin Açıkladığı gibi,Bu Kaleme Ek Olarak; 03.8.1.90 Diğer Hizmet Binası Bakım ve Onarım Giderleri : Yukarıda sayılan gruplara girmeyen hizmet binalarının 03.8.1.01 bölümünde sayılan nitelikte bakım ve onarım giderleri bu bölüme...
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B li öğretmen Ekders hesaplama programı lazım

Buyur Burada https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/uecretli-oegretmen-maas-hesaplama-programi-guencel.6490/
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Evlilik Yardımı

Evlenme Yardımları Gelir Vergisi Kanununun 25. Maddesinin 5 numaralı bendi hükmüne göre, personele, tıpkı doğum yardımı gibi, evlilik sebebiyle yapılan yardımların personelin iki aylık ücretine tekabül eden kısmı vergiden müstesnadır. Haftalık veya gündelik ücretle çalışanlarda günlük ücretin 60...
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Maaşla ödüllendirme

Üstad Arşivimde böyle bir şey buldum İşine Yararsa Kullan
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli telekom faturaları

Arkadaşlar ben telekomdan geçmeyim.Şu an telekom bitmiş durumda yani kimin eli kimin cebinde belirsiz.Saadece tahsilatın peşine düşmüşler bu nedenle her ödemenizde mutlaka Ö.E.B. Tel nolarını alan kodu ile birlikte yazın ve her ay Ö.E.B. mail atın.Eğer bunları yaptığınız halde hala ödenmediğini...
  20. R.P.

Mutemet Arşivi Önemli Duyuru

Emeğe saygısı olmayanın ve hele birde bunu cüzi miktara dahi hilesine başvuran bana göre sözüm meclisten dışarı insani değer yargılarından ve dahi uhrevi değerlerden nasiplenememiştir. Allah ıslah eylesin.
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4-B SÖZLEŞME ÜCRETİ KIDEM SÜRESİ NASIL BELİRLENİR

Aşağıdaki Lingden Faydalanabilirsin. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4b-soezlesmeli-personel-is-sonu-tazminati-programi.6486/
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli GERİYE DÖNÜK AİLE YARDIMI

Bu İşini Her Konuda Tamamen Görür
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sgk meslek kodu

Arkadaşlar Yanlış hatırlamıyor isem bu konu "NACE"kodu girişleri ilede ilgili. https://uyg.sgk.gov.tr/nacedegisikliktalep/Welcome.do
  24. R.P.

Editörün Seçimi Ücretli Öğretmen Maaş Hesaplama Proğramı ( Güncelleme )

Mys ye uyumlu halde güncellenmiştir. Emekli Ücretli Hesaplama Eklendi İşinize yarayacak arkadaşlar Gülerek Kullanın Hayır duanızı eksik etmeyin.
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Nasıl Ödenir?

4/B Lİ PERSONEL EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 1-EMEKLİ İSTEKLİSİNİN DİLEKÇESİ ALINIR 2-İSTEKLİ ÜST YAZI İLE SGK YA GÖNDERİLEREK PRİM ÖDEME GÜN SAYISI TESPİT ETTİRİLİR (Emekliliğe Hak Kazanıp Kazanmadığı Sorulur) 3-İŞTEN AYRILIŞ BİLDİRGESİ ALINIR 4-a)Dilekçe b)Nüfus Cüzdanı Fotokopisi c)İşten...
  26. R.P.

Kaynaklara Taşındı 4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Programı (2019 Güncel)

4/B Lİ PERSONEL EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 1-EMEKLİ İSTEKLİSİNİN DİLEKÇESİ ALINIR 2-İSTEKLİ ÜST YAZI İLE SGK YA GÖNDERİLEREK PRİM ÖDEME GÜN SAYISI TESPİT ETTİRİLİR (Emekliliğe Hak Kazanıp Kazanmadığı Sorulur) 3-İŞTEN AYRILIŞ BİLDİRGESİ ALINIR 4-a)Dilekçe b)Nüfus Cüzdanı Fotokopisi c)İşten...
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli NACE KODU DEĞİŞİKLİĞİ

https://uyg.sgk.gov.tr/nacedegisikliktalep/Welcome.do Lingden giriş yaparak ilgili alanları doldurmanız yeterli olacaktır.
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli NACE KODU DEĞİŞİKLİĞİ

Bizde Aynı Yolu İzledik Kesenek Bilgi Sisteminde İlgili Sekmeden Değiştirdik.Oldukça uzun zamanda oldu.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KPSS ile yeniden atanan memur

Güzel Arkadaşım Demek istediğiniz elbette o bilgi ve becerinizden zerre kadar şüphem yok Dediğim gibi naçizane aklımca ekleme yapmak istedim.Nezaketinize Yürekten teşekkür ederim.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS-Banka Listesi

Yapacağınızdan emindim Naçizane hatırlatmak istedim Kim bilir belkide sistemin azizliğide olmuş olabilir.
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KPSS ile yeniden atanan memur

Gökhan Bey:Gerek Terfi Olsun Gerekse Yan Ödemeleri Olsun Çizelgede "Hizmet Sınıfına" Göre Sıralanmakta Diğer deyiş ile Değişime hizmet sınıfından başlaması gerekir. Sadece Naçizane hatırlatmak istedim.Aksi halde Ek Tazmianat ve Ek Göstergeler ve iş güçlüğü ve iş riski tabloda tam değeri vermez...
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS-Banka Listesi

Halil Bey İşlem Kodu 9 Diğer Bilgilerdeki Değişiklikler olmalı yada personel güncellemenizde gerekebilir.
  33. R.P.

Mutemet Arşivi İnternetten Alışveriş

Elbette Fatura gelicek üstadım Mys dışında ödeme yapamazsınız. Üstadım Bakın; Satıcıya ulaşın adresini alın 1 teklif ve teknik şartname gönderin Fatura ve borcu yok yazısını alacağınız malın içerisinde size gönderirler sizde ödemeyi yaparsınız.Daha iyi olsun derseniz bulunduğunuz yerden 2 teklif...
  34. R.P.

Mutemet Arşivi İnternetten Alışveriş

Doğrudan Temin verisi Üzerinden İnternetten satın alma yapılabilir ancak garanti kapsamında sorun yaşanabilir.Bu nedenle hem direk satıcıya ulaşmak hemde sıkı bir sözleşme yapmak daha akılcıl olur.
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yaşı Bekleyip İstifa Eden Memur Emekli Yolluğu

Ekli Metni Okuyunuız Sorunuza Yanıt Bulacaksınız.Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Siteye Girişte Gizlilik Hatası

Lütfen Rahat Olun Kusur Nedemek Olağan şeyler bunlar hal yoluna girer güzel Arkadaşım.
  37. R.P.

Buraya yazdığıma göre Üstad aynen öyle yaptım.
  38. R.P.

Bende Düzelmedi Beyler Hala Hata Alıyorum.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2018-2019 Eğitim Öğretim Hazırlık Ödeneği

Teşekkürler Üstadım Hatırın Varolsun
Geri
Üst Alt