Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2018/2019 Eğitime Hazırlık Ödeneği Üst Yazısı Olan Varmı?

Arkadaşlar 2018/2019 Eğtim Öğretim Yılı Eğitime Hazırlık Ödeneği Bakanlık Üst Yazısına Ulaşan Varmı. Hayırlı İşler Dilerim
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ohal komisyon kararı ile İhraçtan geri dönen personelin maaşı

Ohal Kararı Hükumet Kararlarını ortadan kaldırdığına göre İhraçta geçen süredeki katsayılar geçerlidir.Kişi sonrasında faiz tazminat v.b. konularda dava açar kazanırsa ayrıca bunlar ödenir.Aklıma ve Mantığıma uygun olan bu Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ohal komisyon kararı ile İhraçtan geri dönen personelin maaşı

Üstad ayrıldığı tarih ile başladığı tarih arasındaki maaş katsayıları esas alınmalı Mantıken böyle gözüküyor.Ancak geri dönüş yazısınıda etraflıca okumak gerekir diye düşünüyorum.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli AB Projesi Avans Kapama

Evrakları Burada Umarım İşinize Yarar
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 1. Derece Kadro tahsisi

Hele birde geriye dönük olursa Hem alan İçin Hemde Mutemed için Tadından Yenmez Olur
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 1. Derece Kadro tahsisi

1-Bahse Konu Derecesi Değişir 2-Dereceye göre Ek Göstergesi Değişir 3-Hizmet Tazminat Oranı Değişir 4-Ön Görülmüş ise Ek Tazminat (37) Değişir Maaşta Epey Bir değişiklik olur Maaşı Artar.
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli AB Projesi Avans Kapama

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/proje-avans-kapanisi.4944/#post-39932 Buraya Bir Göz Atıver Bir Şeyler Tutturabilirsin Sanırım.Olmazsa Buraya Yazarsın.
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Öğretim yılına Hazırlık ödeneği

Hüküm gayet net ve açık.Fiilen Öğretmenlik yapması şartı var Hiç Ödeme yapmayın Yada Yaparsanız Faizi ile geri alımanız gerekir.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 13.01.00.04.09.2.2.00.1.06.1 kodunda bütce tertibini bulamıyorum.

06.1.2.5 Makina Techizat Alımı veya 06.1.2.90 Diğer Makine Techizat Alımından Yapabilirsiniz.
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5434 Maaş hesaplama

Buradan Temin Edebilirsiniz Umarım İşinize Yarar https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/acikta-iken-goereve-iade-fark-maas-hesaplama-5434-5510.6026/
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli TTVPN ÖDEMELERİNDE FİYAT GÜNCELLEMESİ

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünin Yazısı Ektedir.Hayırlı İşler Dilerim.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Öğrenim Yardımı (Kırtasiye) Üvey Evlat Veya Boşanmışsa Çocukları İçin Yardım Alabilir Mi?

Çok Üzgünüm bahse konu ile ilgili belgem yok ancak konuyu araştırıp yardımcı olmaya çalışırım.
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Öğrenim Yardımı (Kırtasiye) Üvey Evlat Veya Boşanmışsa Çocukları İçin Yardım Alabilir Mi?

Bildirim, ilk işe girişte verilir. Çalışanın asgari geçim indiriminden yararlanan eş veya çocuk durumunda bir değişiklik meydana gelmesi halinde bildirim yeniden verilir. Nafakasını sağladıkları çocuklara ait asgari geçim indiriminden yararlanacak olan eş tarafından, mahkeme ilamının onaylı bir...
  14. R.P.

1-Boşanmış ise Mahkeme kararına göre işlem yapılmalı üvey evlat orta öğretim 18 yüksek öğretim 25 yaşa kadar alabilir. 2-Aksi Belirtilmemişse saadece erkek es alabilir. 3-25 yaşa kadar alabilir.
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ortak ağdaki diğer PC leri kısıtlama

Airties RT-206v4 e göre; ADIM 1: Mac adresi öğrenme Airties web arayüzünde Qos bölümünün yukarısında LAN bölümü var. buraya girdiğinizde modeme bağlı olan pc leri görürsünüz ve hem ip lerini hemde mac adreslerini burdan öğrenebilirsiniz. her pc nin mac adresini bir kenara not edin ilerde...
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ortak ağdaki diğer PC leri kısıtlama

1-Web filtreleme: www.opendns.com aracılığıyla sayfaları kategorilerine göre filtreleyebiliyoruz. Database güncel. Custom domainler eklenebiliyor. Bu sistemi kullanabilmeniz için işyerinizin ip adresiyle opendns e kaydolmanız ve kısıtlamak istediğiniz makinalara 208.67.220.220 /208.67.222.222...
  17. R.P.

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaş Çocuk Yardımları Tartışma

Yanlış Hatırlamıyor isem Bu Bilgi Alo Maliye Hattından Aklımda Kaldı.Bende Bilsa Kullanıyorum Ve Buna göre kullanıyorum.Bu zamana kadarda sıkıntı yaşamadığım gibi şikayet yada eleştiride gelmedi. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  18. R.P.

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaş Çocuk Yardımları Tartışma

2018 Çocuk ve Aile Yardımlarında Muafiyet (SGK – Vergi) SGK Çocuk Yardımı İstisna Tutarı = 40,59 (1 Çocuk İçin) (SGK’da 2 Çocuğa Kadar İstisna Uygulanır) SGK Aile Yardımı İstisna Tutarı = 202,95 GV Çocuk Yardımı İstisnası ( 0-6 Yaş Grubu) = 54,28 (1 Çocuk 500 x 0,108550) GV Çocuk Yardımı...
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Danıştay kararı sonucu kişiye ödeme MYS üzerinden hangi kalemden yapılır?

Ayrıca Bu Belgede İşinizi Çokça Görür.Gülerek Kullanın.
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mys'de T.C Girişi ve İBAN girişi Nasıl Yapılır?

Bahsettiğiniz konu ile ilgili sitede yazılar var.Bahsettiğiniz konu ise mys değil Kimlik Yönetim sisteminden rol tanımlamanız gerekiyor.Bunuda ancak harcama yetkilisi aracılığı ile yapabilirsiniz.
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2009-2010 sözleşmeli öğretmen maaşı

Bir Nebzede Olsa Yardımcı Olabiliyor isek Ne Mutlu Bilgi Ancak Paylaşıldıkça Anlam Kazanıyor.Sizlerinde Eline Emeğine Sağlık.
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2009-2010 sözleşmeli öğretmen maaşı

Ana Verileri Girdim Ancak Siz Yinede Kontrol Ediniz Umarım İşiniziGörür.
  23. R.P.

Kaynaklara Taşındı 2009-2010 Sözleşmeli Öğretmen Geriye Dönük Maaş Programı

2009 mart 2010 şubat aylarına ait sözleşmeli öğretmen maaşı ödeme bordrosu ektedir.. Ana Verileri Girdim Ancak Siz Yinede Kontrol Ediniz Umarım İşinizi Görür.
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Devlet Katkı Payı artan Bakiye

Anladığım kadarı ile işletmelere gönderdiğin halde iade edilen tutarların işletmelere iadesinimi soruyorsunuz?
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

Diğer konu ise konuyu çözüme ulaştırdığınızda yapılan işlem konusunda bilgi verirseniz Sevinirim.Sağlıcakla esen kalın.
  26. R.P.

1-Öncelikle İlde Vergi dairesi müdürlüğüne İlçelerde Mal Müdürlüğüne vkn isim değişikliği isteniyor.Sonrasında Kimlik Yönetim sistemi ile ilgili dilekçe veriliyor dilekçede harcama yetkilisinin tc si ve e posta adresi belirtiliyor.sonrasında çağrı atılıyor bu kadar.Şayet 2.ambarınız varsa yani...
  27. R.P.

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/mys-de-vkn-guencellemesi.6080/ buraya göz atın
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük FHZ

Üstad Bilindiği üzre emekli sandığı 2008 öncesi kesenek gönderimleri manuel yapılmakta iken 2008 sonrasında sistem tarafından diğer deyiş ile otomatik hesaplanmakta.2008 öncesi fiili hizmet zammı + yıllık %30 zamlı olarak hesaplanarak gönderilmekte idi ancak bu konuda idari para cezası...
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Tayin Yolluğu Süreklimidir Geçicimidir?

Net Cevap Diye Buna Denir Katışıksız Saf Net.Tebrik Ederim.Çok Keyif Aldım Okuduğumda. :-)
  30. R.P.

Editörün Seçimi MYS de VKN GÜNCELLEMESİ

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı Olarak Strateji Geliştirme Başkanlığının Okul İsimlerinin MYS Sisteminde güncellenmesini istemektedir.Bu işlem için: 1-Bağlı Bulunduğunuz Vergi Dairesi Müdürlüğüne Veya İlçelerde Mal Müdürlüklerine Aşağıda Örneği Bulunan Dilekçenin Verilmesi...
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS de Okul İsmi Güncellemesi

Teşekkür ederim üstadım bende öyle düşünmüştüm emin olmak istedim.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS de Okul İsmi Güncellemesi

Arkadaşlar Mys de okul ismi eksik girilmiş güncellemeyi nereden nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgiye ihtiyaç duydum Teşekkür ederim.
  33. R.P.

Programlar Excell Formülleri - Ayrıntılı - Açıklamalı - Uygulamalı

Eline Emeğine Sağlık Güzel Arkadaşım Eksik Olma
  34. R.P.

Programlar Harcırah Programı 350 Kişilik 10 Günden Fazla Konaklama

Elinize Emeğinize Sağlık
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4D işçi Refakatçi İzni

Bildiğim kadarı ile Refakat izninde ücretsiz olduğunda 6 + 6 ay kullanabiliyor.Mazeret izninde ise bu ücretli olur ve sınırıda oldukça kısadır.Ancak refakatli olduğu iş başı belgesinde doktor tarafından tarihleri belirtilmiş ise zaten verilme zorunluluğu vardır ki bu doktor taktirindedir ve...
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçiler İçin Çocuk Yardımı ve Agi'nin Kriterleri

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/soezlesmeli-personel-agi.5938/page-2
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Telekom TTNet faturaları HYS de Görünmüyor

Benimle birlikte 6 tane mesleki teknik anadolu lisesi telekom il müdürlüğüne ve online telekom genel müdürlüğüne konu ile ilgili dilekçe verdik 2 aylık süre içerisinde ne dönüldü ne de faturalara ulaşabildik.Anlaşılan odur ki telekom işin tahsilat tarafında olmuş olmamış umurlarında değil.Bende...
Geri
Üst Alt