Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İhraç Edilip Göreve Dönen Personel

Teklifin yapıldığı kurum diyor.Açık ve net.
  2. R.P.

Bütün haklarını ödeyeceksiniz Açıkta geçen süre farkı kişi borcu ile aldığınız miktar ve ihraçta geçen süre çalışmış gibi ödeme yapılır.Kısaca Tüm Mali haklarını ödemeniz gerekir.Ödemelerinizde mahkeme kararını göz ardı etmeyin.
  3. R.P.

Ne Güzel Üstadım sizi yükten kurtarmışlar.
  4. R.P.

Geriye dönük tüm haklarını sanki çalışmış gibi alır saymanlığınız büyük ihtimal ile değiştiğine göre göreve başladığı yer yapar ancak sizden evrak istiyebilir.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Odenmeyen taseron isci maaslari

Vergi borcunun 2.000 00 Tl üzeri olduğundan ötürü hakedişinden kesilmesi gerekir.
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Odenmeyen taseron isci maaslari

Siz Taşeronun getirdiği belgeye göre işlem yapmakla mükellefsiniz.Faturasını sgk prim belgelerini bordrosunu v.s. getirir kontrol eder ödemenizi yaparsınız.Süreç böyle işlemektedir.
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Analık İzni

Ekteki Yazıyı Okuyunuz
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Analık İzni

İlgili Yönetmelik ektedir size yardımcı olacaktır.Hayırlı İşler Dilerim.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B İşten Ayrılışını E-Bildirgede Sehven Unutulması.

Arkadaşlar Bilginiz olsun bu gibi durumlarda sgk ya üst yazı ile konuyu açıklayıcı bilgi verilmesi halinde sgk tarafından düzeltme yapılmaktadır.Herhangi bir cezai işlemede maruz kalınmamaktadır.
  10. R.P.

Mutemet Arşivi Dualarımız Elazığ için (24/01/2020 - 6,8 Deprem)

Büyük geçmişler olsun Türkiyem Allah tüm insanlığı böyle afatlardan esirgesin.Merhum ve Merhumelere Allahtan rahmet kalanlara baş sağlığı dilerim.
  11. R.P.

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi 2020 Düzenleme Kılavuzu

Genel bütçeli kurumlar v2 den devam edecek. Vergi dairesi ve sgk nın söylediği bu.Zaman içerisinde ne olur bekleyip göreceğiz.
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ve Kurumlar KBS Banka Değişikliği

Bizde Birleştirilmiş okulların banka hesapları farklı ve bunlar her okul maaş ibanı kbs ye farklı olarak tanımlı Maaş ortak yapılmakta ancak her okulunki kendi ibanına gitmekte.Şu an bazı il milli eğitim müdürlükleri tüm ildeki okulları aynı bankada toplama için çalışma yapmakta.Tüm okulların...
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli yasal faiz hesabı

Arkadaşlar Alacak kişi borcu olarak çıkarıldığında bağlı bulunduğunuz defterdarlık muhasebe müdürlüğü veya Mal Müdürlüğü faizi otomatik hesaplıyor ek bilgi olarak aklınızda bulunsun.Mükerrer faiz almayın
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli personel üzerinde bulunan birden fazla İcra

3.İcra dosyasına sıra geldiğinde gereğini yapınız.
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 14 gün fark banka listesi

Geldiği kurum ile istişarede bulunmanız mükerrer bir ödemenin yapılabilme olasılığını ortadan kaldıracaktır.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel 14 Günlük Fark

KBS den aktardığınıza göre geldiği kurum göremez ancak geldiği kurum ile istişarede bulunmanız çok daha mantıklı olacaktır.
  17. R.P.

Mutemet Arşivi Okullarda Gördüğümüz Eksiklikler için Nasıl Bir Duyuruya Çıkmalıyız?

Bu İş İl Milli Eğitim Müdürünün Elinde İşi Sıkı Tutar Hele Birde bir kaç kişinin canını yakarsa soruşturma açabilirse bu iş düzelir.Ha düzelebilme ihtimali varmı Asla yok Bu neden ile siz işinizi sıkı takip edeceksiniz ki buda oldukça zor hatta nerdeyse imkansız Böyle gelmiş böyle gider. Ancak...
  18. R.P.

Kaynaklara Taşındı Ön Sorgulama Ekranlı Telefon Rehberi

Eline Emeğine Sağlık Güzel Arkadaşım Eksik Olma
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen üst öğrenim durumu

Madde 3 – Gördükleri mesleki teknik öğretim alanlarına göre; a) (Değişik: 2/12/2016 -6764/50 md.) Mesleki ve teknik öğretim veren ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar ile denkliği Millî Eğitim Bakanlığınca kabul edilen diğer mesleki ve teknik öğretim veren ortaöğretim kurumlarından mezun...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen üst öğrenim durumu

1-2 Sorunuzun Yanıtıda Evet Olur 3-Muhasebe birimi teknik bir birim olarak kabul edilmektedir.Bölümü muhasebe olur ancak başka bir bölümden myo nu bitirmesi halinde görevlendirme ile tekniker olarak gene aynı işte çalışmasında sakınca yoktur. Ancak Teknisyen kadrosunda olup da myo dışında...
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Senenin Yolluğu

2019 yılı ücretine göre ödeme yapınız. 5-15 derece =38,75 1-4 derece =39,85 1-4 derece = 3000 / 5000 ek gösterge 45,20 5800 / 7000 ek gösterge 48,15
  22. R.P.

Kaynaklara Taşındı Ücretli Öğretmen Ve Usta Öğretici Maaş Hesaplama (Fark Dahil) V.1.4.0.3

Fark Dahil Edildi Kullanışlı Bir Arayüze Sahip Gülerek Kullanın
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli usta öğretici icra kesintisi

Bu Kadar Basit yaptığınız bordroda icra kesintisini gösterin maaşından var ise aile ve çocuk yardımını düşün kalan miktarı 4 bölün çıkan miktar icra kesinti miktarı.kolay gelsin
  24. R.P.

Size gelen icra yazısında iban adresi belirtilmiştir mys den kesinti sekmesinden kesme işlemini yapın sağ taraftaki kutuya iban numarasını belirtin.Sistem ve defterdarlık gerisini halleder.
  25. R.P.

hesaplamasını Kbs sisteminden yapıyor iseniz kbs sistemine kayıt ettirmek zorundasınız fakat manuel yapıyor iseniz mys den icra müdürlüğü hesabına aktarmalısınız.
  26. R.P.

Mutemet Arşivi geçici görevlendirmelerde muvafakatı verecek yetkili makamla

İl İçi veya il dışı geçici görevlendirmeleri İl Müdürlüğü valilik makamına bildirip onay valilik makamınca verilmektedir.Diğer deyiş ile İl Müdürlükleri valilik makamından olur almak zorunluluğu var.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli aralık ayı e-bildirgesi

Aralık 2019 Dönemi sgk primlerini sistemden göndermiş iseniz Ocak 2020 dönemi için v2 yi kullanacaksınız.
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Lojman Kirasında Sehven Bölge İndirimi yapılmaması ve geriye dönük ödenmesi

Bizde yıllardır %45 indirim uygulanmakta bu da yeni bir yazı gelene dek geçerli olarak düşünmekteyizÖdemelerimizide buna göre yapmaktayız. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2020-yili-devlet-lojmanlari-kira-bedelleri-genel-teblig-ve-lojman-kira-hesaplama.13192/
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli aralık ayı e-bildirgesi

Özkan Bey Pirimlerinizi 15 aralık 2019 14 ocak 2020 arası pirim ödemekte iseniz ocak ayı farkınıda dahil edip eski sistemden aralık ayı olarak e bildirgenizi göndereceksiniz.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Eşi çocuk yardımı alanın "Aile Durum Bilgi Ekranı"

İşte bizde bu bağlamda doğru ve hızlı yanıt verebilmemiz için soruların netliğini ve çalıştığı birimin belirtilmesini sıklıkla vurgulamaya çalışmaktayız.
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli maaştan kesme cezası

Bu Size Yardımcı Olacağı Düşüncesindeyim.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İkinci Görev Aylığının Döner Sermaye Matrahına Eklenip Eklenmemesi...

Anladım o konuda bilgim yok mutlaka bilgisi olan arkadaşlar vardır döneceklerdir.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İkinci Görev Aylığının Döner Sermaye Matrahına Eklenip Eklenmemesi...

Biz ek ders,döner sermaye katkı payları üniversitelerde verilen ders karşılığı kazançlarını kümülatife eklemekteyiz. Yanlış yapmıyorsunuz Hatırladığım kadarı ile ek kazanç kümülatife eklenmekte..
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Lojman Kesintisi

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2020-yili-devlet-lojmanlari-kira-bedelleri-genel-teblig-ve-lojman-kira-hesaplama.13192/
  35. R.P.

Mutemet Arşivi Ocak 2020 Maaş Parametreleri

Ömür beyin dediği gibi şu an en yüksek AGİ Tavanı "376 TL" İse : Eşi Çalışmayan 4-5 Çocuklu çalışanın AGİ si ne olur ?
  36. R.P.

Daha Önceki yıllarda böyle bir şey yoktu Bu yıl böyle sekme koymuşlar zaman içerisinde anlaşılır bakalım
  37. R.P.

Kbs Sisteminde Açıklandı.Hayırlı ve Hayırlara Vesile Olsun
  38. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

Arkadaşlar Lojman Kiraları her ayın 15 inde hak etmeden (peşin) kesilir keserkende yeni kira üzerinden kesilir.Fark falan ödemedik bu güne kadar. 1578314332 Biz %45 indirimli uygulamaktayız.
Geri
Üst Alt