Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün haklarını ödeyeceksiniz Açıkta geçen süre farkı kişi borcu ile aldığınız miktar ve ihraçta geçen süre çalışmış gibi ödeme yapılır.Kısaca Tüm Mali haklarını ödemeniz gerekir.Ödemelerinizde mahkeme kararını göz ardı etmeyin.
Geriye dönük tüm haklarını sanki çalışmış gibi alır saymanlığınız büyük ihtimal ile değiştiğine göre göreve başladığı yer yapar ancak sizden evrak istiyebilir.
Siz Taşeronun getirdiği belgeye göre işlem yapmakla mükellefsiniz.Faturasını sgk prim belgelerini bordrosunu v.s. getirir kontrol eder ödemenizi yaparsınız.Süreç böyle işlemektedir.
Arkadaşlar Bilginiz olsun bu gibi durumlarda sgk ya üst yazı ile konuyu açıklayıcı bilgi verilmesi halinde sgk tarafından düzeltme yapılmaktadır.Herhangi bir cezai işlemede maruz kalınmamaktadır.
Bizde Birleştirilmiş okulların banka hesapları farklı ve bunlar her okul maaş ibanı kbs ye farklı olarak tanımlı Maaş ortak yapılmakta ancak her okulunki kendi ibanına gitmekte.Şu an bazı il milli eğitim müdürlükleri tüm ildeki okulları aynı bankada toplama için çalışma yapmakta.Tüm okulların...
Arkadaşlar Alacak kişi borcu olarak çıkarıldığında bağlı bulunduğunuz defterdarlık muhasebe müdürlüğü veya Mal Müdürlüğü faizi otomatik hesaplıyor ek bilgi olarak aklınızda bulunsun.Mükerrer faiz almayın
Bu İş İl Milli Eğitim Müdürünün Elinde İşi Sıkı Tutar Hele Birde bir kaç kişinin canını yakarsa soruşturma açabilirse bu iş düzelir.Ha düzelebilme ihtimali varmı Asla yok Bu neden ile siz işinizi sıkı takip edeceksiniz ki buda oldukça zor hatta nerdeyse imkansız Böyle gelmiş böyle gider.
Ancak...
Madde 3 – Gördükleri mesleki teknik öğretim alanlarına göre; a) (Değişik: 2/12/2016 -6764/50 md.) Mesleki ve teknik öğretim veren ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar ile denkliği Millî Eğitim Bakanlığınca kabul edilen diğer mesleki ve teknik öğretim veren ortaöğretim kurumlarından mezun...
1-2 Sorunuzun Yanıtıda Evet Olur
3-Muhasebe birimi teknik bir birim olarak kabul edilmektedir.Bölümü muhasebe olur ancak başka bir bölümden myo nu bitirmesi halinde görevlendirme ile tekniker olarak gene aynı işte çalışmasında sakınca yoktur.
Ancak Teknisyen kadrosunda olup da myo dışında...
Bu Kadar Basit yaptığınız bordroda icra kesintisini gösterin maaşından var ise aile ve çocuk yardımını düşün kalan miktarı 4 bölün çıkan miktar icra kesinti miktarı.kolay gelsin
Size gelen icra yazısında iban adresi belirtilmiştir mys den kesinti sekmesinden kesme işlemini yapın sağ taraftaki kutuya iban numarasını belirtin.Sistem ve defterdarlık gerisini halleder.
hesaplamasını Kbs sisteminden yapıyor iseniz kbs sistemine kayıt ettirmek zorundasınız fakat manuel yapıyor iseniz mys den icra müdürlüğü hesabına aktarmalısınız.
İl İçi veya il dışı geçici görevlendirmeleri İl Müdürlüğü valilik makamına bildirip onay valilik makamınca verilmektedir.Diğer deyiş ile İl Müdürlükleri valilik makamından olur almak zorunluluğu var.
Bizde yıllardır %45 indirim uygulanmakta bu da yeni bir yazı gelene dek geçerli olarak düşünmekteyizÖdemelerimizide buna göre yapmaktayız.
https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2020-yili-devlet-lojmanlari-kira-bedelleri-genel-teblig-ve-lojman-kira-hesaplama.13192/
Özkan Bey Pirimlerinizi 15 aralık 2019 14 ocak 2020 arası pirim ödemekte iseniz ocak ayı farkınıda dahil edip eski sistemden aralık ayı olarak e bildirgenizi göndereceksiniz.
İşte bizde bu bağlamda doğru ve hızlı yanıt verebilmemiz için soruların netliğini ve çalıştığı birimin belirtilmesini sıklıkla vurgulamaya çalışmaktayız.
Biz ek ders,döner sermaye katkı payları üniversitelerde verilen ders karşılığı kazançlarını kümülatife eklemekteyiz. Yanlış yapmıyorsunuz Hatırladığım kadarı ile ek kazanç kümülatife eklenmekte..
Arkadaşlar Lojman Kiraları her ayın 15 inde hak etmeden (peşin) kesilir keserkende yeni kira üzerinden kesilir.Fark falan ödemedik bu güne kadar.
1578314332
Biz %45 indirimli uygulamaktayız.