Arama sonuçlarınız

1. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Aralık Ayı Kıst Maaş Ödemesi

Rica ederim hocam benim de aynı şekilde gerek kalmadı.
  2. Emre AKMAN

20 Aralık'ta başlayan personelin maaşını hesaplattım. Mehmet hocamın dediği gibi 20-31 Aralık eski katsayıdan,1-14 Ocak arasını yeni katsayıdan hesaplamış. Bilginize Ali hocam.
  3. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olduktan Sonra Göreve Başlayan Uzman Tabip Hk. Yapılacak İş Ve İşlemler

Teşekkürler konu çözülmüştür. Normal memur gibi emekli keseneği kesilmesi gerekiyormuş.
  4. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olduktan Sonra Göreve Başlayan Uzman Tabip Hk. Yapılacak İş Ve İşlemler

1/1/2005 tarihinden sonra kamu kuruluşlarında çalışmaya başlayan sigortalılar aylıklarını kestirmeden çalışmaya devam edemeyeceklerdir. Bu nedenle, bunlardan uzun ve kısa vadeli sigorta kolları ile genel sağlık sigortası primi alınacak ve bunlar kamu idarelerinde yapmış oldukları çalışmalarından...
  5. Emre AKMAN

Kurumumuza Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 65-72 Yaş Yeniden Atama Kurası sonucu 02.01.2024 tarihinde işe başlayan uzman tabip oldu.HİTAP Tescil kısmından kişinin tescil işlemini yapacakken ''Kişinin yaşı tescil işlemleri için belirlenen üst sınır yaşından büyük olduğu için tescil işlemi...
  6. Emre AKMAN

Ay kısmına "12" yazarsanız 12.ayda maaş hesaplanmış deyip hesaplamayabilir fakat "1" yazarsanız her ikisini de yeni katsayıdan hesaplar büyük ihtimal.
  7. Emre AKMAN

Hocam benzer durum bende de var.663 Sözleşmeli Yöneticilikten istifa eden personelim var.20'si itibariyle bize başladı kadrosu zaten bizdeydi fakat sözleşmeli yönetici olduğu için maaşını il sağlık yapıyordu.Aralık ayı maaşı KBS'den hesaplanmış.Ben 20 Aralık-14 Ocak arasını manuel bordro yapmayı...
  8. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi İcap Nöbetleri Ödemeleri İçin 120 Saat Sınırı Anayasa Mahkemesi Tarafından İptal Edildi.

Son durumda ne yapacaksınız arkadaşlar? Fark bordrosu yapacak mısınız? Ödeyen kurumlar olmuş ödemeyen kurumlar olmuş. Kafa karışıklığı...
  9. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Ek Ders, Fazla Mesai Ve Fiili Hizmet Ödemesi Hakkında Duyuru

Anladım Mehmet Hocam. Bazı saymanlıklar istiyormuş ondan sordum. Bu arada hocam 5510 sonrası personeller için de Kasım ayını yaptık, Aralık daha bitmedi ki? :D Duyuruda yanlışlık mı oldu acaba? :)
  10. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Ek Ders, Fazla Mesai Ve Fiili Hizmet Ödemesi Hakkında Duyuru

Ek Ders, Fazla Mesai ve Fiili Hizmet Ödemesi Hakkında 2023 yılı Aralık ayına ilişkin maaş, ek ders, fazla mesai ve fiili hizmet ödemelerinin, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının 2023 Yılı 2 sıra No.lu Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Genelgesinde belirtilen süreler dikkate alınarak...
  11. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi İcap Nöbetleri Ödemeleri İçin 120 Saat Sınırı Anayasa Mahkemesi Tarafından İptal Edildi.

İyi çalışmalar, bu ay icap saati uygulaması nasıl olacak? Resmi Gazetede yayınlanan Anayasa Mahkemesi kararı var ama bakanlıktan resmi yazı gelmesini beklemek gerekir mi? EKOBS bu karara göre uyarlandı mı acaba bilgisi olan var mıdır?
  12. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Engellilik Vergi İndirimi Geçerlilik Tarihi

İyi çalışmalar, bir personelimize 31.10.2023 tarihinden geçerli engellilik indiriminden yararlanmasına dair yazı geldi. Geriye dönük vergi iadesini yapacağım fakat geçerlilik tarihi 31.10.2023 olduğu için iadeyi Ekim ayı maaşından mı başlatmam gerekiyor yoksa takip eden ay olan Kasım ayı...
  13. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sistem Dışı Bordro Girişi

Anlaşıldı hocam. Ben de denedim çalışıyor. Çok teşekkür ederim,sağ olun iyi çalışmalar :)
  14. Emre AKMAN

Hocam asgari ücretin üstünde rakamdan kasıt nedir? İlk 6 ay asgari ücret brüt tutarı 10.008 ikinci 6 ay için de asgari ücret brüt tutarı 13.414 mü gireceğim?
  15. Emre AKMAN

Merhaba,10.11.2023 tarihinde Aile Sağlığı Merkezinden gelen hemşire personelim var. Aile Sağlığı çalışanları maaşlarını çalışıp aldıkları için kişiye 5 günlük kıst+Tam maaş yapacağım. Süregelen vergi matrahı 253.000 TL. Maaşı hesaplattığımda kişiye vergi istisnası olarak 2280,46 değil de 1710,35...
  16. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Muhasebe Birimine Gönderilen Fakat Onaysız Görünen 4/B Maaş

İyi günler. KBS'de 4/B Sözleşmeli Personel maaşını yaptık ve sistem üzerinden muhasebe birimine gönderdik. Fakat evrakları çıkardığımızda ''Durumu:Onaysız'' görünüyor. Mal müdürlüğüyle görüştüm,belge numarasını söylediğimde maaşın göründüğünü söylediler. Geçmiş aylardaki bordroları incelediğimde...
  17. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Dönem İçi Stajı Yapan Yükseköğretim Öğrencisi Staj Ücreti

Hocam başvuru kariyer kapısından değil sağlık müdürlüğü onayıyla yaptı stajını. Yaz stajı değil yani. Anlaşıldı hocam peki dönem stajının ödeneceğine dair kanun vb. yazı var mıdır?
  18. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Dönem İçi Stajı Yapan Yükseköğretim Öğrencisi Staj Ücreti

Kurumumuza Dönem İçi Stajı yapmak üzere 15 iş günü için gelen üniversite okuyan stajyer öğrenci bulunmakta. Tabiri caizse öğrenci 1 yıllık dönem stajını kurumumuzda 15 iş gününde tamamladı. Üniversitesinden ve sağlık müdürlüğümüzden onaylı evrakları mevcut. Daha önce böyle bir öğrenci kurumda...
  19. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Eczacıya İcap Nöbeti Ödenir Mi?

Hocam sendika '' Vermiş olduğumuz hukuk mücadelesi neticesinde hem üyemizin hem de devam eden süreçte kendisine icap nöbeti verilen tüm sağlık çalışanlarının, icap nöbet ücretlerini alabilmesi için yine harika bir emsal karara imza atılarak...'' demiş. Bu kararı emsal alabilir miyiz?
  20. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Eczacıya İcap Nöbeti Ödenir Mi?

Merhaba, eczacıya icap nöbeti ödenir mi? Forumda araştırma yaptım eski tarihli görüş yazıları mevcut fakat bir sendika 11 Mayıs 2023 tarihli haberinde eczacıların da icap nöbeti alabileceğine dair mahkemeyi kazandığını belirten haber yapmış.Haberi ekte belirttim. Bu konuda görüş ve...
  21. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Nöbet İçin Gelen Aile Hekimi Teşvik Ek Ödemeyi Hak Eder Mi?

Teşekkürler hocam daha önce böyle bir konuyla karşılaşan var mı acaba merak ettim nasıl bir yol izlendi?
  22. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Nöbet İçin Gelen Aile Hekimi Teşvik Ek Ödemeyi Hak Eder Mi?

Merhaba, Haziran ve Temmuz aylarında Aile Sağlığı Merkezinden ''Nöbet İçin Gelen Aile Hekimi''nin tıbbi işlem puanı olmasına rağmen EKOBS kişiyi bordroya dahil etmemişti. Biz de kişiye gerekli açıklamaları yaptık ama aynı durumda başka bir arkadaşının olduğunu ve dava açıp hak ettiği ödemeyi...
  23. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Kariyer Kapısından Staj Seferberliği Kapsamında Stajyer Maaşı

Arkadaşlar merhaba.Kariyer Kapısı üzerinden ''Gönüllü'' olarak başvuru yapan stajyerlere ödeme yapılır mı, yaptınız mı? Tereddütte kaldık.
  24. Emre AKMAN

Sistemsel Sorunlar Kesenek Bilgi Sistemi Giriş Yapabilen Var Mı?

Teşekkürler hocam.
  25. Emre AKMAN

Aynen hocam ödeme yapmadan önce Kesenek Bilgi Sistemi'ne girip teyit etmekte fayda var diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ben olayı kesenek bilgi sisteminde yakalamıştım geçen ay. KBS'den fiili hizmet bordrosunu muhasebeye göndermeden textler Emsan'a düşmüyor.Emsan'a düşmesini beklemeden...
  26. Emre AKMAN

Ali hocam KBS'den indirilen şablonda en sağda ''Temsil Tazminatı'' adı altında bir tutar çıkıyor.Bu sebepten olabilir. Onu bir kontrol edin isterseniz. Geçen ay benim başıma gelmişti. Onu silince düzeliyordu.
  27. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Prim İade Ekranı

Teşekkürler Mehmet hocam başka çaresi görünmüyor anlaşılan
  28. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Prim İade Ekranı

Kurumumuza 02.08.2023 tarihinde naklen bir personel tayin olup başladı. İlgili kişi 07.08.2023 tarihi itibariyle aile hekimliğine sözleşmeli personel statüsüyle geçiş yaptı. Aile hekimliği personelleri maaşlarını çalışıp aldıkları için personele 07-14 Ağustos arası için kişi borcu çıkardık...
  29. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 5 Yılını Dolduran 4/B Sözleşmeli Personelin Sözleşme Ücreti

Hocam personel Adalet Bakanlığında 4B sözleşmeli İnfaz Koruma Memuru olarak çalışıyor. Sağlık Bakanlığına Tıbbi Sekreter olarak atanıyor ve Adalet Bakanlığındaki görevinden istifa ediyor.
  30. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 5 Yılını Dolduran 4/B Sözleşmeli Personelin Sözleşme Ücreti

Merhaba kolay gelsin. Kurumumuza Ocak ayında İnfaz Koruma Memuru iken istifa edip Tıbbi Sekreter olarak başlayan bir arkadaşımız atandı. 30.07.2023 tarihinde 4/B'li olarak 5 yılını doldurmuş. Sözleşme ücretini 5 yıl ve üzeri alabilir mi yoksa aynı unvanda 5 yıl çalışması mı gerekir? ''Sözleşmeli...
  31. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu Sıra No: (2023/8)

Sendika kesintisi olması normal fakat 14 günlük farktan sendika aidatı kesmemesi lazım. Bu zamana kadar refah payı hariç 14 günlük farktan sendika kesmiyordu. İlave ödeme de damga vergisine tabi olduğu için ondan da kesinti yapmış...
  32. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 15 Haziranda İşe Başlayan 4/B'li Personel Kbs Maaş Hesaplama Hk.

Personel kartında sağ alt tarafta Matrah ve Güncelleme kısmı var. Orada İlk Sözleşme Tutarı'na Haziran ayı sözleşme ücretini girip hesaplatın.Ardından kontrol edin.
  33. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi 2023-2024 Toplu Iş Sözleşmesi

Farkları hesaplayan var mı? ÇKYS'den mi hesaplıyorsunuz yoksa Excel'den manuel bordro mu yaptınız?
  34. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 15 Mayıs'ta İşe Başlayan 4/B'li Personel Kbs Maaş Hesaplama

Teşekkür ederim Gökhan hocam ben işin biraz kolayına kaçtım diğer ay çift maaş veririm diye :D Öğrendiğim iyi oldu tekrardan teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
Geri
Üst Alt