Arama sonuçlarınız

1. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Şablonu Ekobs Ile Uyuşmama Sorunu

Teşekkürler hocam geç oldu biraz kusura bakmayın.
  2. Emre AKMAN

Ömür hocam siz bu konu hakkında bir şey yaptınız mı?Veya bu ay matrahları nasıl aktaracaksınız?
  3. Emre AKMAN

KBS'de Döner Sermaye matrahlarını aktardığımız şablon EKOBS ile uyuşuyordu.Fakat bu ayki KBS şablonu değişmiş.Ekteki gibi Gelir Vergisi Matrahı,Gelir Vergisi Tutarı,Uygulanan Gelir Vergisi İstisna Tutarı vs. gibi bilgileri istiyor.Fakat EKOBS şablonu sadece Brüt Ücret ve Net Ücreti...
  4. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Kbs Duyurusu Hakkında

Mehmet hocam peki 5434'e tabi memurların yıllık fiili hizmetlerini de kapsar mı bu duyuru?Onların da son bildirim tarihi 31 Mart diye biliyorum.Şimdiden yapılması mı gerekiyordu?Yoksa 31 Mart'a kadar yapılabilir mi?
  5. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararıyla Kadroya Geçen Süresiz Sözleşmelinin Maaş Ve Sgk İşlemleri

Teşekkürler hocam Sağlık Müdürlüğü başlayışı hemen yapın demiş.Yapacak bi şeyim yok mecbur dediğiniz şekilde yapacağım.Konu çözülmüştür.
  6. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararıyla Kadroya Geçen Süresiz Sözleşmelinin Maaş Ve Sgk İşlemleri

Yaşar hocam üst kurumdan şu tarihte başlatın diye yazı gelmiyor.Atama kararına göre personel özlük birimi ÇKYS'den başlayış ayrılış yapabiliyor.Onlara kalsa hemen başlatacaklar,bana kalsa ben 14 ocak diye yapacağım ama personel tayin isteyecekmiş.Hak kaybı olur diye düşünüyorum.16'sı ayrılış...
  7. Emre AKMAN

İyi çalışmalar,kurumumuzda süresiz sözleşmeli çalışan 4/b'li Döner Sermaye personelimiz var. ÇKYS'ye kadroya geçirilmesi ile alakalı atama kararı düşmüş.Geçen ay da bu şekilde düşenler olmuştu fakat onlar maaş döneminden önce düşmüşlerdi.(Örneğin 12.11.2021)Bu şekilde düşen kişileri 3+1 gibi...
  8. Emre AKMAN

Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun hocam…
  9. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Nafaka,İcra,Temlik Ve Muvafakat Kesintilerinde Öncelik Sıralaması

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ☺️
  10. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Nafaka,İcra,Temlik Ve Muvafakat Kesintilerinde Öncelik Sıralaması

Hayır hocam bu dosyalara daha önce 1/4 maaş icrası gelmeden direkt muvafakat geldi.O yüzden ben de kesiyorum.Zaten bu muvafakatler yüzünden kişi doğru dürüst maaş alamıyor.Bu yaptığım doğru o zaman.Peki hocam nafaka ve muvafakatları kestikten sonra temlike para kalmıyor.Bankayla anlaşma yapmış...
  11. Emre AKMAN

Anladım Tuğrul hocam.Öncelikle ben bir yerde yanlış yapıyormuşum herhalde.Şu an bu personelden normal icra adı altında icra kesilmiyor.3 tane icraya muvafakat vermiş onları kesiyorum.Sırada icra dosyası olduğu halde muvafakat gelirse muvafakatı öne alıp önce onu ödüyordum.Bu yanlış bir uygulama...
  12. Emre AKMAN

İyi akşamlar.Bir personelime icradan nafaka yazısı geldi.Aylık 1881,90 TL.Kişinin ödemekte olduğu 3 tane muvafakat ve 1 tane temlik var.Sırada olan icra dosyaları da var tabiki. Kişinin sırada olan icralardan önce bankayla anlaşmış olup bize gelen temliği var.Tutarı 1243,67 TL. Muvafakatlar...
  13. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselme Ile Unvan Değişikliği Yapan Personelin Maaş Farkı

Teşekkür ederim üstatlar elinize sağlık :)
  14. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselme Ile Unvan Değişikliği Yapan Personelin Maaş Farkı

Kolay gelsin.05.08.2021 tarihinde Hizmetli kadrosundan VHKİ ve Şoför kadrosuna atanan personellere 05.08-14.08.2021 arası maaş farkı verilmeli midir? Ağustos maaşını yeni unvanlarından verdim ama fark yapmam gerekiyor muydu? Personeller fark çıkması da gerek diyor ama emin olamadım. Nasıl bir...
  15. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kişi Borcu Hesaplama

Merhaba, elinde 4924 Sözleşmeli Personel kişi borcu hesaplama cetveli olan var mı? Bu personellerde hem sözleşme ücreti var hem de diğer ödeme kalemleri var.(Aylık tutar,taban aylık vs.) 5510 ve 4/B kişi borcu cetvellerinden hesapladığım zaman doğal olarak ikisinden de farklı çıkıyor.Elinde olan...
  16. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçecek Olan 4/B Personel Işlemleri

Rıdvan hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı durumla ben de karşı karşıyayım, bir şey sormak istiyorum. Dediğiniz şekilde işlemleri yaparsak kişilerin primlerini nasıl yapacağız? Bildirge de sorun olmaz mı? Diyelim kadroya geçmedi öbür aya sarktı. Son bildirge verme tarihi 23 Temmuz...
  17. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personelin Sgk Çıkış Günü

Tamamdır abi anlaşıldı çok sağol teşekkür ederim :)
  18. Emre AKMAN

Ben de öyle düşünüyorum da işte personel özlük dikkat etmemiş sevk tarihine. Ve sağlık müdürlüğünden de birliğe katılış tarihi olan 21.06.2021 tarihli onay gelmiş. Şimdi ben bu arkadaşın çıkışını 18.06.2021 tarihinde yapmam lazım çünkü kişi borcu ve sgk primleri için mal müdürlüğüne kişi borcu...
  19. Emre AKMAN

Herkese kolay gelsin. Bedelli askerliğe giden 4/b sözleşmeli personelin sevk tarihi 19.06.2021 ve birliğe katılış tarihi 21.06.2021.Personel dilekçe yazarken 21.06.2021 tarihinde ayrılmak istiyorum diye dilekçe vermiş ve personel özlük de böyle kabul etmiş. Ben sevk tarihinden bir gün önce...
  20. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli KBS'den BES Kesintisini İptal Etme Sorunu

EGM'den getir butonunu denedim fakat çalışmıyor.
  21. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli KBS'den BES Kesintisini İptal Etme Sorunu

KBS'de personel kartlarındaki kesinti bölümünde BES kesintisi ''Kaldır'' butonu aktif değil.Personel BES'ten ayrılmış ancak kesintiyi kaldıramıyorum.4/b lilerde sıkıntı yok sadece 657'de sıkıntı var.Sebebi nedir acaba?
  22. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçecek 4/B'li Personelin Maaş ve Bildirge İşlemleri

Ekim ayında 3 yılını doldurup kadroya geçiş için dilekçe veren personellerim var.Normalde bu ayın yani Kasım 14'ünde çıkış verip 15'inde memur tescilden kayıt yapmam gerekiyor.Ancak personellerin atama kararları daha gelmedi.Maaş dönemi de yaklaştı ve maaşları teslim etmem gerekiyor.4/b maaşını...
  23. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Aynı Dönemde Askere Gidip Gelen 4/b 'li Personel

Teşekkürler hocam çok makbule geçti.Prim tutarlarında bir sıkıntı yaşarsam tekrar dönüş yaparım çok sağolun :)
  24. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Aynı Dönemde Askere Gidip Gelen 4/b 'li Personel

4/b li bir personelim 20.12.2019 tarihinde bedelli askerliğe gitti ve 13.01.2020 tarihinde askerlikten döndü.Bildirgede aynı dönem olduğu için hem giriş hem çıkışı nasıl yapacağım?
  25. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzne Ayrılan Personel Kişi Borcu

Mehmet hocam program için teşekkür ederim.Yalnız bir sorum olacak.Programda kişilerden alınacak tutar ve SGK'dan mahsup edilecek tutar ayrı ayrı yazılmış.Biz SGK'dan mahsup edilecek tutarı da kişiden alıyoruz.Mal müdürlüğü kesenekleri SGK'ya gönderdiği için kişiden tahsil etmemiz gerekiyor...
  26. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzne Ayrılan Personel Kişi Borcu

Aşağıda benim kullandığım ve siteden aldığım bir program ile hesaplanan kişi borcu hesaplaması var.Ancak ikisinin arasında göreceğiniz üzere çok fark var.Personel 01.12.2019-31.12.2019 tarihleri arasında ücretsiz izin kullanacak.Aradaki farkın neden olduğunu anlayamadım.
  27. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli YÖK'e Bağlı Üniversite Hastanelerine Giden Pratisyenler Hk.

Teşekkür ederim Ömür hocam.Kişi borcu açmak söz konusu değil o zaman.
  28. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli YÖK'e Bağlı Üniversite Hastanelerine Giden Pratisyenler Hk.

Hastanemizde çalışan 6 tane pratisyen hekim Tus için YÖK'e bağlı üniversite hastanelerine gideceklerini söylediler.(Ankara Üniversitesi,Başkent Üniversitesi vb.).Maaşlarını geri vermelerini gerektiren bir durum var mı?Sonuçta Sağlık Bakanlığı'na bağlı değiller.
  29. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi 4B Bildirgeleri Nasıl Yapıyorsunuz

Keşke öyle bir şey olsa da kurtulsak şu prim belasından
  30. Emre AKMAN

Aynen öyle Sait hocam en yakın 5 lira falan oluyor 3 haneli sayıları da görüyorum bazen.Mecbur ben de oynuyorum.
  31. Emre AKMAN

Hocam size ulaşabileceğim dahili hattınız falan var mı?
  32. Emre AKMAN

Valla hocam anlamadım gitti nerede yanlış yapıyorum bir bilsem.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  33. Emre AKMAN

Nerede hata olabilir hocam?
  34. Emre AKMAN

Benim de bu ay kıstlar vardı.Sgk PEK Genel Toplam ile Bildirge PEK Genel Toplam'ı arasında 4600 civarı fark var.Ama primler arasında 85 lira fark var.Genelde her ay böyle farklar çıkıyor.Bildirgedeki kişi sayısı artınca karmakarışık oluyor işler.
  35. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Terfi Kısmı

Teşekkür ederim abiler iyi çalışmalar.
  36. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi Terfi Kısmı

Kesenek Bilgi Sistemi'nde terfileri göndereceğim.Aşağıdaki gibi bir durumla karşılaşıyorum.Geçen ay da böyle olmuştu.Hepsi hatalı olmasına rağmen ''Gönder'' butonu aktif.Ödeme Emrinde kesenekler tutuyor.Bir sıkıntı var mı?
Geri
Üst Alt