Arama sonuçlarınız

1. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Aynı Dönemde Sendikadan Ayrılıp Başka Bir Sendikaya Geçme

Tuğrul hocam burada aradığım cevabı bulamadım.Personel 103,84 TL olan toplu sözleşme ikramiyesini istiyor.Bu konuda ne yapabilirim?
  2. Emre AKMAN

Teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı.Başka bir personel de 10.10.2019'da sendikaya üye olmuş.Yalnız ben maaşları o tarihten önce yaptığım için sendika üyeliğini yapamadım.Personel toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanmak istiyor.Kbs'de geriye dönük işlem yapabileceğim bir yer var mı ya da...
  3. Emre AKMAN

Personel 25.10.2019 tarihinde bağlı olduğu sendikadan ayrılmış,31.10.2019 tarihinde başka bir sendikaya geçmiş.Aynı maaş döneminde ayrılıp diğer sendikaya kaydını yapabilir mi? Ayrıldıktan sonra 1 ay boşta kalacak diye biliyorum.Ne yapmalıyım?
  4. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4B Fiili Hizmet Yeni Başlayan Personel(Kıst)

Teşekkür ederim hocam formülü yanlış uygulamışım.
  5. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4B Fiili Hizmet Yeni Başlayan Personel(Kıst)

Yeni başlayan personele 13 ve 30 nolu bildirgede giriş günü (04.10.2019) girmek zorunda mıyım? Bir de aşağıdaki gibi hata veriyor.Personelin 11 günlük brüt ücreti 1263,24 TL. Hatayı anlayamadım?
  6. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli lisans bitirme intibak işlemi

Sağlık hizmetleri sınıfındaki yeni başlayan personelin lisans,önlisans ve lise derece-kademesi ne olur? Lisans 9/1 önlisans 10/2 lise 12/3 diye biliyorum yanlış mı?
  7. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Yeni Başlayan Personelden BES Kesintisi

Yeni başlayan personelden KBS'de BES kesmek zorunda mıyız? Böyle bir zorunluluk var mı?
  8. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Fazla Ödenen Maaş ve Primler Hk.

Bildirgede eksik verseydim almam gerekmiyordu o zaman doğru mudur?
  9. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Fazla Ödenen Maaş ve Primler Hk.

Arkadaşlar kolay gelsin.24.08.2019 tarihinde bedelli askerliğe giden personel 16.09.2019 tarihinde göreve başladı.9 gün kıst+1 tam maaş yapacakken sehven 2 maaş yatırmışım.Mal müdürlüğü ile görüştüm.22 gün geri ödeme yapılacak.Devletin verdiği primleri 22 gün geri hesapladım.Yalnız mal müdürlüğü...
  10. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

Bizim personel şefini zamanında eğitime göndermişler.Bu zamana kadar hep o yapmış.Gel gör ki 2 seneden beri hiç giriş yapmamış.Tabiri caizse yan gelip yatıyor adam kaç aydır.Diğer hastanelere sorduğumda da personel özlük yapıyor dediler.
  11. Emre AKMAN

Tamam abi teşekkür ederim.
  12. Emre AKMAN

Abi sana ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı? Takıldığım bi kaç yer var da.
  13. Emre AKMAN

Teşekkür ederim Mehmet hocam :) Bizim personel biriminin HİTAP'a özlük girişi yaptığı bile muamma ama bakacağız bakalım. Takıldığım bir yer olursa size sorarım yine sağolun :)
  14. Emre AKMAN

Abi sorma bizim kurumda her şeyi mutemetliğe yıkmışlar çıldıracağım vallahi!
  15. Emre AKMAN

Hocam peki 5434 lerin ödeme emirlerini muhasebeye yıl sonu verdik.Bunların Hitap'a girişlerini ne zaman yapmamız gerekiyor geç mi kaldık acaba? Bununla ilgili son bir tarih var mı? Hiç girilmese personelin hak kaybı olur mu? Sonuçta SGK'ya Kesenek Bilgi Sistemi'nden bildirimimizi yapıyoruz.
  16. Emre AKMAN

Merhaba kolay gelsin üstadlar. Hitap ile ilgili hiç bir bilgim yok.Zamanında personel şefine vermişler bu işi ancak adam 1-1 buçuk senedir hiç giriş yapmamış.Adamın şu an yaptığı hiç bir iş yok.Ben de bu konularda yeniyim kusura bakmayın.Sorum şu: 5434 lerin fiili hizmetlerini aralık ayı sonunda...
  17. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz

Ödeme yapmamızı istiyor.Personel şu an başka bir kurumda aktif çalışıyor.Emeklilik işlemleri için istiyor.
  18. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Fhz

1995-1996 yılları arasında Röntgen Teknisyeni olarak çalışmış bir kişi geriye dönük fiili hizmetini istiyor.Ancak elimizde hiç bir bilgisi yok(Bordro,çalışma günü vb.) Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  19. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası FHZ Gün Bulma

Tamam hocam tekrardan teşekkür ederim :)
  20. Emre AKMAN

Haftasonlarını düşmüyorum ben.Adam haftasonu da nöbete gelebiliyor çünkü.Kafam burda karıştı.
  21. Emre AKMAN

Bizde nöbet usulü çalışılıyor Mehmet Ali abi. Örneğin Adamın 216 saat çalışması var.Çalışma saati olan 8'e böldüğümde 27 gün çıkıyor mesela.Bunu öğrenmek istemiştim.
  22. Emre AKMAN

Anladım hocam çok teşekkür ederim.
  23. Emre AKMAN

Yani Çalışma Günü'nü 27 olarak girebilirim öyle değil mi?
  24. Emre AKMAN

5510 sonrası personel için maksimum fhz günü var mıdır?Örneğin 4/b lilerde olduğu gibi 26 günü geçemez diye bir ibare var mıdır? Bizim hastanenin programında 27 gün de girsem 22 gün de girsem fiili günü 3,61 olarak hesaplıyor. FHZ gününü 27 olarak hesaplarsam bir sıkıntı olur mu?
  25. Emre AKMAN

Sohbet Alanı H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Doğum gününüz kutlu olsun hocam.Nice mutlu sağlıklı yıllara...
  26. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi K100 Hatası

4924 sayılı kanuna tabi olan personelin katsayı farkını SGK'ya bildireceğim yalnız K100 hatası veriyor.Bildirim tarihi de bugün sonmuş.Nasıl çözerim acaba?
  27. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası Geri Ödeme

Merhaba kolay gelsin.4/B li bir personelin aylığından 1/8 oranında kesinti yapmıştık.Disiplin kuruluna başvurmuş.Kesintinin tarafına geri ödenmesi hakkında yazı geldi.Geri ödemeyi nereden ve nasıl yapmam gerekiyor?
  28. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4b 14 günlük fhz bildirimleri hk.

Teşekkürler üstadlar...
  29. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4b 14 günlük fhz bildirimleri hk.

İyi akşamlar. 4/b'li personeller için 14 günlük fiili hizmet zammını bildirmek gerekiyor muydu? Biz geçen ay bildirgeye eklemedik.Bu ay eklememiz gerekiyor mu yoksa geç mi kaldık? Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.
  30. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Tek Kişilik 14 Gün Fark Yapma

Tamamdır teşekkür ederim tekrardan.
  31. Emre AKMAN

Hocam peki bu farkı kıst maaşa mı yansıtır yoksa tam maaşa mı?
  32. Emre AKMAN

Teşekkür ederim Mehmet hocam sağ olun.
  33. Emre AKMAN

Arkadaşlar merhaba.Bir personelim var 18 Aralık'ta işe başlamış.Yalnız biz bunun KBS girişi yapmasını unutmuşuz.Ocak ayında girişini yaptık ve kıst+tam maaş olarak tek kişilik bordro yaptık.Tüm personelin 14 günlük farklarını yaptık.Muhasebeye gönderdik.Tek kişilik 14 günlük fark yapmaya...
  34. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/D MAAŞ KESME CEZASI

Arkadaşlar merhaba.4/d sürekli işçi kadrosunda çalışan personellerimizden birine 5 günlük maaş kesme cezası verildi.Kesilen tutarla ilgili başka bir işlem yapmaya gerek var mıdır?(Kesilen tutarın Çalışma Bakanlığına gönderilmesi vb.)
  35. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Teşekkür ederim Mehmet hocam.Uğraşıp halletmeye çalışacağım.Takıldığım yerde sorarım artık :)
Geri
Üst Alt