Arama sonuçlarınız

1. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Hayır Mehmet Bey kıst maaş yok
  2. Emre AKMAN

Üst resimdeki sayı personellerin toplam brüt ücreti.Brüt ücretin aşağıda gösterdiğim 3 tane pek tutarla eşit mi olması gerekiyor?
  3. Emre AKMAN

Valla Çiğdem hanım ben bir türlü sigorta primleriyle tutturamıyorum fhz primlerini.Her ay ya eksik ya da fazla çıkıyor.Kuruş fazlası çıksa şapkayı havaya atacağım ama en az 1000 lira ya eksik ya da fazla çıkıyor.Napacağımı ben de şaşırdım :(
  4. Emre AKMAN

Ama mantıksız değil mi? Zaten ayda 30 iş günü var bu adam nasıl 31 gün veya 32 gün çalışmış oluyor? Ayriyeten nöbet ücretlerini hangi belgeye girmemiz gerekiyor?13 mü 30 mu?
  5. Emre AKMAN

Mehmet Bey merhaba benim de birkaç sorum olacak fhz hesaplamayla ilgili: 1: 08-16.30 arası 6 gün, 16.30-08 arası 7 gün, 08-08 saatleri arası 2 gün çalışmış 4/B'li bir personelin fhz si nasıl hesaplanır? Toplamda 240 saat nöbet tutmuş oluyor. 8 e böldüğümde 30 yapıyor. 31 gün fhz çıkan...
  6. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personelin İşe Giriş Bildirgesi

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim aydınlattığınız için. İPC kaçınılmaz o zaman :)
  7. Emre AKMAN

İstisna seçmemişiz.Peki bildirgeyi iptal ettik.Yeniden işe giriş bildirgesi yaptık.( İŞTEN AYRILIŞ BİLDİRGESİ İPTAL (Bildirilmiş olan işten çıkış tarihinden itibaren 10 gün içerisinde veya evrak tarihi ile aynı gün içerisinde iptal edilebilir.) Bu menüde 10 gün süre veriyor ama İşe Giriş...
  8. Emre AKMAN

Hocam teşekkür ederim.Şöyle bir şey daha sorayım.Bu arkadaşın işe giriş bildirgesi 3 Ocak olacakken biz 8 Ocak'tan giriş verdik.Düzeltme yaparsak ceza yer miyiz? Bir kaç yere sorduk ceza yersiniz dediler.Asıl öğrenmek istediğim bu.
  9. Emre AKMAN

Arkadaşlar merhaba. 4b li personel ücretsiz izinden döndü.İşe giriş bildirgesinde tarihi yanlış atmışız.Düzeltme yapabilir miyiz? Yapabiliyorsak kaç gün içinde yapabiliriz? Ceza yer miyiz çünkü üstünden 2 gün geçti.Şimdiden teşekkürler...
Geri
Üst Alt