Arama sonuçlarınız

1. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Dava Acip 4924 e geri Dönenler Hk.

Sendika ve bes işine girmeyeceksiniz değil mi ?
  2. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Dava Acip 4924 e geri Dönenler Hk.

4924 brüt ve 657 brüt maaşı arasındaki farkı alıp gelir ve damga vergisi kesip ödeyin. ben çok yaptim geçmişe dönük yarın bakayım yine de varsa kayıtlı örnek atarim
  3. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli taşaron ambulans maaş ve mesai

dinlenme günleri yol ücreti ödemezsin yilda en fazla 270 saattir fazla mesai
  4. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Yani ben o güne toplam 3 yevmiye şeklinde yorumlayıp fazladan 2 yevmiye ödüyorum
  5. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Bir günlük çalışma için toplam 3 yevmiye ödenir diyor. O günün toplamı 3 yevmiye yani
  6. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Maaş yaptığımızda MYS'den ne yapmam gerekiyor?

Kbs den yapılan maaşlar için mys de herhangi bir işlem yapılmıyor
  7. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli çkys gece çalışması ve ulusal bayram

Çünkü bu personel grubum arttırımlı almıyor .
  8. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personeller 375 harici ek ödeme alabilirlermi

Okudum 02-14 Nisan arasında genel bütçeden ödenmiş ise gelir vergisi ve damga vergisi eklenerek mahsup edin diyor.
  9. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personeller 375 harici ek ödeme alabilirlermi

İ İlk madde de yüzde 20 oranındaki ek ödemenin döner sermaye bütçesinden ödenmesi.
  10. Menderes Özer

5. madde de sağlık bakanlığı için döner sermaye bütçesinden ödenir diyor
  11. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli MYS ÖEB Kayıt Hatası

Sizde inat edin :) bizde aynı hatayi verdi stajyer öğrenci maaşı 1 saat sürdü ama oldu
  12. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli MYS ÖEB Kayıt Hatası

üstüne üstüne gidin işlem yapıyor biraz gec de olsa
  13. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli JAVA HATASI

Aynı sorun var
  14. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ PERSONELDEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MAAŞ HESAPLAMA İŞLEMLERİ

İşe geldiği gün kadar ödeme yapın. ÇSGB toplu iş sözleşmesinde ne varsa onu uygulayın
  15. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

Kişi borcunda sıkıntı yok da ek bordro sıkıntı
  16. Menderes Özer

1 30 diye bir puantaj yok ise 657 ye tabi personelin puantajı nasıl hazırlanıyor. Maaş dönemi ile ayni olacaksa puantaj mantık olarak 657 ye tabi memurun nöbet ücretini de peşin verelim. maaşi peşin aldığı için. 4b li personelin de nöbetin pesin yapalım. burda ki fark maaşı peşin ve çalışarak...
  17. Menderes Özer

tam giden primi iade ettim ama nöbet listesi değişince fazladan nöbet tutana ek bordro yapacan primi nasil bildireceksin
Geri
Üst Alt