Arama sonuçlarınız

1. numan1967

Çözümlendi | Kilitli PRİM KAYDI YOKTUR HATASI

geçen ay asıl keseneğini yapmadan fhz girmeye çalıştığımda aynı hatayı bende aldım. asıl keseneğini girdiniz mi
  2. numan1967

Mutemet Arşivi Nisan ayından itibaren Kurumlara SGK borcu sebebiyle İcra Gelebilir.

e bildirgedeki borçları temizlendi çok şükür 4 gün önce , ama kesenek sistemindekiler duruyor.
  3. numan1967

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük fiili hizmet zammı hesaplama.

teşekkürler hocam yarın bu işle ilgileneceğim bütün gün artık çözeceğiz bir şekilde
  4. numan1967

Çözümlendi | Kilitli geçmişe yönelik fiili hizmet ödeme ve bildirim

bana iki adet icmal bordrosu göndermişler . 2005 için 778,53 tl ,2006 için 839,70 tl, bunları bankadan yenidenmi ödemem gerekiyor , ayrıca yeniden icmal bordrosu hazırlamam mı lazım , nasıl hazırlarım.
  5. numan1967

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük fiili hizmet zammı hesaplama.

tuğrul bey linki yenilemeniz mümkünmü aceba
  6. numan1967

Çözümlendi | Kilitli geçmişe yönelik fiili hizmet ödeme ve bildirim

aynı dertten bende de var yapması ayrı bir dert , ceza gelir mi , gelirse kime rücu edilir ?
  7. numan1967

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

ALLAH senden razı olsun hocam
  8. numan1967

Çözümlendi | Kilitli kbs sistemi bes kesintisi

maliyeye üst yazı yazdım ancak bes i silemiyorum. bir daha ki maaş döneminde silme işlemi yapabilirmiyim yeni dönem girdiğinde
  9. numan1967

Çözümlendi | Kilitli kbs sistemi bes kesintisi

kbs den yanlışlıkla bes e dahil edilen bir kişiyi nasıl bes kesintisini iptal edebiliriz. bordro onaylı olduğundan silme işlemi yapılamıyor
  10. numan1967

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

5510 sayılı kanunun 4. maddesinin c bendinin 1 inci fıkrasına göre çalışanların fiili hizmet sürelerinin hitap programına işlenmesi hususunda bir yazı geldi geçenlerde. bu 5510 s.k. 4 mad. c ben. 1. fıkrasına göre çalışanlar kimler oluyor 2008 sonrası 657 li personel mi ve ayrıca bunlara biz...
  11. numan1967

Çözümlendi | Kilitli giyecek yardımı tdms de hangi hesap kodundan verilir.

giyecek yardımı tdms de hangi hesap kodundan verilir.
  12. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4/B İş Göremezlik Ücretinin Maaştan Kesilmesi

30 gün iş görmezliğin 2 gün muafiyeti düştükten sonra 3/2 simi kesilir yoksa tamamı mı ?
  13. numan1967

Sohbet Alanı Çok Şükür

hocalarım bende iki tane hitap cezası gözüküyor 2016 dan tebligatıda yok nasıl itiraz edebilirim
  14. numan1967

Sohbet Alanı Çok Şükür

aynı dert bendede var. malmüdürlüğü toplu yatırmalar yapmış bildirgelerle birlikte gönderiyorum dekontu bak toplam bu diye yinede düşmüyor
  15. numan1967

Sohbet Alanı Çok Şükür

hayırlı günler hocam hitabı nasıl hallettiniz aceba
  16. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4-d sürekli işçi tazminat tdms fiş örneği olan varmı ?

4-d sürekli işçi tazminat tdms fiş örneği olan veya kodu hangisidir.
  17. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Hitap ipc

yazı yok da sgk da borç kısmında 2016/3 dönemine ait 2 adet ipc görünüyor.
  18. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Hitap ipc

bildirimi zorunlu olmadığı halde 2016/3 de iki adet ceza gelmiş. cezanın hukuki boyutu nedir. neden gönderilmiş olabilir. ödemeyi yapıp kapatsam kime rücu edeceğim.
  19. numan1967

Çözümlendi | Kilitli çkys de agi problemi

teşekkür ederim hocam sağolun
  20. numan1967

Çözümlendi | Kilitli çkys de agi problemi

çkys de raporlu personelin eksik günleri agi yi etkilermi. 1. derecede engellisi olan personelin eşi çalışmayan 2 çocuklu agi tutarı 287,82 olması gerekirken 223,70 atmış, 3 gün çalışmışlığı olan bekar agisi 191,88 alması gerekirken 47,62 vermiş . sorun nedir.
  21. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4-D 1. DERECE ENGELLİ İŞÇİ

arkadaşlar çkys de önce tümünü hesaplatın. gelir tanımlama kısmından sadece o işçi için gelir vergisi kutucuğunu kaldırın ve tek olarak hesaplatın. bordro alırken tümünü alın .
  22. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text

biz den şube şöyle bir yazı istedi. kurumumuz 2019 yılı ocak ayı maaş ve yan ödemeleri aşağıda sunulmuş olup belirtilen tutarların hesaplara aktarılması hususu örneğin 657 maaş ödemesi 150.000,00 tl (55 kişi ) 4-b maaş ödemesi 135.000,00 tl (49 kişi) dr sabit.... icap .... nöbet... vs...
  23. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşları hk.

16 sında açılır sistem maaş döneminin geçmesi gerekiyor. bende bekliyorum. akşam nöbetçiyim gece 2 3 gibi hazırlayacağım
  24. numan1967

Çözümlendi | Kilitli KBS Sözleşmeli pesonel zam oranı uygulama

4-C den 4-b ye geçen personel ortaokul :3157,12 lise : 3444,42 üniversite: 3728,11 4-b lise : 3282,46 önlisans : 3559,99 lisans : 3732,77
  25. numan1967

yanlız 4-b nin agi bordrosunu alamıyorum, 657 nin aldım 4-b de sıkıntı çıktı. maaş bordrosunda kontrol ettim agi işlenmiş yanlız raporu vermiyor
  26. numan1967

kbs otomatik yapmış lakin kontrol gerekiyor. bende bazılarında hata vardı manuel düzelttim
  27. numan1967

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Aralık 17 Günlük Maaş Kesinleştirmede Hata

(frm-40735 when button pressed tetikleyicisi ora-01403 giderilmemiş istisna oluşturuldu ) diye hata veriyor.
  28. numan1967

Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

4 d liler bu zamdan (%26) yararlanacakmı yoksa toplu sözleşmedeki %4 mü yapılacak
  29. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Promosyon Kod ve Eski versiyon hatası

aman kaybedermiyim 2 bilgisayırımız var ikisinede kaydettim hemen . çok teşekkür ederim tekrar.
  30. numan1967

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

bende 17 günlük yaptım . agi yi bu ay verdim . ocak 14 günlük yaparken vermeyeceğim işçilerin karına oldu bir nevi . 17 günlük yaparken gelir vergisi agi den az olan kişilerde g.v. 0 gösteriyor. o şekilde gönderin. saymanlığa gönderdim onaylandı. ocak 14 günlükleri de zamlı yapacağımızdan ayrıca...
  31. numan1967

NAZAN hanım çok çok çok teşekkür ederim. teks kabul oldu.
  32. numan1967

NAZAN hanım çok çok çok teşekkür ederim. teks kabul oldu.
  33. numan1967

zi sağolun nazan hanım teşekkür ederim. ziraat bankası . şimdi deniyorum
  34. numan1967

600 kodu da girdim 601 kodu da yinede hata veriyor eski versiyon diye. maaş görderdiğim teks in kodunu 600 ve 601 de girdim yine eski versiyon dedi. aceba yeni kodmu çıktı veya versiyon
  35. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli memur uzun süreli rapor

bende ikiye böldüm de 30 bir aya 28 bir aya vereceğim. sonuç olarak heyet raporu olmuyor özel hastaneden alınacağı için ve sgk iş görmezliği olduğundan kesintiyi yapıyorum . anlaştık kesiyorum. . 2 gün muafiyeti varmı uzun süreli raporlarda ?
Geri
Üst Alt