Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 15 gün zorlama hapsi alan memurun maaş ve sigorta işlemleri

hocam merhaba kurumumuzda memurun bir tanesi 15 gün zorlama hapsi aldı 1- bu memura tam maaş yaptık bu 15 günlük maaşı iade almamız gerekiyor mu kişi borcu açtırarak 2-bu memurun sigorta yönünden bir işlem yapmamız gerekiyor mu teşekkür ederim hocam...
  2. Çözümlendi | Kilitli ohal kapsamında sgk hizmet dökümü ve personel ekranında çıkan kayıtların silinmesi hakkında

hocam merhaba kurumumuza bu şekilde bir yazı geldi ne gibi işlem yapmamız gerekli ayrıca personel açık sicil rolüne hitap açık süreler diye bir sekme eklenmiş bu konu hakkında bizi bilgilendirebilir misiniz?
  3. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş ve Tediye Hesaplama Programı (Tanıtım Video)

efe hocam merhaba çok güzel bir program hazırlıyorsunuz aşamaları bitti mi ?
  4. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel 3 günlük bildirge

teşekkür ederim hocam giderken sgk çıkışı yaptım evet işte aynı bildirge de hem çıkış hemde yeni girişi göstermelisiniz dediniz ya onu yapmayı bilmiyorum artık onu da öğreneceğim ilk defa başıma geliyor bu iş esasında
  5. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel 3 günlük bildirge

merhaba hocam bilmediğim için için soruyorum yeni 10 tane sözleşmeli infaz koruma memuru 15/02/2019 tarihinde göreve başladı içlerinden bir tanesi 18/02/2019 tarihinde askere gitti bu personele 3 günlük maaş yaptım ve bugün defterdarlığa verdim hocam benim merak ettiğim konu bu 3 günlük...
  6. Çözümlendi | Kilitli kbs terfi girişi

çok teşekkür ederim hocam elinize sağlık
  7. Çözümlendi | Kilitli kbs terfi girişi

sizden cevap bekliyorum hocam
  8. Çözümlendi | Kilitli kbs terfi girişi

tamam hocam teşekkür ederim bu öğretmen cezaevinde çalışıyor
  9. Çözümlendi | Kilitli kbs terfi girişi

merhaba hocam eklemiş olduğum fotografta anladığım kadarıyla ödemeye esas 1/1 i ve emekliliğe esas 1/2 sine yükseltilmesi deniyor. peki hocam bunu kbsye kaydettiğimde 1- sayılı cetvelde iki seçenek çıkıyor iş güçlüğü cetvel 500 , iş riski cetvel 250 iş güçlüğü cetvel500 , iş riski cetvel 450...
  10. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personel maaş işlemleri

merhaba üstadlar 15/02/2019 tarihinde cuma günü sözleşmeli personel göreve başladı ancak 18/02/2019 tarihinde dilekçe vererek askere gitti sizce bu personele 3 günlük maaş mı yapmalıyım yoksa askerden geldikten sonra mı yapmalıyım. (15 günlük bedelli askerliğe gitmiştir) 07/03/2019 tarihinde...
  11. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan personelin fiili hizmet ödemesi

peki mehmet hocam 26/09/2018 de personelim emekli oldu fhz sinin ayına eylül yaptım hesaplattım keseneğini yaparken ek mahiyette bir dönem mi yoksa birden fazla dönemi mi seçmem gerekiyor
  12. Çözümlendi | Kilitli 5434 emekli keseneği

merhaba hocam bir personel ihraç edilmişti şimdi göreve geri iade edildi bende 2018 yılını tek tek ocaktan itibaren eylül ayı da dahil olmak üzere ünferit olarak maaşını hesaplattırdım kbs ye; 1- 5510 ların maaşını münferit olarak hesaplattırdığımda kesenek bilgi sistemine girmeyi biliyorum...
  13. Çözümlendi | Kilitli Yolluk

hocam bundan 2 ay önce eşinin yani erkeğin tayini çıktı çocuklarda erkeğin üstüne bayanda bizim cezaevinde memur şimdi onunda tayini çıktı ben sadece bayana mı yolluk yapacam oda tam dimi çocuklara ve eşini için ödeme yapmayacağım
  14. Çözümlendi | Kilitli Yolluk

merhabalar yolluk programı var mı? ayrıca eşi çalışan memura yolluk (eşinden için) yapılır mı ? çocukların kendi üzerine olup olmadığına bakılır mı ?
  15. Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı promosyon ödemeleri nasıl yapılır?

peki hocam ne kadar ödenir onun hesaplamasını nasıl yapacağız
  16. Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı promosyon ödemeleri nasıl yapılır?

merhaba hocam promosyon ödemelerinde neleri dikkate alıyoruz. 1- promosyon ödemesine icra,nafaka, bireysel emeklilik, aylıktan kesme cezası, kefalet kesintisi, rapor kesintisi bunları dikkate alıyor muyuz yoksa sadece temmuz ayında yatan net tutar yani icra nafaka bireysel emeklilik aylıktan...
  17. Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel maaş

arkadaşlar yeni personelim tayin geldi ancak elemana temmuz maaşını vermemişler şimdi benim temmuz ve ağustos maaşını yapmam lazım nasıl yaparım bu işi
  18. Çözümlendi | Kilitli elektrik teknisyeni kbs maaş ayarlaması

anladım hocam teşekkür ederim hocam bana 1 sayılı cetveli söyleyebilir misiniz bu adamın bordrosuna göre hangisini seçmem lazım bu adam 2 yıllık teknik hizmetler myo bitirmiş 4 yıllık işletme fakültesi bitirmiş
  19. Çözümlendi | Kilitli elektrik teknisyeni kbs maaş ayarlaması

hocam birde bizimkisi adana açık cezaevi biz adanaya bölge tazminatı vermiyor adana merkez hatta sarıçam ilçesinde ama merkez ilçesi bu eleman doğudan hakkariden geldiği için bunları alıyor olabilir ben maaşını hesaplıyorum ama 400 lira civarında bir düşme olur mu ki
  20. Çözümlendi | Kilitli elektrik teknisyeni kbs maaş ayarlaması

arkadaşlar kapalı cezaevinden bizim açık cezaevine elektrik teknisyeni tayin geldi maaş ayarlamasını bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz ben örnek olarak bordrosunu aldım
  21. Çözümlendi | Kilitli memur emekli işlemleri

emekli yolluğu tutarı herkes için aynı mıdır hüseyin hocam yasin hocam teşekkür ederim
  22. Çözümlendi | Kilitli memur emekli işlemleri

peki emekli yolluğu ne kadar veriyoruz ya da hesaplama proğramı var mı sizde
  23. Çözümlendi | Kilitli memur emekli işlemleri

arkadaşlar abimizin bir tanesi emekli olacak komisyon direk bana gönderin ben bundan işlemlerini yaparım dedi emekli olacak abimiz komisyona dilekçeyi vermiş ve şuan bize yazı geldi hiç personelimizi emekli etmedim ne gibi işlemler yapmam lazım lütfen yardımcı olabilir misiniz bu konuda
  24. Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel Maaş İşlemleri

hayır hayır personel başladı ancak ayın 9 unda ilişkiyi kestiği için temmuz maaşını ödememişler çocuğa ben kbs den çift maaş yapmak istiyorum çocuğa yani ağustos ayında ödeyim diye ne yapmam gerekir onun için
  25. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Tayin Maaş Durumu

peki ben ayrıca kendim mi yapmalıyım yoksa gerçekten ödenmiyor mu
  26. Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel Maaş İşlemleri

kadrolu personel tayin geldi ancak temmuz maaşını hiç vermemişler ben personele çift maaş verebilmem için ne yapmam gerekiyor işlem kodundan işe başlama mı demeliyim
  27. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Tayin Maaş Durumu

baktım sistem vermiyor aile yardımını kıst maaşta
  28. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Tayin Maaş Durumu

dediğinizi yaptım kıst maaşta aile yardımı vermiyor doğru mudur yaptığım işlem
  29. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Tayin Maaş Durumu

peki ben toplu vermek istiyorum maaşı ağustos ayında o dediğiniz işlemleri hangi menüden yapıyorum ksr bakmayın yeni mutemetim o yüzden belki basit gelebilir size
  30. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Tayin Maaş Durumu

merhaba bir tane tayin nedeniyle temmuz 16 sında işe başlayan sözleşmeli personelimiz var bu personele 29 günlük+tam maaş vermemiz gerekiyor dimi
  31. Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar İşletmeni Cetvel Seçimi

çok teşekkür ederim ellerinize sağlık
  32. Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar İşletmeni Cetvel Seçimi

hocam yeni bilgisayar işletmeni kadro tahsisi yazıları geldi bizde bir tane bayan var katiplikten bilgisayar işletmenliği yazısı geldi ben kbs maaş bilgi girişinden ünvanını değiştirdim bilgisayar işletmeni yaptım terfi dedim 8/3 ymüş yine yeni kayıt ekle dedim 8/3 dedim cetvellere girdim...
  33. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

ben muhtemelen ön yüzdeki tazminat oranlarını eski yapmadım galiba o yüzden eksik vermiz olabilirim 6. aydan geçerli dedim terfi ekranından onu iyi hatırlıyorum
  34. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

dediğiniz gibi maaş bilgi girişinden kadro ve tazminat bilgilerini eskisini giriyorum hizmet tazminat oranını seç diyorum 10/2 sinin bilgilerini giriyorum ancak 7 ayda 0 vermesi gerekirken 6. ayda 295 veriyor 7. aydada 320 lira bir fark veriyor 7 ayda vermemesi lazım normal maaşını verdim zaten...
  35. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

abi ay kısmına 6 giriyorum kaydettim yine 6. ayı ve 7. ayı sıfır verdi neden acaba bir yerde yanlışlık yapıyorum ama nerde bu adama 6. ayda 300 lira felan fark vermesi lazım
  36. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

ksr bakmayın ben yeni mutemet olduğum için pek anlamadım4 sayılı cetvele ek gösterge cetveline 0 mı işaretlemeliyim yoksa 1100 ü mü
  37. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

intibakın yapıldığına dair yazısı var ancak 4/1 değil personel 6/1 ine yükseltilmesine diyor
Geri
Üst Alt