Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

6/1 i olmuş personel 4 sayılı cetvele ek gösterge cetveli oluyor oraya 0 mı seçeceğim yoksa1100 mü seçeceğim
  2. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

ben şimdi yapılan bu yanlışlığı nasıl düzeltirim
  3. Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası İadesi

onur bey bende de aynı sorun oldu sadece defterdarlığa bir yazı yazdım bu para cezasının iadesini şu ibana iade edilmesi diyerekten yazı yazdım ekine de bütün evrakları ekledim direk iade ettiler mys modülü diye bir şeyi ilk defa görüyorum
  4. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

arkadaşlar bizde lise mezunu olarak göreve başlayan bir tane elektrik teknisyeni var kendisi ön lisans elektrik teknisyenliği bölümü bitirdi ve kuruma diplomasını 6 ayın başında bize verdi bizde buna göre maaşını yaptık ancak kbs de eksik bir yeri seçtim galiba kbs ye 6. ayın tekniker özlük...
  5. Çözümlendi | Kilitli terfi farkı

teşekkür ederim bilginiz için çok şükür olay çözüldü sayenizde
  6. Çözümlendi | Kilitli terfi farkı

eren bey ben personelin terfi farkını yaptım ocak ayından bu yana ve temmuzda ödedim benim demek istediğim şu ocak ayını 193,77 hesaplamış ve ödemiş ancak şubat mart nisan mayıs ayı 257,32 hesaplamış ve ben ödemeyi yaptım personel diyor ki bana 63,55 lira eksik ödeme yapmışsın benim ne yapmam...
  7. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

hoşbulduk teşekkür ederim size de iyi çalışmalar
  8. Çözümlendi | Kilitli terfi farkı

arkadaşlar personel 4/1 ine yükselmiş derece olarak bende ocak ayından bu yana terfi farkını hesaplattırdım ancak ocak ayını eksik hesapladı neden acaba
  9. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

anladım teşekkür ederim bilmediğim için büyük yazdım ksr bakmayın
  10. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

MENDERES BEY BEN YENİ MUTEMETİM DE KBSDEN NERDEN NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLERMİSİNİZ
  11. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

AĞUSTOS MAAŞINDA ÇOCUK YARDIMINI 2 DEFA MI ALSIN DİYORSUNUZ YANİ
  12. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

MERHABA KOLAY GELSİN BİZ 09.07.2018 GÜNÜ KADROLU VE SÖZLEŞMELİ PERSONELİN MAAŞLARINI YAPTIK GÖNDERDİK ANCAK 10.07.2018 TARİHİNDE MÜDÜR BEYİN ÇOCUĞU OLDU. O AY ÇOCUK YARDIMINI ALAMADI. BENİM SORUM ŞU OLACAK O AY MYS DEN KESİLEREK ÇOCUK YARDIMI ÖDENİR Mİ ÖDENMEZ Mİ
  13. Çözümlendi | Kilitli Enflasyon Farkı ve 14 Günlük Fark Ödemesi

Forumu baştan sona okudum ama net anlayamadım. Benzer şeyleri bulamadım kusura bakmayın. Cezaevinde bir işçimiz var sürekli işçi kadrosuna geçen. Biz buna tediye de vermedik Bakanlığa görüş yazdık bekliyoruz. Ancak esas soru. Bize gönderilen sözleşmede 1 TEMMUZ dan itibaren %4 zam yazıyor...
  14. Tanışma Merhaba

Teşekkür ederim
  15. Çözümlendi | Kilitli Terfi Farkı Hesaplama

01/06/2017 tarihinde 5/3 den 4/1 düşürülmüş bir infaz koruma memurunun terfisi 1 yıl sonraki gelen 4/2 kararı ile fark edildi. Şimdi bende geriye dönük terfi farkı ödemesi yapacağım, malum 4 e düşünce para artışı ciddi oluyor. Soru 1) 01/06/2017-31/12/2017 arasında 2017 yılını yapıp sonra mı...
  16. Tanışma Merhaba

MERHABA ARKADAŞLAR
Geri
Üst Alt