Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Refakat Izni Için Sağlık Kurulu Raporunda Refakat Edecek Personelin Adı Soyadı Bildirilmeli Mi

1642607211 Tuğrul bey inanın beynim durdu. Biz nöroloji ortopedi hastanesinde ameliyat olduk orda yatış yaptık. Ama beyninde oluşan tümörler sebebiyle onkoloji ye sevk ettiler babamı bende onkoloji bölümünden rica ettim refakat iznini onlarda bu şekilde düzenlediler
  2. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Refakat Izni Için Sağlık Kurulu Raporunda Refakat Edecek Personelin Adı Soyadı Bildirilmeli Mi

Allah razı olsun amin Şöyle Tuğrul bey babam beyin ameliyatı geçirdi daha sonra onkoloji ye yönlendirdiler ben onkoloji den istedim refakat iznini oradaki doktor da yazarız dedi ama biz isim bildirmeyiz dedi ve evrak hazırlayıp üç doktora imzalattık. Ben bu belgeyi yatıştan üç hafta sonra...
  3. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba babam ın rahatsızlığı sebebiyle 3 aylık refakat için sağlık kurulu durum bildirir raporu aldım. Ama raporda yakınının refakati uygundur yazıyor ismim yazılmamış. Çalıştığım il müdürlüğü de isim soyisim bildirilmeli ismin geçmeli diyor. Detaylı bilgisi olan varsa yardımcı...
  4. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi Kadrosunda Çalışan Personeli Yıl Sonu Sayım Kuruluna Üye Olarak Yazabilir Miyim

Arkadaşlar merhaba yıl sonu taşınır işlemleri yapıyorum sayım kuruluna sürekli işçi kadrosunda çalışan personeli üye olarak yazabilir miyim
  5. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Kapbi̇s E Bildirilen Aile Bildirimlerinin Doğruluğunu Nasıl Kontrol Edebilirim

Uygulama kılavuzunda mutemetin kontrol etmesi gerekiyor ona göre iade edebilir denilmiş o yüzden sormak istedim nerden teyit etmeliyiz diye Teşekkür ederim bilgiler için 1641789050 Merhaba eşi çalışmayan personel için Asgari geçim indiriminde eşi ve çocuğu yararlanıyor mu olmalı
  6. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Kapbi̇s E Bildirilen Aile Bildirimlerinin Doğruluğunu Nasıl Kontrol Edebilirim

Arkadaşlar merhaba bir personelimiz aile bildirimi ni e devlet üzerinden verdi. KAPBİS sistemine düştü ben burdaki bilgilerin doğruluğu nu nasıl teyit edebilirim nasıl ve nerden kontrol etmeliyim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
  7. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Hariç Ödeme Alan Personele Vergi İşlemi Nasıl Yapılır?

Bu konuda hep eleştiri alıyoruz bizlik bir durum değil tabiki ama. Hem bizden gelir vergisi kesiyorsunuz hem de matrahımıza ekliyorsunuz bu yüzden erken dilime giriyoruz yine vergi kesiliyor tarzı bişey söylüyorlar net kesilmesi gerekir tarzı söylemler de bulundular da teyit etmek istedim biz...
  8. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Hariç Ödeme Alan Personele Vergi İşlemi Nasıl Yapılır?

Tuğrul bey merhaba kurum dışı yada görevlendirmeli ödemelerde alınan ücretlerde hangi tutarı matraha ekliyoruz brüt tutarı mı net tutarı mı
  9. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Refakat Izni Nasıl Alınır Nereye Başvurulmalı

Teşekkür ederim Mehmet bey. Ben refakat iznini Şubat ayından itibaren kullanmak istiyorum bunu kendim ayarlayabiliyor muyum mesela başvuruyu geç yapsam olur mu
  10. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Refakat Izni Nasıl Alınır Nereye Başvurulmalı

Arkadaşlar merhaba 1) refakat izni nasıl alınır nereye başvurulmalı 2) refakat iznini kullanırken kendimiz tarih belirleyebilir miyiz ( örn: refakat izni bugün çıktı diyelim ama ben bir ay sonra kullanmak istiyorum mümkün müdür ) Refakat izni hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi iyi...
  11. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Taşınır Hurdaya Ayırma,Zimmet, Sayım Eksik Demirbaş, Sayım Fazlası Durumlarda Ne Yapılmalı.

Amin inşallah 🙏o kadar karışık ki fazla var, eksik var, sistemdeki markalar la depodakiler uyuşmuyor gibi gibi şeyler olabildiğince titiz davranıp ona göre zimmet yapmak için çalışıyorum ama sonuç ne olur bilmiyorum. Belki burda yol gösterecek birileri olur ümidiyle yazdım. Birsürü malzemem...
  12. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Taşınır Hurdaya Ayırma,Zimmet, Sayım Eksik Demirbaş, Sayım Fazlası Durumlarda Ne Yapılmalı.

Arkadaşlar merhaba. Taşınırlar hakkında birçok derdim var yardımcı olursanız sevinirim. 1. ) Benden önceki personel tüm taşınırları ambara kaydetmiş kimse de zimmet yok. Şimdi zimmet yapmam lazım ama herşey çorba olmuş. Kime ne zimmetleyeceğimi şaşırdım. (masa ama hangi masa kime zimmetlenmeli...
  13. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Öğle Yemeği Ödeneklerin Öğretmenevi Gibi Kurumlara Aktarılmaması (Ticaret Bakanlığı)

merhaba, Ekte gönderdiğim bakanlık yazısına göre öğle yemeği için polisevi öğretmenevi gibi yerlerden öğle yemeği için ödenek gönderilmeyeceği yazıyor. Bunu bana açıklayabilir misiniz. Neden yararlanılamıyor 1638168036
  14. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sgk Ipc Cezası Için Kullanılacak Bütçe Tertibi

Yok Ferhad bey mys duyurusu kurumun bütçesinden ödeme yapılacak demiyor . Biz zaten bakanlıktan ödenek istedik onların görüşüne göre ödeme yapacağız.bakanlık stratejiden de görüş alarak kişilere rücu edilmesi diye ödenek gönderdi. Burda mys ödemelerinin SGK hesabına direk ödemesinin yapılması...
  15. Ümmü ERDOĞAN

Evet şimdi fark ettim Tuğrul bey yazmışsınız. Bilgiler için teşekkürler 👍
  16. Ümmü ERDOĞAN

Mys de böyle bir duyuru yayınlanmış. Burdan anladığım kadarı ile ıpc ler mys üzerinden direk SGK nın ibanına yapılacak
  17. Ümmü ERDOĞAN

SGK ilişkilendirme yaparken sorun yaşar mıyım peki
  18. Ümmü ERDOĞAN

Burada 2.1.6.1 den ödeme yapılmış bana ödenek 3.4. den gelmiş nasıl yapmalıyım kafam karıştı
  19. Ümmü ERDOĞAN

3.4.30 kodundan ödeme yapabilir miyim yani ve mys de bu ıpc ler karşıma çıkıyor onları ilişkilendirecek miyim
  20. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumun SGK ıpc cezası için bakanlıktan ödenek istemiştik 3.4.30 kodundan göndermişler burdan ödeme yapabilir miyim.
  21. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Araç Lastik Alımı Için Tevkifat Kesilir Mi

Merhaba, Araca lastik alımı yapacağız. Alımı yaptığımız yerde taktırılacak lastikler. Bunun için tevkifat kestirilecek mi. Ve birde çıkarılan lastikler için bişey yapmamıza gerek var mı
  22. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Araç Bakım Onarım Için Tek Yetkili Servis Var. Tek Kaynaktan Teminle Alıma Girer Mi

merhaba İl müdürlüğümüze ait bir adet 2014 model renault marka aracımız var . Bulunduğumuz ilde renault markanın tek yetkili servisi bir tane var. bu durumda araç bakım onarım ı doğrudan temin tek kaynaktan alıma girer mi.
  23. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Piyasa Fiyat Araştırması Için Görevlendirilen Personeller Ile Muayene Kabul Komisyonu Için Görevlendirilen Aynı Kişilerden Oluşabilir Mi

teşekkürler tuğrul bey 1637571937 Tuğrul bey sayfa korumalı olduğu için açamıyorum korumayı kaldır diyince de şifre istiyor
  24. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Piyasa Fiyat Araştırması Için Görevlendirilen Personeller Ile Muayene Kabul Komisyonu Için Görevlendirilen Aynı Kişilerden Oluşabilir Mi

Tamamdır Tuğrul bey çok teşekkür 👍 birde bu muayene ve piyasa araştırması için yıl başında genel bir olur alsak olur o zaman dimi farklı farklı uygulamalar var onları gördükçe yanlış mı yapıyorum acaba oluyor bende 🤣
  25. Ümmü ERDOĞAN

Merhaba doğrudan temin alımlarında piyasa fiyat araştırması için görevlendirilen personeller ile muayene kabul komisyon için görevlendirilen personeller aynı kişilerden oluşabilir mi
  26. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Il Müdürü Yokken Yerine Vekaleten Görevlendiren Müdür Ihale Onay Belgesi Düzenleyebilir Mi?

Tamamdır çok teşekkür ederim iş harcama meselesi olunca ne olur ne olmaz diye buraya danışmak istedim 🙂
  27. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Il Müdürü Yokken Yerine Vekaleten Görevlendiren Müdür Ihale Onay Belgesi Düzenleyebilir Mi?

Arkadaşlar merhaba il müdürümüz izne ayrıldı 12 gün yerine vekaleten bir uzman bakıyor. Döner sermayeden ödenek geldi. Alım yapmamız lazım il müdürü yokken yerine vekaleten görevlendiren müdür ihale onay belgesi düzenleyebilir mi (doğrudan temin alımı için )
  28. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu Gündelik Nasıl Hesaplanır

Tamamdır Süleyman bey çok teşekkür ederim 👍
  29. Ümmü ERDOĞAN

Müdürün bildirimi olduğu için ben ilgileniyorum görevlendirme yazısı 19.10.2021-21.10.2021 trihleri arası 1636315993 Yani 3 gün tam mı vereceğim 1636316079 Müdürün bildirimi olduğu için ben ilgileniyorum görevlendirme yazısı 19.10.2021-21.10.2021 trihleri arası Birde konaklaması karşılanmış...
  30. Ümmü ERDOĞAN

Merhaba yolluk ödemesi yapacağım ama bu konuda pek bilgili değilim ödeme acele olduğu için pek araştıramadım açıkcası 19.10.2021 sabah 05:00 da uçakla yolculuğu başlayan personel 22.10.2021 saat 01:30 da uçakla görev mahalline dönüyor. Konaklamayı karşı taraf karşılamış. Gündeliği nasıl...
  31. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 7326 Sayılı Kanun Ile Yapılandırılan Cezaların Ödenmesi Ve Rücû İşlemleri Nasıl Yapılır?

Merhaba Sgk idari para cezası için yapılandırmaya gittik ödemesi kurum bütçesinden yapılacak ama ilgili kişilere rücu edilmesi gerekiyormuş. rücu işlemlerinde nasıl bir süreç işliyoruz H.Tuğrul SÜMER hukuk işlerine yazı yazılmasından bahsetmiştiniz örnek yazınız varsa gönderebilir misiniz. ve...
  32. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Klima Bakım Onarım Fiyat Teklif Örneği Nasıl Hazırlanır?

Teknikşartname hazırlanması gerekiyormuş. Bunu hazırlayacak teknik personel yok bizde nasıl hazırlamalıyız
  33. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Klima Bakım Onarım Fiyat Teklif Örneği Nasıl Hazırlanır?

Arkadaşlar merhaba kurumumuzda farkli farkli markalarda klimalar var ve bakım onarımı yapılması gerekiyor. Fiyat teklifi örneği varsa gönderebilir misiniz🙏
  34. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys-Sgk Eşleşmesinde 1 Kuruş Düşük Çıkıyor. Örnek Öeb Si Olan Var Mı 1 Kuruş Için

Hangi kalemde borç karıştı açıkcası 🤣 TİS fark bildirgelerini verdik de nasıl ödeyeceğim bilemedim en son kapatınca bir kuruş gözükür sanırım onu da kapatırım bir an önce diye düşünüyorum
  35. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys-Sgk Eşleşmesinde 1 Kuruş Düşük Çıkıyor. Örnek Öeb Si Olan Var Mı 1 Kuruş Için

Arkadaşlar merhaba SGK mys ilişkilendirmede 1 kuruş eksiğim var bununla ilgili ödeme emri örneği olan var mı
Geri
Üst Alt