Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tkys Deki Tüm Demirbaşları Nereden Görebilirim

Arkadaşlar merhaba tkys deki tüm demirbaş malzemelerimi nereden görebilirim
  2. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İlk Alınan Fiyat Teklifinin, Yenilenen Alımlarda Kullanılmasına Dair Süre Var Mı

Teşekkür ederim arkadaşlar her ihtimale karşı tedbirli olmakta yarar var diyorsunuz 👍
  3. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İlk Alınan Fiyat Teklifinin, Yenilenen Alımlarda Kullanılmasına Dair Süre Var Mı

İlhan bey bilgiler için teşekkürler. Eski tarihli olmasının ne gibi sakıncası var Haziran tarihli bir teklif üzerinden iki ay geçmiş sorun olur mu o kadar
  4. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Kurum Ayrılışından Kalma Sgk Borcu Kime Aittir

Tamamdır Tuğrul bey çok teşekkürler 👍 1630610485 Tuğrul bey burda bir link bırakmışsınız. Bursa işveren kısmından mı bakıyoruz hangi siciller bizde gözüküyor diye 1630610521 SGK ya bildirgeler hariç pek hakim değilim malesef 😔
  5. Ümmü ERDOĞAN

Bakanlığa yazacağız yani anladığım kadarıyla.
  6. Ümmü ERDOĞAN

Tuğrul bey bu kısmı anlayamadım😔. sadece hesabın kapatılması yönünde yazı gelmiş bakanlıktan. ben kime ne yazmalıyım anlayamadım açıkçası bakanlığa mı yazmalıyım yazıyı ödenek istemek için
  7. Ümmü ERDOĞAN

Kapatılmamış malesef 😔 tebligat 2019 yılında diğer il müdürlüğüne yapılmış. onlarda bizim borcumuz değil diye bizim kuruma göndermişler evrağı. sonra evrak anladığım kadarıyla tekrar karşı tarafa iade edilmiş ama o süreçte işleme alınmamış sanırım yani olay havada kalmış. O bu dedi bu bu dedi...
  8. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba 2012 yılında sanayi ve teknoloji il müdürlüğü ile ticaret il müdürlüğü ayrılmış. 2011 yılından kalma SGK borcu var bu borcu kim ödemekle yükümlüdür.
  9. Ümmü ERDOĞAN

Emir bey en düşük fiyatı veren firma ile görüştüm teklifimiz geçerli dediler. Bu durumda da yeniden teklif hazırlama gereği duymadım açıkcası. sadece kanunen uygun mu bunu öğrenmeye çalışıyorum yarın birgün sorun yaşar mıyım yada defterdarlık sorun çıkarır mı ( şu sürekli artan piyasada yaptığım...
  10. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba Haziran da ödenek talebinde bulunmak için fiyat teklifi almıştım. aynı teklifleri kullanarak harcama yapmak istiyorum bunun bir süresi var mı kullanabilir miyim . Doğrudan temin le alım yapılacak 5000 liralık gibi bir harcama sorun olur mu ilerde. en düşük fiyat veren...
  11. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Görev Mahalli Dışında Alınan Rapor Için Yapılacak Işlemler

Bilgiler için herkese çok teşekkürler 👍
  12. Ümmü ERDOĞAN

Şu anki süreçte üst yazı ile olayı anlatarak kişiden savunma isteyeceğiz dimi bunun için bir prosedür var mıdır . Biz küçük kurum olduğumuz için ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum
  13. Ümmü ERDOĞAN

Sorunlar bitmiyor malesef bu kişinin yıllık izin hakkıda bitmişti son iznini rapordan önce kullanmıştı
  14. Ümmü ERDOĞAN

Gayet açıklayıcı olmuş Gökhan bey ellerinize sağlık fakat bizim şöyle bir durumumuz oldu biz bu kişi için ayın 16 sında hastalık raporunun hastalık iznine çevrildiğinde dair olur almışız ve bu şekilde bakanlığa gönderilmiş 😔 şu an yapabileceğimiz süreç nedir geriye dönük sadece o süre içinde...
  15. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba bir personelimiz 20 gün yıllık izin almıştı yıllık izin süresi 15 Ağustos Pazar günü bitiyor normalde ama personel başka ilden ayın 16 sı pazartesi günü rapor almış. Bizde il müdürlüğü olarak hastalık raporunu hastalık iznine çevirip bakanlığa göndermiştik fakat bakanlık...
  16. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Emanette Bekleyen Bakanlık Temsilci Ücreti

Biz normalde isterlerse iade için yazı yazıyoruz kooperatif e . İstemezlerse para emanette bekliyor. Defterdarlıkta bekletmeyin diyor 1628660970 Biz normalde isterlerse iade için yazı yazıyoruz kooperatif e . İstemezlerse para emanette bekliyor. Defterdarlıkta bekletmeyin emanette diyor. Her...
  17. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Emanette Bekleyen Bakanlık Temsilci Ücreti

Arkadaşlar merhaba kurum olarak kooperatif toplantılarına bakanlık temsilcisi gönderiyoruz. Temsilci ücretlerini kooperatif defterdarlığın hesabına yatırıyor bizde bordrolarını hazırlayıp defterdarlığa veriyoruz ödemeler bu şekilde gerçekleşiyor. Geçen defterdarlık tan bana 3 sayfalık liste...
  18. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 2021/6 4/B Kesenekleri Bildirimi Son Gün Ne Zaman

Teşekkür ederim dün son anda yaptım 🙂 bende 30 una kadar diye biliyordum
  19. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 2021/6 4/B Kesenekleri Bildirimi Son Gün Ne Zaman

Arkadaşlar merhaba 2021/6 4b sözleşmeli personel in kesenek bildirimi bugün son mu
  20. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Asgari Geçim Indirimi

Tamam bi sorun yok yani 👍çok teşekkür ederim
  21. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Asgari Geçim Indirimi

Arkadaşlar merhaba 14 günlük farkları yapıyorum. raporları alırken fark ettm sadece bir personelin asgari geçim indirimi tutarı var diğerlerinin hepsi sıfır gözüküyor ne olduğunu anlamadım bilgi verirseniz sevinirim
  22. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 7 Temmuz Da Ücretsiz Izinden Dönen Personelin 14 Günlük Fark Maaşı Olur Mu

Arkadaşlar merhaba bir personelimiz 7 temmuz da ücretsiz izinden dönüş yaptı. Şimdi 14 günlük fark maaşlarını yapıyorum ismi çıkmıyor. İsminin çıkmaması normal mi fark maaşı yapılmaz mı bu personele kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  23. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Terfi Ay I Ne Girilmeli

Tamamdır çok teşekkür ederim iyi çalışmalar 👍
  24. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Terfi Ay I Ne Girilmeli

Arkadaşlar merhaba basit bi soru belki ama teyit amaçlı soruyorum 18.06.2021 tarihli terfi KBS de en sağdaki ay kısmına 6. Ay mı girilmeli 7. Ay mı
  25. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys Geçmişe Dönük Ödenek Ve Harcama Raporları Nasıl Alınır?

Bilgiler için Çok teşekkür ederim arkadaşlar 👍
  26. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys Geçmişe Dönük Ödenek Ve Harcama Raporları Nasıl Alınır?

Çok Teşekkür ederim peki yetkiyi nasıl alıyoruz
  27. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba mys de geçmişe dönük harcama raporlarımı görebiliyor muyum. Kuruma müfettiş geldi 2019 yılından bugüne kadar ne kadar ödenek geldiği ve ne kadar harcama yaptığımızı istiyor nasıl bulabilirim toplu dökümünü
  28. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Resmi Araç Feribotla Geçiş Ücreti

Teşekkür ederim eren bey 👍
  29. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Resmi Araç Feribotla Geçiş Ücreti

Arkadaşlar merhaba resmi araçlarla feribot, köprü geçişleri ödemeleri nasıl oluyor. ya da ödeme oluyor mu kamu kurumu olduğumuz için muaf durumumuz var mı yardımcı olursanız sevinirim
  30. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Dmo akaryakıt alımı gerçekleştirme usulünü ne seçmeliyiz

Fotoğraflar için teşekkürler Tuğrul bey ama benim sorum mys girişteki gerçekleştirme usulünü yönelikti. Artık biliyorsunuz gerçekleştirme usulünü her ödeme de soruyor sistem. Gerçekleştirme usulü olarak 4734 sayılı kanun 3.madde kapsamında yapılan harcamalar olarak seçtim ama doğrudur umarım .
  31. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Dmo akaryakıt alımı gerçekleştirme usulünü ne seçmeliyiz

Arkadaşlar merhaba dmo akaryakıt alımında mys de gerçekleştirme usulü ne seçilmeli.
  32. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tkys tutarı ile fatura tutarı arasında 1 kuruş farkı var

Teşekkürler sorun çözüldü konuyu kapatabilirsiniz 👍
  33. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Vif gönderme sorunu

Arkadaşlar merhaba. Dünden beri vif göndermeye çalışıyorum ama bir türlü göndermedi aynı sorunu yaşayan var mı .
  34. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tkys tutarı ile fatura tutarı arasında 1 kuruş farkı var

Arkadaşlar merhaba kuruma mini buz dolabı aldık. Tkys ye kaydettim fatura tutarı 1449.99 TL tkys kaydedince 1450 TL oluyor bende kuruş farkından bişey olmaz diye kaydettim. Vif oluşturdum muhasebe ye gönderdim fakat muhasebe evrağı iptal etti kuruş farkı var düzeltin diye.napmalıyım tife...
  35. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 3 Aylık Peşin Ödenen Kira Ödemelerinin Muhasebeleştirilmesi

Arkadaşlar merhaba. 2020 yılında kiraları 3 er aylık peşin ödememizden kaynaklı savunma içeren yazı geldi. Böyle bir ödeme olsa bile muhasebeleştirilmesinin farklı olması gerektiğine dair. Gelecek aylara ait diye başka hesaplar kullanmalıymışız Biz normal kira öder gibi ödemiştik. Normalde...
  36. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Vergi kimlik no ile iban numarasının uyuşup uyuşmadığını nasıl öğrenebiliriz

Haklısınız cenk bey kamu kurumunda iseniz aman oluversinli işler yapmamak lazım . Bilgiler için teşekkür ederim 👍
Geri
Üst Alt