Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kurumlarınca sağlanan taşıt araçları ile gidilip gelinebilen yerler

seyyar görev tazminatı alabilirler diye biliyorum, sadece il dışına yolluk ödemesi yapılıyor.
  2. Editörün Seçimi Giyecek Yardımı Hazırlama

ELİNİZE SAĞLIK :)
  3. Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

YASİN BEY MERHABA İLGİLİ AYLARA AİT BORDRO GİRİŞİNİ MANUEL YAPTIM AMA GELİR VE DAMGA VERGİSİ KESİNTİLERİ VE AYLIK YILLIK VERGİ MATRAH TOPLAMLARINDA SIKINTI OLDU O BÖLÜMLERE HESAPLAMA VE GİRİŞİNİ NASIL DÜZELTİRİM. EKTEKİ DOSYAYI SİTEDEN İNDİRDİM VE BUNA GÖRE YOLLARI İZLEDİM AMA BAHSETTİĞİM...
  4. Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Yasin Bey elde hesaplama yapacağımız bir program var mı sizde?
  5. Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

cevabınız için teşekkür ederim. kişi direk ihraç edilmiş ve hiç bir şekilde maaş ödemesi yapılmamış. kişinin talebi 01/09/2016( ihraç tarihi ) - 01/03/2018 ( emekli maaşı bağlanma tarihi ) arasındaki 6 aylık alamadığı maaşı ve 15/10/2018 ( göreve tekrar başlama tarihi ) maaşı. 1/3 maaş falan yok...
  6. Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

öncelikle iyi günler dilerim. bir sorum olacak; kurumumuzda çalışırken 01/09/2016 tarihinde ihraç edilen bir personel 01/03/2017 tarihinde emekli maaşı almaya hak kazanmış ve son olarak OHAL komisyon kararıyla iadesi yapılarak tekrardan 15/10/2018 tarihinde göreve başlatılmıştır. şimdi ihraç...
Geri
Üst Alt