Arama sonuçlarınız

1. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

maaşları 30 gün üzerinden hesaplıyoruz her ay tam geleni değil mi?
  2. özkan7106

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

arkadaşlar işkur personeli mayıs ayında 2 gün izin kullanırsa sgk sı ve maaşı 29 gün üzerinden mi 28 gün üzerinden mi hesaplıyoruz?
  3. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR Asgari Ücret Destek Prim Kesintileri

fakat 2017 de başayıp 2018 in martında biten typ nin sorgulamasını yaptıramadım,çünkü o işyerini kapattırmıştık.onun sorgulamasını nasıl yapabiliriz?
  4. özkan7106

evet ben buradan sorgulattım ,yukarıda yazdığım uyarı çıktı.borç çıkmadı yani
  5. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Işveren Borç Sorgulama

tuğrul bey şimdi bir sorgulama yaptırtım.2018 haziranında açtırdığımız işyerini 2019 ocak ayındaki alımlarda kullanmaya devam etmiştik. ADÜP sorgulaması yaptırdığımda aşağıdaki uyarı çıkıyor.2018 haziranında 5 kişi için açmıştık.2019 ocakta 18 kişi alındı.aşağıdaki uyarıya göre bir şey yapmama...
  6. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli Işveren Borç Sorgulama

tuğrul bey 2018 yılındaki işyerini kapattırmıştık. kapanan işyerinin borcu olup olmadığını nerden öğrenebilirim?
  7. özkan7106

bu destekten bizim kurumun yararlanıp yararlanmadığını nasıl öğrenebilirim?dediğiniz gibi sadece iş yeri açılırken kamu işyeri olarak tescil edildi.bunun dışında maaşları yaparken ve sgk primlerini gönderirken AÜDP diye birşeyle karşılaşmadım,zaten 5 tane işkur işçisi vardı elimizde
  8. özkan7106

Mutemet Arşivi PDF yi Word e çevirme

ilaçlı versiyon ne demek açıklarmısınız?
  9. özkan7106

arkadaşlar teşekkür ediyorum. hepsi 30 günlük deneme sürümü öneriyor.30 gün sonra silip yeniden yüklesem çalışır mı ya da bildiğiniz kalıcı ücretsiz bir program var mı?
  10. özkan7106

ücretsiz mi bu program,çünkü satın alın dile uyarı çıkıyor sitesinde.ayrıca deneme sürümünü 30 gün kullanabilirsiniz diyor.30 gün sonra yeniden başlatabiliyor muyum süreyi
  11. özkan7106

arkadaşlar hepinize kolay gelsin.bildiğiniz ücretsiz pdf yi word e çevirip,içeriğini düzeltme imkanı olan program var mı?bazı sitelerde çeviri yapıyorlar ama içeriğe müdahele edemiyoruz.forumla alakalı değil ama ben sizlere güvendiğim için bir danışıyım istedim
  12. özkan7106

biz öyle birşey yapmadık.kimler yaptı bilmiyorum yapacağımız birşey yok o zaman
  13. özkan7106

Arkadaşlar aşağıdaki yazı geldi.Hakediş ödemelerinden yapılan asgari ücret destek kesintilerinden bahsediyor.biz böyle birşey yapmadık, sadece işkur personeline AGİ verdik maaşını hesaplarken. Aşağıdaki yazıda yazdığı gibi SGK ile bir iş yapmamıza gerek var mı?
  14. özkan7106

Mutemet Arşivi Sunucu Kaynaklı Kesinti

lisasnlı virüs programı var,flm sitesine girdiğimde yine reklama yönlendiriyor
  15. özkan7106

ok.tuğrul bey.virüs nerden bulaşmış anlamadım ama virüsten nasıl kurtulacağım?
  16. özkan7106

tuğrul bey forumda bir başlığı tıkladığımda reklam sayfası çıkıyor.önceden olmuyordu,neden kaynaklanıyor bilginiz var mı?
  17. özkan7106

Mutemet Arşivi KBS Haziran 2019 maaş hesaplatma (Bilgilendirme)

yani bayrama gitmeden maaşları hazırlayabilir miyiz?
  18. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli zam tazminat ödemesi

yani günlük rakamları bulup 6-7 günlük farkları o şekilde hesaplayabiliriz değil mi?
  19. özkan7106

peki günlük hesaplamamız gerekirse bordrodaki bütün rakamları 30 a bölüp gün ile çarpma şeklinde mi yapmalıyız?
  20. özkan7106

arkadaşlar kaymakam bey in gitme durumu var. mart-nisan dönemi zam tazminat ödemesi var, nisan da askere gitti,askerden sonra 1 hafta izin kullandı.ben şunu soracaktım: mart-nisan dönemi 1 aylık+ gideceği güne kadarki ödemeyi tek bir bordroda yapabilir miyiz?ayrıca izinli olduğu zamanı hesaba...
  21. özkan7106

Mutemet Arşivi Dernekleşme Ve Akabinde Sendikalaşma

konuyu biraz açar mısınız?
  22. özkan7106

sendika üyesi olmadan sendikalılarla aynı haklara sahibim değil mi bir memur olarak?
  23. özkan7106

arkadaşlar ben de bir soru soracaktım.ben bir sendika üyesi değilim.sendika üyesi olup olmamanın bin avantajı veya dezavantajı var mı?
  24. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli işten ayrılış bildirgesinde sehven hatalı yazılan ek gün sayısı

arkadaşlar personelin görev süresi bittiğinden dolayı çıkış verirken eksik gün sayısına 0 yazmıyor muyuz? mesela bildirge dönemi 1-30 arası olan bir kişi 19 mayısta görevi bittiğinde primini 19 gün üzerinden yapıp, eksik gün nedenini 0 yazıp yaptım.çünkü çalıştığı eksik gün yok. doğru mu yaptım?
  25. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

ok.teşekkür ederim.zaten 2. icraya sıra gelmiyor , o zaman görevi sora eriyor.biz sadece 1. icranın ödeyebildiğimiz kısmını ödeyeceğiz
  26. özkan7106

Mutemet Arşivi 9 gün bayram tatili araya girerse haziran maaşları ne zaman yapılır (2019 Haziran)

bayram dönüşü ayın 10 unda versek olmaz mı?
  27. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli icra kesintisi

arkadaşlar bizde de işkur personelinin 2 tane icra kesintisi yazısı geldi.1/4 ünü ödedik ilk icranın, 2.icraya hiç geçmedik.onu 1. icranın borcu bitince yapacağız diye yazı yazdık.doğru mu yaptık?
  28. özkan7106

Editörün Seçimi MYS - Posta Pulu Alımı

yukardaki arkadaş 3.2 den alınabilir demiş de ondan sordum
  29. özkan7106

3.5 te ödenek az ,kalmadı;3.2 de var pulu 3.2 den alsak olur mu?
  30. özkan7106

taşınır kodu tamam da harcama kodunu hangisini yapacağız?
  31. özkan7106

posta pulunu 3.5 ten alıyoruz değil mi, bir arkadaş 3.2. den alım yapılacak diye yazmış da
  32. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli İş Kur Ücretsiz İzin E-Bildirge Eksik Gün Nedeni Kod

Arkadaşlar izin kullanan personelin SGK sında eksik gün nedeni olarak 13- Diğer Nedenler seçip yaptım. Doğru mu?
  33. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli zimmetli mühür işlemleri

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim fakat öğrenmek istediğim muhtarlık mührünü yeni muhtara mı zimmetleyeceğiz yoksa çıkış yapsak olmaz mı çünkü tutanak aldık eski muhtardan yeni muhtara devir edildiğine dair
  34. özkan7106

Çözümlendi | Kilitli İŞKUR perosnelinden yapılacak icra kesintisi

tuğrul bey işkur dan her ayki normal maaşını talep edeceğim.eğer banka havale ücreti kesiyim derse ben de bankaya göndereceğim maaş textini havale ücreti kadar azaltıp,icra kesintisini havale ücreti kadar artırırım diye düşünmüştüm. ok.teşekkür ederim tuğrul bey agi dahil ederek kesiyorum
  35. özkan7106

yani havale ücreti icraya dahi değil . o zaman maaşları yatırıken bankayla görüşüyüm dahil değil derse havale ücretini icra kesintisine eklemekten başka çare yok son soruyu şundan sordum bir arkadaş mal müdürlüğünden icra dosyası açtırman vs.gerekir dedi de. AGİ konusunda da doğrusu neyse onu...
  36. özkan7106

1.tuğrul bey ben bankayla daha konuşmadım ama ille havale parası keseceğiz derse nasıl yapacağız ödemelerini? 2. işkur a bordro gönderirken vergi ödemelerini toplam tutar üzerinden ödeyeceğiz.icra kesintisini icra müdürlüğünün hesabına aktarırken sgk, vergi vs. kesilecek mi? 3.AGİ ye icra...
  37. özkan7106

bankaya üst yazı ile yazmamız yeterli mi,bir de farklı banka diye havale parası kesilirse ne olacak
  38. özkan7106

arkadaşlar İŞKUR işçisinden icra kesintisini tahsil etmek için nasıl bir yol izliyoruz? yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri
Üst Alt