Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tugrul Bey personelin ödemesi gereken tutar var diyelim personel bunu ödemezse bizlik bi sorun olur mu nasıl bi önlem almalıyız ben teblig - tebellüg hazırlayıp imzalatıyorum ama dekontu genelde istiyorum getirirseler dosyalıyorum
Merhaba. aynı kurumda sürekli işçi kadrosunda çalışan 1 çocuklu eşlerin ÇKYS programına tanımlarken program işleyişi anne ve baba için nasıl olmalıdır.
Başka kurumdan Kasım 2019 döneminde brüt aktarımı yapıldı aşagıda belirtilen şekilde sistem kabul etmiyor Bu yıl içinde nasıl giriş yaptınız ? Ödeme Emri kestim olmadı , MİF kestim olmadı En son Personel giderlerinden düzeltme fişi kestim olmadı nasıl girişini yapmam lazım...
Emrah Bey Şimdi
Personel Doğum izninde Ücretli izinde personelin izini 31 Ocak 2020 de bitiyor. Bu Personel normalde 5 Günlük ve 13 Günlük Tediye nasıl verilmesi lazım.
Bi Diger sorumda Personel 31 ocakdan sonra İşkur üzerinden yarı ödeme başvuracak bu ödeme alacagı zamanda maaş ve tediye...
14 Günlük farkları yapmadım daha yarın verecem pazartesi günüde sgk kesenek ve bildirgelerini pazartesi verecektim sadece merak etmiştim acaba bi sorun olur mu diye ama olmuyor teşekkür ederim.
Ali bey dediginiz bu işcilerde birçok sosyal hak be yardımlar var ödemelerinde parametrelerin resmini atma şansınız varmı ben bi türlü olusturamadım daha dogrusu beceremedim.
Bu konuyu daha öncede açmıstım ama tekrar açmak istedim Hastanemizde çalışan kamu işcileri var (Taşerondan kadroya geçenler degil) elinde maaş hesaplama formatı olan varmıdır veya hangi sistem üzerinden yapıyorsunuz
Abi gittim yanına adamın 2 defa cagrı açtıgımı bundan dolayı elden yapılmasını gerektigini söyledi yok kabul etmiyor. Adama anlatıyorum durumu anlamıyor
Ben aralık ayında yaptıgım 17 Günlük ödemede 0 vergiyle hesaplama yapmamıştım ondan sonra 14 günlükte 0 vergi ile yaptım.Daha sonra 5 günlük tediye yaptım 5 günlük aklıma takılan ise 14 günlükte yaptıgım aylık matrah 5 günlüge eklenerek yapıldı 17 günlükten 0 matrah çıkarıp eklenerek gelmesi...
Kurumumuzda Görev yapmakta olan doktorumuz Hastanemizden ayrılarak TSM geçiş yaptı bundan dolayı ben ilgili ay olan 15.11.2019 - 14.12.2019 tarihlerinde yatırmış oldugum DSSÖ ve 375 Ödemelerini aldım Sonra doktor 10.12.2019 Tarihinde geri geldi kuruma tekrar başlangıcını yaptı. Bu Durumda...
Raporu kendinde hesaplayabilirsin personelden yatan parayı sorabilir yada dekontunu alabilir kesebilirsin.Kbsden personelin bilgilerine girip ordan saglık raporu kutusundan rapor altı tarihini yaz ve ücretini yaz maaşından kesinti yapar.
Yok abi konuyu konuşmuştuk alacaksınız demiştiniz doktordan alırken bana bölge farkı ödenmesi gerekmiyor gibisinden demişti onun için bi sormak istedim bu konu altında