Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin fiili hizmet yapılması

Merhabalar 3/3 derecede olan sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin işlerde çalışmasından dolayı fiili hizmet hesaplıyorum fakat kbs ve kesenek biligi sisteminde gelmesi gereken tutarlar uyuşmuyor. fii hizmet gününü 3.16 buldum kbs girdiğimde kesenek karşılığı 56,50 geliyor fakat sgk...
  2. Çözümlendi | Kilitli Açıktan atama ile göreve başlayan personelin geriye dönük kıst maaş hatası

Merhabalar 14.01.2019 tarihinde açıktan atama ile göreve başlayan araştırma görevlilerimiz var kbs sisteminde kayıtlarını yapıyoruz. geriye dönük maaş işlemleri için terfi kısmına geldiğimde kbs geriye dönük tam ay vermiyor kısıtlı maaş veriyor sade ocak ayı tam maaş ve aralık bir günü nasıl...
  3. Çözümlendi | Kilitli Hayat sigortası vergi indirimi

Merhaba Aynı kurumda fakat farklı birimlerde çalışan eşler kendileri ve çocukları için YILLIK hayat sigortası yaptırmış. ödeme Makbuzunda bizim personelimizin eşinin adı yazıyor. personelimizin eşinin çalıştığı birim bunu maaşa işliyor vergi indiriminden faydalanması için . Bizim personelimize...
  4. Çözümlendi | Kilitli Terfi işlemleri

Merhaba, KBS'de araştırma görevlisinin em.esas derecesi 8/2 olması gerekirken sehven 6/2 olarak girilmiş. bu ay 8/3 terfisi geldi o zaman fark edildi. KBS Ön yüzden em.esaas. 8/2 olarak girip daha sonra arka yüzde terfi kısmına 8/3 olarak girdim kesenekler de sıkıntı çıkmayacağını düşündüm...
  5. Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük terfi ödemesi

Merhabalar, 5434 tabi 08/11/2019 terfi tarihi olan personelime bu ay geçmişe dönük kbs'den terfi vermem gerekiyor. kbs terfi kısmında geçmiş ayını 11 giriyorum fakat Ekim için 7 günü nasıl verebilirim bilgisi olan arkadaşlar bilgilerinizi rica ediyorum.
  6. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Merhabalar, 15 ekim 2019 dönemine ait 5434 sayılı kanuna tabi personelin keseneğini yapmaktayım. Bir personelimize geçmiş aydan terfi verdik. keseneği gönderirken geçmiş aylardaki kesenekleri İNTİBAK TAHSİSİ KISMINA ATIYOR. KESENEK GENEL TOPLAMIM TUTUYOR SIKINTI YOK AMA ÖDEME EMRİ İLE TEK TEK...
  7. Çözümlendi | Kilitli Görevden ihraç edilip emekli olan ve sonra göreve iade olan 5434 sayılı kanuna tabi personelin sgk mahsup işlemleri.

Selamlar, 10.08.2016 tarihinde görevinden ihraç edilen ve 03/04/2019 görevine iade olan personelimize açıkta geçen süresi de dahil geriye dönük maaş hesaplaması yaptım. personel 01.02.2017 tarihinde emekli olmuş. emekli sandığından kurumumuza gelen yazıda kurumunuzca ödenecek maaş ve diğer...
  8. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Mahkeme kararı ile faizli maaş ödemesi

Merhabalar, kurum tarafından açılan akademik kadroya başvuru yapıp daha önceki çalışmış olduğu işi nedeniyle ataması yapılmayan kişi mahkemeye başvurarak kadroya atanmaya hak kazanıyor ve geçmişe dönük haklarının da yasal faizi ile birlikte ödenmesi isteniyor. Bu durum için faizli maaş hesaplama...
  9. Çözümlendi | Kilitli Aralık ayından Terfi

Merhaba , *10.12.2018 tarihinde kadro ünvanı ve derecesi değişen araştırma görevlimize ocak ayındaki maaşında takip eden ay başı olan Aralık ayının ücretini vermediğimizi fark ettik. kbs sisteminden aralık ayına ilişkin maaşını hesaplatmam mümkün müdür? * Maaş ödemesi gerçekleştikten sonra...
  10. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen terfi

Merhaba ,Sağlık bakanlığından kurumumuza nakil atanan personeli kbs den nakil çekme işlemini yaptım, kbs ön sayfadan yeni kadrosu ve ünvanını derecesini seç kısmında ek göstergesini değiştirerek diğer tazminat kodlarını ekledim arka sayfadan terfi yapmam gerekiyor mu?
  11. Çözümlendi | Kilitli Naklen atamada Zorunlu BES kesintisi

Merhaba; Kurumumuza naklen ataması olan personel daha önce otomatik katılım zorunlu besten ayrılmış. Giriş işlemlerinde yeniden KBS 'de BES' dahil edilmeli mi?
  12. Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımı,AGİ

Merhaba bir personelimizin eşi emeklilik için gerekli prim günlerini doldurmuş yaşını bekliyor. Şu anda kendi kurmuş olduğu anonim şirketi ile inşaat sektöründe iş yapmakta personelimiz Aile bilgilerini güncellerken eşinin çalışma durumunu ne seçmelidir Agi ve Aİle yardımı için? Bir başka...
Geri
Üst Alt