Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Ziraat ile çalışıyoruz. daha öncekinde o iki seçenek yoktu da o yüzden sordum. onları kullanacak mıyız diye. promosyon no sunu doldurmak zorunluluğu var mı acaba birde talimat yazdır seçeneği ni ne için kullanacağız onu anlamadım.
  2. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

Diğeri ile farkı ne acaba? "promosyon no" sunu yazmaya gerek var mı birde "talimat yazdır" seçeneğini ne için kullanılıyor. kullanan arkadaşlar olduysa bilgi verebilir mi acaba. teşekkürler.
  3. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Performansa Dayalı Ek Ödeme Hesaplaması

Ekobs dan a2 yi alabiliyoruz. Ordaki yazan max tutarı geçebiliyor olsak a2 de de 46,5 yazması gerekirdi diye düşünüyorum. Ben geçmiyorum şahsen hesaplama yaparken. sabit + sabit dışının toplamı max tutarı edecek şekilde dağıtım yapıyoruz. Aksi halde a2 den alınan max tutarda da max tutar...
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Zam ve Tazminatlara İlişkin I, II ve III Sayılı Cetveller Hakkında Duyuru (Mayıs-2019)

Sağlık Bakanlığı zam ve tazminatlara ilişkin duyuru yayınlamış ve kurumlara gönderimini yapmıştır. İlgili yazı ve eklerine https://e-belge.saglik.gov.tr/ adresinden ebaf8f02-dae0-40fb-8ecb-7d0969fd9ddb belge koduyla ulaşabilirsiniz arkadaşlar. iyi çalışmalar
  5. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Hastane Yönetici Döneri

Sağlık tesisi kalite katsayısını nasıl hesapladınız acaba? ekobs da kalite katsayısı hesapla çekini işaretlemeyi tercihe mi bırakmış anlamadım. kalite katsayısını hesaba kattığımızda tutar katsayı artıyor.
  6. Metin Şahin

1. seviye acil servisi bulunan hastaneler için değer "1" olarak alınacaktır ozaman.
  7. Metin Şahin

Alınan puan dikkate alınacaktır diye düşünüyorum. Acil Servis Etkinlik Katsayısını nasıl bulacaz acaba?
  8. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV PERFORMANSI MAHSUPLAŞMA!!!

Ömür Bey'le aynı fikirdeyim. dağıtım kararı alınmamışsa eğer brüt tutarların gelir kaydedilmesi daha doğru olur. ek ödeme dağıtmama kararı alınmış çünkü. ve gelen brüte hesaplama yapıldığında ek ödeme dağıtmış oluyoruz. iyi çalışmalar.
  9. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV PERFORMANSI MAHSUPLAŞMA!!!

Dağıtım kararı alınmamışsa zaten bu kişinin mahsup edilen tutarı yoktur. sabit brütünün tamamı mahsup edilemeyendir. Ali Selvi beyin de dediği gibi ise gelen brüt tutar sabit brütünden fazlaysa hesaplama yapılabilir. Fakat ek ödeme dağıtmama kararı alınmışsa gelen brütün bu şekilde hesaplanması...
  10. Metin Şahin

Editörün Seçimi 5510 Sonrası Memurların Maaş Hesaplaması Tüm Bilgiler

Emeğinize sağlık çok faydalı paylaşımlar olmuş. Teşekkür ederim.
  11. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli Tayin Olması Halinde Harcırah Alırmı?

Konu ile alakası olduğu için paylaşıyorum. Bu şekilde de bi yazı var. Stratejiden telefonla bilgi sonucu mail olarak gönderildi bu yazı. iyi çalışmalar. Yazının devamı ektedir..
  12. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçenlere Fazla Mesai ödenir mi

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4c-den-4b-ye-gecen-personellerin-noebet-oedemeleri.5154/page-2 https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4c-den-4b-ye-gecen-personellerin-noebet-oedemeleri-2.5327/ Daha önce de bu konularda arkadaşlar görüşlerini bildirmişlerdi. iyi çalışmalar kolay gelsin.
  13. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Zam ve Tazminatlar Yan Ödeme

herhalde derken diş tabibi olarak geçiyor ya o yüzden dedim. dediğiniz doğru ama en iyisi görüş sormak. yani bu konuda havada kaldı :)
  14. Metin Şahin

"2- Bu bölümün 1/a, b, c, d, e, f ve 7 nci sıralarında, Sağlık Bakanlığına ait kesimin 1 ve 2 nci sıralarında, " derken anlamadığım nokta 1 ve 2 nci sıraları içinde zaten 1/a,b,c,d,e,f dediği maddelerde yok mu? yoksa sağlık bakanlığına ait kesim dediği yer başka bi yer mi acaba? tabip kökenli...
  15. Metin Şahin

ekobs yazılım destekten gelen cevap "Sonlandırma Notu : İlgili kararname madddesi diş tabipleri için uygulanmamaktadır. Kişilerin maaşında bu ek yan ödemeyi ödüyormusunuz ? "acaba diş tabipleri için neden uygulanmıyor? kararnamede yazıyor ama diş tabipleri diye.
  16. Metin Şahin

Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve tazminatlara İlişkin Kararda yer alan 1 sayılı cetvelin C Sağlık Hizmetleri Bölümünün 1.sırasının h maddesinde yer alan diş tabipleri için öngörülen zamların toplamı 2250 olarak belirtilmiş fakat ilgili başlığın alt kısmında yer alan "Not" kısmında yer alan şu...
  17. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme E-Bordro (EKOBS) Hizmeti | Matrah Hatası

ilgili ayın olduğu satıra geldikten sonra çekeceksiniz bi de öyle deneyin isterseniz.
  18. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Performansa Dayalı Ek Ödeme Hesaplaması 0.80 hesaplaması

Anladım. çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdığınız için. Bunu daha önce kullandığımız sistem bu şekilde hesaplamıyordu ve şu şekilde, 0,80 ortalamadan alırken de olsa 5 gün muaf olduğundan dolayı her türlü açgks ı 1 olarak ele alınır diye düşünmüştüm. yıllık izinden gelen 5 günlük %100 ü...
  19. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Performansa Dayalı Ek Ödeme Hesaplaması 0.80 hesaplaması

peki bunun bu şekilde hesaplandığını gösterir bi yazı genelge falan var mı acaba? Biz daha önce Fonet kullanıyorduk ve fonet bu şekilde hesaplamıyordu. hala da böyle hesaplamıyor hatta.
  20. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin, bi sorum olacaktı. Ocak 2019 dönemi için şu örnekteki sonuç ne olur acaba; acil serviste çalışan pratisyen tabip hakuk:1.40 ortalamanın 0,80 i üzerinden hesaplaması yapılacak 5 gün yıllık izni var (5 gün muaf günü var yani) hastane puan ortalaması 24608,24 acilde...
  21. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme E-Bordro (EKOBS) Hizmeti | Matrah Hatası

kbs den 14 günlük maaş matrahlarını excel e nasıl alabiliriz. raporlardan 14 günlük xls bordro dökümü almama rağmen pdf şeklinde veriyor kbs başka alabileceğim bi yer var mı acaba
  22. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Uzman Hekim Başhekimliğe Görevlendirilmesinde Ek Ödemesi

663 Sözleşmesi olduğunda başka bi ödeme yapılmaz. Ama bu kişi 4924 sözleşmeli personel olarak devam edip Başhekim Vekili olarak görevlendirilecekmiş. Bu durumda 4924 sözleşmeli maaşını ve yaptığı performans ek ödemesini almaya devam edebilir mi? Başhekimliğe de vekaleten bakmış olacak.
  23. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Uzman Hekim Başhekimliğe Görevlendirilmesinde Ek Ödemesi

4924 sözleşmesi bulunan bir uzman doktor başhekimliğe vekaleten görevlendirilebilir mi? Görevlendiriliyorsa eğer ek ödemesi nasıl olur?
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

@Yasin Ünsal bey brüt aynı, brütten 9 -11 ve damga kesilip geri kalan tutardan gelir vergisi kesildikten sonra tabibin eline geçen net tutar ortaya çıkmıyor mu? yanlış mı biliyorum. Şimdi burdan 9 ve 11 devre dışı kalınca brütten damga ve gelir vergisi kesilip tabibin eline geçen net tutar...
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Döner Sermaye Sabit Ek Ödeme(Tabip 209 sk) SGK Priminin 17 Günlük Olarak Ödenmesi

Ve buda demek oluyor ki sessiz sedasız doktorun maaşına yine zam yapılmış :)
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ekobs Koordinatörler Eğitimi

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/birim-performans-katsayisinin-uygulanmasi-yazisi.7241/ bu konu başlığında @Menderes Özer bey paylaşmış Rıdvan Ercan hocam.
  27. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ekobs Koordinatörler Eğitimi

Eğitime katılacak olan arkadaşlardan ricam 2.basamak hastaneler için birim performans katsayısı Aralık 2018 itibariyle yürürlüğe konulacak diye bir yazı çıkmış. Peki bu birim performans katsayısı ekobs da nasıl kullanılacak? yaz dönemindeki ankaradaki eğitimde bununla ilgili programda bi yer...
  28. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli EKOBS Sistemine Başlama

Menderes hocam ben yanlış hatırlıyor olabilirim belki ama sanki kullanıcı ve şifreler de sıfırlanacak kesin kullanıcılar için liste istenilecek gibi bişey denilmişti.
  29. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli EKOBS Sistemine Başlama

Eylül ayında sabit ek ödemeler hesaplamaları ile başlayacak sistem. Fakat şimdi giriş yaptığınız şifre ve kullanıcılar ağustosun sonunda sıfırlanacak. yeni kullanıcı ve şifre tahsisi yapılacak.
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

Eğitimin size katacağı ekstra bi bilgi yok gibi sadece program arayüzüne biraz aşina olursunuz. Zaten mantık eski ekobs mantığı. Ha eğitim çok mu kötüydü derseniz çok da kötü değildi.
  31. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru

2.gruptayım. Bi sorum olacaktı bu görevlendirmelerde isimler neden yazmıyo acaba? Yada yollukların ödeneceğine dair neden bir üst yazı yok bilgisi olan var mı?
  32. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

Bizde personel mağdur olmasın diye ziraat bankasından ödeniyordu maaşları. Ama önümüzdeki aydan itibaren il sağlık müdürlüğü akbank ile 18 aylık 500 tl ye anlaşma sağlamış. yani promosyon önümüzdeki ay akbank tarafından yapılacak.
  33. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Güncel Ek Ödeme Yönetmeliği

En son bu var diye biliyorum. Saolsun forumdaki uzman arkadaşlar derlemişlerdi ordan almıştım.
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ekobs eğitimi

Daha yayınlanmadı görevlendirilen kişiler.
  35. Metin Şahin

Editörün Seçimi 4/B Ek Ödeme Görüş Yazısı

aynen ben de o şekilde yaptım. hatta nisan ayında 375 yapmadığım için nisan ayı için ek ödeme hesapladım direk. bu ay da 20 puan üzerinden sabiti hesapladım ek ödemeden de mahsup edecem. Birde sözleşmeli personele ek ödeme yapılmasına dair karara ek 18. madde eklenmişti o yazıyı da bulamadım...
Geri
Üst Alt