Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet Ücretleri

Arkadaşlar şimdi artırımlı ödenen icap nöbetlerini personelden geri alacak mıyız almayacak mıyız? Bu yazıya göre işlem yapacak olursak ne yapmamız gerekir
  2. Metin Şahin

Al bendende okadar kardeş. şimdi 23/06/2014 tarihindeki yazıya göre biz kişi borçları çıkarmıştık. ve yarısı ödedi yarısı ödemedi kişi borçlarını. şimdi son yazıda 23/06/2014 tarihli yazının hükmü yoktur diyor. ve yeni yayınlanan yazıda da geriye dönük ne yepılacağı ya net değil ya ben anlamadım.
  3. Metin Şahin

Röntgen ve lab. nöbet ücretleri, bayram nöbet ücretleri, diğer birimlerin acile çalışmaları akla gelen açıklama bekleyen sorular ve net çözüm bekleyen konulardı. fakat yine tam anlamıyla çözüm yok. sadece icap nöbetine darbe vurulmuş.
  4. Metin Şahin

İcap nöbetlerini riskli alan personellere geçmiş olsun. tabi biz mutemetlere de geçmiş olsun :) icap nöbetleri riski olmayacakmış. röntgen ve laboratuvar birimlerinin sıkıntıları aynen devam.
  5. Metin Şahin

Kamu Hastaneleri Kurumu Nöbet Ücretleri 2016 Haziran yazısı İyi çalışmalar :)
  6. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Ödeme ile ilgili yeni mahkeme kararları

Yeni hesaplamalarda çıkan sonuçta az da olsa tabip dışı personel kârlı çıktı. Tam eşitlik sağlanamadı bence. Çünkü çalışmayan doktorun cezasını daha önce tüm herkes çekiyordu. şimdi çalışmayan doktorun cezası kalmadı. Şöyle olabilirdi :) bpk doktor için geçerli olabilirdi. Doktor zaten...
  7. Metin Şahin

Bizim ek ödeme için muhasebeyi aradım iptal ettirdim. şimdi yeniden hesaplıyoruz. Allah yardımcımız olsun valla :)
  8. Metin Şahin

sadece adsm lerde ve diş hastanelerinde değil 2. basamak hastanelerde de varDI.
  9. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Bölge Tazminatının Verilmeyeceği Durumlar

"3) Hastalık izni, istirahat " derken atıyorum analık izni heyet raporları şua izinleri bunlar da da mı hastalık yada istirahat olmuş oluyor.
  10. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Bölge Tazminatının Verilmeyeceği Durumlar

Devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminatlara ilişkin kararın 7. maddesine istinaden bölgelere göre verilecek ek özel hizmet tazminatı başlığını biraz açabilir miyiz arkadaşlar. Burda ana kural fiilen çalışmak olarak belirtiliyor ama bu fiilen çalışma süresi hakkında nasıl bir yol izlenir...
  11. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Başhekim Ayrılışında Birlik Ek Ödemesi

mahsup etme olayı falan yok yani. kesintileri düşüp geri kalanı ödeyebilir miyim.
  12. Metin Şahin

kesintileri yaptıktan sonra derken çifci58 hocam? gelir ve damga dan mı bahsediyorsunuz acaba.
  13. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin. başhekimimizin sözleşmesi 09.05.2016 da bitti ve başhekimlikten ayrıldı. hastanede uzman dr olarak göreve başladı ve 11.05.2016 da da hastaneden ayrıldı. ben bu dr a 209 ödemesini yapmadım. gittiği yerden alır diye. şimdi birlik ek ödemesini hesaplarken nasıl bir işlem...
  14. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Başhekim Yardımcısının Görevlendirilmesi

Doktorun asıl kadrosu a ilçesinde. doktor b ilçesine sözleşme imzalayarak başhekim yardımcısı olarak başladı. b ilçesine başladıktan sonra a ilçesinin diyaliz birimine ayda bir gün görevlendirme yazılmış. şimdi bu doktora o bir gün görevlendirilmesinden dolayaı eksik gün yazmadan (başka izinleri...
  15. Metin Şahin

Çifci58 hocam bu durumda biz bir gün eksik hesaplama yapmamamız mı gerekiyor. yani görevlendirildiği günü çalışmış olarak mı hesaplayacaz.
  16. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yeni Kabine

mutemetlerin sorunlarına bir çözüm getirilmesi, vergi dilimlerinin tekrar düzenlenmesi, sabit ödemelerin sabitten bürüte giderek gelir vergisi kesilmesinin önlenmesi, atama bekleyen bir çok arkadaşımızın atanması, devletin kendi kendini soymasının önlenmesi, çok sesliliğin engellenmesi, hak...
  17. Metin Şahin

sadece biz birlik ek ödemesini mi yapacaz yani. ama ozaman birlik ek ödemesini bir gün eksik almış olacak. sonuçta bir gün çalışmamış oluyo. o bir gün nerden karşılanacak yada karşılanıyor mu
  18. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin. Hastanemize başhekim yardımcısı başladı. pratisyen doktor. bu doktorun asıl kadrosu ilçedeki hastanedeydi. bizim hastanede başka bi ilçede. bizim hastaneye başhekim yardımcısı olarak başladı. şimdi bu doktora genel sekreterlik tarafından her ayın bir günü kadrosunun...
  19. Metin Şahin

Mutemet Arşivi %10 Eğitim Ek Puanı kimlere verilir

Eğitim puanı ile ilgili şu şekilde bi görüş yazısı da mevcut arkadaşlar bilginiz olsun.
  20. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Aylık Ek Ödeme Analiz ve Raporlama Tablosu

ad soyad tc no falan yazıyo. bordronun tamamını excel e aktaracağız. yani tüm personelin bilgilerini istiyorlar gibi analadım ben.
  21. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Mali Sorumluluk Zammı

doğru söylediniz. iş riski desen var, yıpranma desen var, iş yoğunlu var, var oğlu var fakat işte sonuç bu. neyse konuyu saptırmayım fırça yeriz sonra uzmanlarımızdan. teşekkür ederim mekeli hocam.
  22. Metin Şahin

mekeli hocam teşekkürler cevabınız için. yani bu personellere bu işin hiç bir artısı olmuyor mu
  23. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin bi sorum olacaktı. Hastanemizde muhasebe biriminden olur ile muhasebe yetkilisi mutemedi olarak çalışan bir v.h.k.i personele mali sorumluluk zammı verilir mi? Ayrıca hastanemizde acil serviste de aynı şekilde görevlendirme ile çalışmaya başlayan sağlık personellerine bu...
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi GEÇİCİ GÖREVLİ TABİP EK ÖDEME HESAPLAMA

gelen paraya birşey yapılmaz tamam ama benim dediğim farklı mekeli hocam. bizim hastanemizdeki brüt hakedişi 5493,43 tl. birim performans katsayısı da 0,90 son brüt hakedişi bu durumda 4944,09. diğer hastaneden gelen brüt hakedişi de 4351,03 TL. şimdi hesaplarken 5493,43+4351,03=9844,46...
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Stajer Öğrenci Maaşlarına Agi Dahil Edilir mi ?

Ama şimdi uzman hocamın paylaştığı yazıya göre nasıl bi işlem takibi yapacağız o konuyu bilmiyorum. yazıya göre asgari geçim indirimini hiç hesaba katmamamız mı söyleniyor acaba. 1300,99*%30=390,30 TL mi yapılacak diyor anlamadım.
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Stajer Öğrenci Maaşlarına Agi Dahil Edilir mi ?

1300,99(net asgari ücret)-123,53(asgari geçim indirimi)=1177,46 1177,46*%30=353,24 TL ödeniyor. (30 günlük) iyi çalışmalar.
  27. Metin Şahin

Mekeli hocam geçici görevle geldiğinde de Ek ödeme yönetmeliğinin 4C-2 maddesine göre ortalamadan verilmesi gerekiyor. bu konuyu bizzat ek ödeme daire başkanlığını arayarak kendim sordum. bir gün bile gelse ortalamadan verilmesini söylediler. geçici geldiği günlerin toplamı 3 ayı geçtiğinde...
  28. Metin Şahin

2. örneğe göre işlem yapacaksınız. iyi çalışmalar.
  29. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Aylıktan Kesme Cezası 375 Sabit Ödeme

Hastanemizde çalışan hemşireye 1/30 aylıktan kesme cezası geldi. Bu ceza hem maaş hem 375 sabit ödemeden mi kesilecek? 375 sabit ödeme maaş niteliği taşıdığı için mi kesilmesi gerekir? 375 sabit ödemeden nasıl kesinti yapacağız yardımcı olabilir misiniz acaba? Teşekkürler.
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi hastane yöneticisi puan üretirse

Görüş yazısı galiba bu ama bu şekilde hesaplanıyor. bu yazıda ayrıntılı olarak da bahsediliyor. son paragrafta da yazıyor nasıl işlem yapılacağı. iyi günler.
  31. Metin Şahin

sadece çalışma günleri için aktif çalışma gün katsayısı girilecek. saatlik çalışma var ise saat hesabı yapılacaktır. örnek: günde 4 saat ayda 3 gün çalışan hastane yöneticisi ocak 2015 dönemi için a.ç.g.k. ay çalışma saati: 31*8 : 248 4*3: 12 saat çalıştı a.ç.g.k. : 12/248: 0,0483
  32. Metin Şahin

bununla ilgili bi yazı vardı ama şuan hatırlayamadım. çalıştığı günler aktif çalışmaya dahil edilecek. hatta şöyle yazıyordu sanki o yazıda saat hesabı yapılır diye. bulursam o yazıyı ekleyecem inşallah.
  33. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Maaş Nakil İlmuhaberi Doldurma

gelen personelin kalan yıllık izinleri yazıyor ama atıyorum mart ayında nakil gelen bu kişinin nakil bildiriminde 2015 yılından 10 gün 2016 yılından 20 gün izni vardır şeklinde yazıyor. bu personel 2015 yılı iznini ocak ayında mı kullandı onu bilmiyoruz. ocak ayında kullandıysa kaç gün kullandı...
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Maaş Nakil İlmuhaberi Doldurma

Değerli mutemet kardeşlerim, ben inanıyorum ki mutemetlik yapan kardeşlerimizin büyük bi çoğunluğu mutemetler.com forumunu ziyaret etmekte. O yüzden yazıyorum. Bu maaş nakil ilmuhaberi düzenlemesinde bi kaç detayı bazen unutuyoruz yada yazmıyoruz. oda nakil geldiği mutemetleri orayı ara burayı...
  35. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Taşeron işçilere kadro müjdesi!

Bu kişiler zaten torpille girdiler işe. zaten bi dokunulmazlıkları vardı. yok bunun yiğeni yok bu milletvekili dayısı falan falan. şimdi bu kişiler kadroyu da aldıklarına göre dokunulmazlıkları tavan olur. dün haber yayınlanınca bi arkadaş şöyle diyodu, kadroyu alıyımda depo sorumlusu olacam hiç...
  36. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Zamlar ve Tazminatlar

harcama yetkilisi mutemeti olarak çalışan mali sorumluluk zammı alabilir mi?
  37. Metin Şahin

iki yerde takıldım şimdi. birincisi vhki kadrosunda olan bi personel veznede çalışıyor. bu personele tahsildar kadrosunda ki 700 puan mali sor. zammı verilir mi. ikincisi de sağlık teknikeri kadrosunda bulunan ( ben :) ) bi personel mutemetlik biriminde çalışıyor aynı zamanda avans mutemeti...
  38. Metin Şahin

kbs de nerde bulabilirim hocam bunları.
Geri
Üst Alt