Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Sağlık Müdürlüğünde Yolsuzlukla Suçlanan 3 Mutemede Tutuklama

KAYNAK: milliyet Erzurum'da, çalıştıkları İl Sağlık Müdürlüğünde yolsuzluk yaparak yaklaşık 4 milyon lira haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 3 mutemet tutuklandı İl Sağlık Müdürlüğü:"İddiaların detaylı ve teknik açıdan incelenmesi ve suç unsuru taşıyıp taşımadığının araştırılması için 30...
  2. Çözümlendi | Kilitli Tabip DS Sabit Ek Ödemeden MYO kesintileri kalkacak mı ?

Torba yasada kabul edilen 4.Madde sizce tabip sabit ek ödemelerden MYO kesintileri kaldırıyor mu ? MADDE 4- 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir. “EK MADDE 84- Bu Kanuna göre tabip veya diş tabibi kadro ve pozisyonları esas...
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/d işçi Engelli ve işsizlik teşvik yönetimi

Arkadaşlar 4/d işçi Engelli ve işsizlik teşvik yönetimi nereden yapılıyor ? Nasıl yapılır bilgisi olan varmı ?
  4. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

arkadaşlar yok mu yardımcı olacak ?
  5. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

Ömür bey neden olmadı acaba aşağıda ekran fotosu attım fotoda ki örnek 2016 yılına 1340 saat girdim çünkü o dönemde ödenen fhz bordroya uysun dedim fakat çakışmalar nedeni ile uyarı alıyorum. izin kısmına tarih giriyorum yine çakışıyor aşağıdaki gibi doldurulmayacak mı ?
  6. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

Ömür bey bizler dalgın halinizi öpüp başımızda koyduk.Bu yazı olmasaydı hiç anlayamayacaktık.Emekleriniz için Allah razı olsun bir soru daha sormak istiyorum. Aşağıdaki açıklamanız için neden 1820 saat çıkmamaktadır ? -2009 yılı için =1.300 saat -2010 yılı için=1.800 saat
  7. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

Ömür bey bazı hesaplamalarınızı çözemedim yardım edermisiniz ? Aşağıdaki resimde 1 yıl 9 ay nasıl buldunuz ? 690 güne kadar tamam ama 690 günü çevirdikmi 690-360=330/30 yani 1 yıl 11 ay çıkıyor siz nasıl 1 yıl 9 ay buldunuz ? Soru 2 : -2011 yılı ve sonrası için 1.820 saat den fazla...
  8. Çözümlendi | Kilitli FHZ Gün sayısı bulma

Teşekkür ederim ömür bey bir örnek daha sormak istiyorum. 5510 aylık ödenen fhz 90 gün röntgen 1,5 saat süt izni kullansın. çalışma günü 16X5,5/8=11 11X7,5/30= 2,75 bulunur aynı durumda kişi 60 gün fhz faaydalanan hemşire süt izni kullanırsa yukarıda örneğe göre nasıl hesaplanması gerekir ?
  9. Çözümlendi | Kilitli FHZ Gün sayısı bulma

sağlık personeli röntgen teknisyeni 5434 90 gün olanlar örnek toplam saat 1000/8X90/360=31,25 olarak bulunuyor Sorum şu aynı şekilde 60 gün faydalanan hemşire (5434) hesaplama formülü nasıldır ? Yukarıdaki örneğe göre bir tane formülleyebilirmisiniz ?
  10. Mutemet Arşivi 10.000 Üyeye Ulaştık

Teşekkür ederim arkadaşlar ama hediyeyi kabul edemem böyle güzel bir forum kurmuşunuz desteklemezsek olmaz.Ben mutemet degilim ama hukuk müşaviriyim.görüş yazıları icin sahada inceleme yapmak kaynak bulmak adına burası çok guzel bir ortam ayrıca mevzuata ilişkin tüm gorüş yazıları sizlerle...
Geri
Üst Alt