Arama sonuçlarınız

1. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Askere giden memur ne zaman göreve başlatılır?

Terhisten sonra en geç 30 gün içinde göreve başlaması gerekir.
  2. huseyinyalova

Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

Kişisel olarak beklentimiz yok burada sadece mutemetlik ile ilgili eksik kaldığımız konuları paylaşıyoruz. Tabi bu arada kocaman bir aile olduk sanırım.
  3. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli KBS-4/B Maaş muhasebeye gönder hatası

Aynen bizi çok sevdikleri için izin kullanmamızı bile istemiyorlar.
  4. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli KBS-4/B Maaş muhasebeye gönder hatası

Ben de maaşları erken yapmak istiyorum ama oraya sıra gelmiyor. Onun için ayın 9-10' nu iyidir.
  5. huseyinyalova

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Yasin hocamın bulduğu çözüm çok hoşuma gitti aynısı ben de mevcut
  6. huseyinyalova

Sohbet Alanı Sohbet Odası

İzine ayrılmak sorun değil ayrılsan da gelip maaşları yapmak zorundasın başka yapan yok, emekli kesenekleri ve sgk onaylanacak gelip onaylarsın izinden bir şey anlarsan iyi. Çalışmak iyidir insanı sıhhatli kılar.
  7. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Harcırah Ödenir mi?

Kurum işi için gidilen iş ile ilgili olarak Geçici görev yolluğu ödenir
  8. huseyinyalova

Tanışma Site Hakkında

Elinize sağlık çok yararlı mutemetlikle ilgili hemen hemen her konu hakkında bilgi bulmak mümkün.
  9. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Branş Dışında Yüksek Lisans Yapan Öğretmene Ekders Ödemesi

Harcama yetkili sorumlu onlara ne oluyor.
  10. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 4 b ücretsiz izin SGK işlemleri

Geçici görev yolluğu ise ödenir. Sürekli görev yolluğu ise ödenmez ancak mahkeme kararı varsa ödenir.
  11. huseyinyalova

Mutemet Arşivi SGK-İPC-İdare Üçgeninde Mutemetlik ve Yaşanan Sıkıntılar

Mutemetmesin işin zor bayram, idari izin, tatil maaşlar yapılacak istemeden veya sehven bir hata yaparsın amirlerin bu konuyu hiç bilmedikleri için başka gözle bakarlar acaba çaldı mı çırptımı.
  12. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli sağlıkta sertifika verdiğimiz eğitimlerin,döner sermayeden ödenek alabiliyormuyuz?

Bu eğitimi hizmet içi planlama şeklinde yapıp onay alırsanız ödeme yapabilirsiniz. MEB de eğitimcilere ek ders ödüyoruz. (Tabi önce ders planı eğitim verecek görevliler ve eğitim saati planlaması yapılıp onay alınıyor.)
  13. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

Aynı aya 2 bildirge girmişsen sehven girdiğine dair yazı yazıp 2 bildirgeyi de ekle altta tarihler bildirge çıktısı aldığın günü gösterdiğinden ve farklı ay gün olduğundan kabul ederler herhalde
  14. huseyinyalova

Mutemetsen her türlü bela seni bulur
  15. huseyinyalova

Mustafa Bey MEB den iste parayı gelince ödersin sana soruşturma açarlar herhalde (inşallah açmazlar) mevzuatı takip etmediğin için 125 nci madde den bir fıkra uydururlar ......... alırsın ama o arada mutemetliği de bırakırsın. Geçmiş olsun.
  16. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Farklı Bakanlığa Nakil

Hocam sen ayın 14 itibari ile çıkışını yap Milli Eğitim 15 inde yeni maaşını yapar. (Bende Milli Eğitimdeyim)
  17. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Biz kullanıyoruz ama şu ana kadar KBS den yapılan maaşlar ile ilgili sitede bir şey yok ileride SGK vergi dairesi ile eşleştirme yaparsa Prim Hizmet belgeside oradan verilebilir ama Genel Bütçeden Maaş alanları vergilerini zaten bordrodan ödüyoruz Muhtasar beyanname ve Prim Hizmet Belgesi...
  18. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Özkan bey bizim Mal Müdürlüğü(Vergi Dairesi bizde birleşik) daha öncede belirttiğim gibi MART 2017 de böyle olacak dedi vergi dairesini yazı yazdık şifre verilmesi için verdiler kullanıyoruz. Şimdi SGK son yazısında da vergi kesip (Özel bütçe İŞKUR, Dernek , okul aile birliği v.s) gönderen...
  19. huseyinyalova

Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Yazıdan Kurumun sigortalı çalıştırıp parasını özel hesaptan ödediği personelin (Örnek İşkur, dernek v.s) maaşından yapılan kesintiler için Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin e- beyanname üzerinden verileceği anlaşılıyor.
  20. huseyinyalova

Yasin hocamın ekli dosyasındaki SGK nın 13.04.2018 tarihli yazısının 2 nci paragrafında ücret tahakkuku yapıp vergi kesen kurumlar diye yazıyor. Kamu kurumları özel hesaplar hariç (İŞKUR, dernek, okul aile birliği gibi) ödemelerini Mal Müdürlüğü üzerinden yaptığından herhangi bir vergi...
  21. huseyinyalova

Mehmet hocam aynen dediğiniz gibi daha öncede belirttiğim gibi biz MART 2017 den beri İŞ KUR personeli için e beyanname kullanıyoruz, 1 Temmuz 2018 de çıktığı dendiğinden Mal Müdürlüğü ile görüştüm oradaki arkadaş kamu kurumunun genel bütçesinden maaş alanları kapsamadığını özel hesaplardan...
  22. huseyinyalova

Bu konu sigorta ile ilgili değil ki vergi ile ilgili ama e-beyanname de bu kapsamda çalışan personel sayısı falan yazıldığı için sigorta gibi algılanıyor. İş - Kur personeli için MART 2017 den beri e-beyanname kullanıyoruz.
  23. huseyinyalova

Mehmet hocam kurumunuzda İŞ-KUR, Dernek gibi kuruluş adına çalışıp ta gelir vergisini sizin kestiğiniz personel var ise bunlar için e-beyanname yapılacak, Mal Müdürlüğünden ödemesi yapılanların (4/B gibi) vergisi peşin Mal Müdürlüğüne yatırılıyor.
  24. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Kamu kurumları yok iş kur, okul aile birliği, dernek gibi kurumlar adına çalışıp ta gelir vergisini sizin kestiğiniz görevliler için Muhtasar ve Prim Hizmet beyannameleri e-beyanname sistemi üzerinden gönderilecek, ücretli öğretmenlerin ücretleri Mal Müdürlüğü kanalıyla ödenmekte dolayısıyla...
  25. huseyinyalova

Mutemet Arşivi SENDİKA İSTİFA VE ÜYELİK

27.10.2018 de eski sendikadan üyeliği biter
  26. huseyinyalova

Mutemet Arşivi SENDİKA İSTİFA VE ÜYELİK

Sendikaya üye giriş ve çıkışı her zaman olur. Yalnız Hükümetle yapılan toplu görüşme için tespitler 15 Mayıs maaş bordrosundaki sendika listelerine göre sendikaların sayıları belirlenir.
  27. huseyinyalova

Mutemet Arşivi Önemli Duyuru

Böyle bir şey yapılıyorsa ayıp ediliyor demektir. 5 TL. veremeyecek durumda iseler biz ( altın üyeler) verelim
  28. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli KBS-Banka Listesi

Mal Müdürlüğü neden onaylamıyor ki o zaman kendileri çözsün
  29. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 4/B Ayın 17'sinde Girişi ile Kıst Maaş

Maaşlar peşin ama bildirgelerin maaş sonunda verilmesi gerekir. 15.09. 2018 - 14.10.2018 arası EYLÜL AYI MAAŞI bildirgesi 23 Ekime kadar onaylanması gerekir. Peşin bildirge verildiğinde her zaman böyle sorunlarla karşılaşılır.
  30. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SGK işe giriş bildirgesi

Bugüne kadar hep 1 gün öncesi yaptık yinede devam ne olur ne olmaz başımız ağrımasın
  31. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Öğretmenlerin KBS Girişi

Bende aynı 4/B - 4/C den geçen aynı SGK
  32. huseyinyalova

Sözleşmeli Öğretmenler İl Milli Eğitim / İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna giriş yapılıyor.(Bizim İl'de) İl genelinde böyle yapıyoruz geçen yıl ilk sözleşmeliler geldi il milli eğitim böyle yapılacağını telefonla bildirdi o zamandan beri öyle yapıyoruz herhangi bir sorun olmadı
  33. huseyinyalova

4/B Sözleşmeli öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bünyesine Giriş yapılacak. Genel Müdürlük düzeyinde Maaşlar ve ek derslerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde birleşiyor.
  34. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Maaş

Sevk pusulasını ve dilekçesini askere gidecem diye verecek o zaman mecburen ücretsiz (askerlik) izinli sayılması gerekir başka türlü olmaz. Yıllık izne ayrılacam derse maaş alması gerekir.
  35. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli İcra kesintisi 1/4 ten fazla kesilir mi?

Tuğrul hocamın dediği gibi muvafakat verirse kesilir. Muvafakatı olmazsa sonra gelen icra sırada bekler.
  36. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Kbs istifa sorunu

Yaptıkları hatayı düzeltsinler
  37. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli KBS Ekders

Herhangi bir sorun yok hesaplama yaptık. Hesaplama seçilip bordro açılıp açılmadığını kontrol edin. Belki atlanmıştır.
  38. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli telekom

Daha önceki ödeme yaptığın IBAN'ı ekle
Geri
Üst Alt