Arama sonuçlarınız

1. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 180 Gün Geçici Görev yolluk örneği

Tam ve 2/3 olayını biliyorum da exel de nasıl gösteriyorsunuz gün gün hafta haftamı yoksa 90 gün çarpı yevmiyeyi direk mi yazıyorsunuz.
  2. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 180 Gün Geçici Görev yolluk örneği

Merhaba 180 gün icin tam ve 2/3 yolluk yapicamda örneği olan ek atabilirse memnun olurum arkadaşlar.
  3. Yıldırım BAL

Editörün Seçimi 21 günlük bedelli askerlik GSS bildirimi

hocam siz beni anladınız mı acaba 5510 sonrası bakmaya yükümlü 30 günlük gönderilmiş kesenek var 16 günlük %11 ve %9 tutarlarının iadesi istenecek burası tamam. iadesi istenmeyecek olan %7,5 mi %5 mi yoksa her ikisi de mi istenmeyecek. yani gss %12 hiç piyasada yok şu an
  4. Yıldırım BAL

Yukarıda alıntı yaptığım yer Sosyal Güvenlik kurumu Primler Daire başkanlığından yalnızca 16 günlük %11 ve %9 tutarlarının iadesi istenecek yazıyor. Sağ.Sig.Pir(Devlet) ve Sağ.Sig.Pir(Kişi) nin iadesi yapılmayacak anlıyorum. Bu bana biraz garip geldi de Aylıksız izinde GSSP kesilir seçtiğimizde...
  5. Yıldırım BAL

Görevden ayrılmıyor ki askerliği bitmiş geri dönüyor. Bu şekilde peşin maaşıyla birlikte veriyorsa artı 30 gün olarak gönderilen primleri dikkate almıyorsa iyiymiş teşekkürler.
  6. Yıldırım BAL

yok hocam kbs izin veriyor mu kısıtlı maaşa yani 15 03 2019 maaşını yaparken yukarıda ki örneğe göre 22 sinden 14 üne kısıtlı maaş yapılacak
  7. Yıldırım BAL

Arkadaşlar yukarıda 15/02/2019 tarihinde 30 gün olarak gönderilen primlerden sonra KBS bir daha ki ay maaş yaparken kısıtlı maaşa izin veriyor mu 22 sinden 14 üne kısıtlı maaş hak edecek sonuçta yoksa manuel mi yaptınız.
  8. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Doktor Öğretim Üyesi Maaşı

kbs den peşin maaş artı 16 günlük kısıtlı maaş ve geliştirme verilir.
  9. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli kesenek bilgi sistemi

düzelmemiş hala + mys de de sorun var
  10. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Memur doğum sonrası yarı zamanlı çalışma

geneli 4 d ve e bildirge ile ilgili normal memurlar için ayrıntılı var mı bulamadım ben şahsen
  11. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Memur doğum sonrası yarı zamanlı çalışma

Yapan arkadaşlar kbs kesenek ve sigorta tescilinde yapılacakları detaylı yazsalar daha güzel olurdu.
  12. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

Bana göre muhasebeye gönderilmiş, bağlı olduğunuz müdürlük veya başkanlığınız tarafından ödeme yapılmamış veya kurumunuzda evrak teslim edilmemişse öylece kalmış olabilir. yani muhasebeye gönderilip ödeme yapılmayınca da böyle uyarı veriyor diye biliyorum.
  13. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

onaylanmamış veya muhasebeleşmemiş işlem vardır.
  14. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

1/4 olayından istemeyecek ama Ek gösterge artışlarından %100 istiyor biliyorum.
  15. Yıldırım BAL

Ayrıca kesenek bilgi sistemine girerken sistem 1600 ek göstergeden 2200e cıkınca %100 artış isteyecektir.
  16. Yıldırım BAL

ana ekrandan mı değiştirdiniz. ek göstergesini terfisini ?
  17. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 4/B İş Göremezlik Ücretinin Maaştan Kesilmesi

Bu iş Göremezlik ödenek kesintisini mys de ödeme emri yaparken nereye sıkıştırcam onu anlayamadım sadece, cevap veriyorsunuz sağ olun
  18. Yıldırım BAL

Hocam benimki yabancı uyruklu manüel yapıyoruz SİZDE ödeme emri kısmında bu kesinti gözüküyor mu gözüküyorsa ne olarak gözüküyor.
  19. Yıldırım BAL

bende öle düşündüm bizim üstümüz strateji daire başkanlığı dedım böle bir durum var iade ettirmek istiyorum. nasıl yaparız ederiz diye araştıralım dediler kaldı öyle
  20. Yıldırım BAL

mesela benimkinin net ele geçeni 6000TL 4500 ünü mahsup etmek istiyorum
  21. Yıldırım BAL

Mehmet bey yukarda (Bende en fazla 5000 TL gibi bir iş göremezlik ödeneği çıktı, ben bunu iki ay maaşından keserek hallettim.) yazdınız maaşından nasıl kestiniz acaba ödeme emrinde nasıl gösterdiniz bildirgeyi nasıl hallettiniz bende de aynı dert varda brütünü düşsem bildirge tutmayacak eksik...
  22. Yıldırım BAL

Mehmet hocam yukarıdaki yorumlarda sgk tarafından kişiye yatan 25000TL geçici iş göremezlik ödeneğin muhasebeye iade etsin gibi yorumlar var bizim üstümüz strateji geliştirme daire başkanlığı, başkanlığa yazı yazmamız gerekir bu işler nasıl oluyor diye soruyorum üst yazı nasıl yazılır ne...
  23. Yıldırım BAL

muhammed can hocam nasıl iade ettirdiniz üst yazı örneği var mı neler yaptınız aydınlatabilir misiniz bizleri.
  24. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Analık izni olana maaş ve rapor ödemesi

ahmetakdogan nasıl hallettiniz bu konuyu acaba ?
  25. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli KBS maaş hesaplarken yanlış hesaplıyor.

Bizde de bir hocanın çocuğu çift iken maaşta teke düşmüş 6 yaşından küçük hocayla konuşurken dün dedi e devletten bildirim göndermeye çalıştım unfiled hatası verip durdu dedi. bunun benim maaş sistemine nasıl etkisi olur anlamadım. mutemete gönder yapamamış bile garip
  26. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Düzeltilmesi

0312 458 76 24 ben bu numarayı aradım Kamu Görevlileri Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı na üst yazı ile belirtin düzeltiriz dediler.
  27. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Düzeltilmesi

Bizde de kamu görevinden ihraç çıkarılan bir hoca var işe giriş tarihi yanlış girilmiş çıkışta yapılmış nasıl düzelticez bilmiyorum :)
  28. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım

Ekli dosyada görülüyor tazminata 250 yazmış örnek onu yazınca gerisi otomatik geliyor benim öğrenmek istediğim o tazminat kısmına yazılacak değerin nasil neye gore hesaplanacağı ben 300 yazsam sistem kabul edecek
  29. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli 5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım

Burda Tazminat kısmına ne yazdiniz ne yazarsak kabul ediyor sistem 500 yazayım 500e göre 600 yazsam 600 gerisini otomatik yazıyor nasıl hallettiniz
  30. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geliştirme ödenekleri hakkında

Teşekkürler cevaplar için.
  31. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Geliştirme ödenekleri hakkında

Merhaba görev süresi sona erdirilip 5 ay sonra mahkeme kararıyla dönen bir hocamız var. Mahkeme yoksun kaldığı parasal hakları verilsin yazmış. Geliştirme ödeneği fiili çalışmayı gerektiriyor. 5 aylık maaş yaparken geliştirme ödeneği eklemelimiyim. Kolay gelsin.
  32. Yıldırım BAL

Sohbet Alanı Sohbet Odası

f5 error 404
  33. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Erken Bildirim

tugrul bey su sgk parasını geri alma ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? bizim kurumda bu konuyla ilgili kimse yok ta
  34. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge Erken Bildirim

sgk dan aldığı parayı geri alıyoruz demişsiniz onu nasıl yapıyorsunuz formu tablosu falan mı var. biz<im kurumda hiç yapılmamış geri almada ondan soruyorum kolay gelsin
Geri
Üst Alt