Arama sonuçlarınız

1. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi yıllık izinler durduruldu

18 Temmuz 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29774 (Mükerrer) GENELGE Başbakanlıktan: Konu : Yıllık İzinlerin Kaldırılması GENELGE 2016/16 Tüm kamu çalışanlarının ikinci bir emre kadar yıllık izinleri kaldırılmıştır. Söz konusu kamu çalışanlarından halen izinde...
  2. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Bölüm başkanı vekalet Ek Ders

Bilgisi olan varmıdır ? kolay gelsın
  3. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Bölüm başkanı vekalet Ek Ders

Merhaba yeni bölüm başkanlığına vekalet eden bır yardımcı docent için belirli bir süre varmıdır. ders yükü indirimi hemen uygulanırmı? iyi çalışmalar herkese
  4. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Üyelerimize Duyuru

aynen ben de bulamıyorum googleye maas mutemet forum yazıyorum anca gırebılıyorum.
  5. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLER

Yukardaki konu ile ilgili bilgisi olan oldumu arkadslar. yazı geldi giriş yapın dediler baska bırsey bılmıyoruz..
  6. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLER

Bu konuda ne yapılması gerek bilgisi olan varmı ? TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLERİN SİGORTALI KAPSAMINA ALINMASI HAKKINDA DUYURU 6676 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına...
  7. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu

Merhaba sürekli görev yolluğunda emekli geliri olan eşe sürekli görev yolluğu verilirmi ? kolay gelsin.
  8. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi münferit maaş

uyarıda şu şekilde Merkezden GÜNCELLEME işlemi her ayın 14 ü akşamı yapılmaktadır. 11616185 Personel Numaralı kişinin bordro durumunun güncellenmesi sebebiyle yeniden maaş hesaplanabilmesi için merkez ile irtibata geçilmesi ve güncelleme işleminin kaldırılmasından sonra harcama birimince...
  9. Yıldırım BAL

9 martta basladıgı ıcın bir peşin maaş birde kısıtlı yapılacak kısıtlı maası terfiden hallediyoruz otomatık cıkıor fakat eleman 9 marrta baslayan hocanın maasını şubat diye hesaplatıyor
  10. Yıldırım BAL

şöyle söyleyim fakültemizin birinde 9 martta hoca baslıor. mart maası onaylandıgından dün hesaplatma yapıor arkadas, ama şubat maasına munferıt hesaplatıor. şimdi mart maasını hesaplatmayı denıyor uyarı gelıor
  11. Yıldırım BAL

merhaba münferit maaş iptali mümkünmüdür. tamamen silinccek hic gözükmeyecek kbs de varmıdır bir yolu? kg
  12. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Yurtiçi Yolluk Damga vergisi

neyse e yolluk sisteminden yapmayım bari :)
  13. Yıldırım BAL

bu damga vergisi konusunda yeniye yakın yolluk yapan oldumu arkadaslar 3,9 mu 3.4 mü kesılıyor. bende 3.4 gözüküuor hala :(
  14. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi EK TAZMİNAT 37

Merhaba kbs de ek tazminat 37 bilgilerinde değişiklik yapılacak. Ama kodu kaldırmıslar gibi girişte yapılamıyor. Kodumu değişti acaba bilen varmı ?
  15. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Akademik Teşvik Ödeneği ve Hesaplama Usulü

kbs de tazminat kodu belli olmuş. 79 :) ama giriş yapamıyoruz şu an ek tazminatlardada sıkıntı var güncelliyorlar heralde .
  16. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

bnmde 3 kere iade oldu :)
  17. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli ek ders asgarı gecım ındırımı

doğru diyorsunuz hesaplamaları yapınca dediğiniz gibi çıkıyor teşekkürler.
  18. Yıldırım BAL

saolun hocam ama bunu muhasebe bırımıne nasıl acıklayacam hata var deyıp evrakı gerı gonderırler :) şimdi dikkat ettımde hocalarımızın ocak maaşlarında gelir vergisi 0 kesilmiş
  19. Yıldırım BAL

Merhabalar bugun ekders sınav ucretlerini yaparken 2 hocamızda asgarı gecım ındırımı ile ılgılı tutarlar cıktı daha onceden aynı hocalara cıktıgına rast gelmedım. 1 hocamızda 5.kusur bır hocamızdada 0.75 gıbı bır tutar belırdı nedendır acaba bilgi verırsenız memnun oluruz. kg
  20. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi 2016 Engellilik indirimi tutarları

Merhaba Hocam bu engellilik konusunu mutemetler için biraz daha açabilirmisiniz. Yapılması gerekenler nereye nasıl girilecek agi ye etkisi vs.
  21. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı ?

bu biraz daha düşer bence kanmayın :)
  22. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Yıl Sonu Avans Kapama

avans kapmayı kbs zaten otomatik verecektir herhalde :)
  23. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Akademik Teşvik Ödeneği ve Hesaplama Usulü

bu puanlamayı kim yapacak mutemetler ödemeyi nerden yapıcak elle mi kbsden giriş yapabilcekmiyiz acaba :)
  24. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Yurtdışı Yolluk Yabancı uyruklu akademisyen

Maliye Bakanlığını aradım en düşük kadro derece 5-15 e göre ödeme yapmamı belirttiler. Bunuda öğrenmiş olduk.
  25. Yıldırım BAL

Uğraştıracak bizi desene :)
  26. Yıldırım BAL

gündelik tarifesi varda yabancı uyruklular için ne olacak su an yapacağım evrak yabancı uyruklu doçent ek göstergesi  kadro derecesi yok sıkıntı orda  
  27. Yıldırım BAL

Merhaba arkadslar yurdışına görevlendirilen yabancı uyruklu personele gündelik verirken neye dikkat ediyorsunuz. yabancı uyrukların derece kademesi yok ek göstergesi yok bu gibi durumla karşılaşan varmı cevaplarınız için tesekkürler.
  28. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi KBS Terfi Tarihi

terfi kısmı demişken :) terfiye girerken ödmeye esasla emeklisini girerken  başta ödemeye esas ne gırdıysen emklısıde aynısı gelıyor bunu çözebilen oldumu acaba  mesella ben 8/ 1  7/2 si yapmak ıstıyorum ama  kabs 8/1 8/1 direk atıyor emeklsıını  ben saydan halladebiliyorum bunu sadece çözen...
  29. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi İcra Dosyası Son Ödeme

Merhaba bir memurumuzun son icra borcunu bu ay maaşından kesip bitireceğim işl. Ama icra mudurlugunu aradıgımda bana faiziyle birlikte tahmini son kalan paranın 100 lira fazlasını yani faiziyle olan kısmını belirttiler. ama kbs de sadece son kalan tutarı kesebiliyorum 1lira fazlasını...
  30. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Ünvan değikliği fark

MERHABA Ekim ayının 14ünde yrd. doç. lıkten, doçentliğe ünvan kazan hoca fark alırmı? alırsa 1 günlükmü alır 30 günlükmü alır.
  31. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi yabancı uyruklu personel matrah

Merhaba yabancı uyruklu personelimiz var. Matrah konusunda bilgi almak istiyorum. 10 aylık vergi matrahı 37000tl gelir vergisi 27 mi kesilir? yoksa farklı bir 2015 Takvim yılı (G.V.K. madde:103) Gelir Vergisi Tarifesi haricinde farklı işlem yapılıyormu. cevap vernlere teşekkürler.
  32. Yıldırım BAL

Neyse sistem daha düzgün değil belki düzeltmeye çalışıyorlardır. Cevap verenlere teşekkürler.
  33. Yıldırım BAL

damga vergısını nerden secıyoruz burda :) [/url][/img]
  34. Yıldırım BAL

[/url][/img] daha öncede yaptım ama 360.03.09. verirken şimdi bu şekil çıkıyor.
  35. Yıldırım BAL

tekrar kontrol edeyim
  36. Yıldırım BAL

Merhaba bugün yurtiçi yolluk yapan oldumu damga vergisi 630.03.04 harcırahlardan kesilen damga vergisi şeklinde çıktı ödeme emri belgesinde değiştimi acaba?
  37. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi kbs- icralar

aynen hocam yazdıklarınız gibi kbsden yapılabılıyor. ama ilk defa eklenecekse kbs izin vermiyor. ben stratejı bsk. aradım ordan sısteme ekledıler. ben kesılecek tutarı kbsden gırdım.
  38. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Maaş İçindeki Tazminatların İcra Kesimi

RE: İcra Kesintisi Yeni hocam tazminatlar konusuna ne diyorsunuz mesela adamın yuksekogrenım tazminatı 789,30tl tamamına el konulabılırmı yoksa maaşın içinde 4/1 mi keseyım.
  39. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Maaş İçindeki Tazminatların İcra Kesimi

merhaba fakültemize gelen icra yazısı su şekildedir. ilgili borçlunun borcu bitinceye kadar ücret, iş kanunu gereğince ücretleri sayılan prımının nema, ikramiye ve sair alacaklarının 1/4 unun, kıdem ve ihbar tazminatı ile diğer tazminat ve teminatlarının yakacak yardımı, SOSYAL YARDIM vs...
  40. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Emeklilik Sonrası Tekrar Çalışma

Merhaba hocam; emekli oduktan sonra kamu kurumunda göreve başlayanların say sisteminde hangı kod gırılecegı bellımı kişinin emekli maasını kestırdık artık bır sey alamıor ordan 15- Kıst Maaş(Açık.Vek.EM.KES.Kesilir) 16- Kıst Maaş(Açık.Vek.EM.KES.Kesilmez 19- Emekli (Kesenek Kesilmez) 3...
Geri
Üst Alt