Arama sonuçlarınız

1. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

Nakıl gelen kısıyı icra müdürlüğüne bilgilendirmek gereklimi gerekliyse bir ust yazı örnegı varmıdır hocam? yoksa onlar sadece paranın kesılıp kesılmedıgıne mı bakarlar.
  2. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi İcra kesintisi memur

Hocam peki ek ödemeler nasıl kesılecek? geliştirme ödeneği gibi mesela birde nakil gelen bir kişi elınde ıcra dosyasıyla geldı kesılmesını ıstıyor icra mudurlugune nasıl bır yazı yazmamız gerekiyor cevaplarınız için tesekkurler.
  3. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi e bildirge rapor ekleme

valla kardes unıversıtede mutemetlık yapıorum ınanırmısın basımıza gelmeyınce veya dıger mutemet arkadslarım sormayınca cogu seyden haberımız bıle yok. duzgun bır ogretenımız yok bılgı verenımız yok kendı cabalarımızla bırseyler yapmaya calısıyoruz COK MAGDURUZ :)
  4. Yıldırım BAL

tesekkurler bızde e bıldırgeden yapıoruz fakat hıc rapor alıp gelen olmamıstı. taki dıger kurumdakı arkadasım ceza geldıgını soyleyene kadar ama hocasıda hıc rapor falan getırmemıs.soylememıs bıle ceza gelmese haberı bıle yok tabı bızde dıkkat edıcez artık yabancı uyruklu hocalarımızı uyarmaya...
  5. Yıldırım BAL

Merhaba e bildirge uzerınden rapor kesıntısı nasıl yapılır? sgkya ayrıca yazı yazılırmı? mesela 7 gun rapor aldı bu 7 gun hepsı dusulmelımı cevaplarınız için teşekkurler.
  6. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi bilgisayar işlet. şef kadrosuna geçiş

anladım hocam ben de sizin gibi düşünüyorum tesekkurler.
  7. Yıldırım BAL

hocam ekteki yazı ile ilgili sizin yorumunuz nedir .bizim üniversitemizde baya bir karışıklık hakim bu konuda
  8. Yıldırım BAL

Tuğrul hocam şöyle bir yazı buldum ama burdan anladığım zam oran puanlarının eski şekliyle hakedildiği gibi tabi benim yorumum :) MEB İLE Üniversitede çalışan şeflerin oranları fark edermi acaba EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.PGM.0.23.02.04/134/14521 12/03/2007...
  9. Yıldırım BAL

merhaba bilgisayar işletmeniyken şef kadrosuna atananların yan ödeme zammı oranları eski şekliyle devammı eder yoksa 500 200  olarak düzeltilmelimidir. birkaç araştırmama göre eski oranlar aynı kalmalıdır diye yazılar gördüm bilgisi olan varmıdır acaba. teşekkürler.
  10. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi İilişiği Kesilen Personelin Sendika Kesntisi

Şubat ayı 12 gün çalısmıslıgı var. 27.02.2015 tarihinde ilişiği kesildi. Sendıka aidatı borç olarak kısye yansıtayımmı. yoksa aşağıdakı gıbı mı olsa Ödenen Ödenemesi Gereken Borç 19,01 19,01 0,00
  11. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi İilişiği Kesilen Personelin Sendika Kesntisi

Merhaba bir öğretim elmanımız unıversıte ıle ılısıgı kesıldı. kişi borcu cıkartıcam. 12 gunluk calısmıslıgı var. sendıka aıdatı 19,01 kesılmıs. ben bunu kısye borc olarak yanstıcakmıyım kısı bordrosunda. yoksa 12 gunluk calısmıslıgı oldugu ıcın borc yansıtmayımmı. tesekkurler.
  12. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Kişi Borçları

merhaba şubat ayına ait kişi borçları 28 gündenmi 30 gundenmı hesaplanır cevap verenlere tesekkurler sımdıden.
  13. Yıldırım BAL

verdıgınızbordroda sendıka bolup verıor bıldıgım kadarıyla tam alınır veya alınmaz. benım asıl sorum kısıtlı maasta kısıye sendıka aıdatı borc olarak yansıtılırmı
  14. Yıldırım BAL

Merhaba kişi borçlarında sendıka aidatı ıle ılgılı bılgı verebılırmısınız. kısıtlı ve 0 hakedıslerde sendıka aidatı nasıl gerı alınmalı ? benim anladıgım kadarıyla kısıtlı maas geri almada sendıka aidatı kişiye borç cıkarılmaz ama 0 hakedıste maasın hepsı sendıka aidatı da dahil borç olarak...
  15. Yıldırım BAL

merhaba seçim dolayısıyla istifa eden mmemur akademisyenler hakkındada bılgı verebılırmısınız. kişiye çıkartılacak borç hemen gerı alınmalımı? yoksa secılemeyıp gerı donecek bır memur, akademisyen için secımden sonramı gerı alınalı bole bır yonetmelık yasa varmı.
  16. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Üniversite Ödeneği Nedir ? Kimlere Ödenir.

bizim soruyu bilen yok heralde :)
  17. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Üniversite Ödeneği Nedir ? Kimlere Ödenir.

merhaba kenan bey benim bir sorum olucak üniversite ödeneğinde oranlarda diğer öğretim elemanları kısmında hangı derece kademe esas alınır? mesela kadro derece 5 görev aylıgı 5/1 kazanılmıs hak aylığı 7/1 bu şekilde bir öğretim elemanımız var. ödenek oranı 104 giricem ama...
Geri
Üst Alt