Arama sonuçlarınız

1. Zefa

Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

Beyan verdiği aydan itibaren başlar diye biliyorum üç ay önce nerdeymiş
  2. Zefa

Çözümlendi | Kilitli Fazla ödeme Kişi borcu

Hmm anladım
  3. Zefa

Arkadaşlarda gitmek istemiyor bende Cok fazla muhatap olmak istemiyorum acıkcası maastan kesip halletmenın bir yolu varsa oyle yapayım diyorum cunku cezaevlerını biliyorsunuz personel yok mahkum sayıları fazla acili hastanesi vb isleri zatenn bitmiyor tek isimiz bu degil kı
  4. Zefa

Milli egıtım den ornek alın onlar gibi yapın dedi onlarla konustum onlarda kullandıkları Bı sistem varmış oradan girip yapıyorlarmıs mebsıs dedi galiba tam hatırlayamadım Neyse ornek gondermısler onun gibi yaptım odeme ye giden arkadaslara olmamıs bu demis gondermıs
  5. Zefa

Arkadaşlar ek tazminatta fazla odeme yapılan personeller var borc bildirim belgesi cıkardım Bı ust yazıyla mal mudurlugu ikidir begenmıyor soyle yap boyle yap olmamıs diye personelleri gerı cevırıyor bende personellerde orayla ugrasmak istemiyoruz maasımızdan kes diyorlar Maas tan kesebilir...
  6. Zefa

Çözümlendi | Kilitli FHZ HİTAP Veri Girişleri

yapıyoruz onu oyleyse sıkıntı yok insallah
  7. Zefa

arkadaşlar 2 ay 7.3 gün yaptım sorgudan baktığımda şöyle gösteriyor neden acaba 0 yıl 2 ay 7.300000000000011 gün
  8. Zefa

ilk defa hitap yapıcam da SGK da bizden emeklı olan personelın 25/08/2017 tarihten emeklı olduğu güne kadar kı hitabın girilmesini istemis keseneklerden günlerı topladım 67,3 oldu onu aya güne nasıl döküyoruz 2 ay 7,3 gün diyemi
  9. Zefa

Editörün Seçimi Ceza İnfaz kurumu personeli fiili hizmet hesaplama ve 14 günlük FHZ katsayı hesaplaması sunumu

evet aynen öyle yaptım mehmet bey peki önceki verdiğim bildirgeyi mal müdürlüğünden alayımmı
  10. Zefa

Editörün Seçimi Ceza İnfaz kurumu personeli fiili hizmet hesaplama ve 14 günlük FHZ katsayı hesaplaması sunumu

22 ocak ta ödeme olmuş o zaman ben bunu bildirgeden silip yeniden yapayım aralık 2018 diye mal müdürlüğüne giden evrağın bi önemi yok oylemi
  11. Zefa

mehmet bey ben katsayı bildirimini ocak seçmisim ondan kaynaklı olabılırmı birde onu silsem yeniden yapsam gerçi mal müdürlüğünede gitti ama ordan da ıptal ettirsem olur mu yada bunun bildirimini ocak dıye mı versem
  12. Zefa

deniz bey keseneklerden bildirimini yaptınız mı fhz ek den sadece bır dönem den giris yapmaya çalısıyorum Açıklama : Bu döneme ait prim bildiriminiz yok. Bu durumda F.H.Z. bildirimi yapamazsınız. dıe uyarı verıyor siz nasıl yaptınız acaba
  13. Zefa

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük FHZ

ömür bey aradığım buydu çok sağolun ellerinize sağlık
  14. Zefa

serhat bey nasıl yaptınız bi anlatabılırmısınız
  15. Zefa

Editörün Seçimi 4B SÖZLEŞMELİ 14 GÜNLÜK FARK FHZ

eğitimde bunun bi konusu geçti ama ben yanlıs mı anladım acaba 14 günlük fhz lerı yapmayı unutmayın dıye 2,52 cıkıyormus hesaplaması (5.41/30*14=2,52 dıe not almasım ) hatta siz gibi ekleyip yapma istemiyormus galiba sgk oyle seyler konusulmustu daha öncede bunu hiç yapmadım nasıl yapılacak...
  16. Zefa

Editörün Seçimi 4B SÖZLEŞMELİ 14 GÜNLÜK FARK FHZ

14 günlük FHZ lerin hesaplaması nasıl oluyor 2,52 mı yapıyoruz
  17. Zefa

14 günlük fark fhz lerin hesaplamalarını nasıl yapılıyor yaptınız mı
  18. Zefa

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Ek Tazminatın İadesi

arkadaşlar ben şu şekilde ödenecek miktarı çıkardım bundan sonra ne yapıcam yazı yazıp tebliğ mi etmem gerekiyor
  19. Zefa

Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

çok tesekkür ederim hüseyin bey saolun
  20. Zefa

hmm mesela 500 lira ben 500 die subat maasına ekleyip ödeme yapılacak oylemı
  21. Zefa

Hüseyin bey bende bisey sorabılır mıyım bır personele kasım aralık ocak ayında ek gösterge ödemesi yapmamısım bu ayın 14 ünde farkettim ödeme yapmadığım ayların bordrolarını çıkarttım onların ek gösterge toplamını mys den ödeme yapayımmı ayrıca mys den hangi ödeme kalemini kullanıyoruz ödeme...
  22. Zefa

Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

arkadaslar bu vizite isini sözlesmelı personele yapıoruz deilmi kadrolulara yapılıormu
  23. Zefa

Çözümlendi | Kilitli fiili hizmet hesaplama hangi dönemi seçmem gerekiyor

yok o fiili hizmetteydı onu sordum da anlatamıyorum numara verırmısınz bi sızı arasam yapamadık aradıklarımızda pek yardımcı olamadı bu konuda ya da cezaevini arayayım hangi cik
  24. Zefa

keseneklerde emsan verı ındırdığımde tayın giden ve emeklı olan kisiyide cekti normalmı
  25. Zefa

mehmet bey ekim ayında emeklı olan personelın fiil hizmetını yapmıstık ekım giriorum çekmıyor sistem 5510 secıorum 5434 çekıyor ne yapmam gerek bu aya aıt kısı bulunmamaktadır dıor ne yapmam gerek
  26. Zefa

fiili hizmet hesaplamada döneme kasım ayındaysak kasım mı gireceğiz
  27. Zefa

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Ek Tazminatın İadesi

cezaevinde çalısan cezaevi müdürleri idare memuru ikbm ve ikm ler dısındakı farklı unvanlara sahip öğretmen teknisyen sağlık memuru psikolog şoför cezaevi katibi vb görevlilere acık cezaevinde 10 puan ek tazminat ödemesi yapılmıs ilk kayıtta girilmis ve sonradan farkettik fazla ödenen paraların...
  28. Zefa

Çözümlendi | Kilitli Eğitime Katılan Öğretmene Ek Ders Ödemesi

ama kendisi eğitim almaya gidiyor eğitim vermiyor sonuçta siz yapıyormusunuz bu durumlarda
  29. Zefa

Çözümlendi | Kilitli Eğitime Katılan Öğretmene Ek Ders Ödemesi

eğitime katılan öğretmenlere katıldığı hafta içinde ek ders ödemesi yapılır mı?
  30. Zefa

Çözümlendi | Kilitli Emekli Personel İçin FHZ Hesaplama

TMM BIRDE FHZ PRIM TUTARI HESAPLAMASI NASIL OLUYOR SİZE ZAHMET
  31. Zefa

BİRDE TOPLAM FHZ PRİM TUTARINI MANUEL HESAPLAMASI NASIL OLUYOR
  32. Zefa

DÖNEMEDE EYLÜL GİRDİM
Geri
Üst Alt