Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kurum Değiştiğinde %100 Artış

Şube müdürlüğü kadrosunda iken fakültemize fakülte sekreteri olarak atanan birinin kıst farkını manuel ( ek gösterge farkı) ve ekim maaşını kbs den yapacağım.kurum değiştiği için %100 artışın verilmemesi gerekiyormuş.Eski yerinde yükselirse %100 artış verilecekmiş.Yani SGK kurum değiştiği için...
  2. Çözümlendi | Kilitli Muhasebeye iletilemedi

sabah bende de oldu birkaç sefer geri iade edip tekrar gönderdim oldu sistemsel olabilir
  3. Çözümlendi | Kilitli sgk işten ayrılış tarihinin güncellenmesi

Bir personelimiz 24.09.2020 tarihinde kamu görevinden çıkarılma cezası almıştı.Yazı bize 30.10.2020 tarihinde geldi ve bu tarihte tebliğ ettik. çıkış tarihinin tüm çabalarımıza rağmen personel dairesi 24.09.2020 tarihinin dikkate alınmasını söylemesi üzerine 24.09.2020 tarihinde çıkışını yaptık...
  4. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Mart ayını hem 5510 (prime kazanc alt sınır ve üstünde olanlar dahil) ve hemde 5434 kesenekleri yeni uygulama alt sınır aylığı kısmından mı göndereceğiz
  5. Çözümlendi | Kilitli Ocak 2021 de başlayan öğretim görevlisinin kesenek ve katsayı farkları

ödeme fazla prim düşük 1610713388 evet kbs den yapıyoruc
  6. Çözümlendi | Kilitli Ocak 2021 de başlayan öğretim görevlisinin kesenek ve katsayı farkları

07.01.2021 tarihinde yeni akademik personel başladı.Kbs aylık-t.aylık-ek göstergeyi eski katsayıdan üniversite ödeneğini de yeni katsayıdan hesaplayarak kesenek kesmiş.bodroda böyle. primleri göndermeye çalıştığımda aylık-t.aylık-ekgöstergeyi eski katsayıdan üniversite ödeneğini de yenii...
  7. Çözümlendi | Kilitli sendika yardımı ve kesintisi

mys den yapmayı düşünyorum 1610622805 bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. 13.01.2021 tarihinde sendikaya bir memur üye olmuş maaşlara giremedim. sendika yardımını istiyor. sendika bodrosu hazırlayıp 124.38 tl sendika yardımından sendika kesintisini düşüp kalan miktarımı ödeyeceğim...
  8. Çözümlendi | Kilitli sendika yardımı ve kesintisi

13.01.2021 tarihinde sendikaya bir memur üye olmuş maaşlara giremedim. sendika yardımını istiyor. sendika bodrosu hazırlayıp 124.38 tl sendika yardımından sendika kesintisini düşüp kalan miktarımı ödeyeceğim. teşekkürler
  9. Çözümlendi | Kilitli fazla veya yersiz ödenen tam maaşların iadesi

1-5434 sayılı Emekli Sandığı K. tabi Personelin (15/10/2008 tarihinden önce) maaşını aldıktan sonra görevle ilişiğinin kesilmesi durumunda ilgili personelin kıdem yılı esas alınacak olup kıdem yılı 5 yıldan az olanlarla 10 yıldan çok olanların Emekli Keseneği –Devlete ait olan %20- kişinin...
  10. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

sgk çıkışını 24.09.2020 yapacağım artık başka çaresi yok.ceza çıkabileceğini yönetime söyledim. 24.09.2020-14.11.2020 arasındaki 20 gün eylül maaşından ve ekim maaşının tamamını kişi borcu yapacağım. bunu nasıl yapabilirim. 1-kişi borcu hesaplama cetvelinde iki ayıda birden yapabilirmiyim.Ayrı...
  11. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

personel dairesi tutanak tutmuş telefonla bildirmiş kişi rapor bitiminde gelip tebbellüğ edecekmiş.bunun üzerine personel dairesi bize buğün tarihli yazıyla 24.09.2020 tarihinde sgk çıkışını yapın maaş vermeyin diye yazı gönderdi. bu ay maaştan çıkıcam ve 45 günlük kişi borcu yapacağım.sgk dan...
  12. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

yüksek disiplin kurulunnun jkararı 24.09.2020 06.11.2020 tarihinde personel dairesi yazı göndermiş 24.09.2020 tarihinde işten ayrılış yapın diye şimdis sgk işten ayrılış bildirgesinin 10 gün içinde verilmesi gerektiğinden; sgk dan ceza yermiyiz
  13. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

Disiplin cezası aldı.Personel dairesinden gelen yazı; a) Üniversitemiz Hukuk Müşavirliğinin 03.11.2020 tarih ve E.34617 sayılı yazısı. b) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının .... tarih ve .... sayılı yazısı. Üniversitemiz ..... Fakültesinde görev yapan Doç.Dr.................'un "Kamu Görevinden...
  14. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

kamu görevinden çıkarılma tarihi belirtilmemiş hukuk müşavirliğinden gelen yazının tarihi 03 kasım
  15. Çözümlendi | Kilitli kamu görevinden çıkarma cezası

14 kasım'a kadar raporlu bir personel için kamu görevinden çıkarma cezası verildi.İlgiliye tebliğ edilmesi ve tebellüğ belgesinin gönderilmesi diye yazı geldi. bu kişiye 14 kasıma kadar raporlu olduğu için (tekrar rapor alabilir) tebliğ edemiyeceğiz. 1-tebliğ tarihi itibariyle mi maaş...
  16. Çözümlendi | Kilitli mys geliştirici hatası

şu anda hata vermiyor sistem. konu çözülmüştür.
  17. Çözümlendi | Kilitli mys geliştirici hatası

Sistem hatası! Geliştirici Hata Takip Numarası: D0CAC256-43E3-4652-9DC7-04C039BE5E6E yeni harcama yapmak istiyorum.yukarıdaki hatayı veriyor.chrome dan açıyorum. tarama geçmişini ve çerezleri temizledim.yine aynı hatayı veriyor.KBS destek'e çağrı açmak istiyorum kaydetmiyor. ne yapmalıyım
  18. Çözümlendi | Kilitli Doçent Unvanını Alan Öğretim Üyesinin Kbs Veri Girişi

bir rektörlükten görüş istedik.Görüşe göre ekders ücreti hariç ödemiyoruz.
  19. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

anlaşıldı teşekkürler 1591171520 sorun çözüldü
  20. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Teşekkürler artık her ayın 15 inden sonra personelin tek tek bordrolarını döküp resmi yazı ile döner ödeyecek birime göndereceğim
  21. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Teşekkürler Tuğrul bey
  22. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Maaşını yaptığım personelin aynı kurum içinde başka birim döner sermaye ödüyor.Bu ödemeyi yaparken o birime kişi bazında maaş bordrosu gerekiyor.şimdiye kadar artık bordroları personel edevletten alıp size vermesi lazım diyordum. ve bu zamana kadar böyle gidiyordu. şimdi bizim birime resmi yazı...
  23. Çözümlendi | Kilitli Tübitak Proje Teşvik Ödemesi

Üniversite öğretim üyesine Tübitak Proje Teşvik Ödemesi yapılmış.gelir vergisi matrahına ekleyeceğim. döner sermaye ek ödemesi gibi ek ödeme mahsuplaşması yapılacakmı. teşekkürler.
  24. Çözümlendi | Kilitli döner sermaye 37 ek tazminat mahsubu

Dekanımıza ilk defa brüt 1900 TL net 1600TL döner semaye yönetici payı ödendi.37 ek tazminat tutarı 999,99TL Mart maaşlarında döner sermaye kısmındaki brüt ücrete 1900 net ücrete 1600 yazarak martah yükleme yapacağım. böylece hem matraha ekleyecek hemde ek tazminattan mahsup edecek. sorum...
  25. Mutemet Arşivi 33 Şehitimiz var

Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin
  26. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

teşekkürler
  27. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

ilk önce ücretsiz izin dönüşü yapıp kbs de kıstlısını hesaplattırıp bordrosunu aldım. daha sonra kodu terfi yapıp terfili tam maaşını verdim. kıstlı bodrodaki bilgileri bodro girişinden ekledim. sanki oldu gibi
  28. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

geriye dönük maaşlarını ihraç edildiği kurum yapacak.Ben 15 gün kıst ve tam maaş vereceğim. 3/4 ünden 3/8 ine kıdemide 11 den 14 e gelmiş. ben hem terfisini hem kıstlısını hemde tam maaşını vermek istiyorum.2008 öncesi personel. bunun için terfi ve tam maaşını yaptıktan sonra kıstlıyı manuel...
  29. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

başka kurumda iken ihraç edilen bizim kurumumuzda 31.01.2020 tarihinde göreve iade edildi.kbs destek çağrı açıldı.muh.yetkilisi naklen geçme yaptı nakil gelen olarak aldım. şimdi derece terfileri ve kıdem terfisi vve kıst maaş vermem gerekiyor.terfi seçersem kıstlıyı vermeyecek.diğer...
  30. Çözümlendi | Kilitli İhraç Edilip Göreve Dönen Personel

Bizim kuruma ihraçtan dönen biri başladı. Geriye dönükleri ihraç edildiği yer ödedi. bizim kurum sadece kıst ve tam maaş verdi
  31. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan Dönen Personelin Emekli Kesenekleri

Başka üniversiteden ihraç olan bizde göreve başlayacak geriye dönük maaşlarını ihraç edildiği yermi yapacak biz mi yapacağız.
  32. Çözümlendi | Kilitli yaş haddinden emekli olan öğretim üyesinin sözleşmeli olarak üniversitede çalıştırılması

şu an çalışıyor yaş haddinden emekli olacak ve sözleşmeli çalışmaya devam edecek
  33. Çözümlendi | Kilitli yaş haddinden emekli olan öğretim üyesinin sözleşmeli olarak üniversitede çalıştırılması

personel dairesi Yükseköğretim Kurumlarında Emeklilik Yaş Haddini Doldurmuş Öğretim Üyelerinin Sözleşmeli Olarak Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslardaki ücret dışında başka ücret ödenmez diyor yani ekders ücreti ödenmez diyor
Geri
Üst Alt