Arama sonuçlarınız

1. özkan göktaş

Programlar 4B Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E-Bildirge Toplu Giriş

Merhabalar mehmet bey evet program gayet güzel ama ben bir ay önce deniz bey ile görüştüm söylediğiniz gibi kıst maaşlarla ilgili çalışma yaptıklarını söylediler bana da ama henüz bir gelişme yok sanırım benim gibi sözleşmeli personeli fazla olan kurumlar için iyi bir program inşallah en kısa...
  2. özkan göktaş

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

yasin hocam bu hesaplama listelerini bende yaptım bu evrakların çıktılarını alıp manuel olarak ödeme bordrosu hazırlayıp mys den ödememe mi yapmam gerekiyor. 2018 yılı olan hesaplamaları ay ay hesaplatıp ödeme emri aldırıyor ama 2018 yılı olan ödemeleri kbs üzerinden ay ay yapsam nasıl olur.
  3. özkan göktaş

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Yasin bey benim tereddütüm bakanlığın cevabi yazı göndermemesi ayrıca sgk nın ceza müeyyidesi uygulaması sgk biliyorsunuz herşeye ipc gönderiyor birkaç ay öncesi 1600 tl ye yakın bir para yatırdık ipc olarak. ayrıca 2017 yılı maaş hesaplatmayı nasıl yapabilirim bana detaylı yardımınız olursa...
  4. özkan göktaş

Mehmet bey , Yasin bey kolay gelsin aynı olay benim başımda da mevcut şuan 675 sayılı khk ile 29/10/2016 tarihinde ihraç edilmiş olan psikolog 01/02/2017 tarihi ile emekliliğe hak kazanmış ve emekli aylığı bağlanmış akabinde toplu emekli ikramiyesinide almış durumda. hukuki süreçler sonunda OHAL...
Geri
Üst Alt