Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Kazançlı Yaşam Sigortası

çok teşekkür ederim.
  2. Çözümlendi | Kilitli Kazançlı Yaşam Sigortası

Birikimli Hayat sigortası olarak geçiyor detaylı okduğumuzda % 50 si mi girilicek sisteme peki
  3. Çözümlendi | Kilitli Kazançlı Yaşam Sigortası

Günaydın, Kurumumuzda bir hekim kazançlı yaşam sigortası yaptırmış(Dolar kuruyla).Gelir vergisi indirimi uygulaması nasıl oluyor ya da oluyor mu?Yardımcı olabilirmisiniz?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Rapor Kesintisi Yasal Faizi

Kolay gelsin.. 4/B li bir personelimiz 4 haziran/23 haziran tarihleri arasında raporluydu. Kişiye 1 Temmuz da SGK tarafından rapor ücreti yatırıldı. Kişiyi mal müdürlüğüne iade için tebliğ-tebellüğ ve E devlet çıktısıyla beraber gönderdik .Mal Müdürü kişiye 4 haziran itibari ile faiz...
  5. Çözümlendi | Kilitli Kadrolu İşçi Sürekli Görev Yolluğu Nasıl Yapılır?

teşekkür ederim. takıldığım noktalar aynı memur gibi mi hesaplama oluyor? yolluk hesabında sabit unsur (günlük yevmiyenin %20 simi) ,değişken unsur yevmiye*%5*km mi?
  6. Çözümlendi | Kilitli Kadrolu İşçi Sürekli Görev Yolluğu Nasıl Yapılır?

Merkezimize naklen becayiş ile Mardin'den İstanbul'a sürekli işçi geldi.Sürekli görev yolluğu yapacağım. Yardımcı olur musunuz?
  7. Çözümlendi | Kilitli Kbs 90-Sabit Ek Ödeme Fark

Yeni başlayan Diş Hekimi atama kararı 8/2 biz ağız ve diş sağlığı merkeziyiz
  8. Çözümlendi | Kilitli Kbs 90-Sabit Ek Ödeme Fark

1670487765 bu kişi yeni başlayan bir hekim 8/2 bu nasıl oluyor peki
  9. Çözümlendi | Kilitli Kbs 90-Sabit Ek Ödeme Fark

Kolay Gelsin arkadaşlar; KBS maaş hesaplaması yapıldıktan sonra bordroda Aralık ayı için 90-sabit ek ödeme fark tutarı çıkarıyor. Bu kişiler yeni başlayan Kıst maaş yapılanlar ve 1/4 drecedeki bazı hekimlerdir. Bu bordrodaki sabit ödeme fark nedir? Yardımcı olurmusunuz? Vergi matrahı ile mi...
  10. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Toplu Sözleşme Ikramiyesi

Merkezimizdeki Diş Tabibi Temmuz Ayında Maaşlar bittikten sonra Sendika Üyesi olmuş ( 06 Temmuz) Maaşları Cumhurbaşkanı kararnamesi ile 8 Temmuzda ödemiştik. Kişi Temmuz ayında ödenen toplu sözleşme Priminden faydalanmak istiyor. Elinde Çeşitli Ödemeler bordrosu olan var mı? MYS üzerinden ödeme...
  11. Mutemet Arşivi Temmuz 2022 Maaşında Memur İşçi Gelir Vergisi İstisna Tutarı

nasıl yaptınız tekrar anlatabilirmisiniz?
  12. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Döner Sermaye Personelinin Maaşının Çkys' Den Yapılması Hk. Yazı

Zamanımız kısıtlı uygulamaya esas birşeyler var mı elinizde nasıl yapılacak ? Banka tanımlamasına izin vermiyor öncelikle maaş kriterleri tanımlaması
  13. Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Duyuru yayınlamışlar da KBS matrahları duruyor.. Çözüm ne olacak
  14. Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Bu düzeltme işlemi 3 günü bulursa maaşlar nasıl olacak peki ? Çözümü yok mu bu işin çok zor durumda bırakıyorlar bizi
  15. Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Bizde de aynı sorun var Mal müdürlüğü onayladığı için silemeyeceğini söyledi. Çözüm nasıl olacak bilemedik.
  16. Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Şablonu Ekobs Ile Uyuşmama Sorunu

Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için.. Kolay gelsin..
  17. Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Şablonu Ekobs Ile Uyuşmama Sorunu

Kolay gelsin ...Bir sorum olacak Ekobs 'taki 14 günlük sabit farkları KBS ye nasıl entegre edilecek? Ekobs tan veri alırken farklar gelmiyor. Ve Aralık ayı döner sermaye ek ödemesi Ocak ayında kişilerin eline geçti dolayısıyla süregelen vergi matrahına da eklenmeli mi?
  18. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

yöneticimiz 65 yaş üstü emekli çalışıyor. Maaşı il sağlık yapıyor SGK primlerini biz bildirgede veriyoruz. Parasal karşılığını Mal müdürlüğüne gönderiyor. Emekli olup çalıştığı için ek ödeme DSSÖ 14 ve 20,5 SGK tutarları döner sermayeden ödeniyor.Dolayısıyla sadece 4/b primleri yok bildirgenin...
  19. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

merhabalar herkese kolay gelsin SGK emanet modülünde çözüme ulaştıramadığım bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.4/b genel bütçe maaş fhz ve yıpranma,yönetici maaş ,ek ödeme ve dssö primini tek bir evrakta her ay bildiriyorum. Yönetici maaş il sağlık tarafından yapılıp tutarı bağlı...
  20. Mutemet Arşivi İşkur işçileri teknik hizmet zammı ve yan ödemesi 2021 yılı için nasıl olcak?

Çok Teşekkür ederim İlknur Hanım. Şimdi anlayarak yapmak istiyorum tanımlanan tutarlar brüt tutarlar değilmi?
  21. Mutemet Arşivi İşkur işçileri teknik hizmet zammı ve yan ödemesi 2021 yılı için nasıl olcak?

Kolay gelsin Arkadaşlar İşkur işçileri teknik hizmet zammı ve yan ödemesi 2021 yılı için nasıl olcak? ÇKYS tanımlaması yapan arkadaş var mı? Aylık katsayı ve yan ödeme katsayısı açıklandı. Gelir tanımlaması yapan varsa paylaşabilir mi?
  22. Çözümlendi | Kilitli Unutulan MUHSGK İş Çıkışı

sgk ya gittim bir dilekçe ve manuel yazılan bir form doldurdum. sgk tarafından düzeltilecek. çok teşekkür ederim.
  23. Çözümlendi | Kilitli Unutulan MUHSGK İş Çıkışı

iş çıkış bildirgesi var.Onu yaptık. Hizmet dökümünde iş çıkış tarihi yazmıyor.Onu nasıl düzelttiririz?
  24. Çözümlendi | Kilitli Unutulan MUHSGK İş Çıkışı

Kolay Gelsin... Ağustos 2020 Muhsgk Beyannamesi verirken Güvenlik Personeli İş çıkışını vermeyi unutmuşum.Kişiye Kıdem Tazminatı hesaplanacak.Ekli evrakların içinde iş çıkış tarihi gözüken hizmet dökümü isteniyor.Kişiye çıkış vermediğim için bu alan gözükmüyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Bağlı...
  25. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

ÇKYS den tanımlama yapabilen varmı arkadaşlar? geriye dönük hesaplama yapmak için?
  26. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Çok teşekkür ederiz ellerinize sağlık... peki bu tutar net tutar değil mi? Brütünü hesaplamamız gerekiyor? Brüt tutarı Çok teşekkür ederiz. ellerinize sağlık... peki bu tutar net tutar değil mi? Brütünü hesaplamamız gerekiyor değil mi? Brüt tutarı 2248,17 buldum.
  27. Çözümlendi | Kilitli MYS İşçi Maaş Girişi - İcra Hatası

Kolay gelsin ben dün girdim icrayı Mal Müdürlüğüne icrası olan kişiyi tanımlattım.sistemden çıktı ve icrasını kestim sorun yaşamadım.
  28. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Hizmet Borçlanması

Gerekli evrakları verdi .KBS üzerinden mi yapıcaz? Gelecek maaş dönemi için tutarı yazıp kesinti mi ekleyeceğiz? Ya da hesaplama nasıl yapılacak?
  29. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Hizmet Borçlanması

Kurumumuzda Hemşire kadrosunda çalışan 1996-1998 yılları arasında yurtdışında bulunduğu süreyi hizmet borçlanması yapmıştır.Kişi tarafımıza dilekçe verip ödediği tutarların vergi indirimden faydalanmak istediğini bildirmiştir.Nasıl bir yol izlemeliyiz? Yardımcı olrmusunuz?
  30. Çözümlendi | Kilitli Bedelli askere giden hekimin kişi borcu

Kolay Gelsin...Kurumumuzda görevli Diş Hekimi 5 nisan itibari ile bedelli askerliğe gideceği için ayrılış yapılacak.Birliğe 8 Nisanda teslim oluyor.Kişiye ödediğimiz Mart maaşından iade nasıl alacağız?Gss primi nasıl olacak ?
  31. Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık Diploması Ünvan Değişikliği Kurası

Kurumumuzda çalışan Ortodonti Doktoru tarafından bu gün bir dilekçe geldi.'01.02.2016 tarihinde doktora eğitimimi tamamlayarak kadromun bulunduğu hastanede göreve başladım.Doktora Diplomam ve Uzmanlık Belgem olduğu halde Ünvan değişikliği kurası açılmadığı için 24.04.2017 tarihine kadar...
  32. Çözümlendi | Kilitli Asistan Peridontoloji Diş Hekimi

Kişi Bizim kurumumuzda geçici görevli olrak çalışıyor.ÇKYS den biz maaş birimi olarak göremiyoruz.Demek istediğim şu ki sabit ve ek ödeme bizim kurumumuzdan oluyor.Kanunda madde varmış diyor hekim geriye dönük alabiliyormuşuz Uzmanlık diplomasıyla diyor.Bunu öğrenmek istiyoruz. Kolay gelsin...
  33. Çözümlendi | Kilitli Asistan Peridontoloji Diş Hekimi

Kurumumuzda Geçici görev ile çalışan asistan peridontoloji diş hekimi bulunmaktadır.Kişiye sabit ve ek ödemeleri diş hekimi gibi ödeniyor(asistan olduğu için).Uzmanlık Diplomasını almış ama henüz işletememiş.Geriye dönük sabit ve ek ödemeleri için hangi kanun maddesiyle ile ödeme alır? ya da...
  34. Çözümlendi | Kilitli Verem Savaş'a Ressen Görevlendirilen Röntgen Teknisyeni

Kesin ödeyebiliyorsunuz toplu sözleşme maddesine göre Teşekkür ederim.
  35. Çözümlendi | Kilitli Verem Savaş'a Ressen Görevlendirilen Röntgen Teknisyeni

Teşekkür ederim. 4.Dönem Toplu Sözleşme Geçici Görevlendirilenlerin ek ödemesi Madde 15-(1) '209 Sayılı Kanunun 5. maddesi uyarınca ek ödeme alan tabip dışı personelden (sözleşmeli personel dahil) re'sen görevlendirilienere , asıl kadro ve pozisyonunun bulunduğu kurum ve kuruluş ile...
  36. Çözümlendi | Kilitli Verem Savaş'a Ressen Görevlendirilen Röntgen Teknisyeni

Kurumumuzda Röntgen teknisyeni olarak görev yapmakta olan memur Verem Savaş'a geçici veya ressen görevlendiriliyor.Kişiye Döner Sermaye Yönetmeliğine göre Kurumumuz Dönerinden ödeyebilirmiyiz?
Geri
Üst Alt