Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Servis kesintisi brüt üzerinden mi kesilir

Üsdatlar bugün yönetim hizmetleri genel müdürlüğüne bağlı destek hizmetleri servis hizmetleri birimini aradım. kişinin eline geçen tutarı keseceksiniz dediler.
  2. Çözümlendi | Kilitli Servis kesintisi brüt üzerinden mi kesilir

Usdat bunlar sürekli işçi ve bakanlıkta geçici görevle çalışıyorlar. Bu kişiler bakanlığın servislerinden yararlanıyor. Bakanlık bunlara ödenen yol ücretinin verdikleri hesaba ödenmesi için yazı gönderdi. Tis gereği taşıt ücreti var bunların.
  3. Çözümlendi | Kilitli Servis kesintisi brüt üzerinden mi kesilir

4/D Sürekli işçilerde Bakanlık servislerinden faydalanan personellerin servis kesintileri brüt üzerinden mi net tutardanmı kesilir. bu konu ile ilgili bir yasal düzenleme varmı?
  4. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Bunu gene ertelerler, çünkü sıkıntıların daha çözülemediği söyleniyor.
  5. Çözümlendi | Kilitli MAAŞINDA İCRA OLAN MEMUR EMEKLİ OLURSA

Maaşında icra olan memur emekli oldu, sgk ya icra listesini gönderdik ve ilgili icra müdürlüklerine yazı yazdık. Bugün avukat aradı ve sgk ya kendi dosyalarının emekli ikramiyesinin haczedilmesi içinde yazı yazmalısınız dedi. Benim bildiğim icra müdürlüklerinin sgk ya başvurmaları gerekmektedir...
  6. Mutemet Arşivi Nisan ayından itibaren Kurumlara SGK borcu sebebiyle İcra Gelebilir.

Sgk önce işlemleri yapmayan memurlarina ceza versin bak bakalım ceza felan kaliyomu ortada.
  7. Öneri | İstek ve Şikayetler Bir işi yaparken tam ve bilerek yapmak

Valla kardeş bende de aynı sorunlar var. Trilyonları bulan borçlar çıkıyor. Ben geçmişiyle ugraşamam buna ne vaktim ne takatim var. Kendi dönemimi temiz bir şekilde götürüyorum.
  8. Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık eğitimini tamamlamış Diş Tabipleri

Uzmanlık eğitimini tamamlamış ve diploma tescili yapılmış ancak uzman olarak ataması yapılmamış uzman diş hekimlerinin DSSÖ lerini 335 e göremi hesaplayacağız.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B EMEKLİ OLANLAR İÇİN KIDEM TAZMİNATI ÖEB

4/B emekli kıdem tazminatı ödemesi yapan arkadaşlar örnek bir ödeme emri paylaşabilirmisiniz.
  10. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ SÜRESİ

Toplu veri girişi yapılabiliyormu.
  11. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ SÜRESİ

2018 yılı Aylık ve Yıllık olarak yapılan yıpranma paylarının HİTAP a giriş yapılması hangi tarihe kadardır.
  12. Çözümlendi | Kilitli MYS yönetici ve müdür tanımı

Bizim hastane müdür ve harcama yetkilisi ayrıldılar MYS den bunları silip yenilerini eklemek istiyoruz. Nasıl yapacağız.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/b ye GEÇEN PERSONEL İKRAMİYE HESAPLAMA

Zaman zaman bende şu kadar yıldır mutemetim derim. Ondan dolayi Hafifden bir taş da hissettim. Her şeyi bilmemiz mumkun değil. Bu forum benim için çok önemli tereddutte kaldığım bilmedigim bir çok konuyu buradan öğrendim. Allah razı olsun sizlerden.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/b ye GEÇEN PERSONEL İKRAMİYE HESAPLAMA

Tamam hocam hallederim. Sağolun hayirli aksamlar.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/b ye GEÇEN PERSONEL İKRAMİYE HESAPLAMA

Lise mezunu büro personeli derce 3/2
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/b ye GEÇEN PERSONEL İKRAMİYE HESAPLAMA

4/c den 4/b ye geçen personel 15.02.2019 tarihinde emekliye ayrıldı emekli tazminatı doğrumudur. İlgili kişinin önceki çalıştığı yerdeki tazminatları sağlık bakanlığına aktarılmıştır.
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/b lilerin 14 günlük katsayı farklarını yanlış ödedik

Hocam ben devletin verdiklerinide kisilerden aliyorum. Kisiden kesilende kesildi zaten her halukarda kişiler fazla gonderilen primleri ödemiş oluyor. Bilmiyorum yanlışımı yapiyorum
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/b lilerin 14 günlük katsayı farklarını yanlış ödedik

Artık bu şekilde çözmeye calisacam. Zararın neresinden donersel bakalim. Hocam hepinizede teşekkür ederim.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/b lilerin 14 günlük katsayı farklarını yanlış ödedik

14 günlükleri sgk larini gonderdim. Ben %11 7,5 ve 1 i kisiden aldim. Damga v. G. V. Ve sgk 9 ve 5 leri kesintiye ekledim. Bankadan disketi gonderip borc kısmını kisilere odemeyecem. Muhasebeye aktartacam.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/b lilerin 14 günlük katsayı farklarını yanlış ödedik

4/b lilerin 14 günlük fark maaşları ortalama 18 tl. fazla ödedik ve ilsağlık müdürlüğünden yazı geldi 265 kişi bunların borçlarını kesintilerden kesebilirmiyim. Nasıl bir yol izlemem lazım.
  21. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı'na Açıktan İlk Defa Atanan Sürekli İşçiler için Açıklama Yazısı

Bizde tek vergi numarasi var sgk dan acilan tum isyerleri tek vergi numarasi ile acilmis durumda gelecek olanları bu isyerlerine giriş yapabiliriz.
  22. Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

Hitap a hastaneler toplu giriş yapabilirmi
  23. Çözümlendi | Kilitli 5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım

Ben 5510 u 5434 e çevirdim. Tam hatirlamiyorum ancak 5434 de tazminat vs. Yoktu diye biliyorum.
  24. Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Maaş Görüş Yazısı

%14 ler var bende 86,75 yevmiyede asagari ücreti az geçmiş durumda bunlarıda yükseltecekmiyiz acaba. Bu durumda %7-11-12 olanlar %14 olanı geçmiş olacak. İlginç bir durum olacak bu şekilde
  25. Mutemet Arşivi TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLER

Bunları hangi işyerine sgk girişini yaptınız. Örnek bordro olan varsa atabilirmisiniz.
  26. Mutemet Arşivi TÜBİTAK PROJELERİNDE GÖREVLİ BURSİYERLER

Arkadaşlar bu konu ile ilgili ne yapmalıyız. Bizede iki kişinin sgk işlemlerini yapın diye yazı geldi.
  27. Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

KBS 14 Günlüğü hesaplatıyorum. Sonuç doğru gelmiyor. 3732,77-3371,06=361,71/31=11,67*14=163,35 gelmesi gerekirken 180,88 geliyor. Aralık maaşını alıp istifa eden leride alıyor. Ücretsiv izinden döneni almıyor. 14 günlük ücret bilgi girişine izin vermiyor. Ben fonetten hesaplatıp mys den yükleyecem.
  28. Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

KBS 14 Günlüğü hesaplatıyorum. Sonuç doğru gelmiyor. 3732,77-3371,06=361,71/31=11,67*14=163,35 gelmesi gerekirken 180,88 geliyor. Aralık maaşını alıp istifa eden leride alıyor. Ücretsiv izinden döneni almıyor. 14 günlük ücret bilgi girişine izin vermiyor. Ben fonetten hesaplatıp mys den yükleyecem.
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Emekli Personel E Bildirge

Kendime cavap vereyim bari......... 4 B Sözleşmeli Emekli Olunca Peşin Ödenen Aylık Geri Alınır mı? Bilindiği üzere devlet kurumlarında 4 B li olarak sözleşmeli olarak çeşitli unvanlarda kişileri istihdam etmektedirler.İlgili kişilerde devlet memurlarında olduğu gibi maaşlarını peşin olarak...
  30. Çözümlendi | Kilitli 4/B Emekli Personel E Bildirge

peşin maaş alıyor 4/b li personel ayın 15 inde emekli olursa 15 inde ödenen maaşı geri alınır mı? yoksa normal memurlardaki gibi işlem mi yapmalıyız.
  31. Çözümlendi | Kilitli 4/d gelir tanimlama da brüt tutar mi yoksa yevmiyemi olmali

Çkys gelir tanımını brüt olarak mı girdiniz yoksa yemiye üzerinden mi girdiniz. Şimdi 14 günlük aralık maaşlarında brüt girilen ile yevmiye girİlen arsında 40 tl. civarı fark var.
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/d gelir tanimlama da brüt tutar mi yoksa yevmiyemi olmali

Arkadaşlar işçilerin ckys den gelir tanımlamasında bazı kurumlar brüt. Bazıları da yevmiye tanımlamışlar. Doğru olanı nedir acaba.
  33. Görüş Yazıları Sgk surekli işçi maas görüş yazısı

Ben 17 günlük ve 14 günlüklerde bahsettiğiniz sıkıntıyı görmedim. 17 günlükte 2018 in ağı sini kesebildigi kadar kesti hatta %99 unun tam kesti sadece engellilik oğlanlarınki kısmı kesildi. 14 günlüklerde ağı 2018 ile 2019 farkını verdi.
Geri
Üst Alt