Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Ödeneklerinin Mahsuplaşma İşlemleri

Sgk ile Türkiye Hudut Sahilleri Sağlık Genel Müdürlüğü arasında geçici iş göremezlik ödeneklerinin mahsuplaşması için prtokol imzalanmış bizim kurumlarda bunu yapabilirmi? yada bunu yapan kurum varmı?
  2. Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası izin de maaş ve bildirge

Şimdi hangi görüş haklı çıktı? kesilecekmi kesilmeyecekmi
  3. Çözümlendi | Kilitli Bayram harçlığından vergi kesintileri yapılırmı

Net 75 ödenir diye yazıyormu dolayısıyla 75 brüt tıtardır.
  4. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Pardon şifre için ek:1 formunu doldurup vergi dairesine götüreceğiz.
  5. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Dün Kızılbey vergi dairesine gittim. üst yazı ile ek-8 formunu doldurun şifreyi teslim alacak kişiyide yazın ilgili kişi gelip şifreyi alabilir dediler. Şifre alındıktan sonrada vergi numarası ile sgk işyeri tescil numaralarını eşleşti,receğiz.
  6. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Mecvut şifre ile gelir vergisi ve sgk isyeri tescil nosunu eslestirebiliyormusun.
  7. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Çkys den 1 kişilik tediye hesaplattım. Aynı kişinin normal bordrosunuda hesaplattım tediye normal bordronun içine geliyor. hesaplatan varmı?
  8. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

ŞİFRE almamız lazım, şifre alan varmı bu işlem için.
  9. Çözümlendi | Kilitli İlk 3 Ay TİS İkramiye ödemeleri

Ankara il sağlık müdürlüğüne görüş sorduğumuz 01.01.2018 - 02.04.2018 arasi Tis fiyat farklarını mutemetlik aracılığı ilemi firma araciligi ilemi ödeneceği konusunde. Gelen görüş yazisinde ilgili donem Tis fiyat farklarının firmalar araciligiyla ödeneceği seklindedir.
  10. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Bi arkadas gondermis haftaya ayrintilarini ogrenirim buradan yazarim.
  11. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Elektronik belge verme formu ve vergi numarasi ile sgk sicil numarası eslestirme islemi yapilacak haftaya bakacagiz. Bakalim nasıl bir islem gerektiriyor. Ayrica pilot illerde kamu kurumlari uygulamaya dahil edilmemis.
  12. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Şimdi çokda ilgi cekmiyo ancak 6. Ayin e bildirgesinde en önemli gundem olacak.
  13. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Bence bircok kurum basvuru yapmadı. Basvuru 31.03.2017 tarihiymis.
  14. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izindeki Sürekli işçiye tediye ödenir mi ?

Ücretsiz izindeki işçiye bayram harçlığı odenirmi
  15. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Arkadaşlar sgk aylık bildirge ile muhtasar beyannamenin birlikte verilmesi ile ilgili bilgisi olan varmı?
  16. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Bencede 2 taksitte ödenmesi gerekir.
  17. Çözümlendi | Kilitli Devam eden TİS kararları hakkında

Sendika 3 işçi için bizim üyemiz diye yazi gonderdi. Sendikayı aradim uyelerinizden aidat kesecem dedim. Sakin kesme yaziyi at biz yanlis gondermisiz dediler. Demekki 2020 ye kadar sendikalar yetkisiz.
  18. Çözümlendi | Kilitli Evlenme yardımı

Evlilik yardımı her iki eşe de ödenir. Hicbir kesinti de yapilmaz 140 odenir.
  19. Çözümlendi | Kilitli İlk 3 Ay TİS İkramiye ödemeleri

Bu konuda görüş sormuştum il sağlığa cevabı geldi dediler, ancak gelen yazı sendikaların görüş yazısıymış. Bekliyoruz bakalım.
  20. Editörün Seçimi Sürekli İşçi İkramiye ve Tediye Tanımlama Örneği

Arkadaşlar tediye ve ikramiye ödemelerinde ful raporlu yada ücretsiz izinli olan personellere sonradan ödenmeye mecburuz diye düşünüyorum. Çünkü prim gönderemeyeceğiz. Bununla ilgili bilgi belge olan varmı?
  21. Editörün Seçimi 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Brüt nasıl bulunur ?

Hımmm işde bu, yani aydaki gün değilmiş 30 muş da, genede kafam rahat değil.
  22. Editörün Seçimi 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Brüt nasıl bulunur ?

Ne fark eder ister ilk önce 4 le çarp, istersen ilk önce 5 le çarp sonuç aynı.
  23. Çözümlendi | Kilitli İlk 3 Ay TİS İkramiye ödemeleri

Birazdan görüş yazısı gelecek. buradan sonucunu yazarım.
  24. Çözümlendi | Kilitli yasal faiz

Ödenmez, faizli ödeme için mahkeme kararı lazım.
  25. Mutemet Arşivi MYS Avukatlık Vekalet Ücreti Ödemesi

03.04 kodu çözüldümü? nasıl yaptınız mahkeme harç ve giderlerinin hesap kotları nelerdir?
  26. Çözümlendi | Kilitli E-Devlet Görünmeyen SGK Primler

Muhtemelen mutemet düzenleyip emekli sandığına göndermemiş.
  27. Çözümlendi | Kilitli Bayram Günü Fazla Yevmiye Sorunu

2 yevmiye ve de fazla çalışma saatlerine %60 fazla çalışma ücreti ödenmesi uygun olur.
  28. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi analık izni

İşden greiş çıkış olmaz yoksa yanarsınız,her ay aylık prim ve hizmet belgesinde gösterceksin o kadar.
  29. Çözümlendi | Kilitli Oruç Tutan Personel Yemek Ücreti

Şartnamede ayni yemek yazıyor ise, yemek yemeyene nakdi ödeme yapmak mümkünmüdür? Yemek ayni olan yerlerde ister yesin ister yemesin ödenmez Arkadaşım.
  30. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi otomatik bireysel emeklilik

Bes göndermeyi dene eğer kişi aktifse gider ve bes şirketi kişiye iade eder. aktif değilse bes şirketine gönderemeyeceğin için saymanlık emanetten bir yazı ile ilgil kişinin ibanına aktarırısın.
Geri
Üst Alt