Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sgk ile Türkiye Hudut Sahilleri Sağlık Genel Müdürlüğü arasında geçici iş göremezlik ödeneklerinin mahsuplaşması için prtokol imzalanmış bizim kurumlarda bunu yapabilirmi? yada bunu yapan kurum varmı?
Dün Kızılbey vergi dairesine gittim. üst yazı ile ek-8 formunu doldurun şifreyi teslim alacak kişiyide yazın ilgili kişi gelip şifreyi alabilir dediler. Şifre alındıktan sonrada vergi numarası ile sgk işyeri tescil numaralarını eşleşti,receğiz.
Ankara il sağlık müdürlüğüne görüş sorduğumuz 01.01.2018 - 02.04.2018 arasi Tis fiyat farklarını mutemetlik aracılığı ilemi firma araciligi ilemi ödeneceği konusunde. Gelen görüş yazisinde ilgili donem Tis fiyat farklarının firmalar araciligiyla ödeneceği seklindedir.
Elektronik belge verme formu ve vergi numarasi ile sgk sicil numarası eslestirme islemi yapilacak haftaya bakacagiz. Bakalim nasıl bir islem gerektiriyor. Ayrica pilot illerde kamu kurumlari uygulamaya dahil edilmemis.
Sendika 3 işçi için bizim üyemiz diye yazi gonderdi. Sendikayı aradim uyelerinizden aidat kesecem dedim. Sakin kesme yaziyi at biz yanlis gondermisiz dediler. Demekki 2020 ye kadar sendikalar yetkisiz.
Arkadaşlar tediye ve ikramiye ödemelerinde ful raporlu yada ücretsiz izinli olan personellere sonradan ödenmeye mecburuz diye düşünüyorum. Çünkü prim gönderemeyeceğiz. Bununla ilgili bilgi belge olan varmı?
Şartnamede ayni yemek yazıyor ise, yemek yemeyene nakdi ödeme yapmak mümkünmüdür? Yemek ayni olan yerlerde ister yesin ister yemesin ödenmez Arkadaşım.
Bes göndermeyi dene eğer kişi aktifse gider ve bes şirketi kişiye iade eder. aktif değilse bes şirketine gönderemeyeceğin için saymanlık emanetten bir yazı ile ilgil kişinin ibanına aktarırısın.