Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yolluk

Evli değilse çocuklara bakılır , evliyse , kendisi tam eş i yarım alır 3 çocuğa kadar da yarım verilir.
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Tam maaş iade Sendika İadesi

Borçludan ayrıca sendika parası mı istiyecez hocam ?
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Tam maaş iade Sendika İadesi

İyi günler, Tam maaş iade alıcam , sendika kesintisi kafama takıldı , kullandığım programda buna yer verilmemiş.Bu parayı defterdarlık ,sendikadan istiyor mu , yoksa giden gitti mi oluyor.
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Fazla Çalışma Ücreti - Gelir vergisi kesintisi

,Hocam mevzuat neyse onu yapsak , o 15 bin alıyor da bn 3000 e çalışıyorum. soruşturma yemek istemem :) Verilen toplu ödemede zaten gelir vergisi kestim, kbs deki matrah değişmiycek , toplu matrah değişecek vergi oranı değişecek, görüş yazısını okuyabilsek keşke
  5. Volkan Çirkin

Nasıl yok hocam ya , bir insan her ay 1600 lira eksik alıp 3 yıl boyunca farketmiyorsa en büyük suç onun :)
  6. Volkan Çirkin

Kolay gelsin, Bir personelimiz var , Fazla Çalışma Ücretini 3 yıl boyunca almamış , toplu olarak ödedim. Tabi vergi matrahı baya bir arttı, bu matrahı kbs ye işlemem gerekir mi? Gerekirse , geriye dönük gelir vergisi kesintisi mi hesaplamam gerekiyor. Mesela şuan %15 de , eğer eklersem %27 oluyor.
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yolluklar bütçe tertipi

Saymanlığa kaldıysa işimiz , ölelim zaten:)
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs istifa sorunu

anlamadığım kısım , nakil i neden istifa yapmışlar. Bir diğeri , o nasıl bir saymanlık neden naklen e çevirmiyor, bilmiyor mu çevirmezse bu kişi yeni birim de başlayamayacak.
  9. Volkan Çirkin

HYS de kontrol ettim hocam , aynı tüm kodlar. ancak HYS de 3.3.1 ve 3.3.2 için bakiye ikiye ayrılıyordu sürekliyi eksi bakiyeden kesebiliyordum , rahat ediyorduk. Şimdi birleştirmişler ,
  10. Volkan Çirkin

Harcama türü , harcama alt türü seçimleri
  11. Volkan Çirkin

Hüseyin Bey, resim e bakar mısınız , seçeceğim kod yok, sürekli görev yolluğu seçince tek bir kod çıkıyor,
  12. Volkan Çirkin

Kolay gelsin herkese, Arkadaşlar sürekli görev yolluğunun bütçe tertipi MYS de hatalı gibi geldi bana, yada daha doğrusu 3.3.2 ile 3.3.1 i MYS de ayırmamışlar, geçici de yapsam , sürekli de yapsam aynı yerden eksiliyor para, HYS de bunlar ayrı ayrı kendi bakiyelerinden eksiliyordu. Geçici görev...
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MEB Aylıksız İzinli Personel İşlemleri

Kesenekleri yaparken, kesilen GSS (aylıksız izin) adlı text dosyasına yansıyacak. Onuda resimdeki gibi ..
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş yapılan personel txt dosyasında gözükmüyor

Emsan veri de çıkmaz diye biliyorum, manuel giriş yapman gerek , resimli anlatımı mevcut sitede. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/kist-maasin-kesenegi.5213/page-5#post-51076 Buyur en son sayfadaki görseller size yardımcı olur.
  15. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa alındıktan sonra işten çıkarılma

Hüseyin Bey iade alınıyor mu 701 sayılı khk ile ihraç edilenlerden.?
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa alındıktan sonra işten çıkarılma

Selam , açığa alınan personele 1/3 maaş mı ödeniyor, 2/3 mü ? Ben 2/3 ödemiştim , kafama takıldı
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzin Dönüşü Göreve Başlama

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/ayliksiz-izinli-gssp-kesilen-personel-icin-tekrar-maas-hesaplama.5554/page-2 aynı konu , MYS den ödeme yapmak için inceleyebilirsin.
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzin Dönüşü Göreve Başlama

Ana bordroda GSS kesildikten sonra tekrar münferit maaş hesaplamaya kbs izin vermiyor, MYS den ödersin maaşı.Kişiye yatırdığığın fazla GSS yi kesenekleri göndermeden bütçeye gelir kaydettirirsin.
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Ağustos

Selam herkese, Bu ay ki sgk bildirim tarihleri vs Bayram tatiline denk geldiği için , tarihlerde herhangi bir değişiklik yaparlar mı sizce?düzenleme yapılmazsa , 15 16 17 3 gün kalıyor geriye.
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli SGK Primi Malmüdürlüğü Geç Ödemesi Nedeniyle Gecikme Zammı Ödemesi

Teslim tesellüm iş görür, kesenekleri verdiğim halde yatırmamışlar, evraklarıda kaybetmişler. Verdim dedim , teslim belgesi var dedim , getir dediler:) aksilik ya ara ara bulamadım teslim belgesini. Tam ümidi kesmiştim ki, belgeyi çantamda eve götürdüğüm aklıma geldi , evrakları tesliminden...
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İstifa Dönüşü KBS

aradaki tire farkedilmiyor, sanki tek cümle gibi duruyor :) Teşekkürler..
  22. Volkan Çirkin

Muhasebe müdürlüğü kişiyi tekrar birimime aktardı, nakil olarak gözüküyor, kıst maaş vermek için işlem kodunu ne yapmalıyım? İşe başlama diyemiyorum , 2008 öncesi işe başlama olmaz diyor kbs, ücretsiz izin dönüşü mü yapmalıyım?
  23. Volkan Çirkin

Anket Aylık olarak mutemetler ne kadar paraya hükmediyorlar.Rekor kimde

2,5 M filan sanırım :) bana düşen 3 bincik .
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Tayin Yolluğu Süreklimidir Geçicimidir?

Süreklidir, Eski kurum ödemediyse , yeni kurum ödeyebilir. MYS den ödeniyor.
  25. Volkan Çirkin

Halil Bey, Kişiyi buldum orada sorun yokta , istifa eden tekrar birime alamıyorum. Çünkü kaydet butonu yok,
  26. Volkan Çirkin

Herkese kolay gelsin, Seçimlerden dolayı bir personel istifa etmişti ,seçilemeyince geri geldi, KBS ye nasıl ekleyeceğim, kişiyi buluyorum ama herhangi bir işlem yapamıyorum üzerinde , çağrı mı açmak gerekiyor?
  27. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Gelir Vegisi ile toplu sözleşme ücretleri hakkında toplu mail attım personele , bunu sormak için aramayın diyerek bol ünlem ile bitirdim mail i . Kafam rahat o günden beri
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu İcra Takibi Başlatma

Hocam çok gecikti işler, nüfus dan cevap ortalama kaç günde gelir . Baya vakit kaybettim , sıkıntı basıyor bekledikçe
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu İcra Takibi Başlatma

Merhaba Arkadaşlar, Sıkıntılı bir personel vardı, istifa etti gitti. Tabi kurumdan gitmesine gitti de ,bnm klasörlerden bir türlü gidemedi. Maaşı peşin aldığından kişi borcu çıkardım. Dosyasındaki son bilinen adresine tebligat yaptım ama , icra takibi başlatılması için Hukuk Grup Başk...
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

İl Müdürlüğümüz personellerine hesaplanan 2018 Temmuz ayı kesenek işlemlerinde 0.01 TL. fazla çıkmaktadır.Söz konusu bu tutarın xx.x.xxxx kodlu kurum hesabına bütçe geliri olarak aktarılması hususunda, Gereğini arz ederim. Bu da yazı örneği , geliştirilebilir :)
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

Başıma gelmişti , ,22 olarak bildir . Üst yazı ile 1 kuruş u bütçeye gelir aktarın.
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Geliştirici Takip Hatası

Selam , Yolluk süreç hazırlandıktan sonra , "Harcama Yetkilisi" ile harcamayı onaylamaya girince " geliştirici takip hatası" diyor. Nedir bu hata 1 haftadır geçmedi. Bilen duyan arkadaşlar,
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

Geçmişe dönük olarak ödenen maaşa ait bildirim.
  34. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

Arkadaşlar Bildirge iptal işlemini de işyeri şifresi ile onaylamak gerekiyor ,benim gibi belgeyi sil diyip , tekrar baktığında iptal olmadığını gören varsa duyurulur.:)
  35. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

Bordro dökümünde sistemsel hata var , herkes de aynı sanırım , 3 personel olduğu için toplu değil de tek tek çıkarttım bende. Yapcak bişey yok.
  36. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

Pardon hocam , hatalı demedim, hatalı mı ki bir işlem yapman gereksin manasında yazdı.
  37. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Hocam , maaş + 14 günlük sözleşme ücretlerini topla , %34,5 u sgk ya gidiyor. kuruşluk oynama olabiliyor , onuda el ile 1 kuruş azalt yada arttır yaparak denkleştiriyorum ben . Bazen ne yapsam denk gelmediği oluyor , onuda bütçeye gelir aktartıyorum.
Geri
Üst Alt