Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Kesilmesi Gereken Icranın Ödenmesi

Mrb arkadaşlar, Bu ay bir personelin icrası girilmeyi unutulmuş , maaştan kesilmedi haliyle , prosedür nasıl işliyor, icra dairesine elden mi yatırması gerekiyor yoksa defterdarlığa mı yatmalı elden ,
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel Gelir Vergisi Hk.

Merhaba arkadaşlar, ekte görüldüğü gibi , bir çalışandan 188 lira gelir vergisi kesilmişken , diğerinden 440 lira kesilmiş. iki bordroyu da ekliyorum , bu farkın neden kaynaklandığı konusunda bilgiye ihtiyacım var.
  3. Volkan Çirkin

Sohbet Alanı Ağlamak Istiyorum Bu Iş Beni Çok Stres Yapıyor :(

Aramıza hoşgeldin , ilk zamanlar bende oyleydim , işi mükemmel yapayım , herşey tam olsun. Dosyalarım düzenli olsun , aman eksik evrak olmasın 1 kuruş ne eksik ne fazla olsun derken kafayı yemeye başlıyordum ki imdadıma psikiyatri yetişti :DD şimdi inanın umrumda değil , boğazımdan 1 kuruş haram...
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden Memurun Varislerine Ölüm Yardımı

Mrb Arakdaşlar, vefat eden personel ( Allah Rahmet Eylesin) 5 tane vasisi var. Ölüm Yardımını MYS den ödeme emrini nasıl hazırlarız, 5 ayrı hak sahibi mi ekleyeceğiz? elinde örnek öeb olan varsa atabilir mi?
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Prim Ödemesi - Ücretsiz Izin.

Arkadaşlar, sorun şöyle ki , maliye den çıkan toplam para doğru , ancak 607,11 TL lik kısım 5434 de gözüküyor , 5510 da ise aynı tutar kadar eksik var tabi , sgk toplu parayı bildirgeye göre mi dağıtıyor , yoksa direk bildirgeye göre para parçalı mı gidiyor . 1651233004 hocam buna göre...
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Prim Ödemesi - Ücretsiz Izin.

Arkadaşlar merhaba, ücretsiz izne ayrılan personelimiz vardı , kişi borcunu aldım , sgk larını göndermeden bütçeye gelir aktardık daha sonrasında mys den %12 GSS ödedim. Heh şe bu ödediğim gss mys emanette 5434 bölümünde çıktı haliyle , şimdi sgk borcu ile mys de eşleştirme yaparken 5434 den...
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevli Olarak Gittiği Kuruma Tayin Olan Sürekli Görev Yolluk Alabilirmi?

Anladım hocam çok sağolun , yukardaki görüşe istinaden hiç yolluk vermemekte karar kıldık :)
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görevli Olarak Gittiği Kuruma Tayin Olan Sürekli Görev Yolluk Alabilirmi?

evet hocam , ikamet i aldırmış çalıştığı il e 1646652737 Hocam kat yevmiyesi nedir acaba, google bile bilmiyor :)
  9. Volkan Çirkin

Slm herkese, Arkadaşlar bir sorum olacak, 5 yıldır farklı bir il de geçici görevli olarak çalışan personelin , geçici görevli olarak çalıştığı ile ataması yapıldı . Nakil yolluğu ödenir mi? 5 yıl önce herhangi bir ödeme yapılmamış.
  10. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Hesaplanmıyor.

Aynene böyle gözüküyor, orayı değiştiremioyrum 1646648913 kayıtları silip tekrar yükledim , düzeldi. teşekkürler.
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kbs Dil Tazminatı Hesaplanmıyor.

Arkadaşlar merhaba, ekteki görselde, 4 dil bilen bir personel var ancak kbs sadece ingilizce için hesaplama yapıyor, 176,58 TL. sorun nerede çözemedim,
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

boş satırları silin arkadaşlar, sonda ve başta boş satır olmasın 1643632846 tutarı vermedi , resimdeki gibi bir yazı çıkıyor
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

hocam sistem çalışıyordu ama alt limit uyarısı veriyordu bana , bildirge v2 de bnde 14 günlük farkları bekledim mecburen , bazı arkadaşlar kbs açılmadan kendi hesaplamalarıyla yaptı ancak tahahkkuku oluşmamış ödemenin bildirgesini yapmak zorunda değilim diye düşünüyorum , sizin kesenek sistemi...
  14. Volkan Çirkin

Geçmiş olsun , çözülür umarım. Ben telefonda konuştum bağlı olduğum il müdürlüğü ile , ceza geldikten sonra itiraz edin cevabı aldım. Şu aşamada hiçbir şey yapamayız dedi. Muhtemelen mahkemelik olacağız. İstanbul da idari izinli günde zor şartlarda işe geldim, mesai sonuna kadar beklemişim ...
  15. Volkan Çirkin

arkadaşlar maaş hesaplatamadım , eve geldim unuttum , su içmeye kalktım uykudan aklıma geldi , girdim sistemi kapatmışlar, yedik cezayı :( ymn ederim piskolojimi bozdular. lanet olsun boyle kurumlara.
  16. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

katsayı farkını beklemeden bildirgeyi veremiyorum ki , hata veriyor. Son çağre manuel hesaplayıp bildirgeyi vericem ama bu seferde kbsnin hesaplamasıyla uyuşmama problemi var. Birkaç yere daha sordum , kapsıyor dediler. Hala netlik yok. Onlarda "Türkiye Geneli " kelimesinden kapsadığını...
  17. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

Hocam kbs de hala hesaplama yapılamıyor , nasıl yetişecek bu iş düşünen yok . kapsamıyorsa silelim başlığı lütfen, insanlar yanılmasın.
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Sgk Bildirgesi Aralık-Ocak Ssk Ortak Tavan Hatası

Arkadaşalr son durum nedir şimdi , yorumlardan kafam karıştı , manuel bordro mu yapıcaz yoksa 14 günlükleri mi bekleyeceğiz , süre uzatıldı mı nedir
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunu Tam Alması Gerekirken 1/3 Ödenmesi

Merhaba arkadaşlar , 2 günlük göreve çıkan bir personele tam olması gerekirken 1/3 gündelik ödendi , daha doğrusu personel o şekilde bildirimde bulundu ve ödemesini almak için uzun süre beklediği için tekrar düzeltme işiyle uğraşmak istemedi,( bu kısmı müfettişe sözlü olarak iletmiştim) Bende...
  20. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

hocam konu kuruş farkı değil , neyse şuan toparlayamıycam konuyu sağolun. 1632328126 Hocam yanlis anlamayin mesai sonu kafa bi dunya olmustu cumleleri toparlayamadim:) Simdi birdaha yazayim, Mys de borc sorgulama yapiyoruz ya, kist sozlesmelileri 8. Ay a eklersem 8.ay emanetteki para eksik...
  21. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

hocam ağustos da verirsem mys de uyuşmuyor , borç tutarı eşit değil diyor. o şekilde yapmıştım bildirgeyi iptal ettim. 1632317165 seçilen emanet satırları ile , sgk daki borç tutarı farklı çıkıyor ve eşitleyemiyorum kısacası, çünkü kıst maaşın tutarları 9 .ay maaşlarında
  22. Volkan Çirkin

Arkadaşlar slm cümleten, yine başımıza bir şey sardılar geçmiş olsun :) bir noktada takıldım şuan , bu ay kıst maaş ödediğim sözleşmeliler var , bunların bildirgesini 8. ay da vermek gerekmiyor mu?
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Memurun Yan Ödeme Aylığı Bordroda Görünmüyor Ne Yapmalıyım?

evet tekrar yapınca gözüktü iş güçlüğü puanı , maaş bordro girişinden ekleyeceğim yan ödemesini maaş hesabı zamanı , bu şekilde bazen geriye dönük çocuk yardımıda ödüyorum , ileride sorun çıkar mı diye korkmuyor değilim
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Memurun Yan Ödeme Aylığı Bordroda Görünmüyor Ne Yapmalıyım?

boş hocam 0 hepsi , ama cetvelde 500 ü işaretlemişim.
  25. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar , yeni başlamış 9/1 memur a 6 aydır yan ödeme hesaplanmamış nedeni ne olabilir?
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Konu Dışı: Excel Formul Sorunu

Formülü şu şekilde kurdum , sizin formüldeki hata ise parantezler, iç içe eğer yaparken eğer doğruysa değer ) ; eğer yanlışssa değer parantez hatalı
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Temmuz Dönemi 26/07 Çıkışı Olan 4/B Personel Eksik Gün Bildirme Hatası

Bu şekilde kabul etti sonunda ,kafayı yemek üzereydim :) teşekkürler
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Temmuz Dönemi 26/07 Çıkışı Olan 4/B Personel Eksik Gün Bildirme Hatası

Denedim hocam , hatta şimdi tekrar denedim , gün sayısı hatalı:! uyarısı
  29. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar , 26.07 de ücretsiz izne ayrılan sözleşmeli personelin çıkışını yapmıştım. şimdi 07/21 bildirgelerini yaparken eksik gün yazıyorum ancak bir türlü kabul görmüyor. (çalışılan gün - eksik gün ) ( 11- 20) (12-19) (13-18) (10-21) hatta belki temmuz 31 gün olmasına rağmen...
  30. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi E-Bildirge Bildirim Tarihi Süresi Uzatılmıştır

Selam arkadaşlar, ben 05/21 bildirgesinin tarihini kaçırdım , 24 ünde bildirgeyi yaptım , şube onayı gerektiren belge durumları bölümünde şu şekilde bekliyor , bunu ne zaman onaylarlar , yada benden birşey mi bekliyorlar , birşeyi eksik mi yapıyorum acaba
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Onaylama Süresi Unutulan E-Bildirge Nereden Verilecek?

Hocam oradan yaptım bildirgeyi şube onayı bekliyor , maliyeye evrakları teslim etmek için çıktı alamıyorum haliyle. 1624620072 Bu ekranda onay mı bekliyeceğim yoksa pdf i çıkartıp maliyeye götürmeliyim?
  32. Volkan Çirkin

evet hocam , mayıs maaşının bildirgesi. 1 ay geriden geliyorum
  33. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, malesef e bildirge nin süresini geçirdim ve bugün bildirimi yaptım . Şuan şube onayı bekliyor , ilk defa başıma geldiği için süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. Ne zaman onaylanır vs..
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Cezasının İptali

Çok açıklayıcı oldu , teşekkür ederim.
  35. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Cezasının İptali

Merhaba arkadaşlar, bir personele 1/2 aylıktan kesme cezası verilmişti , karşı dava açmış ve kazanmış. Ancak mahkeme kararında kesilen 1/2 maaş kesintisinin iade edilmesine dair bir cümle geçmiyor. Kararın son metnini aşağıya bırakıyorum , kesintinin iadesi yapılır mı yapılmaz mı , personel de...
  36. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu hk.

1 günde fazla olan görevlendirmelerde kesirli gündelik kullanmıyorum , istanbul defterdarlığının da bunu sorun ettiğini görmedim.
  37. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Arkadaşlar Mart 5510sonrası bildirgesini girdiğimde %7,5 kesinti kısmı boş çıkıyor. Görsel i şu şekilde. Poblem nedir acaba ? 1616417374 emsan ı kontrol ettim , %7,5 değerleri silinmiş , ilginç. Tekrar indirdim bu sefer çıktı. :)
Geri
Üst Alt