Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri - ÖEB Uyuşmazlığı

Hocam terfi kısmından girdim terfileri. konuyu ozetliyim. Personelin aradaki bir terfisi genel müdürlükten zamanında yollanmadı. arada 1 tane terfisi kayıptı. bende ekteki terfi gelince geriye dönük girdim. 4/2 3/2 den 3/1 3/3 e geçti. 6. aydan 11. ay aradaki ayları kbs hesaplamış.bordro...
  2. Volkan Çirkin

Kıst maaş yok , terfi var . Emsan fazla çıkıyor öeb den zaten. 5510 öncesi intibak öeb ye yansımamış , onu sildiğim zaman 1230 ,35 fark var hala. O fark ı bulamıyorum
  3. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, kesenekleri yapmaya yeltendim ama şu olay çıktı karşıma, öeb toplamı 87345,32 emsan veri : 89673,27 ekteki durum ile ilk defa karşılaşıyorum, ne yapmam gerekli
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka listelerini daha göndermemiş

Kadro karşılığı sözleşmeli personel maaşı oto gidiyor mu arkadaşlar. Geçen ay kurum hesabına yatırmışlar , talimat verdim de oyle yollandı personele. Neden direk kişi ibanına yollanmamış olabilir.
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Bedelli Askerlik

Hocam birşey daha sormak istiyorum , bilindik şeyler ama ceza konusu olunca tekrar tekrar teyit etmek istiyor insan. 19 ekim cmt terhis tarihi , 21 ekim pzt göreve başlama . 2 günlük bildirge yapılacak dimi bu arkadaşa ,?
  6. Volkan Çirkin

Hocam sgk dan biriyle görüştüm şimdi , dediğiniz gibi 21 olarak bildirdiysen çıkış verme ceza gelmez dedi.
  7. Volkan Çirkin

Evet hocam kişi borcu açtım , sgk sının borç kısmını bütçeye gelir olarak aktardım. Yani sgk dan bir para iadesi olmayacak. bildirgesinde eksik gün nedenini 21- diğer olarak belirtmiştim.
  8. Volkan Çirkin

Arkadaşlar bedelliye giden Sözleşmeli Büro Personeli için SGK dan çıkış yapmak gerekiyor mu ? Ben çıkış yapmadım , personel askerlikten döndü , göreve başladı. Şimdi personel genel müdürlüğümüz yeni sözleşme yapın diyor :)
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Eylül Ayında geriye dönük maaş ve kıst yaptım kesenek veremedim

manuel girmene gerek yok , text dosyasına yansımıştır. oradan denermisin.
  10. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi TRT 'den İstihdam Fazlası Olarak Atanan Personel Yapılacak İşlemler

Strateji Geliştirme Başkanlığından görüş yazısı istedim. Bizim ek ödeme olayı biraz karışık. KBS üzerinden ödenmiyor. Bakanlık yolluyor parayı. O yüzden maliyeye danışmadım. Bakalım cvp ne gelecek, zaten kişi mahkemeye başvurmak için elnde yazılı bir cvp olsun istiyor. Gitsinler bakalım...
  11. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi TRT 'den İstihdam Fazlası Olarak Atanan Personel Yapılacak İşlemler

Merhaba, bu TRT den gelen başıma bela oldu. Fazla mesai ödemedik diye mahkemeye gidecekmiş. İl Müdürlüğü olarak ek ödeme alıyoruz , bu kişiye ek ödeme de yapmadım. Gerekçe olarak TRT de çalışırken ek ödeme adı altında bir ödeme almaması olarak soyledim. Sormak istdiğim bu kişi gittiği yerdeki...
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sosyal Denge Tazminatı İcra kesintisine dahil edilir mi?

Tutar çıkarıp personel e iletirim. Ekonomik durumu çerçevesinde yan ödemeleri hesaba katmadığım zamanlar oldu. Bir problemde yaşamadım. İlla mevzuata uymalıyım diye kasmıyorum kendimi.
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sosyal Denge Tazminatı İcra kesintisine dahil edilir mi?

Eş ve çocuk yardımı dışında kalan net ele geçen ücretin 1/4 ü + yan ödemelerin tamamı. Ben bu şekilde kesiyorum.
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Jeneratör Bakım Sözleşme Ödemesi

Makine Teçhizat Bakım Ve Onarım 03.7
  15. Volkan Çirkin

Merhaba , Fazla Mesai ödenmeyeceği kararı verildi. kbs duyurusu bugün yayınlandı. Geçmiş aylarda ödenenler ise iade alınacak. Bnmde nurtopu gibi bir kadro karşılığı söz. personel oldu.Boylece kbs de kullanmadığım modül kalmadı.Bu arkadaşların işe giriş bildirgesi vs hangi bölümden yapılacak...
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş sistemi

Kişi borcu da ellerinizden öper.
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Herşey Dahil Otel - gündelik

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar, konu bnm açımdam çözüldü . Gündelik ödemiyorum :)
  18. Volkan Çirkin

Onay da tam olarak ne yazması gerekiyor?
  19. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, Herşey dahil otel de (Sabah , öğle , akşam yemeği var ) yol dahil 4 gün eğitim alan personele gündelik ödenir mi? Otel ücreti Bakanlık tarafından karşılandı , eğitim alan kişiler sadece yol masrafı yaptılar. Arkadaşların kadrosu denetmen , ancak denetim faaliyeti icra etmeye...
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Fazla Ödenen Maaş ve Primler Hk.

SGK dan iadesi istenir. Mal müdürlüğün sgk iadelerini kişiden al mı dedi? yoksa iadesini mi istedi? Forum da - programlar sekmesinde sözleşmeli kişi borcu hesaplama cetveli var. programı indirip hesaplatın. Fazla ödenen sgkları da üst yazı ile iade isteyin.
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sayılı Kanuna Tabi Personelin Kesenek İadesi

Evet 11 ve 9 iadesi istenecek. Geç olsa da iade ediliyor. Kişi borcu cetvelinin yanında , o ay ki bildirgenin detaylı dökümünü indirip onu da ekliyorum ben. Kesinti kısmını yanlış seçmişsin, fark sütununu iade istemelisin. İade nasıl istenir , nasıl hesaplanır, bedelliyle ilgili herşey sitede...
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Belediyede Görevli Sözleşmeli Ekonomist Personel Maaş Ve Sgk İşlemleri

e vizite ekranından raporu onayladıktan sonra yaklaşık 1 ay içinde raporlu günlerin parası kişiye ptt aracılığıyla yatırılıyor. İş görmezlik ödeneğinden mail geliyor adresime. X kişinin ödeme işlemi için muhasebe biriminde işlemleri başlatıldı türünden. Bu mail i aldıktan yaklaşık 2 hafta...
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Uzman olarak ödenmesi gerekir. Hatta 68 /b den atandıysa 28.08-14.09 arası uzman olarak mali haklarının farkıda eski kurumunda ödemesi yapılmadıysa onunda ödenmesi gerekir.
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Terfisi Unutulan doçentin geriye dönük hakları

Benim tavsiyem ; Çeşitli ödemeler bordrosu hazırlayıp eksik aldığı kalemlere ilişkin bir bordro düzenleyip mys den ödemek. Bordro ile kesenek bilgi sistemi arasında uyuşmazlık olmaması için önce sistemden -ek mahiyette bir veya birden fazla dönem , -Emekli kesenekleri esas aylık unsurlarına...
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

Kişi borcunu da 30 gün üzerinden hesaplamanız gerek , (sgk kısmını sadece) Zaten eylül ayıda 30 gün.
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açığa Alınan Personelin Kesenekleri

31 günlük prim olmaz . 30 üzerinden işlem yapılıyor. 2 + 14 verirsiniz.
  27. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası memur kesenek bilgi sistemi

SGK sık sorulan sorular; " 803 hata kodu, kamu idarenizce aynı T.C. kimlik numarası ile aynı döneme ait birden fazla aylık prim ve hizmet belgesi verilmeye çalışıldığını ifade eder. 15.08-14.09 dönemi bildirgesini kontrol ediniz. Aynı kişi o bildirgede var mı bir bakın ...
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kurumlar Arası Nakil

şimdi onu okuyordum bnde. Evet alacak verecek yok. gittiği yerde tam maaş alıcak. bizden borç çıkartılmayacak.
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kurumlar Arası Nakil

Selam arkadaşlar, Ticaret Bak. Hazine Bak. geçiş yapan bir personel bugun çıkış yaptı. 5 günlük kişi borçu çıkartılacak mı?Yoksa herhangi bir para iadesi alınmayıp gittiği yerden 5 günlük kıst maaş verilmeyerek mi ödeşilmiş olacak? Personel ısrarla iade yapıcam diyorda :) çünkü maaş farkı...
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kıdem ay/yıl hatası

Konusu açılmışken ; kbs de yazan kıdem ay / yıl süresinni maaş hesaplanmasında bir etkisi var mı?Çünkü bazı personeller uyuşmazlık olduğunu söylüyor ve bnde pek önemsemiyorum ,
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kıdem ay/yıl hatası

Manuel Güncellemek dışında başka bir yol var mı ki?
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Seyahat Kartı Fatura yerine geçen belgeler (avans kapatma)

Hocam haloldu. 10 tl kart bedeli aldılar. Fatura istedik vermediler. Fiş geçerli olmadığı için avansı da kapatamadım. Bumko yazısı filan dnlemiyor bunlar , bnde uğraşmak istemedim verdim 10 tl yi. İlginiz için Teşekkür ederim ayrıca .
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Yurtiçi Görev yolluğu yevmiye hesabı

her bir gün için tam gündelik. 1 günden kısa görevlendirmelerde saat hesabı yapılıyor.
  34. Volkan Çirkin

Evet hocam okudum orayıda , kart parasını çıkarttım toplam tutardan. İstanbulkart - Belbim ile görüştüm . Kart ı siz alacaksınız dedi. bümko yazısı var dedim .Yazıyı mail bekliyor ::) çok sağol.
  35. Volkan Çirkin

Hocam aylık 116,70 istediler bizden , burada 98,90 yzıyor
  36. Volkan Çirkin

Arkadaşlar yazar kasa fişi Avans Kapatırken geçerli oluyor mu ? Yani şöyle, seyehat kart için avans açtım , 10 TL kart bedeli var ve bu kartı aldığımız yazar kasa fişi veriyor. Avansı kapatırken sorun olur mu?
Geri
Üst Alt