Arama sonuçlarınız

1. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

Pardon Sanırım ben ay sonunda yapılan işlemleri yazdım ... sadece işe giriş çıkış için zahidreis in vermiş olduğu link yeterli
  2. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

Halil beyin vermiş olduğu linkten kurumunuz müdürüne verilmiş olan şifrelerle giriş yaptıktan sonra Aylık prim ve hizmet belgesi işlemlerine tıklayıp, Aylık prim ve hizmet belgesi giriş ( Asıl) olana tıklamanız lazım ... sol taraftan 13 numaralı seçeneği seçerek normal çalışan, 2 numaralı...
  3. muallim001

Mutemet Arşivi MYS Stajer Öğrenci resimli anlatım

arkadaşlar ilk defa stajyer ücreti yapacam ... günlük ne kadar ödüyoruz ayrıca stajyer 3 gün geliyor kuruma ve 2 hafta oldu geleli 6 gün mü yatırıyoruz hesabına.. yardımcı olursanız memnun olurum
  4. muallim001

Çözümlendi | Kilitli SGK Primi Malmüdürlüğü Geç Ödemesi Nedeniyle Gecikme Zammı Ödemesi

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/mys-buetce-kodlari.4200/ Şu konuda Yasin20 beyin MYS üzerinden ödemenin nasıl yapılacağına dair açıklamasını az önce gördüm... arayan soran arkadaşlara yardımcı olabilir. size ve diğer arkadaşlara da yardımları için çok teşekkür ederim
  5. muallim001

Çözümlendi | Kilitli SGK Primi Malmüdürlüğü Geç Ödemesi Nedeniyle Gecikme Zammı Ödemesi

bende şu şekilde düşünüyorum... Mehmet beyin de dediği gibi bu iş için müfettiş isteme değil de, usülünce yazışmalar sonucu MYS üzerinden ödemeyi yapıp eğer müfettiş gelirse durumu izah etmeyi
  6. muallim001

Yalnız o yazı KBS sistemi üzerinden ödemeyi anlatmıyor mu? MYS üzerinden nasıl öderiz acaba ? kusura bakmayın bu işlerde biraz yeniyim o yüzden detay soruyorum
  7. muallim001

Mal müdürlüğüne zimmetli üst yazı yazmadık ama teslim tesellüm belgesi ile gönderiyoruz tüm yazıları. ve ayın 30unda teslim ettiğimize dair belge var elimizde. bu işimizi görür mü bilmiyorum. Mys üzerinden hangi kalemden ve nasıl ödüyoruz acaba? ilk defa böyle bir işlem yapacam.
  8. muallim001

selamlar arkadaşlar kurumumuz nisan ayının 30 u itibariyle mal müdürlüğüne mys üzerinden usta öğreticilerin sgk prim ödemelerini gönderiyor. Fakat mal müdürlüğü sgk ya ödemeyi 31/07/2018 tarihi itibariyle yapıyor ( 3 ay sonra ) bundan dolayı da kurum 630 TL gecikme faizi ödemek zorunda kaldı...
  9. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Geliştirici Takip Hatası

emekli yolluğu yapmaya çalışıyorum ...yurtiçi sürekli görev yolluğunda bütçe tertibi görünmeyen varmı benim gibi
  10. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS - Yolluk Geliştirici Takip Hatası

onaylama işlemi açıldı fakat bu seferde bütçe tertibi görünmüyor
  11. muallim001

Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

selamlar arkadaşlar temmuz farkını yapan arkadaş var mı? KBS den yapmak istediğimde "Girilen Ay ve Yıl bilgisi ile fark hesaplaması yaptıramazsınız.... " uyarısı veriyor
  12. muallim001

Çözümlendi | Kilitli mys ücretli öğretmen

"/" işaretinden sonraki 3 rakamı da girdik biz ... o şekilde kabul etti
  13. muallim001

Mutemet Arşivi MEB Destek Eğitim Genel Müdürlüğü Kurum Kodu

kurum kodunu tanımlattık ama hala ödenek görünmüyor.... destek hizmetlerini aradık, ödeneğin imzada olduğunu 1-2 gün içerisinde tanımlanan koda aktarılacağını söylediler.. bakalım artık, bekliyoruz
  14. muallim001

Çözümlendi | Kilitli 13.1.0.4.240 kodunda ödenek mys de görünmüyor

çağrı onaylanmış hocam .. destek kısmından görünüyor onaylandığı Sonunda @R.P. hocamın da yardımıyla çözüme ulaştım, belki yapamayan arkadaşlar vardır diyerek buraya yaptıklarımı ekliyorum yeni harcama yönetim sistemi - genel bütçe- milli eğitim bakanlığı kategorilerinden kbs destek üzerinden...
  15. muallim001

hocam açtığınız çağrıya yazdığınız metni burayada yazabilir misiniz ? Resimdekileri göremiyorum.. aynı ifadeyi ben de atayım .. belki ifade de bir hata vardır Bir de hangi kategorilerden hangi bölümden açtınız acaba ?
  16. muallim001

hocam resmi görüntüleyemiyorum ama kbs den çağrı açtım 3 gün oldu açalı.. yalnız hala bi düzelme yok.. ayrıca bi yerleri v.s aradınız mı ?
  17. muallim001

sanırım bu konuda bakanlıkça atılmış daha herhangi bir adım yok.. beklemeye devam
  18. muallim001

Çözümlendi | Kilitli telekom faturaları

MYS den duyuru yapmışlar...Tekrar KBS üzerinden alınabiliyor telefon faturası dökümü.. ordan alıp, mys den ödeme yapılacak
  19. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Milli Eğitim Destekten gelen ödenekler

girmek istediğimde (şifre vs doğru ) giriş yapmıyor.. sistem bu şekilde ara ara da olsa hata veriyor mu, yoksa bende mi yanlışlık var acaba ?
  20. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Milli Eğitim Destekten gelen ödenekler

çağrı nasıl açılıyor acaba ?
  21. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS Mamul Mal Alımları Ödeneği

selam arkadaşlar HYS üzerinde ödenek gelmiş şekilde gördüğümüz 1.0.4.240 hesabını, MYS üzerinde göremiyoruz... Dolayısıyla verilmiş olan ödenekten taşınır mal alım/ödeme işlemini yapamıyoruz... acaba aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen arkadaş var mı ?
  22. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Telefon faturaları

ben ttnet ile görüştüm mail ile yolladılar 2018 faturalarını .. ancak telekom maliyeye gönderildiği için bizde göremiyoruz, bağlı bulunduğunuz telekom müdürlüğünden almanız lazım dediler
  23. muallim001

Çözümlendi | Kilitli İHALE

evet bizde de aynı sorun var.. mal müdürlüğü ile görüştük ama bi ilerleme kaydedemedik .. inşaallah sistemsel bi sorundur.. tanımlama ile alakalı değildir
  24. muallim001

Çözümlendi | Kilitli E-Fatura

aynı dertten ben de muzdaribim .. inşaallah bilen bir arkadaş çıkar
  25. muallim001

Mutemet Arşivi MYS'ye Geçişte İşlem Yapamayan

bizde temsili su faturası ödemesi yapalım dedik.. ödeneği göremiyoruz... firefoxdan giriş yaptık ödeneği gördük ama bu seferde rakam okunmuyor. Kbs ye uyumlu bir şey yapsaydılar çok iyi olacaktı.. sıfırdan yeni bir şey yapmışlar, ne eğitim var ne bişey, kör dövüşü ile öğrenmeye çalışıyoruz...
Geri
Üst Alt