Arama sonuçlarınız

1. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzinden Dönen Öğretmenin Maaşının Yatırılmaması

İyi günler arkadaşlar bir öğretmenimiz aylıksız izin (doğum izni) dönüşü sebebiyle 15 haziran günü işe başlatılması gerekiyordu fakat başlatılmadı bu yüzden geçen ayki maaşını ve bu ayki zamlı maaşını alamadı ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim
  2. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Kütüphane Bakım Işleri Yapılacak Fakat Nasıl Yapılacağı Hakkında Blgi Istiyorum. (22/D)

Herkese Kolay gelsin ilçemizde bulunan bir tane okulumuzun kütüphane bakım işleri yapılacak (boya-sıva-parke vb.) fakat nasıl yapılacağı hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kolay gelsin
  3. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli 22-D Tek İhalede Paranın Hepsini Harcama

İyi günler forumdaki tüm abilerime kolay gelsin Sormak istediğim şu; Örnek bakanlıktan temizlik malzemesi alınması için 10.000-TL ödenek geliyor bende hemen 22-d için lüzum onayı felan alıp ihaleye başlıyorum komisyonu kurup yaklaşık maliyet için teklif alıyorum ve yaklaşık maliyeti...
  4. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Meb Özel Banka Üzerinden Proje Ödemesi

İyi günler Kolay gelsin milli eğitim olarak okullarımıza temizlik malzemesi almak için uniceften bakanlığa bir miktar para aktarılmış ve bakanlık parayı bankaya yatırılacağını söylediği için maliyeye yazı yazdık maliyede özel bankada proje hesabı açtı bende bu parayla 22-d olarak alım yaptım...
  5. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Taşıma Rehber Personel SGK

Tüm Arkadaşlara kolay gelsin özel eğitim taşıma kapsamında çalışan rehber personellere yapılan bildirgeler çalıştıkları saat üzerindenmi yoksa gün üzerindenmi yapılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi sağolun
  6. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Taşımalı Eğitim Rehber Personel

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim öncelikle sorum şu bilindiği üzere 2021 yılında asgari ücrede zam geldiğinden dolayı taşımalı eğitimde görevli rehber personellerin fiyatları arttı bundan ötürü benim yapmam gereken herhangi bir işlem varmıdır hakediş veya sistemden şimdiden teşekkür...
  7. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli MEB Tayin İsteme Süresi kaç yıl

iyi akşamlar arkadaşlar ben 02/05/2018 tarihinde trabzon düzköy ilçe milli eğitim müdürlüğüne atandım fakat ne zaman tayinimi isteyebilirim bilgisi olan varmı
  8. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Ücretsiz İzne Ayrılan Öğretmen

Herkese Kolay Gelsin Öncelikle Ücretsiz izne ayrılış tarihi : 18/09/2020 ben bu kişinin emsanlarını tam olarak hiçbir kesintiye uğratmadan tam yatırdım kişi borcunu hesaplarkende hiç bir sgk kalemine dokunmadım acaba doğrumu yaptım tam bilemedim bi kaç bilen arkadaşa sordum fakat sıkıntı...
  9. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Ücretsiz izne ayrılan öğretmen

herkese kolay öğretmenlerimden biri ayın 20 sinde ücretsiz izne ayrılacak; -maaşını aldığı için kişi borcu yapılacak -sgk bildirgesi eksik verilecek bunların yapılacağını biliyorum fakat hangi adımları izlemem gerektiğini tam olarak bilmiyorum eğer forumda yardımcı olacak arkadaşlar varsa...
  10. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen Sözleşmeli Öğretmeni Tekrardan İşe Başlatma

herkese iyi akşamlar sözleşmeli öğretmen 19 haziran günü askerliğe gideceği için işten çıkışını yapmıştım şimdi 21 temmuzda göreve başladı işe girişin nasıl yapılacağı hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim herkese kolay gelsin
  11. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Doğum İzni Dönüşü Kıst Maaş Kesenek

Herkese kolay gelsin bi personeliminkıst maaşı var kesenekten öncesini ve sonrasını aylık izini bildirdim fakat kıst maaşı bildirmeye çalışırken aynı T.C. kimlik numaralı personeli 2 kere bildiriyorum diye 803 hata kodu veriyor nasıl yapmam gerek fikir verecek arkadaşlar varmıdır.
  12. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli SÖzleşmeli bildirge İptali

Arkadaşlar mutemetlik işlerine daha yeni başladım sıkıntım şöyle sözleşmeli öğretmenlerimin 6. ay bildirgesini verdim ama maaş farkları dahil etmedim sonrasında V2'den bildirgeyi iptal etmeye çalıştım iptal edildi dedi fakat yinede hala onaylanmış bildirge bölümünde duruyor
  13. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Ara Tatil ve Stajer Öğrenci Ödemesi

cümleten kolay gelsin 15 tatilde stajer öğrencilere ücret ödenecek mi herhangi bir yazı veya döküman varmıdır abilerim
  14. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK KATSAYI FARKI MAAŞ

Herkese kolay gelsin benim sorunum şu mutemetliğe yeni başladım ve fazla bi tecrübem yok foruma baktım fakat bulamadım ama en başından en sonuna kadar maaş farkının nasıl yapıldığına dair link felan birşeyler varsa paylaşırsanız sevinirim tekrardan kolay gelsin iyi günler 1579249493 Katsayı...
  15. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Okuldaki öğrencilerin kavgası İş kazası kapsamına girer mi?

Herkese günaydın ilçemiz okullarından birinde öğrenciler kavga etmişler ve hastanelik olmuşlar sizce bu olay iş kazası kapsamına girmektemidir.
  16. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Kurumlarında Görevlendirilen Ücretli Öğretmene %25 Fazla Ek Ders Ödenirmi?

Tüm kullanıcılara iyi çalışmalar hayırlı cumalar küçük bir sorum olacaktı Özel eğitimde görev alan ücretli öğretmenlere ek olarak %25 fazla ödeme yapılması gerekiyormu.
  17. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcuna Alma

Merhaba arkadaşlar ayın 15 inde maaşı ödenen öğretmen ayın 19 unda ücretsiz izne ayrıldığı için kişinin aldığı fazla parayı kişi borcuna alacam fakat nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemedim biraz detaylandırarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden sağolun
  18. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Sürekli Görev Yolluğu

Sağlık özürü ile atanan Sözleşmeli Öğretmene görev yolluğu yapılabilir mi? Yapılabiliyorsa Kadrolu Öğretmenden farkı var mı ? Yapılamazsa dayanak olarak ne gösterilmelidir.?
  19. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yolluk Ödemesi

İyi çalışmalar Abilerim şimdi benim bir tane sözleşmeli öğretmenim var ve tayini çıktı başka bir ile gidecek sürekli görev yolluğu ödenmesi için dilekçe verdi forumda çok baktım ama biri ödenir biri ödenmez diyor son durum nedir bilgi verebilirmisiniz sağolun
  20. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders

sözleşmeli öğretmen ek ders hesaplama için excel tablosu varmıdır acaba foruma baktım ama bulamadım
  21. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sıraya Alınan İcraların, İcra Dairesine Yazısı

1-Herkese günaydın abilerim şimdi bana 2 tane icra geldi ben bunları malmüdülrüğüne borcun sıraya alınması için yazdım maliye müdürlüğü borçları sıraya alıp bize resmi yazı ile bildirdiler ekindede listeyi gönderdiler şimdi ben bunu icra dairesine yazıp postaya vereceğim ama nasıl bir yazı...
  22. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Diğer Görevlerden dolayı Tahakkuk edilen brüt Ücretin Vergi Matrahına İlave edilmesi

herkese kolay gelsin bana şimdi bir yazı geldi şube müdürü bir sınavdan ek ödeme almış ve yazıda da "ödenen brüt ücret 371,58 TL'nin vergi matrahlarına eklenmesini rica ederim" yazıyor bu işlem niye yapılır ve nasıl yapılır yardımcı olabilirmisiniz şimdiden sağolun
  23. İlhan-mem

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

Tüm mutemetlere selamünaleyküm öncelikle ben göreve yeni başladım daha 22 yaşındayım siteyede yeni üye oldum ve bu mali işler gözümde acayip derecede büyüyor aynı zamanda korkutuyor hepsini nasıl öğreneceğim diye ama bir yandan da öğrenmek istiyorum demem o ki memurluğa yeni başlayanların...
  24. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Maaş Ödeme Ekleri nelerdir?

Maaşlar yapıldıktan sonra maaş belge eklerine ne koyulması ayrıca kaçar adet koyulması gerekmektedir yardımcı olurmusunuz. (abilerim daha 1 senelik memurum yeni yeni öğreniyorum biraz ayrıntılı yazarsanız çok güzel olur) şimdiden sağolun
Geri
Üst Alt