Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

bende az önce emekli kesenekleri temsilciliği ile görüştüm onlarda sizin dediğinizi söylüyorlar
  2. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

yok normalde zaten 17 yada 18 gibi bitiriyorum o işleri ama bu sefer farklı bir durum oldu o yüzden sordum.
  3. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

arkadaşlar iyi günler sgk memur emekli sandığı bildirge verme süreleri ayın 23'üne kadarmıydı yoksa 25'ine kadar mı ? ben 25'i diye biliyorum fakat müdürümüz 23'ü diyor onunda sebebi sgk yönetmeliğinin 102. maddesinde 23'üne kadar demesi yanlışmı biliyorum acaba.
  4. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

He pardon ben yanlış anlamışım sigorta ile iletişime geçebilirsiniz ya da her bölgenin emsan temsilcilikleri var onlara ulaşın durumu anlatın
  5. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

5434'te 14 günlük farklarda kesenek olmuyor kurum bordrolarını da kontrol edebilirsiniz.
  6. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

kişinin prime esas kazanç tutarlarında artış var bu yüzden keseneklerini tekrar hesapladım.
  7. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

Aynen bilgi vericem fakat yarın bi maliye onayından geçsin ödeme bi sıkıntı olmazsa inşaallah.
  8. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

Bugün bi yöntemle ödemeyi yaptık herhangi bir sorun olmaz ise yarın daha detaylı bilgi vericem konu ile ilgili ama emekli kesenekleri hesaplandı hesaplanması gerekti daha doğrusu
  9. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

bu şekilde yapınca ödeme emri ile uyuşmuyor diye mal müdürlüğü geri çevirmezmi ayrıyeten yazı ile bildirmek gerekir mi ?
  10. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

tamam onları hesapladım zaten ama aylık tutar ek gösterge vb. farklarda var bunlar emeklilik kesintisine tabi diye biliyorum 5434'te o yüzden kafam karıştı
  11. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

bu farklar 14 günlük fark değil normal maaşının farkı yani kesenek ödenmesi gerekmezmi ?
  12. Editörün Seçimi 14 Günlük Fark Maaşı ve SGK Bildirimi

peki kesenek verilerini nerden alıyoruz onu da mı elde hesaplıyoruz emsan tex dosyası gibi birde kbs'de şubat maaşına şube müdürlüğü maaş farkını manuel bordro olarak ekledik diyelim onun bildirimini yaparken asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlama mı demek lazım yoksa geçmişe dönük...
  13. Editörün Seçimi 14 Günlük Fark Maaşı ve SGK Bildirimi

peki bu şekilde aktarma yapıldı diyelim kişiye ayrıyeten maaş farkı hesaplanması gerekiyorsa mesela kişi müdür yardımcısı iken şube müdürü oldu ama son maaşını müdür yardımcısı olarak aldı şube müdürlüğü farkı hesaplandı ödemesi ve sigorta bildirimleri nasıl olur mys üzerinden ödenebilir mi mys...
  14. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

iyi günler bizede aralık ayında şube müdürü atandı önceki görevi müdür yardımcısı maaşını da müdür yardımcısı olarak almış şube müdürlüğü farkı ödenecek kişiye fakat maaşlar yapılırken unutuldu fark hesaplaması, mys üzerinden ödenebilir mi ödenebilirse sigorta bildirimleri nasıl yapılır?
  15. Çözümlendi | Kilitli Unvan değişikliği maaş farkında sakatlık indirimi nasıl ödenir

kusura bakmayın biraz beklettim bordroda çok karalama yaptım nasıl atsam diye düşünüyordum :) engellilik oranı %40 aralık ayında aldığı maaşda 208.14 kuruş gelir vergisi kesilmiş kişi müdür yardımcısı iken aralık ayında şube müdürü olarak atndı fakat geldiği yerden müdür yardımcısı maaşı alıp geldi.
  16. Çözümlendi | Kilitli Unvan değişikliği maaş farkında sakatlık indirimi nasıl ödenir

bi yandan da düşündüm zaten aralık ayında yararlanmış ben aralık ayı verilerine göre verecem farkı, maaş farklarını devlet zaten ödüyor sadece acaba dedim yeni ünvanında aralık ayında maaş almış olsaydı o zaman engellilik indirimi ne kadar etkilenir gelir vergisi ne kadar etkilenir.
  17. Çözümlendi | Kilitli Unvan değişikliği maaş farkında sakatlık indirimi nasıl ödenir

yok ben bu hesabı biliyorum sadece maaş farkı hesaplıyordum kişi zaten aralık ayında yararlanmış bu indirimden ama şöyle bi durum oldu aralık ayında ünvanı değişti eski ünvanına göre yapılan maaş ödemesini alıp gelmiş aradaki fark ödenecek kişiye hepsini hesapladım da sadece engellilik indirimi...
  18. Çözümlendi | Kilitli Unvan değişikliği maaş farkında sakatlık indirimi nasıl ödenir

pardon belirtmemişim ben manuel olarak nasıl yapılır onu merak ediyorum.
  19. Çözümlendi | Kilitli Unvan değişikliği maaş farkında sakatlık indirimi nasıl ödenir

arkadaşlar memur maaşlarında sakatlık indirimi nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz ?
  20. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü Maaş

teşekkür ederim bilgi için
  21. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü Maaş

müdür yardımcısı ikende sanki fazla ödenmiş gibi geldi bana meslek lisesinde çalışmış işgüçlüğü 900 puan iş riski 250 puan yan ödeme cetvelinde hesaplayınca 43 tl çıkıyor fakat 83.22 tl ödenmiş kişiye orasını anlamadım
  22. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü Maaş

benzer bir durum bende de var yeni atanan şube müdürü farkını hesaplarken yan ödemesi müdür yardımcısı kadrosunda iken 83,23 tl hesaplanmış şube müdürü kadrosuna geçince düştü tabi itiraz etti yan ödemem neden düştü diye ne yapsam bilemedim olması gerekeni veriyorum ödeme düşüyor müdür...
  23. Çözümlendi | Kilitli Zamlar ve Tazminatlar

teşekkür ederim bilgi için ama silmeyi düşündüğüm kısım müdür yardımcılığına girilmiş olan normal 600 puan ve istisna değeri olan 900 puan şube müdürü olarak girilen 600 puan değil o kalacak zaten
  24. Çözümlendi | Kilitli Zamlar ve Tazminatlar

600 puan girdim ama istisna 900 de dikkatimi çekti acaba dedim şimdi hem 900 puan hem de 600 puandan mı faydalandı 900 puan olan kısmı silsem mi diye düşündüm.
  25. Çözümlendi | Kilitli Zamlar ve Tazminatlar

normale 600 puan girilmiş hemen yanına istisna değeri 900 puan girilmiş tabi şimdi şube müdürü olunca faydalanmaması gerek değilmi ?
  26. Çözümlendi | Kilitli Zamlar ve Tazminatlar

herkese iyi günler iyi çalışmalar kurumumuza yeni bir şube müdürü atandı önceki görevi okul müdür yardımcısıymış kbs'de bir şey dikkatimi çekti müdür yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde istisna kısmına iş güçlüğü zammına 900 puan istisna değeri girilmiş zamlar ve tazminatlar cetveline...
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/B Bildirge borçları

ben yanlış bilmiyorsam yeni sisteme geçildiğinde sgk ile sistem uyumu sağlanamamış bu sebeple oluyormuş diye duydum yani siz tahakkukları vaktinde giriyorsanız korkulacak bişey yok bizde de keseneklerde vardı aynı durum sistem uyumu sağlandıkça ödenmemiş görünen borçlar silindi ekrandan
  28. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

Arkadaşlar bi sorum olacak ücretli olarak görevlendirilen özel eğitim öğretmenlerinin ücretleri % 25 arttırımlı olarak mı ödeniyor yoksa normal ücret üzerinden mi ödeniyor ?
  29. Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

emeğiniz için teşekkürler inşaallah hiç sgk cezası ödemek zorunda kalmayız da lazım olmaz bu bilgi :)
  30. Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

tam bu konu ile ilgili bilgi araştırıyordum denk geldi emekleriniz için ellerinize ve zihninize sağlık, benim aklıma takılan bir konu var çalıştığım yerde daha önce yapılan kamu zararı işlemleri ile ilgili olarak sgk veya gelir vergisi iadesi ile ilgili bir işlem hiç yapılmamış bu kişileri...
  31. Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Öğretmenine Ödenecek %25 Fazla Gündüz Ek Ders Ücreti

teşekkürler hocam hocam harcama yetkilisi de ödeyelim hesapla diyor
  32. Çözümlendi | Kilitli Harcama Talimatı ve Ödeme Emrinde Farklı Harcama Yetkilisi

eski harcamalar silinemiyor sistemden fakat harcama talimatı onayı ödeme emrine bağlı yani iptal ederseniz harcama talimatıda iptal olur.
  33. Çözümlendi | Kilitli Harcama Talimatı ve Ödeme Emrinde Farklı Harcama Yetkilisi

maliye kabul ederse sorun olacağını sanmam ama etik olmaz diye düşünüyorum sonuçta harcama talimatı onayını başka bir müdür vermiş yeniden düzenleseniz nasıl olur ?
  34. Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Öğretmenine Ödenecek %25 Fazla Gündüz Ek Ders Ücreti

puantaja göre ödeme yapılmış fakat şöyle diyorlar o % 25 normal ek ders ücreti imiş diğer gündüz ücreti ise mesleki çalışma döneminde yaptığı çalışmalar için ödenmesi gereken ücretmiş yani onuda % 25 fazlası ile alması gerekiyormuş ama okul müdürü normal ödeme yapmış o zaman ondan dolayı geriye...
  35. Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

hayır bordro ile oynamayın bildirge verirken bordrodaki kesinti tutarı ne ise onu bildirin zaten bordroyu yapıp ödemeyi yapmışsınız.
  36. Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

bordrodaki tutarı bildirge verirken eşleştir bazı yerlerde bir kuruşu idare ediyorlar benimde başıma geldi aynı şey ben bordrodaki tutarı esas aldım
Geri
Üst Alt